webbarg

مشکل در بروز رسانی جدید .

11 پست در این موضوع قرار دارد

سلام .

من وردپرسم را وقتی می خوام به نسخه 3.4 ارتقاع بدم با ارور زیر مواجه می شم .

دریافت به‌روزرسانی از http://fa.wordpress.org/wordpress-3.4-fa_IR.zip…

گشودن (باز کردن) بسته به‌روزرسانی…

Fatal error: Allowed memory size of 33554432 bytes exhausted (tried to allocate 396788 bytes) in /home/fontyab/public_html/wp-admin/includes/class-pclzip.php on line 4215

توی بروز رسانی های قبلی هیچ مشکلی نداشتم و بدون مشکل بروز رسانی میکردم ..

حالا باید چه کاری انجام دهم ؟؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پلاگینهای رو غیر فعال می کردید بعد اقدام به اپدیت می کردین

Allowed memory size رو داره میگه خب مقدار مموری سایز رو در فایل کانفیگ افزایش بدین

و یا اینکه بصورت دستی اپدیت نمایید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این مشکل رو همین چند لحظه پیش داشتم و برای حلش گوگل کردم قضیه رو

و اینجارو پیدا کردم

البته اینجا توضیح داده نشده که خواستم جهت کمک به دوستان بگم

بعد از اینکه در ارتقا خودکار فایل زیپ آپلود شد

اول ببینید کدوم فایل ها قراره آپدیت بشن، بعد اونارو بک اپ کنید و سپس ادامه بدید برای آپدیت

آدرس سایت من http://persian.cc بود که با اپدیت به 3.5 به کل صفحش سفید شد

ولی با extract کردن بک اپ دوباره برگشت، که اگر این کار را انجام نمیدادم دردس میشد

موفق باشید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من بعد از آپدیت

این مشکل رو دارم.

سایت قشنگ بالا میاد ولی بعضی جاها اینو نشون میده.


Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home3/farspaya/public_html/wp-content/themes/classipress4/includes/admin/admin-options.php on line 843 and defined in /home3/farspaya/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من بعد از آپدیت

این مشکل رو دارم.

سایت قشنگ بالا میاد ولی بعضی جاها اینو نشون میده.


Warning: Missing argument 2 for wpdb::prepare(), called in /home3/farspaya/public_html/wp-content/themes/classipress4/includes/admin/admin-options.php on line 843 and defined in /home3/farspaya/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 990

یک بار وردپرس رو دستی بروز کنید

به یکی از توابع اصلی دیتابیس وردپرس ایراد میگیره

پوسته شما در نگارش قبلی مشکل نداشت؟

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر هیچ مشکلی نداشت. حداقلش ارور نمیداد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرس رو به صورت دستي بروز كرديد مشكل حل نشد ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستی آپدیت کردم مشکل حل نشده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی در وردپرس نیست. این اخطاری هست که بعد بروزرسانی به 3.5 نمایش داده میشه(بعضا)

برای فیکس هم:

http://make.wordpress.org/core/2012/12/12/php-warning-missing-argument-2-for-wpdb-prepare/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی لطف کردی آقا مرتضی.

یعنی این کد رو بزارم؟


@ini_set('display_errors', 0);

کجا باید باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در فایل wp-config.php قرار بدید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirrezaweb
      با سلام 
      میخواستم بدونم چجوری میتونم یک صفحه مثل صفحه ای که اینجا لینکشو گذاشتم درست کنم افزونه ای میخواد آیا؟ منظورم خلاصه بودن مطلباشه
      https://www.yasdl.com/category/نرم-افزار-اینترنت/نرم-افزار-مرورگر
       
    • توسط prooshe
      سلام خسته نباشید.
      من بدون فعالسازی ssl و نصب افزونه از قسمت تنظیمات وردپرسم آدرس سایتم را از http به https تغییر دادم الان دیگه نه سایتم بالا میاد نه دسترسی به مدیریتم دارم تا دوباره ویرایش کنم لطفا راهنمایی کنید؟
    • توسط samadionline
      سلام خدمت شما عزیزان
      چطوری میشه در وردپرس مثل جوملا برای کاربران گروه و سطوح دسترسی تعریف کرد؟
      و همچنین اینکه در جوملا در تنظیمات میشد صفحه آفلاین تعریف کرد و کاربران با لاگین کردن وارد صفحه اصلی سایت میشدند در وردپرس چطور میشه این کار رو انجام داد؟
      تشکر می کنم اگر کسی سر در میاره یه توضیح مختصر بده
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط aiinaz
      سلام دوستان 
       برای فونت من از @font face استفاده کردم تا فونتی که لازم دارم اعمال بشه اما نمی دونم چرا هر دفعه که صفحه رفرش میشه برای چند ثانیه فونت تغییر میکنه؟!!!! از نظر ادرس دهی هم درست انجام دادم و بعضی از فونت ها کلا اعمال نمیشه با اینکه روی سیستمم دارم؟!!!