• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در سایت بنده پیوند ادامه مطلب به این صورته http://gonak.ir/digjoosh.html#more-160

از کجا میشه این پیوند رو کاری کرد که این قسمت قرمزرنگ بالایی نباشه و لینک ادامه مطلب به عنوان نوشته باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو توی functions.php قرار بده .


function new_excerpt_more( $more ) {
return ' <a class="read-more" href="'. get_permalink( get_the_ID() ) . '">ادامه مطلب ...</a>';
}
add_filter( 'excerpt_more', 'new_excerpt_more' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو توی functions.php قراردادم

اما درست نشد...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. علت تمایلتون به حذفش چیه؟

2. در صفحه index.php چطوری این پیوند ساخته شده؟

اگر دستی ایجاد نشده در فانکشن را چک کنید اگر کدی که دادند اصلاحش نکرده قطعا کدی دیگر برای ایجادش دارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارادت خدمت استاد

1.زیباتر و منظم شدن آدرس در آدرس بار که اینجوری خیلـــی بدشکل میشه.

2.دستی نساختمش، از اول بوده.

متاسفانه چیزی پیدا نکردم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو توی functions.php قراردادم

اما درست نشد...

میشه فایلش رو بذارید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد وظایف و مفهومی داره پیشنهاد می کنم دستکاریش نکنید

اول از همه موقعیت ادامه مطلب را مشخص می کنه یعنی وقتی با اون وارد صفحه می شید صفحه اسکرول می شه به بخشی که خونده نشده و در صفحه اول نبوده

دوم موتورهای جستجو رو روشن می کنه که لینک شما مرتبط با مطالب داخلیتونه و لینک خارجی نیست (اگر title وجود نداشته باشه براتون ارور نمی زنه)

و سوم ساختار قالبتون بهم نمی خوره

و بعیده کسی به زیبایی آدرسهای مندرج در آدرس بار توجه کنه تا بحال آدرس صفحه ای که توش هستیم را دیدید ؟


http://forum.wp-parsi.com/topic/9531-%25D8%25AA%25D8%25BA%25DB%258C%25DB%258C%25D8%25B1-%25D9%25BE%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2586%25D8%25AF-read-more

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.
    • توسط نگار صادقی
      سلام وقت همگی بخیر.
      دوستان قالب 2017 پیشفرض وردپرس وقتی مطللب میزارم کل مطلب رو توی صفحه اول نشون میده! و مجبورم که از <!--more--> استفاده کنم بعد اینم که لینک رو به شکل زیر توی صفحه اول سایت نشون میده:
      http://site.com/matlab/#more-96
      و از # استفاده میکنه که این رو میگن گوگل جریمه میکنه. چکار میشه کرد که ادامه مطلب رو لینک خود صفحه رو بزاره نه این شکلی که # داره؟
      ممنونم
       
    • توسط teracopy
      سلام به همهی دوستان عزیز
      من یک مشکلی الان با وردپرس دارم اونم این که وقتی پیوند های یکتا رو روی حالت 

       
      http://kart-visit.ir/نوشته-نمونه/ میگذارم و ذخیره میکنم وقتی به وبلاگ میرم و از قسمت موضوعات وبلاگ میخام مثلا یک دسته رو انتخاب کنم ارور 404 میده. 
      اما وقتی از تنظیم زیر برای پیوند یکتا استفاده میکنم مشکل برطرف میشه.
       
      http://kart-visit.ir/?p=123  
      و من برای سئو بهتر وبلاگم میخام از حالت اول برای ادرس دهی پست ها استفاده کنم.
      دوستان راهنمایی کنید.
      ممنون
    • توسط just_ali
      با سلام خدمت دوستان و استاتید 
      من یک مشکلی فنی در بخش اندازه ی اعاد عکس های در صفحه ی فروشگاه ووکارمس دارم و با هر روشی هم که تست میکنم درست نمیشه 
      من از افزونه regenerato هم ساتفاده کردم که کلا تمام عکس ها ازجمله نمادک سایت فروشگاه و برند سایت و تبلیغ و خلاصه همه رو خراب کرد
      الان واقعا نمیدونم باید چیکار کنم 
      این لینک سایت من هست http://servatland.com/shop 
      این هم چند تا عکس گذاشتم از وضعیت خراب فروشگاه به خاطر عکس های نا منظم 
      من هنوز نتونستم سایتم رو راه بندازم به خاطر این عکس ها و الان همه جا رو گشتسم 
      خواهشا اگر کسی میتونه کمکم کنید بهم بگید خیلی ممنون میشم خیلی به کمک نیاز دارم