sos

سیستم عضوگیری بدون استفاده از خود وردپرس

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که بتونه عضو گیری انجام بده و به وسیله ی اون فقط اعضایی که عضو شدن بتونن برخی پست ها رو که این افزونه تایین کرده بخونن .

میدونم خود وردپرس میتونه این کا رو انجام بده اما مشکل اینجاست که اگرقرار باشه از نام نویسی وردپرس استفاده کنم کاربر باید برای ورود به پوشه ی admin دسترسی داشته باشه که من روی این پوشه رمز گذاشتم که اگربخوام از وردپرس استفاده کنم رمز این پوشه رو باید بردارم که به هیچ عنوان نمیتونم این ریسک رو بپذیرم .

بنابر این افزونه ای میخوام که این کارو مستقل انجام بده آیا افزونه ای هست ؟ ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پلاگین profile builder استفاده کنید . فرم ها رو تو برگه ها بذارین فکر کنم مشکلتون حل بشه ...

و برای مشاهده مطالب به ازای عضویت هم فکر کنم قبلاً تو انجمن یه جایی دیدیم . جستجو کنید .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لاگ این شدن کاربر ربطی به ورودش به ادمین نداره این ری دایرکت دیفالت وردپرسه ولی می تونید به صورت دستی تغییرش بدید

فکر کنم افزونه vip که کار مدیران همین مجموعه است مشکلتون رو حل کنه توی افزونه های گروه وردپرس پارسی این سایت راحت پیداش می کنید و اگر نشد با کد هم میشه کاری را که خواستید کرد مثلا این کد را در sidebar.php کپی کنید تا پنل وردی بسازه که کاربر بعد از ورود به صفحه اصلی سایت منتقل بشه

<?php

global $user_ID, $user_identity , $user_email, $user_login;

if ($user_ID):

?>

<h3>سلام <?php echo $user_identity;?></h3>

<div class="avatar">

<?php echo get_avatar($user_email, 64); ?>

</div>

<ul class="alignleft">

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/?author=<?php $user_ID;?>">صفحه کاربری</a></li>

<li><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php bloginfo('wpurl') ?>"><?php _e("Log out"); ?></a></li>

</ul>

<?php else:?>

<form action="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php" method="post">

<label for="user_login">نام </label><br /><input type="text" name="user_login" id="log" value="<?php echo esc_attr(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" /><br />

<label for="user_pass"> رمز ورود </label><br /><input type="password" name="user_pass" id="pwd" size="20" /><br />

<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" /><br />

<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" />یاد آوری رمز </label><br />

<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('wpurl') ?>"/>

</form>

<ul>

<?php if (get_option('users_can_register')) { ?><li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-register.php">ثبت نام</a></li><?php } ?>

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">فراموشی رمز عبور</a></li>

</ul>

<?php endif; ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید