shayan

مشکل در php نویسی و مچ شدن قالب با وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من یه تازه کارم که در حال طراحی یه قالب هستم

ابتدا با html و css شروع کردم و وقتی تمومشون کردم فرمت html رو به php تبدیل کردم و به دنبال یه آموزش شروع کردم تگ های php رو که قالب رو با وردپرس مچ میکنه

اضافه کنم

تا یه قسمتی پیش رفتم ولی تو قسمت کانتنت گیر گردم و نمیتونم:

1-متن پست رو به قالب انتقال بدم

2-نام نویسنده رو نمیتونم بیارم

نمیدونم مشکل از کجاست که این کد ها عمل نمیکنند :(

این کل کدهای قسمت کانتنت منه:


<?php the_content(); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author_firstname(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
</div>

تو رو خدا سریع جواب بدید خییلی وقته لنگشم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد کمبود زیاد داره

حلقه پست رو ندارد

تابع the_post باید بعد از حلقه قرار بگیره

the_content باید در حلقه باشد

تابع نویسنده the_author

یک نمونه:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<table width="580px" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" <?php post_class() ?> id="Post">
<tr>
<td class="Top"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="دانلود <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </td>
</tr>
<?php if(function_exists('the_ratings')){ ?>
<tr>
<td class="CenterP">
امتياز: <?php the_ratings(); ?>
</td>
</tr>
<?php } ?>
<tr>
<td class="CenterP"><?php the_content('ادامه مطلب...'); ?><br /></td>
</tr>
<tr>
<td class="CenterP">
برچسبها: <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="Down">
<?php
$PostCat = get_template_directory_uri() . '/Image/category.gif';
$PostComment = get_template_directory_uri() . '/Image/comment.gif';
$PostDate = get_template_directory_uri() . '/Image/date.gif';
?>
<img src="<?php print $PostCat ?>" width="15" height="10"> <?php the_category(', ') ?>
|
<img src="<?php echo($PostComment); ?>" width="13" height="12"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر'), __('بسته')); ?>
|
<img src="<?php echo $PostDate ?>" width="17" height="10"> <span class="Date"><?php the_time('d M y') ?></span>
|
<span class="Date"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>

</td>
</tr>

</table>
<div style="height:10px"></div>

<?php endwhile;endif; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه کمکم کنی همین کدمو ویرایش و استانداردش کنم؟

خیلی آقایی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع php را جایگزین کنید طبق راهنمایی

شرط و حلقه while را استفاده کنید

به جای <?php if(have_posts()) : ?>

باقی هم در حلقه استفاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم این حلقه یعنی چی

منظورتون اینه که ابتدای کد های کانتنتم این کد رو قرار بدم:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

و در انتهای کانتنت


<?php endif; ?>

حلقه اینجوری ایجاد میشه؟

ببخشیدا

من با پی اچ پی اشنایی زیادی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتداش بله همون

انتها


<?php endwhile;endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه داداشی

اجرت با امیر المومنین

خیلی آقایی :wub: :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واژه "آموزش طراحی قالب" را هم در انجمن جستجو کنید

آموزش زیاد هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی یه چند تا مشکل دیگه :D

ممنون میشم کمکم کنی ;)

1-بعد از اینکه اون کارایی که شما گفتی رو انجام دادم به این مشکل برخوردم

13733040171.png

انتهای پست ها رفتند تو هم دیگه

در ضمن آخرین مقاله ها و آخرین اخبار هم قبل از این کار پشت سر هم بودند

مشکل از کجاست؟!!

دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

2-این عکس از طرح کلی فایل پی اس دی منه

میخوام توابعی مانند بایگانی ، پیوند ها رو تو منوی سمت راستی که تو تصویر پایین میبینید قرار بدم

با چه کد هایی باید حلقشو بسازم؟

13733043441.jpg

3- و میخوام که طبق عکس مین پیجم رو opacity اش رو کم کنم

4-آخرین مورد یک جایگاه عکس هم همانند عکس بالایی تو پستم ایجاد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه بخش بسته div در خارج قرار گرفته

بخشهای محتوای داخل حلقه باید بسته شود

برای هر کدام جستجو کنید:

2- get_links , wp_list_bookmarks

3- opacity

4- the_thumbnail , the_post_thumbnail

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام تو صفحم فقط یک پست داشته باشم یعنی فقط آخرین پست نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات » خواندن مقدار تعداد نمایش را تغییر دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا من ارتفاعmain page مو رو auto گذاشتم ولی متاسفانه کل صفحه رو در بر نمیگیره بعد از اضافه کردن اون کد های php به نظرم اینجوری شد

مشکل پشت مشکل....!!!

13733637891.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئن بشید محتوا داخل اون div هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کل کدهایی است که مربوط به main page منه


<div id="mainpage">
<div id ="main">
<div id="under">
<div id="under-text">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><strong><a href="#">صفحه نخست</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=35">مقاله ها</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=34">فایل های صوتی</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=2">درباره ما</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=33">تماس با ما</strong></a></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>
</div>

<!---------------------------------متن متحرک دعا---------------------------->
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!-------------------------بسم الله------------------------------------------------>
<div id="besmellah">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/besmellah.png" width="164" height="34" />
<!------------------------منو ها------------------------------------------------>
<br />

<div class="menu">
<center>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/arshive.png" width="161" height="59" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/peyvanha.png" width="161" height="52" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/tablighat.png" width="161" height="52" /></div>
</center>
<br />
</div>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>


<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>

</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
<td>
<form action="" method="POST" id ="tellaFriend">
<fieldset>
<legend>Tell a friend</legend><br />
Your email<br />
<input type="text" name="your_email" value="Your email" /><br /><br />
Your Friends email<br />
<input type="text" name="friend_email" value="Your friends email" />
<input type="Submit" value="Tell a friend" name="Submit" />
</fieldset>
</form>
<a id="displayText">ارسال به دوستان</a>
</td>
</tr>

</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
<?php endwhile;endif; ?>

و اینم استایلشه:


#mainpage{
width:967px;
height:auto;
background:#FFF;
margin:auto;
margin-top:5px;
border:solid #8e8d8d 1px;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
}

دمت گرم داداشی یه کاریش بکن من دیگه دارم قاطی میکنم :( :( :(

1- ببین جی کوئری توش هست؟(البته زیادم مهم نیست)

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

دیو ها رو هم چک کردم با جایی نرسیدم

خیر ببینی حاجی یه کاریش بکن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید صفحه سایت رو باز و توی اون ببینید که جی کوئری هست یا خیر

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

کافیه توی تگ <?php ?> قرار بدید. منظور کدهای php هست.

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

ارتفاع کدوم المان رو auto کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-متوجه منظورتون نشدم اقا مرتضی با جی کوئری آشنایی ندارم!!

2-این کار رو که میکنم دریم ویور بهم میگه که تو فلان خط یه پایان غیر منتظره وجود داره!!!

3-این مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- توی کدها ( در مرورگر view sourve بزنید) ببینید فایلی به نام jquery.js هست؟

2- شاید اشتباه وارد می کنید. کدها رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده