نسـتـــرن

به هم ریختن فونت های تک نوشته

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام مجدد

دوستان این عکس مربوط به تک نوشته هامه.

50999058007109537285.png

دیگه هیچ حرفی ندارم :دی

شوخی کردم،ببخشید.

من همون طوری که معلومه داخل تک نوشته هام از ی فونت خاص استفاده میکنم،اما بعضی از تیکه هاش این طوری به هم ریخته است

میشه لطف کنین راه حلش رو بگید چیه؟یا بفرمایید دلیلش چیه؟

مرسی

صفحه دمو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مشکلی ندیدم در این صفحه

حل شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید فکر کنم این مشکل داخل کروم هست.میشه با کروم اون لینک رو چک کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل بخاطر اینه که شما فونت تاهوما رو به عنوان فونت دیفالت نمایشگرتون انتخاب کردید و فقط در سیستم شما اینگونه دیده می شه

از نوار ابزار گوگی کروم وارد تنظیمات بشید در انتهای صفحه بر روی تنظیمات اضافه کلیک کنید و بخش محتوای وب اندازه قلم را متوسط بگذارید و قلم را arial انتخاب کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

این کار رو کردم ولی درست نشد.همون ناهماهنگ ها شدن آریل.همچین رو چند تا سیستم و چندجا تست کردم همین مشکل بود تو کروم.به دوستم تو اینترنت گفتم تست کنه با کروم که اونم گفت مثل عکسه

الان شما با کروم راحت میبینینش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت که نه لود شدنش خیلی طولانیه

توی css هم می تونید همین تعاریف رو بگنجونید


body,p,h1,h2,h3,h4,h5,h6 {
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif !important;
}

در خط آخر style.css

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید درست نشد همچنان... :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان قالبتون نصفه لود می شه البته شکل ظاهری صفحه کامله ولی آخرین کدی که می خونه


<script type="text/javascript" language="javascript">
$.noConflict();
jQuery('#slideshow').coolSlider();

jQuery(document).ready(function(){
jQuery('body').removeClass('nojs');
jQuery('.pinglist').hide();
jQuery('#commentinfobox .comments a').click(function(){
jQuery('#commentinfobox .comments').addClass('active');
jQuery('#commentinfobox .trackbacks').removeClass('active');
jQuery('.pinglist').slideUp('slow', function(){ jQuery('.commentlist').slideDown('slow'); });
return false;
});
jQuery('#commentinfobox .trackbacks a').click(function(){
jQuery('#commentinfobox .trackbacks').addClass('active');
jQuery('#commentinfobox .comments').removeClass('active');
jQuery('.commentlist').slideUp('slow', function(){ jQuery('.pinglist').slideDown('slow'); });
return false;
});

jQuery('#headerAnzeige').css('opacity', '0.5');
jQuery('#headerAnzeige').hover(function(){
jQuery(this).stop();
jQuery(this).fadeTo('slow', 1.0);
}, function(){
jQuery(this).stop();
jQuery(this).fadeTo('slow', 0.5);
});
});
</script>

این رو اول حل کنید تا فونتتون رو چک کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از استایل


.post-body

font-size:22 را حذف کنید

علت مشکلتون اینه که برای p سایز کد درست تعریف شده ولی در حالت به خود دیو سایز غیر طبیعی داده شده و هرجا نوشته از تگ p بیرون باشه اندازه اش می شه 22px

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم استاااد،درست شد

مشکل جلبی بود واقعا

ببخشید اون کود داخل فوتر هست،چیه؟یعنی مشکلی ایجاد کرده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کدی هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودمم نمیدونم :D

قالب رو که گرفتیم توش بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه که چه کدی هست؟ اینجا بزارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل footer.php باید با


</body>
</html>

تمام بشه اگر اینطور نیست این کدها را به آخرش اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش آخرش خیلی عجیبه.اینه فوتر


<div class="footer">
<div class="foot-text">
<div style="margin-top:-35px;opacity:0.020;">
<center>
</center>
</div>
<br/>
<p>تمامی حقوق برای وب سایت <a href="http://www.glassy-garden.com">باغ شیشه ای</a> محفوظ می باشد و کپی برداری از آن تنها با ذکر لینک و نام منبع مجاز است.</p>
<p>پشتیبانی و هاست : <a href="http://www.mihanwebhost.com/" title="سرور مجازی" target="_blank">میهن وب هاست</a>     |     پیج رنک گوگل : 1</p>
</div>

</div>





<script type="text/javascript">
function mycarousel_initCallback(carousel)
{
// Disable autoscrolling if the user clicks the prev or next button.
carousel.buttonNext.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
carousel.buttonPrev.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
// Pause autoscrolling if the user moves with the cursor over the clip.
carousel.clip.hover(function() {
carousel.stopAuto();
}, function() {
carousel.startAuto();
});
};
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#mycarousel').jcarousel({
auto: 3,
wrap: 'last',
scroll: 5,
vertical: true,
initCallback: mycarousel_initCallback
});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#dashboardMenu .dashboardSubMenu li").hover(function() {
$(this).find('#SubMenu').stop(true, true);
$(this).find('#SubMenu').slideDown();
}, function() {
$(this).find('#SubMenu').slideUp();
}
)
});

$(document).ready(function(){
$("#dashboardMenu li").hover(function() {
$("#dashboardMenu li a:first").removeClass("Active");
$(this).addClass("active");
$(this).find('#dashboardSubMenu').stop(true, true);
$(this).find('#dashboardSubMenu').fadeIn();
}, function() {
$(this).find('#dashboardSubMenu').fadeOut();
$(this).removeClass("active");
$("#dashboardMenu li:first").addClass("Active");
}
)
});
</script>

این بادی رو بهش اضافه کنم فایده ای داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله در انتهای فایل دو خط را اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Hussain Mousavi


      باسلام دوستان کسی میتونه همیچین کد پی اچ پی بنویسه که کسی نتونه فایل فونت رو بپیچونه

      کلیک کنید



    • توسط thismoment
      سلام
      فونت بکار رفته در باایمیل چیه و کجا میشه نسخه woff ش رو گیر آورد
      قسمت باایمیل چیست رو مد نظرمه


      http://baaemail.com/

    • توسط msm1365
      هر چند فونت های فارسی لایسنس مشخصی ندارند اما برخی از آنها را میتوان به لحاظ اعتبار لایسنس تشخیص داد. بهتر است برخی فونت ها مانند Iranian Sans یا yekan در وردپرس فارسی لحاظ شوند. چون در سیستم عامل هایی مانند لینوکس که از تاهوما پشتیبانی نمی کنند با مشکل مشاهده حروف مواجه میشویم. شخصا فکر میکنم irsans به لحاظ زیبایی در حد تاهوما باشد. صفحه فونت اینجا است :
      http://openfontlibrary.org/en/font/iranian-sans
    • توسط mateshke
      وقت بخیر دوستان
      در بعضی پوسته های فارسی شده دیده میشه ، که از درون قسمت تنظیمات اون پوسته میشه فونت های فارسی رو انتخاب کرد ، یعنی به 40 فونت فارسی دسترسی موجوده!
      سوال من اینه ، چطور میشه اینکار رو کرد ، فرض کنیم من یک پوستنه داریم که در تنظیماتتش قسمتی به نام فونت داره و فونتهای گوگل به طور پیشفرض وجد دارند
      آیا راهی است که فونت های فارسی رو به تنظیمات پوسته اضافه کرد؟