• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
hassanlakaei

ویرایشگر برای انجمن

6 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

برای ارسال مطلب در انجمن چرا برای کاربر هیچ ادیتوری وجود نداره آیا میشه یک ادیتور قوی برای ارسال مطلب به بی بی پرس اضافه کرد مثل ادیتور افزودن نوشته در وردپرس؟

ویرایش شده در توسط hassanlakaei
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو توی فایل functions.php پوستتون وارد کنید .


function bbp_enable_visual_editor( $args = array() ) {
$args['tinymce'] = true;
return $args;
}
add_filter( 'bbp_after_get_the_content_parse_args', 'bbp_enable_visual_editor' );

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد رو توی فایل functions.php پوستتون وارد کنید .


function bbp_enable_visual_editor( $args = array() ) {
$args['tinymce'] = true;
return $args;
}
add_filter( 'bbp_after_get_the_content_parse_args', 'bbp_enable_visual_editor' );

این کد رو توی فایل functions.php پوستتون وارد کنید .

کد را بعد <?phpقرار دادم ولی فقط دو گزینه آمد ولی هیچگونه ویرایشگری نشون نمیده کد را باید بعد چه تگی قرار بدم.باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو تست کنید:

http://wordpress.org/plugins/bbpress-post-toolbar/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه رو تست کنید:

http://wordpress.org/plugins/bbpress-post-toolbar/

آقا مرتض هیچگونه تعقیری ایجاد نشد فقط یک تعداد آیکون ایجاد شد که هیچ کاری انجام نمیده یعنی عمل نمیکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بقیه افزونه ها بجز بی بی پرس رو غیرفعال و تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.