• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
alireza.nh

سورس قالب ....

41 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام

راستش نمیدونم چرا سورس قالبم از لاین 6 شروع میشه :o (در فایل header.php چنین چیزی دیده نمیشه! :wacko: )

, خودم فک میکنم تو کد نویسی شاید ایرادی داشتم <_< ولی ایرادی که پیدا نکردم ،نمیدونم...... (+وب بالا نیومده :D )

به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟!؟ :rolleyes:

پیشاپیش تشکر :wub:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

راستش نمیدونم چرا سورس قالبم از لاین 6 شروع میشه :o (در فایل header.php چنین چیزی دیده نمیشه! :wacko: )

, خودم فک میکنم تو کد نویسی شاید ایرادی داشتم <_< ولی ایرادی که پیدا نکردم ،نمیدونم...... (+وب بالا نیومده :D )

به نظر شما مشکل از کجا میتونه باشه؟!؟ :rolleyes:

پیشاپیش تشکر :wub:

من هم همین مشکل را دارم یعنی کد ها از خط اول شروع نمیشه در حالی که در هدر یا اول index هیچ فضای خالی وجود نداره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جالب فک کردم فقط مشکل خودمه :D .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

صفحه رو کوچیک یا بزرگ کنید بقیه کد ها معلوم میشه !

گاهی اوقات برا من هم همچین مشکلی بوجود میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
سلام

صفحه رو کوچیک یا بزرگ کنید بقیه کد ها معلوم میشه !

گاهی اوقات برا من هم همچین مشکلی بوجود میاد

:blink::wacko:

دوستان کسی راه حلی نداره کلا این قضیه حل شه؟!اصلا ریشه مشکل کجاس؟! :wacko: :wacko: :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این هم یک نمونه:

post-412-0-62599800-1373133326_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه شما لااقل 2 لاین فاصلس واسه من 6لاین :mellow::wacko:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واسه شما لااقل 2 لاین فاصلس واسه من 6لاین :mellow::wacko:

روی پوسته پیش فرض هم همین داستان هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه و همینطور


?>
<?php

حذف بشه یعنی اگر در یک خط تگ php بسته شده و در خط بعدی دوباره باز شده بسته شدن و باز شدنش هر دو حذف بشه که کد یک تکه باشه

فضای خالی بیش تر از یک عکس ترافیک را در لود اشغال می کند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه و همینطور


?>
<?php

حذف بشه یعنی اگر در یک خط تگ php بسته شده و در خط بعدی دوباره باز شده بسته شدن و باز شدنش هر دو حذف بشه که کد یک تکه باشه

فضای خالی بیش تر از یک عکس ترافیک را در لود اشغال می کند

خیلی خوب بود من تمام این فضا ها رو پاک کردم و یکی از خط ها کم شد فقط مونده یکی دیگه از خط ها. تا جایی که من می بینم دیگه هیچ کد مثل زیر داخل فایل های قالب نیست


?>
<?php

و هیچ خط خالی هم وجود نداره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وجود داره بگردید پیدا می شه این فضا می تونه توی فایل های مشابه افزونه ها هم باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر فضای خالی که خارج از محدوده


<?php
....
?>

در اسناد php باشه قبل از php لود می شه و اول سورس کدها دیده می شه باید از فایل هایی مثل functions.php فضاهای خالی خارج از محدوده ای که گفته شد برداشته بشه

جناب فخار راستش من بخش اول صحبت شما را درست متوجه نشدم. میشه یکم بیشتر توضیح بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های php که بصورت دستوری کار می کنند مثل کانفیگ و فاکشن فایلهایی هستند که همه صفحات را می سازنند این فایلها حتما باید با


<?php

شروع بشوند و با


?>

تمام

و الا یک فضای خالی به صفحه اضافه می کنند مثلا گاهی وقتی نگاه می کنید فایل با همین علامت تمام شده ولی وقتی سلکتش کنید متوجه می شید که چند اسپیس بعد از علامت خورده شده یا یک اینتر زده شده این فضاها باید پاک بشند

در صورت وجود این فضاها هم xml سایت که شامل مپ و آر اس اس و ... هست به مشکل می خوره و هم لود روی فضاهای خالی قفل می کنه

9

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه جالب مشکل منم حل نشد!!!

فکر نمیکردم این چیزا که آقا ایمان گفتند اهمیتی داشته باشه!! :o:rolleyes: .

ولی چه چیزای جزئی هست که واقعا باید بهش توجه شه! :D

با این حال ممنون :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های php که بصورت دستوری کار می کنند مثل کانفیگ و فاکشن فایلهایی هستند که همه صفحات را می سازنند این فایلها حتما باید با


<?php

شروع بشوند و با


?>

تمام

و الا یک فضای خالی به صفحه اضافه می کنند مثلا گاهی وقتی نگاه می کنید فایل با همین علامت تمام شده ولی وقتی سلکتش کنید متوجه می شید که چند اسپیس بعد از علامت خورده شده یا یک اینتر زده شده این فضاها باید پاک بشند

در صورت وجود این فضاها هم xml سایت که شامل مپ و آر اس اس و ... هست به مشکل می خوره و هم لود روی فضاهای خالی قفل می کنه

اون یک خط دیگه هم پاک شد. قبل از این فید هم مشکل داشت که الان فید هم درست شده. خیلی متشکرم جناب فخار

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ولی متاسفانه هنوز فید چند لاین فاصله داره!! :angry::(<_<

ببخشید حالا اگه اینجوری بود هم بازم حذفش کنیم؟:


?>
</div>
<?php

یا اگه یه عنصر تعریف کرده باشیم:


?>
<div class="....">
<?php

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

در ضمن تو index و single به اندازه ی 20-30 پیکسل از بالا فاصله هست(در category_sitemap و... اینطور نیست)+(به تولبار وردپرس ربطی نداره ! ;) )

و علاوه بر این


<!DOCTYPE html>
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">

هم به عنوان یک تکه کد اشتباه شناخته میشه و در دیگر قسمتها اینطور نیست!

مطمئنم که همش زیر سر همین قضیه اس :angry:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد html تون که اشتباهه شما سند را html 5 معرفی کردید و html از xhtml ساپورت کردید که html4 است بسته به اینکه باقی قالبتون کدهای html5 است یا 4 اگر 5 بود

این کد را جایگزین کنید


<!DOCTYPE html>
<!--[if lt IE 7]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9 lt-ie8 lt-ie7"><![endif]-->
<!--[if IE 7]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9 lt-ie8"><![endif]-->
<!--[if IE 8]><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js lt-ie9"><![endif]-->
<!--[if gt IE 8]><!--><html <?php language_attributes(); ?> class="no-js"><!--<![endif]-->
<head>
<meta charset="UTF-8">

و به جز کد بالا


<meta http-equiv="Content-Type" content="<?php bloginfo('html_type'); ?>; charset=<?php bloginfo('charset'); ?>" />

رو هم اگر دارید حذف کنید و اگر html4

خط اول کدتون را به


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

تغییر بدید

در رابطه با جاهایی که تگ html اجرا می شه فاصله خالیتون در html گم می شه و به همین خاطر عرض کردم فتایلهای دستوری مثل function.php و wp-config.php همینطور فایل های مشابه در افزونه ها

پیدا کردن فضای خالی یکی از شغل های ساده و تقریبا پردر آمد بعضی از شرکتهای طراحیه و خدماتیه

پس سعی کنید تا کارتون به بخش خرید نکشیده مشکلتون رو حل و فصل کنید :)

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صحیح :wub: آخه این مشکلو(فاصله header تقریبا 20-30 پیکسل ) فقط تو index و single دارم :( , تمام افزونه ها هم غیر فعالان و confing و function هم عاری از فضای خالی <_<:o:(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

البته مشکل فاصله سورس قالب حل شد و فقط نمیدونم این مشکل بالا که عرض کردم به همین قضیه ربط داره یا یه تاپیک جدید بزنم؟ :mellow:

+


<!DOCTYPE html>

فقط در این صفحات که دارای فاصله میباشند به صورت یه کد خراب نمایش داده میشه! :(

تشکر :rolleyes::wub:

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد خراب چی هست؟ نمونه بزارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

منظورم این بود (که تنها در این صفحات فضای خالی مشاهده میشه!)ve0kafiew3jjgmqsxi52.png

ویرایش شده در توسط alireza.nh
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون از کد خراب چیه ؟

اگر منظورتون


<!DOCTYPE html>

اینجوریه که پاکش کنید و کد را به شکل صحیح وارد کنید و الا منظورتون رو در تایپیک جدا مطرح کنید

کجای این کد خرابه ؟

این کد مشکلی نداره و البته یک فایل js هم باید داشته باشید که کدهای html5 را برای ie ترجمه کنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حق با شماست :)

پس چرا باید header من از بالای صفحه فاصله داشته باشه؟(تو category و sitemap اینطور نیس + به تولبار wp هم ربطی نداره!! :o )

مسئله اصلی اینه که منو دیوانه کرده!!!!!!!!! :wacko::blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فاصله در ظاهر صفحه و فاصله در سورس کد کاملا دو موضوع متفاوتند بحث این تایپیک فاصله در سورس کد بود در مورد فاصله ظاهری استایلتون رو چک کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری