abolfazl

كد پيام فقط براي اكسپلورری ها

48 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

كدي هست كه بشه براي بازديد كننده هايي كه از اكسپلوئر استفاده ميكنند

وقتي ميخان سايت و باز كنن بالا بياد مثلا يه پنجره كه توش بهشون بگيم با چه مرور گر هايي ميتونن بهتر از امكانات سايت بهره مند بشند

اون پنجره فقط براي بازديد كننده هايي باشه كه با اكسپلوئر هستند

كد يا افزونه اي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/plugins/advanced-browser-check/screenshots/

http://wordpress.org/plugins/gecka-ie-warning/

لطفا سوالتون رو در بخش درست ایجاد نمایید

منتقل شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا پارسا ممنون ولي اين سوال مربوط به همون سوال و جواب باشه بهتره چون من گفتم اگه افزونه اي هست؟ يا كد هم فرقي نداره

مهم بر طرف شدن مشكله ...

آها ببخشيد حواسم نبود دوتا افزونه معرفي كرديد :)

من اين افزونه يAdvanced Browser Check نصب كردم اما هيچ پنجره اي ايجاد نشد!

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دقيقا ميتوني بگي چه جوري از كد ها استفاده كنم

چون من اون كد كه بايد قرار ميدادم تو استايل آخر استايل گذاشتم

واوني رو كه گفتيد بزارم تو هدر هم تو بادي و هم تو تگ هد امتحان كردم چيزي تو اكسپلوئر نيومد!!!

؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

ممنون از راهنماييت ولي موقع نصب ميگه این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد!

موندم چي كار كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید - چون اون پلاگین وردپرسی نیست - بلکه برای هر نوع سایتی استفاده میشه

شما باید فایل های js رو درون تگ head فراخوانی کنید:


<script src="iealert.js"></script>

و بعد در همون تگ head اسکریپت زیر رو اجرا کنید:


<script>
$(document).ready(function() {
$("body").iealert();
});
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس نیست

جکوئری هست

آموزش هم در همان آدرس هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خيلي ممنون از راهنمايي هاتون

ولي ميدونيد من چي مخام؟

يه چيزي باشه كه كاربري كه با اكسپلوئر مياد از سايت هيچي نبينه فقط يه بك گراند باشه و يه پنجره تو وسطش + متن پيغام كه راهنماييش كنيم براي مرورگر بهتر/ميتونيد بگيد چه طوري ميتونم اينكار رو انجام بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمویی که در پست 6 آمده رو با IE ببینید - همونیه که میخواهید -البته اگر همون دمو رو با فایرفاکس ببینید متوجه میشید که برای IE 6 - 7 - 8‌ ست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن شما که میخواین این کارو بکنید از همون افزونه های پست 2 استفاده کنین - چون اونا هم همین js‌ها رو فراخوانی می کنند

و البته این مورد هم هست:

http://wordpress.org/plugins/internet-explorer-alert/screenshots/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینی که میگم رو تست نکردم و همین الان به ذهنم رسیده و به جوانبش فکر نکردم، شما یه تست انجام بدید و نتیجه رو بفرمایید

برای ویزیتورهای ie شرط بذارید که body یا هرچیزی که در استایل در پشت همه قرار میگیره z-index مثلاً 999 داشته باشه که بیاد روی همه و بعد اون باکس هشدار هم نمایش داده بشه که فکر کنم باید باکس هشدار دارای z-index بالاتری باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

افزونه ها رو نصب كردم هيچ چي بالا نمياد!

نميتونيد تو همون كدي كه آقا مرتضي دادن اين اعمال كنيد كه فقط يه بك گراند و يه پنجره براي پيغام وسطش ايجاد بشه :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو بزارید در فایل هدر، در اولین خطش، در php باید باشه:

if ( stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 8.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 9.') ) {
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي ممنون اين كد و توي هدر گذاشتم اما عمل نميكنه منظورتون چيه در php بايد باشه؟

دقيقا ميشه بگيد كدوم قسمت :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور اینه بین تگ

<?php   //code ?>

باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ميشه لطفي بكنيد

اين كد و آقا مرتضي تو يه تاپيك بهمون داده بودن كه كارش ايجاد يه پيغام بالاي سايت هست كه مخصوص بازديدكننده ي اكسپلوئري ست ...

يه كمكي ازتون ميخام شما ميتونيد تواستايل اين كد كاري كنيد كه پيغام بالاي سايت نياد

بلكه اصلا سايت براي طرف بار گذاري نشه منظورم طرفيست كه با اكسپلوئر هست بلكه اين پيغام فقط بار گذاري بشه... از سايت و ظاهر و محتوياتش چيزي خبر نباشه فقط پيغام

لطفا ميشه برا پيغام يه باكس هم تعريف كنيد كه پيغام توي باكس تو وسط صفحه بالا بياد؟

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم پیام کل صفحه رو میگیره

و محتوای صفحه نمایش داده نمیشه

با این کد نمیشه از لود صفحه جلوگیری کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا اين كد فعلي با تغيير ارتفاعش ميشه كاري كرد كه تمام صفحه رو گرفت

ولي يه مشكلي داره و بالاي سايت ايجاد ميشه يعني سايت بارگذاري ميشه

ميتونيد كدي رو بهش اضافه كنيد كه از بارگذاري قالب سايت در اكسپلوئر جلو گيري كنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به تاپیک جدید نبود

باید با php کار کنید

که مثالش در همان تاپیک بود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه كد ميخام كلا اكسپلوئر رو اجازه نده وارد سايت بشه

همچين چيزي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


<!--[if IE]>
<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.html" />
<![endif]-->

یک صفحه به نام ie.html در پوشه اصلی قالب خودتون اضافه کنید و پیام دلخواهتون رو توش بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استاد فخار ايده خيلي خوبيه

ممنون ار كمكتون

اما يه مشكل داره خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد

اينكه بايد اول قالب سايتم بارگذاري بشه بعد بره به اون قسمت پيغام نميتونيد يه كاري كنيد همون اول بره سمت پيغام

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید
       


    • توسط nnmmss
      با سلام
       
      من اصلا وردپرس بلد نيستم ولي مجبورم كه سايتي را نگهداري كنم. در اين سايت وقتي وارد بعضي صفحات ميشوم عبارت "دسته" به انتهاي عنوان اضافه شده.  اين صفحات بعنوان "دسته" در فهرست انتخاب شده اند. مثلا
      من در منو مورد 
      آرشيو   
      را دارم كه زير مجموعه آن 
      آرشيو سال 97
      آرشيو سال 96
      آرشيو سال 95
      هست.
       
      من "آرشيو" بعنوان برگه انتخاب شده و آرشيو سال 97 - 96 - 95 به صورت دسته انتخاب شده است. وقتي من روي هر كدام از آرشيو سال 97 يا 96 يا ..... ميروم عنوان صفحه به صورت زير است
      آرشیو سال 97دسته
      اين عبارت دسته از كجا ميايد؟ و من چگونه ميتوانم آنرا حذف كنم؟
      با تشكر