• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
Ali-Ahmari

مشکل در ادامه مطلب

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام درود خدمت همگی

دوستان اساتید بزرگوار من یه دکمه تو قالب سایتم ساختم که با اسم ادامه مطلب و وقتی من هر سری که نوشته تازه مینویسم از قابلیت خود وردپرس استفاده میکنم و ادامه مطلب رو از تو خود ادیتور متن وردپرس قرار میدم....

وقتی نوشته رو انتشار میدم هم اون دکمه من هست و هم انتهای نوشتم یک متن هست هست نوشته :

(ادامه...)

من میخوام این متن حذف بشه!

ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لطفا کمک کنید یه کم عجله دارم!!!

اگر بحث براتون واضح نیست با عکس توضیح بدم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

دوست عزیز من معذرت میخوام بابت اسپم ولی باور کنید عجله داشتم و دارم!!

ممنون درست شد...

من یک مشکل دیگه هم نیز دارم که نمیدونم تاپیک جدا بزنم یا شما همینجا راهنمایی میکنید؟

مشکلم این هست که من قسمت جستجوی سایتم رو درست کردم یعنی ظاهرش رو درست کردم اما غیر فعال است(فایل search.php ندارم ) و بلد نیستم درست کنم!

ممنون میشم راهنمایی کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ضمن تشکر از آرمان عزیز

چرا تاپیک بی جواب مونده؟!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیر جان من که معذرت خواستم!!!؟

دوست عزیز جهت مطالعه بود :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از فایل search.php فرم جستجوست یا صفحه نمایش نتایج

این صفحه اگر هم وجود نداشته باشه وردپرس به ترتیب از قالب آرشیو و یا ایندکس استفاده می کنه و فرم را هم به صورت دیفالت اجرا کرده که می تونید با


<?php get_search_form();?>

احضارش کنید ولی اگر خواستید شخصی سازی کنید یک فرم بسازید:


<form method="get" action="<?php bloginfo('url'); ?>/">
<input name="s" type="text" value="" />
<input name="submit" type="submit" value="جستجو" />
</form>

می تونید مستقیم در محل نمایش قرار بدید و می تونید در search.php بسازید و اینکلود کنید به قالب

ممنون

بجای اسپم کمی صبر کنید !

از این کد در css استفاده کنید


.more-link{display:none}

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده :unsure:

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آرمان جان این کدی که دادید درسته اما فقط تو مرورگر موزیلا کار میکنه!!!

با کروم تست کردم متن رو هنوز نشون میده

آقا آرمان اگه کدی میدونید که تو کروم هم کار کنه بگید((سایر دوستان هم همینطور میدونن بگن))

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کدی که دادند درسته و ارتباطی به مرورگر نداره یعنی در تمام ورژن های همه مرورگرها یکسانه احتمالا کوکی های کروم را پاک نکردید چون css کاملا در کروم کوکی می شه

ولی می تونید کدتون رو به اینصورت تقویت کنید


.more-link {display:none !important;}

بله درسته مشکل از کوکی ها بود!

ببخشید این کد رو من تو سی اس اس زیاد دیدم میشه بگید چی هست؟

!important

اساتید من یه سوال دیگه از حضورتون دارم :

من تو فایل index.php تایتل نوشته هام رو بر روی <h1> قرار دادم . و بعد رفتم از تو استایل font-size رو گذاشتم رو 10px که توی کادر تایتلم جا بشه!!!

حالا از نظر گوگل این ایراد داره یا نه؟باز هم به عنوان مطلب مهم نگاه میکنه به تایتلم یا چون سایز رو کم کردم میگذره ازش؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

گوگل ادعا می کنه که مثل چشم آدم صفحات رو می بینه ولی بعیده احتمالا فقط نام تگ رو می خونه البته تگ ها و مسائلی از این قبیل در سئو ارزش چندانی ندارند (بگذریم که نون خوبی ازش در می آد)

!important

خاصیت را بر خواص مشابه ارجع می کنه

در حالت عادی css آبشاریه یعنی اگر در خط اول به body بک گراند مشکی بدید و خط دهم زرد بک گراند صفحه زرد خواهد شذد ولی با اضافه کردن ایمپرتنت به بک گراندی که اول داده بودید دیگه قالب به بقیه خطوط توجه نمی کنه

خیلی ممنون دوست عزیز!!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط wayzed
      درود بر اساتید گرامی
      بنده قصد دارم در single.php کدی ترتیب بدم که ابتدای مطلب تا <more > رو در یک قسمت و ادامه مطلب از <more> تا آخر مطلب رو در قسمت دیگر نمایش بده
      به هیچ وجه نمیخوام ابتدای متن در ادامه دیده بشه
      خودم با کمی انگول کردن کدها و جستجو تونستم به چیزایی برسم
      با گذاشتن این کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 0; the_content(''); ?> در قسمت ابتدایی تونستم ابتدای متن رو بنمایش در بیارم
      ولی وقتی در قسمت دوم کد
      <?php // Declare global $more (before the loop). global $more; // Set (inside the loop) to display content above the more tag. $more = 1; the_content(''); ?> رو میذارم وردپرس همه متن رو نمایش میده
      ( در تصویر زمیمه نتیجه رو مشاهده کنید )
      سوال : حالا چکار کنم

    • توسط tellfa
      با عرض سلام و وقت بخیر خدمت اساتید محترم
      دوستان من یک مشکلی داشتم ممنون میشم راهنماییم کنید. من تازه دارم وردپرس رو یادمیگیم و یک سایت معمولی رو بالا آوردم.
      در اوایل که همه چیز اوکی بود یه دمدتی (2-3هفته) سمتش نرفتم و الان که رفتم خواستم ادامش بدم میبینم وارد ادامه مطالب پست ها که میشم ارور 404 میده!
      صفحه اصلی مطالب رو نشون میده ولی موقع رفتن به ادامه مطلب ارور 404 میده!
      لینک سایت : http://tellfa.com/tafrihgah/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید استید من یک مشکل جدید خوردم یهو
      وقتی ادامه مطلب سایت رو میزنم با این ارور برخورد میکنم
      Fatal error: Call to undefined function aq_resize() in /home/smmazero/domains/smmazeron.ir/public_html/wp-content/plugins/virtue-toolkit/gallery.php on line 91
       
       
      سایت : http://smmazeron.ir/
    • توسط chaishpish
      سلام خسته نباشید من ورد پرس نصب کردم بعد از اینکه متن اضافه کردم دیدم مشکلی داره این مشکل اینه که نوشته ها در ادامه مطلب وجود نداره و میزنه همچین صحفه ای موجود نیست اول فکر کردم از قالبه تغییر دادم ولی بازم همونه بعد فکر کردم از پلاگین هاست اونا رو هم غیر فعال کردم ولی همچنان این مشکل پا بر جاست لطفا راهنمایی کنید.
       
      لینک سایت اصلی : http://smmazeron.ir
      لینک یکی از مطالب که بالا نمیاد : http://smmazeron.ir/index.php/2015/12/31/%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%83%D8%B4-140-%D8%B7%D8%B1%D8%AD-%D8%A2%D9%84%D9%81%D8%A7/
       

    • توسط niaztarin
      دوستان به مشکلی برخوردم قبلا از یه قالب دیگه استفاده میکردم که درون مطلب نیاز به گذاشتن ادامه مطلب نبود بعد از انتشار خودکار ادامه مطلب میذاشت ،
      اما حالا قالب رو تغییر دادیم سایت به مشکل خورده هر بلایی به سرش آوردم اما درست نشد
      لطفا در مورد این موضوع هم فکری کنیم تا درست بشه ممنون
      نمونه کد index.php


      <?php get_header();
      $style = pasargad_get_option('home_display');
      ?>
      <div class="container">
      <div class="main-content">
      <section class="post">
      <?php if ( pasargad_get_option('slider_index') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/slider'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php if ( pasargad_get_option('index_pm') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/admin-pm'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php if ( pasargad_get_option('facebook_box_index') ) :?>
      <?php get_template_part('includes/facebook-box'); ?>
      <?php endif;?>
      <?php theme_ads('index_ads' , '<div class="ads-site">' , '</div>' ); ?>
      <?php
      if($style == 'custom'){ echo pasargad_box_cat();} elseif($style == 'blog'){?>
      <?php if ( have_posts() ) :
      while ( have_posts() ) : the_post();
      get_template_part( 'content', get_post_format() );
      endwhile;
      else :
      get_template_part( 'content', 'none' );
      endif;
      ?>
      <?php if ($wp_query->max_num_pages > 1) pasargad_pagenavi();?>
      <?php }else{
      if ( have_posts() ) :
      while ( have_posts() ) : the_post();
      get_template_part( 'content', get_post_format() );
      endwhile;
      else :
      get_template_part( 'content', 'none' );
      endif;
      if ($wp_query->max_num_pages > 1) pasargad_pagenavi();
      }?>
      </section>
      <!-- NarrowSidebar -->
      <?php get_template_part('rsidebar');?>
      <!-- //NarrowSidebar -->
      </div>
      <!-- Sidebar -->
      <?php get_template_part('lsidebar');?>
      <!-- //Sidebar -->
      <div class="clear"></div>
      </div>
      <div class="clear"></div>
      <?php get_footer();?>