sos

سیستم عضوگیری بدون استفاده از خود وردپرس

3 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان کسی افزونه ای سراغ داره که بتونه عضو گیری انجام بده و به وسیله ی اون فقط اعضایی که عضو شدن بتونن برخی پست ها رو که این افزونه تایین کرده بخونن .

میدونم خود وردپرس میتونه این کا رو انجام بده اما مشکل اینجاست که اگرقرار باشه از نام نویسی وردپرس استفاده کنم کاربر باید برای ورود به پوشه ی admin دسترسی داشته باشه که من روی این پوشه رمز گذاشتم که اگربخوام از وردپرس استفاده کنم رمز این پوشه رو باید بردارم که به هیچ عنوان نمیتونم این ریسک رو بپذیرم .

بنابر این افزونه ای میخوام که این کارو مستقل انجام بده آیا افزونه ای هست ؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از پلاگین profile builder استفاده کنید . فرم ها رو تو برگه ها بذارین فکر کنم مشکلتون حل بشه ...

و برای مشاهده مطالب به ازای عضویت هم فکر کنم قبلاً تو انجمن یه جایی دیدیم . جستجو کنید .

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لاگ این شدن کاربر ربطی به ورودش به ادمین نداره این ری دایرکت دیفالت وردپرسه ولی می تونید به صورت دستی تغییرش بدید

فکر کنم افزونه vip که کار مدیران همین مجموعه است مشکلتون رو حل کنه توی افزونه های گروه وردپرس پارسی این سایت راحت پیداش می کنید و اگر نشد با کد هم میشه کاری را که خواستید کرد مثلا این کد را در sidebar.php کپی کنید تا پنل وردی بسازه که کاربر بعد از ورود به صفحه اصلی سایت منتقل بشه

<?php

global $user_ID, $user_identity , $user_email, $user_login;

if ($user_ID):

?>

<h3>سلام <?php echo $user_identity;?></h3>

<div class="avatar">

<?php echo get_avatar($user_email, 64); ?>

</div>

<ul class="alignleft">

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/?author=<?php $user_ID;?>">صفحه کاربری</a></li>

<li><a href="<?php echo wp_logout_url() ?>&redirect_to=<?php bloginfo('wpurl') ?>"><?php _e("Log out"); ?></a></li>

</ul>

<?php else:?>

<form action="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php" method="post">

<label for="user_login">نام </label><br /><input type="text" name="user_login" id="log" value="<?php echo esc_attr(stripslashes($user_login), 1) ?>" size="20" /><br />

<label for="user_pass"> رمز ورود </label><br /><input type="password" name="user_pass" id="pwd" size="20" /><br />

<input type="submit" name="submit" value="ورود" class="button" /><br />

<label for="rememberme"><input name="rememberme" id="rememberme" type="checkbox" checked="checked" value="forever" />یاد آوری رمز </label><br />

<input type="hidden" name="redirect_to" value="<?php bloginfo('wpurl') ?>"/>

</form>

<ul>

<?php if (get_option('users_can_register')) { ?><li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-register.php">ثبت نام</a></li><?php } ?>

<li><a href="<?php bloginfo('wpurl') ?>/wp-login.php?action=lostpassword">فراموشی رمز عبور</a></li>

</ul>

<?php endif; ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر