• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
نسـتـــرن

به هم ریختن فونت های تک نوشته

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام مجدد

دوستان این عکس مربوط به تک نوشته هامه.

50999058007109537285.png

دیگه هیچ حرفی ندارم :دی

شوخی کردم،ببخشید.

من همون طوری که معلومه داخل تک نوشته هام از ی فونت خاص استفاده میکنم،اما بعضی از تیکه هاش این طوری به هم ریخته است

میشه لطف کنین راه حلش رو بگید چیه؟یا بفرمایید دلیلش چیه؟

مرسی

صفحه دمو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من مشکلی ندیدم در این صفحه

حل شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید فکر کنم این مشکل داخل کروم هست.میشه با کروم اون لینک رو چک کنین

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل بخاطر اینه که شما فونت تاهوما رو به عنوان فونت دیفالت نمایشگرتون انتخاب کردید و فقط در سیستم شما اینگونه دیده می شه

از نوار ابزار گوگی کروم وارد تنظیمات بشید در انتهای صفحه بر روی تنظیمات اضافه کلیک کنید و بخش محتوای وب اندازه قلم را متوسط بگذارید و قلم را arial انتخاب کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

این کار رو کردم ولی درست نشد.همون ناهماهنگ ها شدن آریل.همچین رو چند تا سیستم و چندجا تست کردم همین مشکل بود تو کروم.به دوستم تو اینترنت گفتم تست کنه با کروم که اونم گفت مثل عکسه

الان شما با کروم راحت میبینینش؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راحت که نه لود شدنش خیلی طولانیه

توی css هم می تونید همین تعاریف رو بگنجونید


body,p,h1,h2,h3,h4,h5,h6 {
font-family:Arial, Helvetica, sans-serif !important;
}

در خط آخر style.css

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید درست نشد همچنان... :wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان قالبتون نصفه لود می شه البته شکل ظاهری صفحه کامله ولی آخرین کدی که می خونه


<script type="text/javascript" language="javascript">
$.noConflict();
jQuery('#slideshow').coolSlider();

jQuery(document).ready(function(){
jQuery('body').removeClass('nojs');
jQuery('.pinglist').hide();
jQuery('#commentinfobox .comments a').click(function(){
jQuery('#commentinfobox .comments').addClass('active');
jQuery('#commentinfobox .trackbacks').removeClass('active');
jQuery('.pinglist').slideUp('slow', function(){ jQuery('.commentlist').slideDown('slow'); });
return false;
});
jQuery('#commentinfobox .trackbacks a').click(function(){
jQuery('#commentinfobox .trackbacks').addClass('active');
jQuery('#commentinfobox .comments').removeClass('active');
jQuery('.commentlist').slideUp('slow', function(){ jQuery('.pinglist').slideDown('slow'); });
return false;
});

jQuery('#headerAnzeige').css('opacity', '0.5');
jQuery('#headerAnzeige').hover(function(){
jQuery(this).stop();
jQuery(this).fadeTo('slow', 1.0);
}, function(){
jQuery(this).stop();
jQuery(this).fadeTo('slow', 0.5);
});
});
</script>

این رو اول حل کنید تا فونتتون رو چک کنم

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از استایل


.post-body

font-size:22 را حذف کنید

علت مشکلتون اینه که برای p سایز کد درست تعریف شده ولی در حالت به خود دیو سایز غیر طبیعی داده شده و هرجا نوشته از تگ p بیرون باشه اندازه اش می شه 22px

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم استاااد،درست شد

مشکل جلبی بود واقعا

ببخشید اون کود داخل فوتر هست،چیه؟یعنی مشکلی ایجاد کرده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه کدی هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خودمم نمیدونم :D

قالب رو که گرفتیم توش بود

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم اینه که چه کدی هست؟ اینجا بزارید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل footer.php باید با


</body>
</html>

تمام بشه اگر اینطور نیست این کدها را به آخرش اضافه کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش آخرش خیلی عجیبه.اینه فوتر


<div class="footer">
<div class="foot-text">
<div style="margin-top:-35px;opacity:0.020;">
<center>
</center>
</div>
<br/>
<p>تمامی حقوق برای وب سایت <a href="http://www.glassy-garden.com">باغ شیشه ای</a> محفوظ می باشد و کپی برداری از آن تنها با ذکر لینک و نام منبع مجاز است.</p>
<p>پشتیبانی و هاست : <a href="http://www.mihanwebhost.com/" title="سرور مجازی" target="_blank">میهن وب هاست</a>     |     پیج رنک گوگل : 1</p>
</div>

</div>





<script type="text/javascript">
function mycarousel_initCallback(carousel)
{
// Disable autoscrolling if the user clicks the prev or next button.
carousel.buttonNext.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
carousel.buttonPrev.bind('click', function() {
carousel.startAuto(0);
});
// Pause autoscrolling if the user moves with the cursor over the clip.
carousel.clip.hover(function() {
carousel.stopAuto();
}, function() {
carousel.startAuto();
});
};
jQuery(document).ready(function() {
jQuery('#mycarousel').jcarousel({
auto: 3,
wrap: 'last',
scroll: 5,
vertical: true,
initCallback: mycarousel_initCallback
});
});
</script>
<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#dashboardMenu .dashboardSubMenu li").hover(function() {
$(this).find('#SubMenu').stop(true, true);
$(this).find('#SubMenu').slideDown();
}, function() {
$(this).find('#SubMenu').slideUp();
}
)
});

$(document).ready(function(){
$("#dashboardMenu li").hover(function() {
$("#dashboardMenu li a:first").removeClass("Active");
$(this).addClass("active");
$(this).find('#dashboardSubMenu').stop(true, true);
$(this).find('#dashboardSubMenu').fadeIn();
}, function() {
$(this).find('#dashboardSubMenu').fadeOut();
$(this).removeClass("active");
$("#dashboardMenu li:first").addClass("Active");
}
)
});
</script>

این بادی رو بهش اضافه کنم فایده ای داره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله در انتهای فایل دو خط را اضافه کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Hussain Mousavi


      باسلام دوستان کسی میتونه همیچین کد پی اچ پی بنویسه که کسی نتونه فایل فونت رو بپیچونه

      کلیک کنید



    • توسط thismoment
      سلام
      فونت بکار رفته در باایمیل چیه و کجا میشه نسخه woff ش رو گیر آورد
      قسمت باایمیل چیست رو مد نظرمه


      http://baaemail.com/

    • توسط msm1365
      هر چند فونت های فارسی لایسنس مشخصی ندارند اما برخی از آنها را میتوان به لحاظ اعتبار لایسنس تشخیص داد. بهتر است برخی فونت ها مانند Iranian Sans یا yekan در وردپرس فارسی لحاظ شوند. چون در سیستم عامل هایی مانند لینوکس که از تاهوما پشتیبانی نمی کنند با مشکل مشاهده حروف مواجه میشویم. شخصا فکر میکنم irsans به لحاظ زیبایی در حد تاهوما باشد. صفحه فونت اینجا است :
      http://openfontlibrary.org/en/font/iranian-sans
    • توسط mateshke
      وقت بخیر دوستان
      در بعضی پوسته های فارسی شده دیده میشه ، که از درون قسمت تنظیمات اون پوسته میشه فونت های فارسی رو انتخاب کرد ، یعنی به 40 فونت فارسی دسترسی موجوده!
      سوال من اینه ، چطور میشه اینکار رو کرد ، فرض کنیم من یک پوستنه داریم که در تنظیماتتش قسمتی به نام فونت داره و فونتهای گوگل به طور پیشفرض وجد دارند
      آیا راهی است که فونت های فارسی رو به تنظیمات پوسته اضافه کرد؟