Pouya

سوال از همه کاربران

9 پست در این موضوع قرار دارد

سلام به همگی. طی یه پی دی اف انگلیسی موفق شدم که یه پوسته 100 در 100 سىو طراحی کنم (از سایت chkme.com چک کردم)

حالا از شما می خوام که بگید کجای قالبم چه از نظر متن و چه از نظر رنگبندی و بکگراندها مشکل داره و یا کدوم افکت زیادیه و یا پیشنهاد بدید که فلان کار رو بکنم بهتره.

مرسی

آدرس:


http://www.parsibanner.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل اول در منوی اصلی هست.

وقتی کاربر ماوس اور میکنه بقیه آیتم ها بلور میشن. خوب وقتی با موس روی نوار حرکت میکنه نمیتونه آیتم بعدی رو تشخیص بده که کجاست.عمین مشکل توی ساب منو هم هست. کمی بلور رو کمتر کنید.

تولتیپ روی نوشته ها به سمت چپ هست باید بیارید به سمت راست.

مورد چرخش منوی شما با توجه به رنگش و اینکه ایده دست دوم شده زیاد جالب در نیومده(نظر شخصی من هست).

در سایدبار نوشته های هدینگ زیاد به سمت چپ چسبیده.

رنگبندی و طرحبندی فرم نظرات زیاد جالب نشده.

بنظرم از طرح قبلی خیلی بهتر شده.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرخش لوگو به زودی برداشته میشه و بلور هم درست میشه.

طرح بندی و رنگ بندی دیدگاه ها کجاش مشکل داره?

اگه منظورت اونجاییه که نوشته نام, ایمیل وبلاگ , اون قسمت رو خودم هم نتوستم بفهمم که چی توی استایلش به کار بردم که این طوری شده! اگه امکانش هست خودتون توی فایل استایلم پیداش کنید و بگید تا درستش کنم. استایل:

http://parsibanner.ir/wp-content/themes/ParsiBanner-n/style.css

دیگه کجاش مشکل داره?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کد لیبل هست:

comment-form-comment label

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه نگاه دیگه بنداز ببین منوی بالایی و همین کامنت ها مشکلی نداره.

غیر از اینا دیگه جاییش مشکل نداره?

سرعت لودش چطوره?

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی بالایی هم با اپرا مشکل داره. letter-spacing را بردارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منوی بالایی هم با اپرا مشکل داره. letter-spacing را بردارید

اپرا مهم نیست! مهم فایرفاکسه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شاید برای شما که تعصبی فکر میکنید مهم نباشه! در هر صورت لازم دونستم بگم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگرای فایرفاکس, کروم, سافاری, اپرا, اینترنت اکسپلورر تست شده و توی مروگر اپرا 3 درصد و در اینترنت اکسپلورر 40 درصد رو خراب نشون میده!

واسه همینه که مهم نیس!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iceplus
      سلام ممنون میشم کمکم کنید 
      افزونه ای میخوام که هم اعضا عضو بشن و هم بتونن تاریخچه سفارشاتشون رو ببینن 
      این افزونه رو سایت fafait.net داره ولی نمیدونم چیه
      عکسشو پیوست میکنم

    • توسط rahimi12345
      سلام
      داخل سایت افزونه  گرویتی  فرم و tracking order   نصب شده با فرم ساز فرم جدید می سازم  و می تونم حتی فرمی بسازم با ارسال داده کد پیگیری به کاربر نشان بده اما نمی دونم چطور با tracking order  و فرم ساخته شده   ارتباط برقرار کنم تا کد رهگیری می زنیم نتایج به کاربر نشان داده شود لطفا راهنمایی کنید
    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//