lord-setup

آموزش به يه كسي كه تازه كار هست

33 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام خدمت تمامي دوستان عزيز.من تازه امروز وردپرس رو كشف كردم و اومدم توي بخش.نياز به يه نفر

دارم كه مراحل ثبت نام و اينجورچيزا رو يادم بده.

نرم افزارهاي FileZilla_Server-0_9_41 // vcredist_x86 // wampserver2.2d-x32 // wordpress رو هم نصب

كردم.فقط نياز به يه آموزش واسه ثبت نام دارم و يه راهنمايي مختصر كه از چه سايتي و از كجا بايد شروع كنم.من 3 تا وبلاگ دارم، ازشون

خسته شدم و تكراري شدن.ميخوام يه محيطي جديد و نو داشته باشم.ممنون ميشم كمكم كنيد

دوستان.اين ايميل منه: m.valipour1989@yahoo.com

اين هم يكي از وبلاگ هامه: www.lord-setup.lxb.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ثبت نام در کجا؟

وردپرس در دو حالت wordpress.org (Self hosting) و wordpress.com ارائه میشه - که دومی مانند مثلاً بلاگفا نیاز به ثبت نام داره البته با امکانات باورنکردنی و رایگان

اما اولی نیاز به ثبت نام نداره فقط کافیه که هاست خریداری کنید و وردپرس رو نصب کنید

شما کدوم یکی رو مدنظرتونه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من يه فايل آموزش wordpress رو دانلود كردم كه با تمامي جزييات آموزش ميده مرحله به مرحله.خيلي خوب و كارآمده.

اما من در صفحه ي 31 اين

فايل pdf به مشكل برخوردم و نتونستم به جلو تر برم.لينك دانلودش رو براتون ميذارم تا دانلودش كنيد حجمش 4.5 مگابايت هست.

لينك دانلود: دانلود

من توي صفحه 31 كه گفته:: براي ساخت دیتابیس در cPanel ابتدا از طریق آدرس yourdomain.com/cpanel وارد کنترل پنل شوید.

من هرچي اون آدرس رو ميزنم انتقال داده ميشه به يه سايت ديگه.گيج شدم.توي اين مرحله از آموزش گير افتادم.لطفا راهنماييم كنيد.با تشكر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من توي سايت wordpress.com عضو شدم.من توي كامپيوترم 100 تا قالب آماده wordpress دارم.از كدوم منو ميتونم اين قالب ها رو براي خودم اونجا قرار بدم تا با قالبهاي پيشفرضشون كار نكنم؟؟؟؟؟

ميخوام اين قالبهايي كه دارم رو جايگزين قالبه wordpress كنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل قالب رو در پوشه ی themes کپی کنید و از داشبورد=>نمایش=> قالبتونو فعال کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پوشه ي themes گزينه اي واسه آپلود theme نداره كه.همش theme هاي آماده ست.از كجا theme ام رو داخلش كپي كنم؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من يه فايل آموزش wordpress رو دانلود كردم كه با تمامي جزييات آموزش ميده مرحله به مرحله.خيلي خوب و كارآمده.

اما من در صفحه ي 31 اين

فايل pdf به مشكل برخوردم و نتونستم به جلو تر برم.لينك دانلودش رو براتون ميذارم تا دانلودش كنيد حجمش 4.5 مگابايت هست.

لينك دانلود: دانلود

من توي صفحه 31 كه گفته:: براي ساخت دیتابیس در cPanel ابتدا از طریق آدرس yourdomain.com/cpanel وارد کنترل پنل شوید.

من هرچي اون آدرس رو ميزنم انتقال داده ميشه به يه سايت ديگه.گيج شدم.توي اين مرحله از آموزش گير افتادم.لطفا راهنماييم كنيد.با تشكر

دوست عزیز اینی که اینجا شما میگین مثال زده.

yourdomain.com/cpanel یک مثال هستش.

yourdomain.com منظور دامنه ی سایت خودتون هستش.

که طبق گفته های شما دامنه یا هاستی ندارین.

پس نمیتونین وارد cpanel سایت بشین و دیتابیس بسازین.

البته با لوکال میشه بدون خرید هاست و دامنه فعلا با وردپرس کار کرد اما نمیشه سایتی برای نمایش عمومی راه اندازی کرد.

ویرایش شده در توسط اشکان
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

يعني اين نرم افزارهايي كه نصب كردمو اين قالبهايي كه دانلود كردمو اينا همشون كشك؟؟؟؟

اين كه انگليسيه سايته :huh:

http://kb.siteground..._access_cpanel/

ویرایش شده در توسط lord-setup
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اين آدرس وب من توي wordpress هست: iebusines.wordpress.com . تم هاي خوبي نداره.جايي واسه آپلود تم نداره؟؟؟ تا تم ي كه خودم دارمو آپلود كنم؟؟؟

توي cpanel دامين رايگان ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :huh:

http://www.siteground.com/cpanel-hosting.htm

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز در پست دوم عرض کردم که وردپرس بر دو نوع است - یکی دات ارگ و دیگری دات کام

شما در دات کام ثبت نام نمودید و اصولاً سلف هاستینگ نیست و ربطی به هاستینگ نداره

احتمالاً اهل دقت نیستید

اینجا انجمن پشتیبانی وردپرس دات ارگ هست (سلف هاستینگ) و هر دامنه به طور مستقل در مالکیت صاحب دامنه است و دسترسی به هاست موجود است

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر شما كدوم بهتره؟؟؟؟ wordpress.org يا wordpress.com

توي كدوم خدمات بيشتره ؟؟؟

چجوري ميتونم تم آپلود كنم؟؟؟

ميشه يه چندتا آدرس وب هاتون رو كه ساختيد اينجا بذاريد تا به محيطشون نگاه بندازم و ببينم جريان چيه؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

به نظر شما كدوم بهتره؟؟؟؟ wordpress.org يا wordpress.com

توي كدوم خدمات بيشتره ؟؟؟

چجوري ميتونم تم آپلود كنم؟؟؟

ميشه يه چندتا آدرس وب هاتون رو كه ساختيد اينجا بذاريد تا به محيطشون نگاه بندازم و ببينم جريان چيه؟؟

دوست عزیز نگاه کنید همونطور هم که دوستان گفتند دو نوع وردپرس داریم یکی سلف هاست (wordpress.org) یکی هم سرویس وبلاگدهی وردپرس (wordpress.com) در مورد سیستم وبلاگ دهی محدودیتی از نظر ترافیک ندارید ولی نمیشه به طور کامل همه چی رو مدیریت کرد ولی اگر خودتون یک هاست بخرید و وردپرس سلف هاست را روی اون نصب کنید دیگه محدودیتی از نظر امکانات وردپرس ندارید می تونید از همه امکانات وردپرس استفاده کنید. البته تا جایی که سرویس دهنده هاست شما اجازه بده

ميشه لطفا كامل تر توضيح بديد؟؟؟؟؟ پوشه ي تم كجاست؟؟؟؟

پوشه تم در مسیر زیر قرار داره.

site.com\wp-content\themes

البته این فقط برای وردپرس سلف هاست هست چون وبلاگ دهی وردپرس به شما اجازه نمی ده که به ftp دسترسی داشته باشید

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در انجمن پشتتیبانی سیستم مدیریت محتوای wordpress هستید این سیستم مربوط می شه به wordpress.org و wordpress.com یک سرویس وبلاگ دهی است که با این سیستم تهیه شده امکانات و تجهیزات اون سایت ربطی به اینجا نداره و هیچکدوم از مقالات این سایت کمکی به شما نمی کنه چون اصولا شما در wordpress.com دسترسی به سورس کدها ندارید

cpanel هم یک سیستم مدیریت هاسته و باز ربطی به دامین رایگان نداره

چیزی که شما می خواهید از طریق سایتهایی مثل http://gigaservices.ir/ و http://xzn.ir/ مقدوره وارد یکی از اونها بشید و کاربری ایجاد کنید هر دو سایت امکان راه اندازی وردپرس را به شکل خودکار دارند سیستم وردپرس را نصثب کنید و اگر مشکلی بود در تایپیک جدا مطرح کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يعني من توي wordpress.com نميتونم قالبي كه خودم ميخوام داشته باشم رو آپلود كنم؟؟؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هر سئوال یک جواب بیشتر نداره حتی اگر ده بار بپرسیدش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا قوانین را بخوانید

فونت بدون تغییر خواناتر هست :)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

این دوستمون بنده خدا فرق وردپرس وبلاگدهی رو با وردپرس نرم افزار تحت وب رو نمیدونه توضیحات دوستان رو هم متوجه نمیشه.

wordpress.com یه سایتی شبیه بلاگفا و میهن بلاگه که میتونی وبلاگ بسازی.

wordpress.org یه نرم افزار تحت وب در اختیارت میزاره که روی هاستی که میخری نصب میکنی و میتونی تم هایی که دانلود کردی رو اونجا به روشی که دوستان توضیح دادن نصب کنی و یک وبسایت اختصاصی داشته باشی.

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ا

از توي سايت wordpress.org بايد هاست بخرم؟؟؟

صفحه ي ثبت نام http://wordpress.org كجاست!!؟؟؟

احتیاجی به ثبت نام نیست. اصلا اون سایت ها رو بیخیال شید. wp-persian.com مقاله های این سایت رو مطالعه کن متوجه میشی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ا

احتیاجی به ثبت نام نیست. اصلا اون سایت ها رو بیخیال شید. wp-persian.com مقاله های این سایت رو مطالعه کن متوجه میشی

بگذارید یک جور دیگه براتون بگم( شاید از نظر اساتید درست نباشه ولی برای فهمدن موضوع خوبه) : فکر کنید شما یک کامپیوتر دارید بعد روی اون کامپیوتر دو تا ویندوز نصب می کنید یک مثلا ویندوز xp و یکی هم 7 بعد از ویندوز 7 برای کارهای خودتون استفاده می کنید. حالا هاست و وردپرس هم مثل کامپیوتر و ویندوز هستند. شما از یک سرویس دهنده هاست یک هاست می گیرید که تقریبا میشه اون رو مثل یک کامپیوتر شخصی در نظر گرفت که از همه جا با اینترنت میشه بهش دسترسی داشت بعد شما روی اون یک اسکریپت نصب می کنید که اسکریپت هم مثل ویندوز در کامپیوتر هست که اینجا شما می خواهید از اسکریپت وردپرس (سیستم مدیریت محتوای وردپرس) استفاده کنید. بعد از خرید هاست و نصب وردپرس اونوقت شما می تونید مطالبتون رو منتشر کنید و همه دنیا بتونند به اون دسترسی داشته باشند :D

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شماها چش ميگيد؟؟؟؟ اي خدا غلط كردم، چرا حاليم نميشه حرفهاي شماهااااااااا.انگار يك قرن از دنيا عقب ام.فقط مثل احمق ها 4 سال وبلاگ داشتم به جا اينكه پي ه اينجور چيزا باشم :( :(

:(

:(

:(

ویرایش شده در توسط lord-setup
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wordpress.org راباید دانلود کرد و بر روی هاست شخصی آپلود کرد اما دو تا آدرسی که قبلا دادم اینکارها را کردند و با عضویت در آنها می توانید سایت وردپرسی خود را رایگان بسازید

این سایت می تواند به قدرتمندی wordpress.com باشد و شما با همین سیستم (البته با خرید دامین و هاست) می توانید سیستم وبلاگ دهی شبیه به wordpress.com بزنید

قالبها و باقی آنچه دانلود کرده اید را می توانید در همان سرویس های رایگان به کار گیرید

یک مثال برای روشن تر شدن قضیه

فرض کنید نرم افزار ورد را از مجموعه ی office نصب کرده اید و با آن می توانید تمام فایلهای وردی خود را بخوانید یا فایل جدید بسازید و ذخیره کنید

wordpress.org حکم نرم افزار را دارد و سایت wordpress.com حکم یک فایل ذخیره شده

در این انجمن مشکلات مربوط به مورد اول رسیدگی می شود

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

wordpress.org به بسته نرم افزار متن باز رو در اختيارت قرار ميده مث جوملا يا نيوك يا ...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .