• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
abolfazl

كد پيام فقط براي اكسپلورری ها

48 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

كدي هست كه بشه براي بازديد كننده هايي كه از اكسپلوئر استفاده ميكنند

وقتي ميخان سايت و باز كنن بالا بياد مثلا يه پنجره كه توش بهشون بگيم با چه مرور گر هايي ميتونن بهتر از امكانات سايت بهره مند بشند

اون پنجره فقط براي بازديد كننده هايي باشه كه با اكسپلوئر هستند

كد يا افزونه اي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

http://wordpress.org/plugins/advanced-browser-check/screenshots/

http://wordpress.org/plugins/gecka-ie-warning/

لطفا سوالتون رو در بخش درست ایجاد نمایید

منتقل شد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا پارسا ممنون ولي اين سوال مربوط به همون سوال و جواب باشه بهتره چون من گفتم اگه افزونه اي هست؟ يا كد هم فرقي نداره

مهم بر طرف شدن مشكله ...

آها ببخشيد حواسم نبود دوتا افزونه معرفي كرديد :)

من اين افزونه يAdvanced Browser Check نصب كردم اما هيچ پنجره اي ايجاد نشد!

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي دقيقا ميتوني بگي چه جوري از كد ها استفاده كنم

چون من اون كد كه بايد قرار ميدادم تو استايل آخر استايل گذاشتم

واوني رو كه گفتيد بزارم تو هدر هم تو بادي و هم تو تگ هد امتحان كردم چيزي تو اكسپلوئر نيومد!!!

؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دستوری که در پست 4 آمده کافیه

اما پلاگین زیر رو هم تست کنید:


http://nmsdvid.com/iealert/

دمو (با ie ببینید)

ممنون از راهنماييت ولي موقع نصب ميگه این بسته نمی‌تواند نصب شود. هیچ افزونه‌ی معتبری یافت نشد!

موندم چي كار كنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله درست می فرمایید - چون اون پلاگین وردپرسی نیست - بلکه برای هر نوع سایتی استفاده میشه

شما باید فایل های js رو درون تگ head فراخوانی کنید:


<script src="iealert.js"></script>

و بعد در همون تگ head اسکریپت زیر رو اجرا کنید:


<script>
$(document).ready(function() {
$("body").iealert();
});
</script>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه وردپرس نیست

جکوئری هست

آموزش هم در همان آدرس هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

خيلي ممنون از راهنمايي هاتون

ولي ميدونيد من چي مخام؟

يه چيزي باشه كه كاربري كه با اكسپلوئر مياد از سايت هيچي نبينه فقط يه بك گراند باشه و يه پنجره تو وسطش + متن پيغام كه راهنماييش كنيم براي مرورگر بهتر/ميتونيد بگيد چه طوري ميتونم اينكار رو انجام بدم؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دمویی که در پست 6 آمده رو با IE ببینید - همونیه که میخواهید -البته اگر همون دمو رو با فایرفاکس ببینید متوجه میشید که برای IE 6 - 7 - 8‌ ست شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در ضمن شما که میخواین این کارو بکنید از همون افزونه های پست 2 استفاده کنین - چون اونا هم همین js‌ها رو فراخوانی می کنند

و البته این مورد هم هست:

http://wordpress.org/plugins/internet-explorer-alert/screenshots/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینی که میگم رو تست نکردم و همین الان به ذهنم رسیده و به جوانبش فکر نکردم، شما یه تست انجام بدید و نتیجه رو بفرمایید

برای ویزیتورهای ie شرط بذارید که body یا هرچیزی که در استایل در پشت همه قرار میگیره z-index مثلاً 999 داشته باشه که بیاد روی همه و بعد اون باکس هشدار هم نمایش داده بشه که فکر کنم باید باکس هشدار دارای z-index بالاتری باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ديدم اما با زدن ضربدر گوشه راستش ميشه برداشته بشه ميخام براي اون كسايي كه با اكسپلوئر هستند فقط يه بك گراند و پنجره پيغام و ببينند...

اين كار شدني هست؟

فكر كنم بشه چون وقتي با اون كدي كه آقا مرتضي دادن ميشه بالاي سايت براي بازديد كننده اكسپلوئري يه پنجره ايجاد كرد با پيشنهاد مرورگر / فكر كنم بشه براي همون افراد از سايت فقط يه بك گراند و يه پيغام وسطش گذاشت...

پس شدني هست اما نميدونم چه طور ممنون ميشيم اگه راهنماييمون بفرماييد :)

افزونه ها رو نصب كردم هيچ چي بالا نمياد!

نميتونيد تو همون كدي كه آقا مرتضي دادن اين اعمال كنيد كه فقط يه بك گراند و يه پنجره براي پيغام وسطش ايجاد بشه :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو بزارید در فایل هدر، در اولین خطش، در php باید باشه:

if ( stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 6.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 7.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 8.') || stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE 9.') ) {
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا مرتضي ممنون اين كد و توي هدر گذاشتم اما عمل نميكنه منظورتون چيه در php بايد باشه؟

دقيقا ميشه بگيد كدوم قسمت :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور اینه بین تگ

<?php   //code ?>

باشد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوستان ميشه لطفي بكنيد

اين كد و آقا مرتضي تو يه تاپيك بهمون داده بودن كه كارش ايجاد يه پيغام بالاي سايت هست كه مخصوص بازديدكننده ي اكسپلوئري ست ...

يه كمكي ازتون ميخام شما ميتونيد تواستايل اين كد كاري كنيد كه پيغام بالاي سايت نياد

بلكه اصلا سايت براي طرف بار گذاري نشه منظورم طرفيست كه با اكسپلوئر هست بلكه اين پيغام فقط بار گذاري بشه... از سايت و ظاهر و محتوياتش چيزي خبر نباشه فقط پيغام

لطفا ميشه برا پيغام يه باكس هم تعريف كنيد كه پيغام توي باكس تو وسط صفحه بالا بياد؟

کد در هدر:


<!--[if IE]>
<div id="warning">
<h4 class="red">Your Browser Is Not Supported!</h4><br />
<p>Please upgrade to <a href='http://getfirefox.com'>FireFox</a>, <a href='http://www.opera.com/download/'>Opera</a>, <a href='http://www.apple.com/safari/'>Safari</a> or <a href='http://www.microsoft.com/windows/downloads/ie/getitnow.mspx'>Internet Explorer 7 or 8</a>. Thank You!   <a href="#" onclick="document.getElementById('warning').style.display = 'none';"><b>Close Window</b></a></p>
</div>
<![endif]-->

در استایل:

#warning {position:relative; top:0px; width:100%; height:40px; background-color:#fff; margin-top:0px; padding:4px; border-bottom:solid 4px #000066}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم پیام کل صفحه رو میگیره

و محتوای صفحه نمایش داده نمیشه

با این کد نمیشه از لود صفحه جلوگیری کرد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا اين كد فعلي با تغيير ارتفاعش ميشه كاري كرد كه تمام صفحه رو گرفت

ولي يه مشكلي داره و بالاي سايت ايجاد ميشه يعني سايت بارگذاري ميشه

ميتونيد كدي رو بهش اضافه كنيد كه از بارگذاري قالب سايت در اكسپلوئر جلو گيري كنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیاز به تاپیک جدید نبود

باید با php کار کنید

که مثالش در همان تاپیک بود

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

يه كد ميخام كلا اكسپلوئر رو اجازه نده وارد سايت بشه

همچين چيزي هست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید


<!--[if IE]>
<meta http-equiv="refresh" content="1;URL=<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.html" />
<![endif]-->

یک صفحه به نام ie.html در پوشه اصلی قالب خودتون اضافه کنید و پیام دلخواهتون رو توش بنویسید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استاد فخار ايده خيلي خوبيه

ممنون ار كمكتون

اما يه مشكل داره خيلي ممنون ميشم راهنماييم كنيد

اينكه بايد اول قالب سايتم بارگذاري بشه بعد بره به اون قسمت پيغام نميتونيد يه كاري كنيد همون اول بره سمت پيغام

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirmehdi950
      سلام دوستان اگه جوابم رو بدید ممنون میشم.
      من یک افزونه ای میخوام (مثل مناقصه) که افراد بتونن با ثبت نام در سایت، پروژه شون رو ثبت و افراد دیگه بتونن روی اون پیشنهاد قیمت بدن و درصورت تایید ثبت کننده پروژه، پروژه خودکار تایید و شروع بشه و مجری بتونه با تعیین حق دستمزد پولش رو قبل از دریافت فایل توسط ثبت کننده پروژه ، دریافت کنه.
      منتها زمانی که ثبت کننده پول رو پرداخت میکنه خودکار یه درصدی کم شه(حق سایت) و بقیش به حساب مجری (حساب اعتباریش که تو سایته) ریخته بشه.
      مشابه این کار در چند سایت هست که میتونید مشاهده کنید:
      http://typeiran.com/
      http://tarahiran.com/
      https://parscoders.com
      این هم یک نمونه از چیزی که میگم: https://parscoders.com/project/54921/درخواست-قالب-آماده-وردپرس-برای-ثبت-سفارش-انجام-پروژه البته منظور چیزی که ثبت کردن ، تحت عنوان قالب وردپرس... نیست، منظورم نحوه عملکرد سایت هست.
    • توسط mohsen_sj
      سلام دوستان
      برای یک سایت چند منظوره که هم به عنوان دایرکتوری باشه و هم فروشگاهی که امکان چند فروشگاهی رو بتونه ساپورت کنه چه قالب یا افزونه ای پیشنهاد میکنید؟
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط fashionir
      درود، دوستان من یک وب سایت دارم می خوام توسط یک افزونه تمام مزون های تهران رو با اطلاعاتشون معرفی کنم، لطفا افزونه ای برای این کار معرفی کنید، بسیار متشکرم.
    • توسط sprants
      سلام
      دوستان عزیز من تمامی مراحل انتقال از لوکال رو انجام داده و سایت کامل بود و تغییرات مد نظرم رو هم انجام داده بودم اما بعد از چند روز ناگهان در صفحه اول پیام نصب اولیه ورد پرس اومد و انگار که از اول میخواین ورد پرس رو اینستال کنیم ! الان در ftp همه آپلود های قبلیم هست وحتی در phpmyadmin دیتابیس و همه اطلاعات وجود داره اما در ادمین ورد پرس انگار یه ورد پرس جدید نصب شده
      لطفا کمک کنید
      ممنونم