persianit

مشکل در ورود به قسمت لاگین مدیریت سایت

13 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

اخیر مشکلی در قسمت ورود به قسمت مدیریت سایت پیش آمده

وقتی به آدرس site.com/wp-login.php می روم صفحه ی سفیدی باز می شود و چیزی نمایش داده نمیشود.

جالب اینجا هست که وقتی در FTP سایت می روم ، با دو فایل wp-login.php و فایل دیگری با همین نام اما به اضافه متنی دیگر مشاهده می شود.برای مثال wp-login_10Eoz.php که وقتی تغییر نام به wp-login.php می کنم صفحه ورود به مدیریت سایت باز می شود اما پس از چند دقیقه دوباره فایل wp-login.php تغییر به نام دیگر می کند ، برای مثال wp-login_nxL18 یا wp-login_W76ox که همیشه متغیر هست.

یک نکته دیگر اینکه سایز فایل wp-login.php را بصورت ? نشان می دهد و فایل تغییر نام داده شده مثلا wp-login_10Eoz.php صحیح است ( 28.40 KB )

تمامی افزونه ها را هم غیرفعال کردم اما باز مشکل باقی است.

می خواستم بدونم که آیا شلی در هاست تزریق شده یا خیر.

یک تصویری هم از ftp گرفته ام و در اینجا آپلود کردم.

post-2624-0-15035400-1372858350_thumb.pn

مسئله ی خیلی مهمی است خواهشمندم راهنمایی کنید

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

مشکل مرتبط

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابی که دادید

تاپیکی که لینک دادید را دیدم اما راه حل این مشکل چی هست

چون هر چی فایل wp-login_....php که تغییر نام داده را به حالت عادی wp-login.php تغییر می دهم ، صفحه ی ورود باز می شود ولی باز هم موقتی است و پس از چند دقیقه دوباره فایل تغییر نام می کند و صفحه ورود باز نمی شود.

هاستی هم که دارم از نت افراز هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیشنهادم این هست که وردپرس را نصب دستی داشته باشید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/165-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D8%A7%D9%BE%D8%AF%DB%8C%D8%AA-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

افزونه ها را هم غیرفعال

و با پوسته پیشفرض تست کنید

ببینید باز هم مشکل هست یا نه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان نظر دیگری برای حل این مشکل ندارند.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مدیر سرور در اینمورد صحبت کردید؟

فکر نمیکنم از سمت وردپرس باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام خسته نباشید . مشکل با ورود به بخش مدیریت دارم من با افزونهbetter wp securityآدرس ورود به بخش مدیریت رو عوض کردم ولی دیگه بعد اون هرچی آدرس رو امتحان کردم ورود رو ندیدم .توی سایتهای مختلف آموزش گذاشتن همه رو امتحان کردم ولی جواب ندادن دیگه نمیدونم باید چکار بکنم .

کمکم کنید . :(

ویرایش شده در توسط susa642
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خسته نباشید . مشکل با ورود به بخش مدیریت دارم من با افزونهbetter wp securityآدرس ورود به بخش مدیریت رو عوض کردم ولی دیگه بعد اون هرچی آدرس رو امتحان کردم ورود رو ندیدم .توی سایتهای مختلف آموزش گذاشتن همه رو امتحان کردم ولی جواب ندادن دیگه نمیدونم باید چکار بکنم .

کمکم کنید . :(

در انجمن نام افزونه را جستجو کنید

قبلا راه حل داده شده است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا داداش خیلی گشتم ولی پیدا نکردم از جستجو هم استفاده کردم ولی نیومد بالا .

شرمنده تازه واردم لطفا اگه میشه لینک بزارین /. :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا داداش خیلی گشتم ولی پیدا نکردم از جستجو هم استفاده کردم ولی نیومد بالا .

شرمنده تازه واردم لطفا اگه میشه لینک بزارین /. :rolleyes:

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/275-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3-better-wp-security-%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D9%85%D9%86%DB%8C%D8%AA-%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پارسا جان خدا رو شکر تونستم صفحه لاگین وردپرس رو بالا بیارم ولی حالا یه مشکل دیگه دارم اونم اینه که یوز و پسورد رو قبول نمیکنه . از توی دیتا بیس هم اونارو عوض کردم ولی نشد وقتی هم که رمز مجدد میزنم تو ایمیلم روی لینک که کلیک میکنم چیزی نمیشه برمیگرده به صفحه اول سایت . حالا باید چکار کنم . :huh: :huh: :huh:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

موقتا اسم فولدر پلاگین ها رو عوض کنید و وارد بشید.

بعد یوزر و پسوردتون رو عوض کنید و بعدا اسم فولدر رو به حالت قبلش برگردونید.

موفق باشید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا عبدالماجد گل گلاب و آقا پارسا و بقیه بچه ها که کمکم کردن خیلی ممنون و متشکرم خدایش نمیدونم چجوری باید تشکر کنم . سایت درست شد و مشکلی الان نداره .این سایت سایت مذهبی بود که درست شد مال اقا ابوالفضل هم هست انشاا... خود آقا تو زندگی موفقتون کنه .

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .