• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
Ali-Ahmari

مشکل در ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام درود خدمت همگی

دوستان اساتید بزرگوار من یه دکمه تو قالب سایتم ساختم که با اسم ادامه مطلب و وقتی من هر سری که نوشته تازه مینویسم از قابلیت خود وردپرس استفاده میکنم و ادامه مطلب رو از تو خود ادیتور متن وردپرس قرار میدم....

وقتی نوشته رو انتشار میدم هم اون دکمه من هست و هم انتهای نوشتم یک متن هست هست نوشته :

(ادامه...)

من میخوام این متن حذف بشه!

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کمک کنید یه کم عجله دارم!!!

اگر بحث براتون واضح نیست با عکس توضیح بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

دوست عزیز من معذرت میخوام بابت اسپم ولی باور کنید عجله داشتم و دارم!!

ممنون درست شد...

من یک مشکل دیگه هم نیز دارم که نمیدونم تاپیک جدا بزنم یا شما همینجا راهنمایی میکنید؟

مشکلم این هست که من قسمت جستجوی سایتم رو درست کردم یعنی ظاهرش رو درست کردم اما غیر فعال است(فایل search.php ندارم ) و بلد نیستم درست کنم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن تشکر از آرمان عزیز

چرا تاپیک بی جواب مونده؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدیر جان من که معذرت خواستم!!!؟

دوست عزیز جهت مطالعه بود :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

ممنون

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده :unsure:

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

بله درسته مشکل از کوکی ها بود!

ببخشید این کد رو من تو سی اس اس زیاد دیدم میشه بگید چی هست؟

!important

اساتید من یه سوال دیگه از حضورتون دارم :

من تو فایل index.php تایتل نوشته هام رو بر روی <h1> قرار دادم . و بعد رفتم از تو استایل font-size رو گذاشتم رو 10px که توی کادر تایتلم جا بشه!!!

حالا از نظر گوگل این ایراد داره یا نه؟باز هم به عنوان مطلب مهم نگاه میکنه به تایتلم یا چون سایز رو کم کردم میگذره ازش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

خیلی ممنون دوست عزیز!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید استید من یک مشکل جدید خوردم یهو
      وقتی ادامه مطلب سایت رو میزنم با این ارور برخورد میکنم
      Fatal error: Call to undefined function aq_resize() in /home/smmazero/domains/smmazeron.ir/public_html/wp-content/plugins/virtue-toolkit/gallery.php on line 91
       
       
      سایت : http://smmazeron.ir/