alimir

استفاده از منوی select در حال رسپانسیو

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان.

در حال توسعه ی قالب امیران 98 به حالت رسپانسیو هستم.

تنها مشکل فرم رسپانسیو منوهاست...

چطور میتونم با یک دستور شرطی وقتی سایز مرورگر به یک اندازه ی خاصی رسید از حالت select برای منوها استفاده کنم؟!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینجا یه نمونه برات ساختم


http://jsbin.com/oxusuy/1

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنونم مهرال جان :) فقط یه مشکلی دارم که محتوای منوها رو داخل select نشون نمیده!!!

نام توابع و تغییرات اعمال شده در کدها به شرح زیره:


<div class="main-menu">
<?php wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'top-menu', 'container' =>'', 'menu_class' =>'topnav' ) ); ?>
</div>


$(document).ready(function($) {

$("<select />", {
'class': 'nav-option'
}).appendTo(".main-menu");

$('.main-menu .main-menu li').each(function() {
var el = $(this), cur_link = el.children('a');
if (!el.parent('ul').hasClass('children')) {
$('<option />', {
'value' : cur_link.attr('href'),
'text' : cur_link.text()
}).appendTo('.main-menu select');
}
else {
$('<option />', {
'value' : cur_link.attr('href'),
'text' : '-- ' +cur_link.text()
}).appendTo('.main-menu select');
}
});
$('.main-menu select').change(function() {
window.location = $(this).find('option:selected').val();
});
});

ممنون میشم راهنماییم کنی :D

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من هم دنبال چنین قابلیتی هستم. اگر میشه یکی از دوستان یک آموزش کامل و جامع در مورد منو در حالت ریسپانسیو در انجمن بگذاره.

اینجا یه نمونه برات ساختم


http://jsbin.com/oxusuy/1

اینطور که فهمیدم. داخل این منو شما منوی اول را پنهان می کنید و منو دوم که به صورت سلکتور هست را نشان می دهید. نمیشه کاری کرد که از همون منوی اول استفاده کرد؟

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاقا من مشکل نمایش رو با تغییر main-menu li به top-nav li حل کردم، فقط حالت نمایش زیر منوها رو مثل دمو نداره!!! :D

این رو چیکار باید کرد؟!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عاقا من مشکل نمایش رو با تغییر main-menu li به top-nav li حل کردم، فقط حالت نمایش زیر منوها رو مثل دمو نداره!!! :D

این رو چیکار باید کرد؟!؟

یه سورس آنلاین بم بده تا مشکلتو حل کنم

من هم دنبال چنین قابلیتی هستم. اگر میشه یکی از دوستان یک آموزش کامل و جامع در مورد منو در حالت ریسپانسیو در انجمن بگذاره.

اینطور که فهمیدم. داخل این منو شما منوی اول را پنهان می کنید و منو دوم که به صورت سلکتور هست را نشان می دهید. نمیشه کاری کرد که از همون منوی اول استفاده کرد؟

چرا راهش نباشه اون حالت یه جوری استفاده از آموزشایی عنوان menu off-canvas هست ... آموزش این حالت خودش چندین مورد میشه ... فرصت یار باشه بام یه آموزش کامل قرار میدم (فکر کنم قبلا درمورد طراحی رسپانسیو هم این جمله رو گفته باشم ... :) )

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این بخشش مربوط به کدهای جاوا اسکریپته دیگه؟ چون من از استایل ها استفاده نکردم!!!

والا فعلا پوسته رو روی لوکال دارم ولی امشب روی یک هاستی آپلودش میکنم و لینکش رو میذارم اینجا...

باز هم ممنون.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام مهرال جان.

من قالب رو تو آدرس زیر بارگذاری کردم:

http://alimir.ir/themes/

وقتی سایز مرورگر کوچیک میشه و فرم select به نمایش در میاد همه چی به خوبی کار میکنه فقط در نمایش زیر منوها تغییری ایجاد نمیکنه!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خط کد


if (!el.parent('ul').hasClass('children')) {

عبارت 'children' رو عوض کن و این عبارت رو قرار بده 'sub-menu'

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا ممنونم، مشکل حل شد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم