• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
shayan

مشکل در php نویسی و مچ شدن قالب با وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من یه تازه کارم که در حال طراحی یه قالب هستم

ابتدا با html و css شروع کردم و وقتی تمومشون کردم فرمت html رو به php تبدیل کردم و به دنبال یه آموزش شروع کردم تگ های php رو که قالب رو با وردپرس مچ میکنه

اضافه کنم

تا یه قسمتی پیش رفتم ولی تو قسمت کانتنت گیر گردم و نمیتونم:

1-متن پست رو به قالب انتقال بدم

2-نام نویسنده رو نمیتونم بیارم

نمیدونم مشکل از کجاست که این کد ها عمل نمیکنند :(

این کل کدهای قسمت کانتنت منه:


<?php the_content(); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author_firstname(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
</div>

تو رو خدا سریع جواب بدید خییلی وقته لنگشم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد کمبود زیاد داره

حلقه پست رو ندارد

تابع the_post باید بعد از حلقه قرار بگیره

the_content باید در حلقه باشد

تابع نویسنده the_author

یک نمونه:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<table width="580px" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" <?php post_class() ?> id="Post">
<tr>
<td class="Top"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="دانلود <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </td>
</tr>
<?php if(function_exists('the_ratings')){ ?>
<tr>
<td class="CenterP">
امتياز: <?php the_ratings(); ?>
</td>
</tr>
<?php } ?>
<tr>
<td class="CenterP"><?php the_content('ادامه مطلب...'); ?><br /></td>
</tr>
<tr>
<td class="CenterP">
برچسبها: <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="Down">
<?php
$PostCat = get_template_directory_uri() . '/Image/category.gif';
$PostComment = get_template_directory_uri() . '/Image/comment.gif';
$PostDate = get_template_directory_uri() . '/Image/date.gif';
?>
<img src="<?php print $PostCat ?>" width="15" height="10"> <?php the_category(', ') ?>
|
<img src="<?php echo($PostComment); ?>" width="13" height="12"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر'), __('بسته')); ?>
|
<img src="<?php echo $PostDate ?>" width="17" height="10"> <span class="Date"><?php the_time('d M y') ?></span>
|
<span class="Date"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>

</td>
</tr>

</table>
<div style="height:10px"></div>

<?php endwhile;endif; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه کمکم کنی همین کدمو ویرایش و استانداردش کنم؟

خیلی آقایی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع php را جایگزین کنید طبق راهنمایی

شرط و حلقه while را استفاده کنید

به جای <?php if(have_posts()) : ?>

باقی هم در حلقه استفاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم این حلقه یعنی چی

منظورتون اینه که ابتدای کد های کانتنتم این کد رو قرار بدم:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

و در انتهای کانتنت


<?php endif; ?>

حلقه اینجوری ایجاد میشه؟

ببخشیدا

من با پی اچ پی اشنایی زیادی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتداش بله همون

انتها


<?php endwhile;endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه داداشی

اجرت با امیر المومنین

خیلی آقایی :wub: :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واژه "آموزش طراحی قالب" را هم در انجمن جستجو کنید

آموزش زیاد هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی یه چند تا مشکل دیگه :D

ممنون میشم کمکم کنی ;)

1-بعد از اینکه اون کارایی که شما گفتی رو انجام دادم به این مشکل برخوردم

13733040171.png

انتهای پست ها رفتند تو هم دیگه

در ضمن آخرین مقاله ها و آخرین اخبار هم قبل از این کار پشت سر هم بودند

مشکل از کجاست؟!!

دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

2-این عکس از طرح کلی فایل پی اس دی منه

میخوام توابعی مانند بایگانی ، پیوند ها رو تو منوی سمت راستی که تو تصویر پایین میبینید قرار بدم

با چه کد هایی باید حلقشو بسازم؟

13733043441.jpg

3- و میخوام که طبق عکس مین پیجم رو opacity اش رو کم کنم

4-آخرین مورد یک جایگاه عکس هم همانند عکس بالایی تو پستم ایجاد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه بخش بسته div در خارج قرار گرفته

بخشهای محتوای داخل حلقه باید بسته شود

برای هر کدام جستجو کنید:

2- get_links , wp_list_bookmarks

3- opacity

4- the_thumbnail , the_post_thumbnail

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام تو صفحم فقط یک پست داشته باشم یعنی فقط آخرین پست نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات » خواندن مقدار تعداد نمایش را تغییر دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا من ارتفاعmain page مو رو auto گذاشتم ولی متاسفانه کل صفحه رو در بر نمیگیره بعد از اضافه کردن اون کد های php به نظرم اینجوری شد

مشکل پشت مشکل....!!!

13733637891.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئن بشید محتوا داخل اون div هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کل کدهایی است که مربوط به main page منه


<div id="mainpage">
<div id ="main">
<div id="under">
<div id="under-text">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><strong><a href="#">صفحه نخست</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=35">مقاله ها</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=34">فایل های صوتی</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=2">درباره ما</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=33">تماس با ما</strong></a></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>
</div>

<!---------------------------------متن متحرک دعا---------------------------->
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!-------------------------بسم الله------------------------------------------------>
<div id="besmellah">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/besmellah.png" width="164" height="34" />
<!------------------------منو ها------------------------------------------------>
<br />

<div class="menu">
<center>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/arshive.png" width="161" height="59" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/peyvanha.png" width="161" height="52" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/tablighat.png" width="161" height="52" /></div>
</center>
<br />
</div>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>


<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>

</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
<td>
<form action="" method="POST" id ="tellaFriend">
<fieldset>
<legend>Tell a friend</legend><br />
Your email<br />
<input type="text" name="your_email" value="Your email" /><br /><br />
Your Friends email<br />
<input type="text" name="friend_email" value="Your friends email" />
<input type="Submit" value="Tell a friend" name="Submit" />
</fieldset>
</form>
<a id="displayText">ارسال به دوستان</a>
</td>
</tr>

</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
<?php endwhile;endif; ?>

و اینم استایلشه:


#mainpage{
width:967px;
height:auto;
background:#FFF;
margin:auto;
margin-top:5px;
border:solid #8e8d8d 1px;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
}

دمت گرم داداشی یه کاریش بکن من دیگه دارم قاطی میکنم :( :( :(

1- ببین جی کوئری توش هست؟(البته زیادم مهم نیست)

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

دیو ها رو هم چک کردم با جایی نرسیدم

خیر ببینی حاجی یه کاریش بکن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید صفحه سایت رو باز و توی اون ببینید که جی کوئری هست یا خیر

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

کافیه توی تگ <?php ?> قرار بدید. منظور کدهای php هست.

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

ارتفاع کدوم المان رو auto کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-متوجه منظورتون نشدم اقا مرتضی با جی کوئری آشنایی ندارم!!

2-این کار رو که میکنم دریم ویور بهم میگه که تو فلان خط یه پایان غیر منتظره وجود داره!!!

3-این مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- توی کدها ( در مرورگر view sourve بزنید) ببینید فایلی به نام jquery.js هست؟

2- شاید اشتباه وارد می کنید. کدها رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@