Ali-Ahmari

مشکل در ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام درود خدمت همگی

دوستان اساتید بزرگوار من یه دکمه تو قالب سایتم ساختم که با اسم ادامه مطلب و وقتی من هر سری که نوشته تازه مینویسم از قابلیت خود وردپرس استفاده میکنم و ادامه مطلب رو از تو خود ادیتور متن وردپرس قرار میدم....

وقتی نوشته رو انتشار میدم هم اون دکمه من هست و هم انتهای نوشتم یک متن هست هست نوشته :

(ادامه...)

من میخوام این متن حذف بشه!

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا کمک کنید یه کم عجله دارم!!!

اگر بحث براتون واضح نیست با عکس توضیح بدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

دوست عزیز من معذرت میخوام بابت اسپم ولی باور کنید عجله داشتم و دارم!!

ممنون درست شد...

من یک مشکل دیگه هم نیز دارم که نمیدونم تاپیک جدا بزنم یا شما همینجا راهنمایی میکنید؟

مشکلم این هست که من قسمت جستجوی سایتم رو درست کردم یعنی ظاهرش رو درست کردم اما غیر فعال است(فایل search.php ندارم ) و بلد نیستم درست کنم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ضمن تشکر از آرمان عزیز

چرا تاپیک بی جواب مونده؟!

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدیر جان من که معذرت خواستم!!!؟

دوست عزیز جهت مطالعه بود :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

ممنون

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده :unsure:

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

بله درسته مشکل از کوکی ها بود!

ببخشید این کد رو من تو سی اس اس زیاد دیدم میشه بگید چی هست؟

!important

اساتید من یه سوال دیگه از حضورتون دارم :

من تو فایل index.php تایتل نوشته هام رو بر روی <h1> قرار دادم . و بعد رفتم از تو استایل font-size رو گذاشتم رو 10px که توی کادر تایتلم جا بشه!!!

حالا از نظر گوگل این ایراد داره یا نه؟باز هم به عنوان مطلب مهم نگاه میکنه به تایتلم یا چون سایز رو کم کردم میگذره ازش؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

خیلی ممنون دوست عزیز!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mohammad Bazli
      درود
      قالب بنده دکمه ادامه مطلب نداره
      چطور میتونم به قالب اظافه کنم تا در تمامی پست های سایت نشون داده بشه؟
      با تشکر
    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم