• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
wplan

راهنمایی برای افزونه wpml

34 پست در این موضوع قرار دارد

سلام..

من میخوام در افزونه wpml تنظیم کنم که وقتی کاربر روی پرچم انگلیسی کلیک کرد استایلی که ltr هست و مختص eng لود بشه. وقتی هم روی پرچم ایران کلیک کنه استایلی که rtl شده را نمایش بده

لطفا راهنماییم کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما میتونید با یک if زبان فارسی رو چک کنید و اگر زبان غیر فارسی فعال بود استایل ltr رو فعال کنید.

<?php
if (ICL_LANGUAGE_CODE == 'fa') {
?>
<link rel="stylesheet" href="rtl.css" />
<?php
} else{
?>
<link rel="stylesheet" href="ltr.css" />
<?php
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی... یه مشکلی پیدا کردم با این افزونه

قالبی که نصبه مال یک منوی مدیریت داره. که باید یک برگه بسازم تا قسمت تماس با ما فعال بشه یا بلاگش فعال بشه. برگه هارا ساختم و در قسمت تبدیل به انگلیسی هم انجام دادم

داخل سایت وقتی از روی انگلیسی تماس contact انتخاب میکنم صفحه خالیه. ولی وقتی با فارسی وارد میشم فرم لود میشه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اسم پوسته شما چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه کاملا سفید میشه بدون هیچ خطایی؟

در بقیه قسمت ها همچین مشکلی ندارید؟

خطاباب رو فعال کنید:

http://wpml.org/documentation/support/debugging-wpml/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه هیچ خطایی ندارم و صفحه سفید نمیشه. دیباگر هم خطایی نداد..

مشکل اینطوریه :

وقتی قالب انگلیسی میشه

94451484704705297793.jpg

وقتی فارسی میشه ( البته قسمت BLOG هم این مشکلو داره )

96238300307057874752.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدون خطا پیدا کردن مشکل خیلی سخت میشه.

مواردی مثل این که نیاز به دیباگ افزونه داره رو بهتره توی انجمن خود سایت wpml مطرح کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من به یک نتایجی رسیدم بنظرتون درست میتونه باشه؟

چون صفحات دیگه مثل پست ها رو درست نمایش میده و فقط تماس با ما و بلاگ را نمایش نمیده در حالت انگلیسی ایراد از خود قالب باید باشه؟ چون پنلی که قالب داره میرم داخلش و یک برگه میسازم و از داخل مدیریت قالب باید اون برگه را به قسمت تماس با ما قالب متصل کنم. تا حالتی که طراحش در نظر گرفته بود فعال بشه.

من همون برگه را به انگلیسی هم ترجمشو فعال کردم ( با wpml ) که وقتی داخل سایت به بخش تماس با ما بریم حالت فارسی درسته ولی انگلیسی نه!!! ( فارسیش به قالب وصله و حالت انگلیسی را اصلا لیست نمیکنه ).

خب با این اوصاف اگر از قالبه چطور میشه مشکلشو حل کرد؟ قسمت بلاگ هم مثل تماس با ما باید یک برگه متصل کنم. میتونم برای تماس با ما انگلیسی از افزونه استفاده کنم اما برای بلاگش که تنظیم شده استایل چطور باشه نه!!! چون فقط یک برگه میشه متصلش کرد ):

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یکی از کاربران همچین مشکلی داشت و توی انجمنش مطرح کرده بود. برای همین پیشنهاد کردم توی انجمن اصلی مطرح کنید.

در مورد این موضوع صفحات هم همچین مواردی هست و معمولا طراح از اول میاد پوسته رو مطابق با افزونه طراحی میکنه.

احتمالا مشکل از توابع برای اون صفحات هست.

تا جاییکه من دیدم این پوسته هماهنگ با افزونه موردنظر نیست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آقا مرتضی این دستور که برای فراخوانی یک فایل css خاص داخل حالت فارسی یا انگلیسی بود مشکل داره انگار. چون درست کار نمیداد برام

کدو بین تگ head داخل فایل head.php گذاشتم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کد نمونه از بخش مستندات افزونه استفاده شده بود.

مشکل چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم اینه که یک فایل css بنام stylefa اضافه کردم به قالب. در قسمت فرخوانی استایل ها کدشو وارد کردم

اون کدیم که شما دادین قرار دادم داخل قالب. الان هم برای فارسی هم انگلیسی اون stylefa را لود میکنه!!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نامک زبان های شما چی هست. مثلا فارسی روی fa هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

code را نوشته fa و default local را زده fa_IR

البته داخل اون کدی که دادین هر دوی اینارو گذاشتم ولی باز نشد...!

ویرایش شده در توسط wplan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما کدوم نسخه wpml رو داری استفاده میکنی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش کد درست هست و نباید مشکل داشته باشه.

آدرس دریافت نسخه ایی که استفاده میکنید رو بزارید اینجا.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نشد بازم! میشه شما روی این قالب یک تستی کنید؟ میخوام وقتی فارسی میشه منوی بالاش بیاد سمت راست!!

http://uplod.ir/roo4vy9nfntn/Sharpfolio.zip.htm

ویرایش شده در توسط wplan
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

شما این کد رو فقط برای فراخوانی استایل چپ چینی استفاده کنید

من تست کردم جواب داد:

<?php
if (ICL_LANGUAGE_CODE == 'en') {
?>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo('template_directory'); ?>/ltr.css" type="text/css" />
<?php
}
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ممنون درست شد :rolleyes: راستی میخوام چندتا فایل php که فارسی شده هست عنوان های لود بشه. کد این چی هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

متوجه نشدم. چند تا فایل php که فارسی شده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثل فایل comments.php را قسمت هایی که متنشون برای نمایش نام و وب سایت و ایمیل هست را فارسی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری