Pouya

سوال از همه کاربران

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی. طی یه پی دی اف انگلیسی موفق شدم که یه پوسته 100 در 100 سىو طراحی کنم (از سایت chkme.com چک کردم)

حالا از شما می خوام که بگید کجای قالبم چه از نظر متن و چه از نظر رنگبندی و بکگراندها مشکل داره و یا کدوم افکت زیادیه و یا پیشنهاد بدید که فلان کار رو بکنم بهتره.

مرسی

آدرس:


http://www.parsibanner.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اول در منوی اصلی هست.

وقتی کاربر ماوس اور میکنه بقیه آیتم ها بلور میشن. خوب وقتی با موس روی نوار حرکت میکنه نمیتونه آیتم بعدی رو تشخیص بده که کجاست.عمین مشکل توی ساب منو هم هست. کمی بلور رو کمتر کنید.

تولتیپ روی نوشته ها به سمت چپ هست باید بیارید به سمت راست.

مورد چرخش منوی شما با توجه به رنگش و اینکه ایده دست دوم شده زیاد جالب در نیومده(نظر شخصی من هست).

در سایدبار نوشته های هدینگ زیاد به سمت چپ چسبیده.

رنگبندی و طرحبندی فرم نظرات زیاد جالب نشده.

بنظرم از طرح قبلی خیلی بهتر شده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرخش لوگو به زودی برداشته میشه و بلور هم درست میشه.

طرح بندی و رنگ بندی دیدگاه ها کجاش مشکل داره?

اگه منظورت اونجاییه که نوشته نام, ایمیل وبلاگ , اون قسمت رو خودم هم نتوستم بفهمم که چی توی استایلش به کار بردم که این طوری شده! اگه امکانش هست خودتون توی فایل استایلم پیداش کنید و بگید تا درستش کنم. استایل:

http://parsibanner.ir/wp-content/themes/ParsiBanner-n/style.css

دیگه کجاش مشکل داره?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد لیبل هست:

comment-form-comment label

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه دیگه بنداز ببین منوی بالایی و همین کامنت ها مشکلی نداره.

غیر از اینا دیگه جاییش مشکل نداره?

سرعت لودش چطوره?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی بالایی هم با اپرا مشکل داره. letter-spacing را بردارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی بالایی هم با اپرا مشکل داره. letter-spacing را بردارید

اپرا مهم نیست! مهم فایرفاکسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید برای شما که تعصبی فکر میکنید مهم نباشه! در هر صورت لازم دونستم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگرای فایرفاکس, کروم, سافاری, اپرا, اینترنت اکسپلورر تست شده و توی مروگر اپرا 3 درصد و در اینترنت اکسپلورر 40 درصد رو خراب نشون میده!

واسه همینه که مهم نیس!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم