7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

در سایت بنده پیوند ادامه مطلب به این صورته http://gonak.ir/digjoosh.html#more-160

از کجا میشه این پیوند رو کاری کرد که این قسمت قرمزرنگ بالایی نباشه و لینک ادامه مطلب به عنوان نوشته باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو توی functions.php قرار بده .


function new_excerpt_more( $more ) {
return ' <a class="read-more" href="'. get_permalink( get_the_ID() ) . '">ادامه مطلب ...</a>';
}
add_filter( 'excerpt_more', 'new_excerpt_more' );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو توی functions.php قراردادم

اما درست نشد...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1. علت تمایلتون به حذفش چیه؟

2. در صفحه index.php چطوری این پیوند ساخته شده؟

اگر دستی ایجاد نشده در فانکشن را چک کنید اگر کدی که دادند اصلاحش نکرده قطعا کدی دیگر برای ایجادش دارید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارادت خدمت استاد

1.زیباتر و منظم شدن آدرس در آدرس بار که اینجوری خیلـــی بدشکل میشه.

2.دستی نساختمش، از اول بوده.

متاسفانه چیزی پیدا نکردم...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد رو توی functions.php قراردادم

اما درست نشد...

میشه فایلش رو بذارید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد وظایف و مفهومی داره پیشنهاد می کنم دستکاریش نکنید

اول از همه موقعیت ادامه مطلب را مشخص می کنه یعنی وقتی با اون وارد صفحه می شید صفحه اسکرول می شه به بخشی که خونده نشده و در صفحه اول نبوده

دوم موتورهای جستجو رو روشن می کنه که لینک شما مرتبط با مطالب داخلیتونه و لینک خارجی نیست (اگر title وجود نداشته باشه براتون ارور نمی زنه)

و سوم ساختار قالبتون بهم نمی خوره

و بعیده کسی به زیبایی آدرسهای مندرج در آدرس بار توجه کنه تا بحال آدرس صفحه ای که توش هستیم را دیدید ؟


http://forum.wp-parsi.com/topic/9531-%25D8%25AA%25D8%25BA%25DB%258C%25DB%258C%25D8%25B1-%25D9%25BE%25DB%258C%25D9%2588%25D9%2586%25D8%25AF-read-more

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط TTB
      درود
      قالب بنده دکمه ادامه مطلب نداره
      چطور میتونم به قالب اظافه کنم تا در تمامی پست های سایت نشون داده بشه؟
      با تشکر
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟
    • توسط loppyshiraz
      سلام
      من با ویژوال کامپوزر نحوه قرار گیری مطالبم رو مشخص کردم اما برای وارد شدن به ادامه مطالب باید روی تصویر کلیک شود و کلا سه اکشن در ویژوال کامپوزر بیشتر تعریف نشده
      مشکلم اینجاست که با سیستم وقتی موس برروی تصویر قرار میگیره صفحه مطلبم تغییر میکنه و با کلیک کردن برروی آن وارد ادامه مطلب میشه اما در گوشی این اتفاق نمیفته و وقتی روی مطلب کلیک میکم وارد ادامه مطلب نمیشه. آیا میشه اکشن دیگری به اون اضافه کرد ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
       

    • توسط madidi
      سلام دوستان من یه کد واسه یه صفحه نوشتم مشکل اینجاست من خودم یه ادامه مطلب براش درست کردم با استایل مخصوص (توی تصویر عدد 2) اما وقتی توی سایت بارگذاری میکنی خودش کلمه ادامه مطلب دوباره اضافه میکنه (توی عکس عدد 1) حالا من میخوام فقط ادامه مطلب اینجارو پاک کنم 1 و کاری به بقیه صفحات نداشته باشم ینی نمیخوام تمام صفحات ادامه مطلبش پاک بشه فقط همین صفحه پاک بشه تا اون استایل دار فقط بمونه

    • توسط chaishpish
      با سلام کسی از اساتید وردپرس میدونه چطور میشه نام اصلی سایت رو از ادامه مطلب برداشت یعنی فقط نام همون ادامه بیاد مثلا 

      دانلود بازی Surf.World.Series-CODEX با لینک مستقیم

      و اسم سایت اول و یا در ادامه مطلبش نیاد.