• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
sos

سیستم عضوگیری بدون استفاده از خود وردپرس

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که بتونه عضو گیری انجام بده و به وسیله ی اون فقط اعضایی که عضو شدن بتونن برخی پست ها رو که این افزونه تایین کرده بخونن .

میدونم خود وردپرس میتونه این کا رو انجام بده اما مشکل اینجاست که اگرقرار باشه از نام نویسی وردپرس استفاده کنم کاربر باید برای ورود به پوشه ی admin دسترسی داشته باشه که من روی این پوشه رمز گذاشتم که اگربخوام از وردپرس استفاده کنم رمز این پوشه رو باید بردارم که به هیچ عنوان نمیتونم این ریسک رو بپذیرم .

بنابر این افزونه ای میخوام که این کارو مستقل انجام بده آیا افزونه ای هست ؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پلاگین profile builder استفاده کنید . فرم ها رو تو برگه ها بذارین فکر کنم مشکلتون حل بشه ...

و برای مشاهده مطالب به ازای عضویت هم فکر کنم قبلاً تو انجمن یه جایی دیدیم . جستجو کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لاگ این شدن کاربر ربطی به ورودش به ادمین نداره این ری دایرکت دیفالت وردپرسه ولی می تونید به صورت دستی تغییرش بدید

فکر کنم افزونه vip که کار مدیران همین مجموعه است مشکلتون رو حل کنه توی افزونه های گروه وردپرس پارسی این سایت راحت پیداش می کنید و اگر نشد با کد هم میشه کاری را که خواستید کرد مثلا این کد را در sidebar.php کپی کنید تا پنل وردی بسازه که کاربر بعد از ورود به صفحه اصلی سایت منتقل بشه

<?php

global $user_ID, $user_identity , $user_email, $user_login;

if ($user_ID):

?>

<h3>سلام <?php echo $user_identity;?></h3>

<div class="avatar">

<?php echo get_avatar($user_email, 64); ?>

</div>

<ul class="alignleft">

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/?author=<?php $user_ID;?>">صفحه کاربری</a></li>

<li><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php bloginfo('wpurl') ?>"><?php _e("Log out"); ?></a></li>

</ul>

<?php else:?>

<form action="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php" method="post">

<label for="user_login">نام </label><br /><input type="text" name="user_login" id="log" value="<?php echo esc_attr(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" /><br />

<label for="user_pass"> رمز ورود </label><br /><input type="password" name="user_pass" id="pwd" size="20" /><br />

<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" /><br />

<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" />یاد آوری رمز </label><br />

<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('wpurl') ?>"/>

</form>

<ul>

<?php if (get_option('users_can_register')) { ?><li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-register.php">ثبت نام</a></li><?php } ?>

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">فراموشی رمز عبور</a></li>

</ul>

<?php endif; ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.