python

مشکل با ارور های سایت مپ در گوگل وبمستر

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان من از سایت مپ yoast استفاده میکنم و در گوگل وبمستر ثبتش کردم

الان یه ارورهایی داده با این توضیحات:

Warnings

URLs not followed

When we tested a sample of URLs from your Sitemap, we found that some URLs redirect to other locations. We recommend that your Sitemap contain URLs that point to the final destination (the redirect target) instead of redirecting to another URL.

10

بعد مقابلشون یه چندتا آدرس مطالبم رو هم داده اما من که چیزی دستگیرم نشد :(

مشکل چیه؟ارور چی میگه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://www.oscmax.com/forums/bugs-problems/25767-site-maps-not-generating-search-engine-optimization-urls.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


http://www.oscmax.com/forums/bugs-problems/25767-site-maps-not-generating-search-engine-optimization-urls.html

من که از این چیزی دستگیرم نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چند نمونه آدرس میزارید از وبمستر

بعد از اجرای آدرس وارد آدرس دیگری نمیشود؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید از header بردارید


<script type="text/javascript">
<!--
if (parent.frames.length > 0) { parent.location.href = location.href; }
-->
</script>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو باید از header بردارید


<script type="text/javascript">
<!--
if (parent.frames.length > 0) { parent.location.href = location.href; }
-->
</script>

این کد توی همهی صفحات هستش اما اونجا فقط این چندتا لینک رو ارور داده

من از ترفند شکستن ایفرم با استفاده از این آموزش:

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/283-%D8%B4%DA%A9%D8%B3%D8%AA%D9%86-iframe-%D9%87%D8%A7-%D8%AF%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3/

انجام دادم

واقعا مشکل از اونه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

برای من در فایرفاکس پیام هدایت به صفحه دیگر را داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

برای من در فایرفاکس پیام هدایت به صفحه دیگر را داد

الان حذفش کردم ببینید بازم این پیامی رو گفتین میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد حذف نشده

خودتون سورس صفحه رو بررسی کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد حذف نشده

خودتون سورس صفحه رو بررسی کنید

بررسی کردم کامل حذف شده

شاید از کش مرورگرتون باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم لان درست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم