.Ibrahim

عدم ویرایش مطالب و درج نوشته تازه

7 پست در این موضوع قرار دارد

لطفا دوستان سریع کمک کنند

تو سایت من از یه ساعت پیش در قسمت ویرایش مطالب و یا نوشته تازه، ادیتور پیدا نیست، و حتی متنی که قبلا نوشته شده هم همینطوره، پایینش تعداد کلمات رو نوشته اما چیزی پیدا نیست و نمیشه نوشت یا ویرایش کرد.

137327575010451.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-یا اینکه افزونه ای این تاثیر رو گذاشته.

2-کامل لود نمیشه(وقتی توی این حالت هست مرورگر در حال لود هست یا نه تمام صفحه رو لود میکنه؟چون خودمم با این لود خیلی وقته مشکل پیدا کردم.)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-یا اینکه افزونه ای این تاثیر رو گذاشته.

2-کامل لود نمیشه(وقتی توی این حالت هست مرورگر در حال لود هست یا نه تمام صفحه رو لود میکنه؟چون خودمم با این لود خیلی وقته مشکل پیدا کردم.)

1/ افزونه که نیست چون از یه ساعت پیش اینجوری شده، که من هیچ کاری با افزونه ها نداشتم. فقط افزونه Shortlink از سایت wpu.ir که یک ماه پیش نصب کرده بودم ازش برا اولین بار استفاده کردم.

2/ صفحه کامل لود میشه حتی بعد از لود 4-5 دقیقه هم وقت بهش دادم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با مرورگر دیگه تست کنید

و با صبر کردن نمی شه متوجه لود کامل صفحه شد باید چک کنید منوهای کشویی فعال شده اند یاخیر یعنی وقتای با موس روشون می روید زیر منو مشخص می شود یا خیر اگر نشد صفحه در لود مشکل داره

در کل تغییرات دو گونه اند یا بر روی هاست شما اتفاق می افتند که به طور خودکار امکان تغییری نیست و حتما باید افزونه ای یا اسکریپتی جدید نصب کرده باشید یا کدی را جابجا کرده باشید

یا بر روی سیستم شما مورد دوم با استفاده از نرم افزار ccleaner قابل اصلاحه

لینک دریافت نرم افزار

http://www.piriform.com/ccleaner

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

متشکر از همه مشکل حل شد

نمیدونم بخاطر این کارا بود یانه، اما باراهنمایی دوستان اول: با برنامه Your Unin-staller! که شبیه به ccleaner هست فایلهای اضافی روی کامپیوتر و کوکی ها رو پاک کردم. و دوم: یه افزونه که مشکوک بودم بهش رو پاک کردم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باز هم همون مشکل پیش اومد و این دفعه صددرصد مطمئن شدم که از افزونه All In One SEO Pack هست و با غیر فعال کردنش مشکل حل شد.

گفتم شاید بدرد دوستان بخوره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حتما با افزونه‌ی دیگری تداخل داره ، برای جایگزینی میتونید از yoast استفاده کنید


http://wordpress.org/plugins/wordpress-seo/

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط behi13
      با سلام
      دوستام و اساتید محترم یک سوال
      من به سایت دوزبانه با افزونه wpml درست کردم الان یک مشکل هست توی گوگل صفحه اول سایت ایندکس شده و توی فارسی مشکلی ندارم
      ولی توی زبان انگلیسی وقتی توی گوگل به انگلیسی سرچ میکنم بازهم با نام و فارسی میاد
      ممنون میشم من و راهنمایی کنید
    • توسط j1989m
      سلام
      توی قسمت افزودن نوشته و از طریق پرونده های رسانه ای یه عکس انتخاب میکنم و منتشر میکنم. توی سایت عکس رو نشون میده اما این کدها رو هم میاره:
      [caption id="attachment_154" align="aligncenter" width="300"] [/caption]
      درواقع عکس بین دوتا caption بالا قرار میگیره.
      این مشکل توی افزودن برگه نیست.
      لطفا راهنمایی کنید
      خیلی فوریه
      ممنون
    • توسط xboby
      سلام،
      من سایتی با ورد پرس طراحی کردم و می خواهم با:
      یک برنامه تمام پستهای موجود در کانال تلگرامی که بنام آن سایت ایجاد کر ده ام را
      بتوانم از موبایلم دانلود کنم و بعد در آن سایت قرار دهم:
      آیا چنان برنامه ای وجود دارد؟ لطفا راهنمائی ام بفرمائید.
                                   متشکرم
    • توسط دکتر مهندس
      سلام
      من چندتا سایت دارم که همه رو وقتی خواستم به وردپرس 4.7 ارتقا بدم، همگی مشکل دار شدند.
      به این صورت که خود سایت باز میشه اما قسمت مدیریت سایت باز نمیشه و لینکهای بخش مدیریت به این صورت میاد: /wp-admin/upgrade.php?_wp_http_referer=%2Fwp-admin%2F
       
      توی صفحه هم که میاد اینطوری مینویسه: 
       
      The www......ir page isn’t working
      www.......ir is currently unable to handle this request.
      HTTP ERROR 500
    • توسط hessam75
      سلام
      من یه سایت با غالب be theme طراحی کردم فقط یه مشکل داره اونم اینه که پس زمینه رو پارالاکس انتخاب کردم ولی تو مرورگر internet xplorer پارالاکس نمایش داده نمیشه!
      در ضمن قالبم هم پول دادم از سایت معتبری خریدم ازین دانلودی ها نیست.
      لطفا کمک کنید بتونم رفع اشکال کنم.
      آدرس سایت : senateb.com