• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Sgwgo

سوال در رابطه با wp_register_script

20 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

تو قالب سایت من برای لود کردن اسکریپت ها از این تابع استفاده شده یعنی همون هندل واسش درست کردن واسه تک تک اسکریپت ها

خلاصه من به این قضیه کاری ندارم

با توجه به این صفحه http://codex.wordpre...register_script

که در رابطه با این تابع

گویه یه حالتی داره که میشه اسکریپت رودر فوتر لود کرد

wp_register_script( $handle, $src, $deps, $ver, $in_footer );

$in_footer (boolean) (optional) Normally scripts are placed in the <head> section. If this parameter is true the script is placed at the bottom of the <body>. This requires the theme to have the wp_footer() hook in the appropriate place. Note that you have to enqueue your script before wp_head is run, even if it will be placed in the footer. (New in WordPress 2.8) Default: false

خب حالا سوال من اینه که واسه این تکه کد

wp_register_script('Feature_slider', MOM_JS . '/jquery.cycle.all.min.js', 'jquery');

چطور قابلیت در فوتر لود شدن فعال کنم؟

ویرایش شده در توسط Sgwgo

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خاصیت $in_footer رو باید true کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب سوال من اینجاست که این تابع 2 پارامتر داره که میتونن خاصیت true و false بگیرن

تابع چطور میفهمه این true که گذاشتم مال کدوم پارامتر؟

پارمتر $ver

و پارمتر $in_footer

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پارامتر چهارم ، ver$، مربوط به ورژن اسکریپت هست، بصورت عبارت‌هایی به شکل 1.2 ، 1.5.6.0 ، 5 ( نوع این پارامتر بولین نیست که true بگیره)...وقتی توی فایل اسکریپت تغییری ایجاد می‌کنی با تغییر این پارامتر، مرورگر کاربر [به جای اینکه از کَش این فایل رو بخونه] فایل جدید رو لود می‌کنه.

پارامتر آخر هم که برای لود در فوتر ئه، مقدار پیشفرض‌ــِش true هست و نیاز نیست مقداردهی کنی.

مثال:


wp_register_script( 'my_script', 'test.js', array('jquery'), ' ', false );

wp_register_script( 'my_script2', 'test2.js', array('jquery', 'my_script'), '2.0.5 ', true );

موفق باشیـ..

ویرایش شده در توسط abdy

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بصورت دیفالت فالس هستش که من ترو کردم ولی نرفت تو فوتر

اینو هم بگم که wp-footer() تو قالبم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله بله...من اشتباه کردم، مقدار دیفالت false ئه.. ببخشید

احتمالن یه اسکریپت دیگه توی کد هست که وابسته به این اسکریپت ئه و اون توی هدر لود میشه...در نتیجه این اسکرپیت هم توی هدر لود میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

متوجه نشدم میشه کمی واضحتر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه کدی الان استفاده می کنید؟ (اخرین تغییر)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه کدی الان استفاده می کنید؟ (اخرین تغییر)

هیچی دیگه آقا مرتضی من True اضفه کردم به کد که مثلا در فوتر لود بشه ولی متاسفانه هنوز تو هدر هستش


wp_register_script('Feature_slider', MOM_JS . '/jquery.cycle.all.min.js', 'jquery', TRUE);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

به شماره پارامتر توجه کنید

wp_register_script('Feature_slider', MOM_JS . '/jquery.cycle.all.min.js', 'jquery' , '' , TRUE);

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آها پس واسه ورژن باید خالی بزارم؟

خب منم تو پست های قبل به این قضیه اشاره کردم ولی گویا دوستان متوجه نشدن

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ورژن رو هر چیزی میتوانید قرار دهید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا پارسا ممنونم جواب داد عزیز

فقط یه سوال این طراح قالب ما اسکریپت پیشفرض وردپرس به این صورت لود کرده حالا اگه بخوام اینم بفرستم تو فوتر باید چندتا پرامتر جا خالی بزارم ؟ یا اصلا چطور میشه؟


wp_enqueue_script('jquery');

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان کسی روش جدید سراغ نداره واسه متوقف کردن لود اسکریپ افزونه lightbox-plus توی صفحه اصلی

آخه چندجا روش دیدم و جواب نگرفتم از جمله آموزش سایت newbie

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا پارسا ممنونم جواب داد عزیز

فقط یه سوال این طراح قالب ما اسکریپت پیشفرض وردپرس به این صورت لود کرده حالا اگه بخوام اینم بفرستم تو فوتر باید چندتا پرامتر جا خالی بزارم ؟ یا اصلا چطور میشه؟


wp_enqueue_script('jquery');

ابتدا با wp_deregister_script حذف باید بشه

بعد دوباره ثبت بشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه کمی بیشتر توضیح بدی

فقط یچیز من بگم

من نیام این کی که گذاشترو پاک کنم یعنی این:


wp_enqueue_script('jquery');

بعد بیام یدونه


wp_register_script('defult j', 'wp-includes/js/jquery/jquery.js', 'jquery' , '' , TRUE);

تعریف کنم

و بعد با


wp_enqueue_script('defult j');

لودش کنم

مثل کاری که واسه بقیه اسکریپت ها کرده

ویرایش شده در توسط Sgwgo

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب کدهاتون همین هست فقط قبل:

wp_register_script('defult j', 'wp-includes/js/jquery/jquery.js', 'jquery' , '' , TRUE);

با کدی که پارسا داده jquery رو از رجیستر خارج کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آقا مرتضی ممنونم

میشه گفت متوجه شدم

ولی چون چند چیز هنوز برام سوال میپرسم

مگه این اسکریپت کجا رجیستر شده؟؟؟؟

wp_enqueue_script('jquery');

مگه با برداشتن همین کد بالا از ریجستر خارج نمیشه؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممکنه توسط پوسته یا افزونه ای رجیستر شده باشد

البته پیشفرض رجیستر هست، فقط در صف نیست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

ببخشید یک سوال

من جایی خوندم که بهتره برای بالا بردن سرعت لود سایت و جلوگیری از تداخل بیایم و از جی کوئری خود وردپرس استفاده کنیم، چون اگه ما یک جی کوئری جدا در هدر لود کنیم ممکنه یک افزونه هم بیاد و جی کوئری وردپرس رو لود کنه و... و باز گفته بود که بیایم و جی کوئری وردپرس رو با جی کوئری گوگل جایگزین کنیم به این ترتیب اگه جی کوئری از قبل تو کش مرورگر وجود داشته باشه دیگه احتیاج به لود مجدد نیست و...

آیا این مطلب درسته و جواب میده؟

سوال بعدی هم اینکه اگه یکه فایل جی کوئری رو با استفاده از wp_register_script در فانکشن ریجستر کنیم. این تابع خودش به صورت اتوماتیک این فایل رو به قالب اضافه میکنه و دیگه احتیاجی به لود کردن فایل در هدر نیست یا نه باز هم همچنان باید با استفاده از wp_enqueue_script فایل رو در هدر فراخوانی کرد؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری