shayan

مشکل در php نویسی و مچ شدن قالب با وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من یه تازه کارم که در حال طراحی یه قالب هستم

ابتدا با html و css شروع کردم و وقتی تمومشون کردم فرمت html رو به php تبدیل کردم و به دنبال یه آموزش شروع کردم تگ های php رو که قالب رو با وردپرس مچ میکنه

اضافه کنم

تا یه قسمتی پیش رفتم ولی تو قسمت کانتنت گیر گردم و نمیتونم:

1-متن پست رو به قالب انتقال بدم

2-نام نویسنده رو نمیتونم بیارم

نمیدونم مشکل از کجاست که این کد ها عمل نمیکنند :(

این کل کدهای قسمت کانتنت منه:


<?php the_content(); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author_firstname(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
</div>

تو رو خدا سریع جواب بدید خییلی وقته لنگشم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد کمبود زیاد داره

حلقه پست رو ندارد

تابع the_post باید بعد از حلقه قرار بگیره

the_content باید در حلقه باشد

تابع نویسنده the_author

یک نمونه:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<table width="580px" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" <?php post_class() ?> id="Post">
<tr>
<td class="Top"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="دانلود <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </td>
</tr>
<?php if(function_exists('the_ratings')){ ?>
<tr>
<td class="CenterP">
امتياز: <?php the_ratings(); ?>
</td>
</tr>
<?php } ?>
<tr>
<td class="CenterP"><?php the_content('ادامه مطلب...'); ?><br /></td>
</tr>
<tr>
<td class="CenterP">
برچسبها: <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="Down">
<?php
$PostCat = get_template_directory_uri() . '/Image/category.gif';
$PostComment = get_template_directory_uri() . '/Image/comment.gif';
$PostDate = get_template_directory_uri() . '/Image/date.gif';
?>
<img src="<?php print $PostCat ?>" width="15" height="10"> <?php the_category(', ') ?>
|
<img src="<?php echo($PostComment); ?>" width="13" height="12"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر'), __('بسته')); ?>
|
<img src="<?php echo $PostDate ?>" width="17" height="10"> <span class="Date"><?php the_time('d M y') ?></span>
|
<span class="Date"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>

</td>
</tr>

</table>
<div style="height:10px"></div>

<?php endwhile;endif; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه کمکم کنی همین کدمو ویرایش و استانداردش کنم؟

خیلی آقایی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع php را جایگزین کنید طبق راهنمایی

شرط و حلقه while را استفاده کنید

به جای <?php if(have_posts()) : ?>

باقی هم در حلقه استفاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم این حلقه یعنی چی

منظورتون اینه که ابتدای کد های کانتنتم این کد رو قرار بدم:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

و در انتهای کانتنت


<?php endif; ?>

حلقه اینجوری ایجاد میشه؟

ببخشیدا

من با پی اچ پی اشنایی زیادی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتداش بله همون

انتها


<?php endwhile;endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه داداشی

اجرت با امیر المومنین

خیلی آقایی :wub: :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واژه "آموزش طراحی قالب" را هم در انجمن جستجو کنید

آموزش زیاد هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی یه چند تا مشکل دیگه :D

ممنون میشم کمکم کنی ;)

1-بعد از اینکه اون کارایی که شما گفتی رو انجام دادم به این مشکل برخوردم

13733040171.png

انتهای پست ها رفتند تو هم دیگه

در ضمن آخرین مقاله ها و آخرین اخبار هم قبل از این کار پشت سر هم بودند

مشکل از کجاست؟!!

دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

2-این عکس از طرح کلی فایل پی اس دی منه

میخوام توابعی مانند بایگانی ، پیوند ها رو تو منوی سمت راستی که تو تصویر پایین میبینید قرار بدم

با چه کد هایی باید حلقشو بسازم؟

13733043441.jpg

3- و میخوام که طبق عکس مین پیجم رو opacity اش رو کم کنم

4-آخرین مورد یک جایگاه عکس هم همانند عکس بالایی تو پستم ایجاد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه بخش بسته div در خارج قرار گرفته

بخشهای محتوای داخل حلقه باید بسته شود

برای هر کدام جستجو کنید:

2- get_links , wp_list_bookmarks

3- opacity

4- the_thumbnail , the_post_thumbnail

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام تو صفحم فقط یک پست داشته باشم یعنی فقط آخرین پست نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات » خواندن مقدار تعداد نمایش را تغییر دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا من ارتفاعmain page مو رو auto گذاشتم ولی متاسفانه کل صفحه رو در بر نمیگیره بعد از اضافه کردن اون کد های php به نظرم اینجوری شد

مشکل پشت مشکل....!!!

13733637891.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئن بشید محتوا داخل اون div هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کل کدهایی است که مربوط به main page منه


<div id="mainpage">
<div id ="main">
<div id="under">
<div id="under-text">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><strong><a href="#">صفحه نخست</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=35">مقاله ها</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=34">فایل های صوتی</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=2">درباره ما</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=33">تماس با ما</strong></a></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>
</div>

<!---------------------------------متن متحرک دعا---------------------------->
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!-------------------------بسم الله------------------------------------------------>
<div id="besmellah">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/besmellah.png" width="164" height="34" />
<!------------------------منو ها------------------------------------------------>
<br />

<div class="menu">
<center>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/arshive.png" width="161" height="59" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/peyvanha.png" width="161" height="52" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/tablighat.png" width="161" height="52" /></div>
</center>
<br />
</div>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>


<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>

</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
<td>
<form action="" method="POST" id ="tellaFriend">
<fieldset>
<legend>Tell a friend</legend><br />
Your email<br />
<input type="text" name="your_email" value="Your email" /><br /><br />
Your Friends email<br />
<input type="text" name="friend_email" value="Your friends email" />
<input type="Submit" value="Tell a friend" name="Submit" />
</fieldset>
</form>
<a id="displayText">ارسال به دوستان</a>
</td>
</tr>

</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
<?php endwhile;endif; ?>

و اینم استایلشه:


#mainpage{
width:967px;
height:auto;
background:#FFF;
margin:auto;
margin-top:5px;
border:solid #8e8d8d 1px;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
}

دمت گرم داداشی یه کاریش بکن من دیگه دارم قاطی میکنم :( :( :(

1- ببین جی کوئری توش هست؟(البته زیادم مهم نیست)

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

دیو ها رو هم چک کردم با جایی نرسیدم

خیر ببینی حاجی یه کاریش بکن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید صفحه سایت رو باز و توی اون ببینید که جی کوئری هست یا خیر

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

کافیه توی تگ <?php ?> قرار بدید. منظور کدهای php هست.

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

ارتفاع کدوم المان رو auto کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-متوجه منظورتون نشدم اقا مرتضی با جی کوئری آشنایی ندارم!!

2-این کار رو که میکنم دریم ویور بهم میگه که تو فلان خط یه پایان غیر منتظره وجود داره!!!

3-این مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- توی کدها ( در مرورگر view sourve بزنید) ببینید فایلی به نام jquery.js هست؟

2- شاید اشتباه وارد می کنید. کدها رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//