• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
alireza.nh

سورس قالب ....

41 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

راستش نمیدونم چرا سورس قالبم از لاین 6 شروع میشه :o (در فایل header.php چنین چیزی دیده نمیشه! :wacko: )

, خودم فک میکنم تو کد نویسی شاید ایرادی داشتم <_< ولی ایرادی که پیدا نکردم ،نمیدونم...... (+وب بالا نیومده :D )

به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟!؟ :rolleyes:

پیشاپیش تشکر :wub:

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام

راستش نمیدونم چرا سورس قالبم از لاین 6 شروع میشه :o (در فایل header.php چنین چیزی دیده نمیشه! :wacko: )

, خودم فک میکنم تو کد نویسی شاید ایرادی داشتم <_< ولی ایرادی که پیدا نکردم ،نمیدونم...... (+وب بالا نیومده :D )

به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟!؟ :rolleyes:

پیشاپیش تشکر :wub:

من هم همین مشکل را دارم یعنی کد ها از خط اول شروع نمیشه در حالی که در هدر یا اول index هیچ فضای خالی وجود نداره.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه جالب فک کردم فقط مشکل خودمه :D .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

صفحه رو کوچیک یا بزرگ کنید بقیه کد ها معلوم میشه !

گاهی اوقات برا من هم همچین مشکلی بوجود میاد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
سلام

صفحه رو کوچیک یا بزرگ کنید بقیه کد ها معلوم میشه !

گاهی اوقات برا من هم همچین مشکلی بوجود میاد

:blink::wacko:

دوستان کسی راه حلی نداره کلا این قضیه حل شه؟!اصلا ریشه مشکل کجاس؟! :wacko: :wacko: :blink:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واسه شما لااقل 2 لاین فاصلس واسه من 6لاین :mellow::wacko:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واسه شما لااقل 2 لاین فاصلس واسه من 6لاین :mellow::wacko:

روی پوسته پیش فرض هم همین داستان هست ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه و همینطور


?>
<?php

حذف بشه یعنی اگر در یک خط تگ php بسته شده و در خط بعدی دوباره باز شده بسته شدن و باز شدنش هر دو حذف بشه که کد یک تکه باشه

فضای خالی بیش تر از یک عکس ترافیک را در لود اشغال می کند

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه و همینطور


?>
<?php

حذف بشه یعنی اگر در یک خط تگ php بسته شده و در خط بعدی دوباره باز شده بسته شدن و باز شدنش هر دو حذف بشه که کد یک تکه باشه

فضای خالی بیش تر از یک عکس ترافیک را در لود اشغال می کند

خیلی خوب بود من تمام این فضا ها رو پاک کردم و یکی از خط ها کم شد فقط مونده یکی دیگه از خط ها. تا جایی که من می بینم دیگه هیچ کد مثل زیر داخل فایل های قالب نیست


?>
<?php

و هیچ خط خالی هم وجود نداره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

وجود داره بگردید پیدا می شه این فضا می تونه توی فایل های مشابه افزونه ها هم باشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه

جناب فخار راستش من بخش اول صحبت شما را درست متوجه نشدم. میشه یکم بیشتر توضیح بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل های php که بصورت دستوری کار می کنند مثل کانفیگ و فاکشن فایلهایی هستند که همه صفحات را می سازنند این فایلها حتما باید با


<?php

شروع بشوند و با


?>

تمام

و الا یک فضای خالی به صفحه اضافه می کنند مثلا گاهی وقتی نگاه می کنید فایل با همین علامت تمام شده ولی وقتی سلکتش کنید متوجه می شید که چند اسپیس بعد از علامت خورده شده یا یک اینتر زده شده این فضاها باید پاک بشند

در صورت وجود این فضاها هم xml سایت که شامل مپ و آر اس اس و ... هست به مشکل می خوره و هم لود روی فضاهای خالی قفل می کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه جالب مشکل منم حل نشد!!!

فکر نمیکردم این چیزا که آقا ایمان گفتند اهمیتی داشته باشه!! :o:rolleyes: .

ولی چه چیزای جزئی هست که واقعا باید بهش توجه شه! :D

با این حال ممنون :wub:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل های php که بصورت دستوری کار می کنند مثل کانفیگ و فاکشن فایلهایی هستند که همه صفحات را می سازنند این فایلها حتما باید با


<?php

شروع بشوند و با


?>

تمام

و الا یک فضای خالی به صفحه اضافه می کنند مثلا گاهی وقتی نگاه می کنید فایل با همین علامت تمام شده ولی وقتی سلکتش کنید متوجه می شید که چند اسپیس بعد از علامت خورده شده یا یک اینتر زده شده این فضاها باید پاک بشند

در صورت وجود این فضاها هم xml سایت که شامل مپ و آر اس اس و ... هست به مشکل می خوره و هم لود روی فضاهای خالی قفل می کنه

اون یک خط دیگه هم پاک شد. قبل از این فید هم مشکل داشت که الان فید هم درست شده. خیلی متشکرم جناب فخار

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ولی متاسفانه هنوز فید چند لاین فاصله داره!! :angry::(<_<

ببخشید حالا اگه اینجوری بود هم بازم حذفش کنیم؟:


?>
</div>
<?php

یا اگه یه عنصر تعریف کرده باشیم:


?>
<div class="....">
<?php

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ضمن تو index و single به اندازه ی 20-30 پیکسل از بالا فاصله هست(در category_sitemap و... اینطور نیست)+(به تولبار وردپرس ربطی نداره ! ;) )

و علاوه بر این


<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

هم به عنوان یک تکه کد اشتباه شناخته میشه و در دیگر قسمتها اینطور نیست!

مطمئنم که همش زیر سر همین قضیه اس :angry:

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کد html تون که اشتباهه شما سند را html 5 معرفی کردید و html از xhtml ساپورت کردید که html4 است بسته به اینکه باقی قالبتون کدهای html5 است یا 4 اگر 5 بود

این کد را جایگزین کنید


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js"><!--<![endif]-->
<head>
<meta charset="UTF-8">

و به جز کد بالا


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

رو هم اگر دارید حذف کنید و اگر html4

خط اول کدتون را به


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

تغییر بدید

در رابطه با جاهایی که تگ html اجرا می شه فاصله خالیتون در html گم می شه و به همین خاطر عرض کردم فتایلهای دستوری مثل function.php و wp-config.php همینطور فایل های مشابه در افزونه ها

پیدا کردن فضای خالی یکی از شغل های ساده و تقریبا پردر آمد بعضی از شرکتهای طراحیه و خدماتیه

پس سعی کنید تا کارتون به بخش خرید نکشیده مشکلتون رو حل و فصل کنید :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

صحیح :wub: آخه این مشکلو(فاصله header تقریبا 20-30 پیکسل ) فقط تو index و single دارم :( , تمام افزونه ها هم غیر فعالان و confing و function هم عاری از فضای خالی <_<:o:(

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

البته مشکل فاصله سورس قالب حل شد و فقط نمیدونم این مشکل بالا که عرض کردم به همین قضیه ربط داره یا یه تاپیک جدید بزنم؟ :mellow:

+


<!DOCTYPE html>

فقط در این صفحات که دارای فاصله میباشند به صورت یه کد خراب نمایش داده میشه! :(

تشکر :rolleyes::wub:

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این کد خراب چی هست؟ نمونه بزارید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورم این بود (که تنها در این صفحات فضای خالی مشاهده میشه!)ve0kafiew3jjgmqsxi52.png

ویرایش شده در توسط alireza.nh

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

منظورتون از کد خراب چیه ؟

اگر منظورتون


<!DOCTYPE html>

اینجوریه که پاکش کنید و کد را به شکل صحیح وارد کنید و الا منظورتون رو در تایپیک جدا مطرح کنید

کجای این کد خرابه ؟

این کد مشکلی نداره و البته یک فایل js هم باید داشته باشید که کدهای html5 را برای ie ترجمه کنه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

حق با شماست :)

پس چرا باید header من از بالای صفحه فاصله داشته باشه؟(تو category و sitemap اینطور نیس + به تولبار wp هم ربطی نداره!! :o )

مسئله اصلی اینه که منو دیوانه کرده!!!!!!!!! :wacko::blink:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فاصله در ظاهر صفحه و فاصله در سورس کد کاملا دو موضوع متفاوتند بحث این تایپیک فاصله در سورس کد بود در مورد فاصله ظاهری استایلتون رو چک کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری