MaySam.M

قرار دادن کدهای افزونه wti-like-post در قالب

19 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من افزونه wti-like-post نصب کردم. این افزونه یک ابزارک به سایت اضافه میکنه که محبوب ترین پستها رو نمایش میده.

من میخوام این کدهای ابزارک رو به صورت دستی در قالب وارد کنم. کلا نمیخوام از بخش ابزارک در قالب استفاده کنم و میخوام کدها رو به صورت دستی نمایش پیدا کنند

هر چی این افزونه رو گشتم چیزی پیدا نکردم و توی سایت نویسنده اش هم چیزی نزده

لینک افزونه:

http://wordpress.org/plugins/wti-like-post/

ممنون میشم دوستان اگر بتونند کمکی کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

PRO Features

  1. Shortcode to place the like/unlike buttons inside post content

--------------------

Does this plugin support shortcode for placing the like/buttons inside post/page content?

Yes, this is available but in the PRO version of the plugin. Please get the plugin here.

ویرایش شده در توسط isk
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

PRO Features

  1. Shortcode to place the like/unlike buttons inside post content

--------------------

Does this plugin support shortcode for placing the like/buttons inside post/page content?

Yes, this is available but in the PRO version of the plugin. Please get the plugin here.

یعنی فقط در نسخه پولی این امکان وجود داره؟

در هر صورت ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه مشابه وجود ندارد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محبوب ترین پستها رو براساس بازدید میخواین نمایش بدید؟ یا لایک؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

براساس لایک

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هدف فقط نمایش محبوبترین ها باشه میشه یک تابع برای همین افزونه درست کرد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هدف فقط نمایش محبوبترین ها باشه میشه یک تابع برای همین افزونه درست کرد.

بله هدف فقط نمایش همین مورد محبوب ترین هاست ممنون میشم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیارخوب

من کدها رو بررسی میکنم و نتیجه رو اینجا قرار میدم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیارخوب

من کدها رو بررسی میکنم و نتیجه رو اینجا قرار میدم

لطف میکنید

بنده منتظر نتیجه میمونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در چه مرحله ای جناب Morteza عزیز؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بزودی :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه تابع داره

توی فایل readme.txt معرفی کرده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید ببینید کارتون راه می افته یا نه


<?php GetWtiLikePost()?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

<?php
echo WtiMostLikedPostsShortcode(array('limit'=>10, 'time'=>'all'));
?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این رو تست کنید:

<?php
echo WtiMostLikedPostsShortcode(array('limit'=>10, 'time'=>'all'));
?>

بسیار متشکرم همین کد کار کرد.

فقط خروجی کد به صورت جدوله و من میخوام به همون صورت ابزراکش خروجی بده یعنی کدهای ul li

برای این مورد باید چطور تابع رو فراخوانی کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این باید کدهای افزونه مستقیم درست بخوره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای این باید کدهای افزونه مستقیم درست بخوره

یعنی باید کدهای خود افزونه رو ویرایش کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

افزونه رو ویرایش کردم خروجی تابع رو تصحیح کردم.

با تشکر از مدیران بخصوص جناب Morteza عزیز

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد