abolfazl

كد پيام فقط براي اكسپلورری ها

48 پست در این موضوع قرار دارد

کد را در هرجا بگذارید در همانجا عمل می کند اگر در header.php و زیر تگ title بگذارید یک ثانیه بعد ازر خوانده شدن تایتل رفرش می کند ولی اگر در انتهای هیدر بگذارید بعد از لود استایل سایت

عدد یک قبل از آدرس را هم می توانید 0 یا یک دهم کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقاي فخار جاش و تغيير دادم زير اين كد قرار دادم بازم بايد سايت كلا بارگذاري بشه بعد به اون پيغام انتقال داده بشه

توفايل هدر زير اين كد گذاشتم:


<title><?php bloginfo('name'); ?><?php wp_title(); ?></title>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدا رو شكر مشكلم با اكسپلوئر به كل حل شد

ممنون از تمام دوستان :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

يك افزونه اي هست به نام stop-oldies كه باعث ميشه به كابراني اكه از اكسپوئر نسخه هاي6 و 7 و 8 با يه پيغامي مواجه بشند كه خيلي خوبه باعث ميشه ما از اكسپلوئر در امان باشيم و دقيقا همون چيزيه كه دنبالش ميگشتم

اين افزونه فارسي شده است اينم لينكش: جلوگيري از كاربر اكسپلوئري

كه ميشه از قسمت تنظيمات افزونه انتخاب كرد پيام براي كدوم نسخه نمايان بشه...

فقط يه مشكلي داره و اون هم اينكه فقط براي همين سه نسخه پيام نمايان ميشه

در خواست ما از دوستاني كه دستي بر آتش دارن اينه كه اگه بتونن كاري كنن كه كاري كنن كه كاربر اكسپلوئري حالا با هرنسخه اي كه ميخاد باشه با اين پيام رو به رو بشه افزونه رو هم كه لينك دانلودش وگذاشتم

مونده فقط ياري شما

هم اكنون نياز مند ياري شما هستيم :)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

من این افزونه رو ادیت کردم. الان برای همه ورژن‌ها (۱تا۹) نمایش میده!

امتحان کنید.

خدمت شما:stop-oldies.zip

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا محمد خيلي ممنون از شما

اما پس چرا تو تنظيماتش فقط برا نسخه هاي 6 و 7 و 8 هست! :(

ميتونيد تا نسخه 10 رو پوشش بديد؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا از ارسال تاپیک با موضوع مشابه خودداری کنید

3 تاپیک ادغام شدند

برای نمایش به تمام کاربران ie


if ( stristr($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE')) {
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

وقتي رفتم سمت قسمت مطالب من چند دقيقه سردرگم بودم يه لحظه گفتم نكنه مطلب حذف شده نگو كه سه تا مطلب ادغام شد

خيلي خوشم اومد ولي چه جوري ادغام شدند!!! :huh:

پس لطفا عنوان هم تصحيح كنيد چون اشتباه نوشتم اكسپلورري بنويسيدكد پيام فقط براي اكسپلوئری ها

آقا پارسا يعني اگه اين كد و تو هدر بزارم برا تمام ورژن هاي IE نشون داده ميشه؟ :blink: :)

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

عنوان درسته : explorer

بله تست کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واقعا من فكر ميردم اكسپلوئره خب بگذريم :D

داداش من فايل هدر و اينجا ميزارم چون كه هركجا گذاشتم عملي نشد

header.php

ممنون :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو تست کنید


<?php
if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE') != false)
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا پارسا دستتون درد نكنه اين ديگه هموني بود كه ميخاستمش خداخيرت بده

فقط براي همه ي اكسپلوئر ها اجراميشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا پارسا جديدا اين كد يه مشكلاتي رو به وجود آورده بعضي از دوستام بهم ميگن ما با فاير فاكس هم ميريم پيغامي رو كه به وسيله ي اين كد گذاشتيم و مشاهده ميكنند!!! اما برا فايرفاكس خودم اين مشكل پيش نيومده

همين طور تو گوگل كروم هم اين پيام نشون داده ميشه!

مشكل از كجاست؟ مگه اين كد فقط برا IE نيستش؟

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<?php
if(strpos($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], 'MSIE') != false) :
die('سلام، شما از مرورگر اینترنت اکسپلورر استفاده می کنید!');
endif; ?>

تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

نه هنوز همون مشكل هست!

-------------------

استاد دستتون درد نكنه فقط تو مرورگر هايي كه رو سيستمم نصبه همه چي ايده آل هست اما نتيجه رو دوباره ميگم...

خوش حال ميشم اگه دوستان با مرورگر هايي كه دارند تست كنن و نتيجه رو به صورت پيام برامون بفرستند

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه متاسفانه هنوزم مشكل داره تو فاير فاكس هم اجرا ميشه البته براخودم اجرا نميشه تو سيستم دوستام اجرا ميشه

نميدونم چي كار كنم؟ :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد را تست کنید اگر نام نمایشگر را درست نمایش می داد بفرمایید تا کد دلخواه ررا جایگزین کنیم


<?php
function get_user_agent(){
$agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if (strpos($agent,'MSIE 11.') !== false) $result = 'IE11';
elseif (strpos($agent,'MSIE 10.') !== false) $result = 'IE10';
elseif (strpos($agent,'MSIE 9.') !== false) $result = 'IE9';
elseif (strpos($agent,'MSIE 8.') !== false) $result = 'IE8';
elseif (strpos($agent,'MSIE 7.') !== false) $result = 'IE7';
elseif (strpos($agent,'Android') !== false) $result = 'Android';
elseif (strpos($agent,'iPhone') !== false) $result = 'iPhone';
elseif (strpos($agent,'iPad') !== false) $result = 'iPad';
elseif (strpos($agent,'Chrome') !== false) $result = 'Chrome';
elseif (strpos($agent,'Opera') !== false) $result = 'Opera';
elseif (strpos($agent,'Firefox') !== false) $result = 'Firefox';
elseif (strpos($agent,'Safari') !== false && strpos($agent,'Gecko) Version/') !== false) $result = 'Safari';
else $result = $agent;
if (empty($result)) $result = 'Unknown';
return $result;
}
echo '<a href="javascript:alert(navigator.userAgent)">'.get_user_agent().'</a>'
?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

استاد درست نشونش داد

منظورتون از كد دلخواه چيه؟

اگه زحمتي نيست ميخايم برا تمام كاربران Ie پيامي ظاهر بشه كه مضمونش اين باشه كه اكسپلوئر نه و اينا...

اما مثل كدي كه آقا پارسا زحمتش و كشيدن فقط يه صفحه باشه و متن پيام هم روش و طوري نباشه كه سايت رو سيستم طرف بارگذاري بشه بعد پيام بياد...

فقط يه صفحه پيام براي كاربران IE برا تمام نسخه هاش

همچنين تو اين شب هاي عزيز ملتمس دعاي شما عزيزان هستيم

ویرایش شده در توسط abolfazl
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر را در header.php کپی کنید


<?php
$agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if (strpos($agent,'MSIE 11.') !== false || strpos($agent,'MSIE 10.') !== false || strpos($agent,'MSIE 9.') !== false || strpos($agent,'MSIE 8.') !== false || strpos($agent,'MSIE 7.') !== false) {?>
<script type="text/javascript">window.location="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.php";</script>
<?php }
?>

کد زیر را در یک برگه جدا و در پوشه قالبتون با نام ie.php ذخیره کنید

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">

<html xmlns="http://""www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">

<head>

<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />

<title>IE!</title>

<style type="text/css">

body {

text-align:center;

margin:25px 100px;

background:#ccc;

}

table {

background:#fff;

border:2px #aaa solid;

}

a {

text-decoration:none;

color:#3366CC

}

a:active{

color:#CC0000

}

a:hover {

color:#FF6600

}

img{

border-width: 0px;

float:none;

}

td,th {

text-align:center;

font-family:Arial, Helvetica, sans-serif;

font-size:36px;

}

.r {

text-align: right;

}

</style>

</head>

<body>

<table align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" style="width: 100%">

<tr>

<td style="height:116px;" rowspan="3" ><img src="http://""www.nemesisstar.com/assets/images/no_ie.png"/>

</td>

<th colspan="3" style="color:#FFFFFF;"><span style="visibility:hidden">1</span></th>

<td style="height:116px;" rowspan="3" ><img src="http://""www.nemesisstar.com/assets/images/no_ie.png"/>

</td>

</tr>

<tr>

<th colspan="3" class="r">خطا!  <br />

</th>

</tr>

<tr>

<th colspan="3">کاربر گرامی قالب این سایت با مرورگر شما (اینترنت اکسپلور ) سازگار نیست <br />

لطفاً،

برای مشاهده سایت و استفاده از امکانات آن از مرورگرهایی مانند:

</th>

</tr>

<tr>

<td rowspan="4"> </td>

<th> </th>

<th>

<a href=""www.mozilla.org/en-US/firefox/new/">

<img src="http://"mozorg.cdn.mozilla.net/media/img/firefox/new/header-firefox.png?2013-06" height="84" width="223" /></a></th>

<th>

<a href=""www.google.com/intl/en/chrome/browser/">

<img height="80" src="http://"www.google.com/intl/en/chrome/assets/common/images/chrome_logo_2x.png" width="246" /></a></th>

<td rowspan="4"> </td>

</tr>

<tr>

<th ></th>

<th >

<a href=""www.mozilla.org/en-US/firefox/new/">FireFox</a>

</th>

<th ><a href="http://"www.google.com/intl/en/chrome/browser/">Google

Chrome</a></th>

</tr>

<tr>

<th> </th>

<th colspan="2">استفاده فرمایید

</th>

</tr>

<tr>

<th> </th>

<th colspan="2"style="color:#FFFFFF;"><span style="visibility:hidden">1</span></th>

</tr>

</table>

</body>

</html>

بخاطر اینکه بخشی از آدرس ها نقطه چین می شد مجبور شدم بعد از هر http:// دو بار " اضافه کنم قبل از ذخیره کدها در نوت پد از طریق منوی ادیت ریپلیس را انتخاب کنید

در فیلد اول بنویسید


http://""

ودر فیلد دوم بنویسید


http://

و بر روی replace all کلیک کنید

تست بگیرید (البته با ie8 ,9 تست گرفتم و با مرورگرهای دیگه هم چک کردم مشکلی نداشت)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منم هفت و داشتم كه نشون ميداد خدارو شكر

فقط من كد و ادامه دادم مشكلي كه به وجود نمياره؟

تانسخه پنج ادامه دادم :


<?php
$agent = $_SERVER['HTTP_USER_AGENT'];
if (strpos($agent,'MSIE 11.') !== false || strpos($agent,'MSIE 10.') !== false || strpos($agent,'MSIE 9.') !== false || strpos($agent,'MSIE 8.') !== false || strpos($agent,'MSIE 7.') !== false || strpos($agent,'MSIE 6.') !== false || strpos($agent,'MSIE 5.') !== false) {?>
<script type="text/javascript">window.location="<?php bloginfo('template_url'); ?>/ie.php";</script>
<?php }
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلیب که نه ولی فکر نکنم ie5 و 6 وجود خارجی داشته باشند مخصوصا ie5 که تحت ویندوز 98 باید لود بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دست تمام دوستاني كه تو اين تاپيك به ما كمك كردن مخصوصا استاد فخار درد نكنه خدا خيرتون :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..
    • توسط hamasehyaran
      سلام 
      روزبخیر
      من یه تازه وارد وردپرسی هستم ، حدود 9 ماهه با وردپرس مشغولم .
      کدنویسی هم در حد html و css بلدم. php نمیدونم
      الان هم دارم روی سایت برای انتشارات کتاب کار میکنم.
      یه کاری می خوام انجام بدم که مدت ها درگیرشم.
      میخوام توی صفحه محصولاتم، نویسنده کتاب به صورت لینک شده بیاد و شخص با کلیک کردن روی اون به صفحه نویسنده هدایت بشه.(مثل عکس پیوست)
      چند تا کار انجام دادم ، مثلا با taxonomy ها کار  کردم ولی بلد نبودم ازشون استفاده کنم.
       
      لطفا در این مورد رهنماییم کنید.


    • توسط zoh.ayat
      با عرض سلام خدمت اساتید محترم
      من دنبال افزونه ای هستم که با کلیک روی یک متن یا تصویر پنجره ای مشابه پنجره های popup باز شود و در این صفحه عکس و نوشته هایی را بتوانم قرار دهم.
      آیا کسی میتونه بنده را راهنمایی کند؟
    • توسط mr.meysam
      سلام
      وقت بخیر
      من روی وردپرس از قالب گود نیوز استفاده میکنم ولی امروز متوجه شدم که از هر تصویر حدود 18 تا سایز دیگه هم میسازه 
      چطور میتونم جلوی این کارو بگیرم؟
      حالا چطور میتونم اینا رو حذف کنم؟
      سایز هایی که میسازه اینا هستن
      120*76
       150*150
      180*120
      190*122
      220*140
      265*168
      274*173
      278*202
      284*180
      300*168
      308*192
      373*270
      45*35
      475*342
      567*365
      610*365
      90*60
      95*64
      تشکر