• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
abolfazl

كد پيام فقط براي اكسپلورری ها

48 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

كدي هست كه بشه براي بازديد كننده هايي كه از اكسپلوئر استفاده ميكنند

وقتي ميخان سايت و باز كنن بالا بياد مثلا يه پنجره كه توش بهشون بگيم با چه مرور گر هايي ميتونن بهتر از امكانات سايت بهره مند بشند

اون پنجره فقط براي بازديد كننده هايي باشه كه با اكسپلوئر هستند

كد يا افزونه اي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/plugins/advanced-browser-check/screenshots/

http://wordpress.org/plugins/gecka-ie-warning/

لطفا سوالتون رو در بخش درست ایجاد نمایید

منتقل شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا پارسا ممنون ولي اين سوال مربوط به همون سوال و جواب باشه بهتره چون من گفتم اگه افزونه اي هست؟ يا كد هم فرقي نداره

مهم بر طرف شدن مشكله ...

آها ببخشيد حواسم نبود دوتا افزونه معرفي كرديد :)

من اين افزونه يAdvanced Browser Check نصب كردم اما هيچ پنجره اي ايجاد نشد!

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دقيقا ميتوني بگي چه جوري از كد ها استفاده كنم

چون من اون كد كه بايد قرار ميدادم تو استايل آخر استايل گذاشتم

واوني رو كه گفتيد بزارم تو هدر هم تو بادي و هم تو تگ هد امتحان كردم چيزي تو اكسپلوئر نيومد!!!

؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

ممنون از راهنماييت ولي موقع نصب ميگه این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد!

موندم چي كار كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید - چون اون پلاگین وردپرسی نیست - بلکه برای هر نوع سایتی استفاده میشه

شما باید فایل های js رو درون تگ head فراخوانی کنید:


<script src="iealert.js"></script>

و بعد در همون تگ head اسکریپت زیر رو اجرا کنید:


<script>
$(document).ready(function() {
$("body").iealert();
});
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس نیست

جکوئری هست

آموزش هم در همان آدرس هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خيلي ممنون از راهنمايي هاتون

ولي ميدونيد من چي مخام؟

يه چيزي باشه كه كاربري كه با اكسپلوئر مياد از سايت هيچي نبينه فقط يه بك گراند باشه و يه پنجره تو وسطش + متن پيغام كه راهنماييش كنيم براي مرورگر بهتر/ميتونيد بگيد چه طوري ميتونم اينكار رو انجام بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمویی که در پست 6 آمده رو با IE ببینید - همونیه که میخواهید -البته اگر همون دمو رو با فایرفاکس ببینید متوجه میشید که برای IE 6 - 7 - 8‌ ست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن شما که میخواین این کارو بکنید از همون افزونه های پست 2 استفاده کنین - چون اونا هم همین js‌ها رو فراخوانی می کنند

و البته این مورد هم هست:

http://wordpress.org/plugins/internet-explorer-alert/screenshots/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینی که میگم رو تست نکردم و همین الان به ذهنم رسیده و به جوانبش فکر نکردم، شما یه تست انجام بدید و نتیجه رو بفرمایید

برای ویزیتورهای ie شرط بذارید که body یا هرچیزی که در استایل در پشت همه قرار میگیره z-index مثلاً 999 داشته باشه که بیاد روی همه و بعد اون باکس هشدار هم نمایش داده بشه که فکر کنم باید باکس هشدار دارای z-index بالاتری باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

افزونه ها رو نصب كردم هيچ چي بالا نمياد!

نميتونيد تو همون كدي كه آقا مرتضي دادن اين اعمال كنيد كه فقط يه بك گراند و يه پنجره براي پيغام وسطش ايجاد بشه :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو بزارید در فایل هدر، در اولین خطش، در php باید باشه:

if ( stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 8.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 9.') ) {
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي ممنون اين كد و توي هدر گذاشتم اما عمل نميكنه منظورتون چيه در php بايد باشه؟

دقيقا ميشه بگيد كدوم قسمت :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور اینه بین تگ

<?php   //code ?>

باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ميشه لطفي بكنيد

اين كد و آقا مرتضي تو يه تاپيك بهمون داده بودن كه كارش ايجاد يه پيغام بالاي سايت هست كه مخصوص بازديدكننده ي اكسپلوئري ست ...

يه كمكي ازتون ميخام شما ميتونيد تواستايل اين كد كاري كنيد كه پيغام بالاي سايت نياد

بلكه اصلا سايت براي طرف بار گذاري نشه منظورم طرفيست كه با اكسپلوئر هست بلكه اين پيغام فقط بار گذاري بشه... از سايت و ظاهر و محتوياتش چيزي خبر نباشه فقط پيغام

لطفا ميشه برا پيغام يه باكس هم تعريف كنيد كه پيغام توي باكس تو وسط صفحه بالا بياد؟

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم پیام کل صفحه رو میگیره

و محتوای صفحه نمایش داده نمیشه

با این کد نمیشه از لود صفحه جلوگیری کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا اين كد فعلي با تغيير ارتفاعش ميشه كاري كرد كه تمام صفحه رو گرفت

ولي يه مشكلي داره و بالاي سايت ايجاد ميشه يعني سايت بارگذاري ميشه

ميتونيد كدي رو بهش اضافه كنيد كه از بارگذاري قالب سايت در اكسپلوئر جلو گيري كنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به تاپیک جدید نبود

باید با php کار کنید

که مثالش در همان تاپیک بود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه كد ميخام كلا اكسپلوئر رو اجازه نده وارد سايت بشه

همچين چيزي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


<!--[if IE]>
<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.html" />
<![endif]-->

یک صفحه به نام ie.html در پوشه اصلی قالب خودتون اضافه کنید و پیام دلخواهتون رو توش بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استاد فخار ايده خيلي خوبيه

ممنون ار كمكتون

اما يه مشكل داره خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد

اينكه بايد اول قالب سايتم بارگذاري بشه بعد بره به اون قسمت پيغام نميتونيد يه كاري كنيد همون اول بره سمت پيغام

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.