• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
shayan

مشکل در php نویسی و مچ شدن قالب با وردپرس

18 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

خسته نباشید

من یه تازه کارم که در حال طراحی یه قالب هستم

ابتدا با html و css شروع کردم و وقتی تمومشون کردم فرمت html رو به php تبدیل کردم و به دنبال یه آموزش شروع کردم تگ های php رو که قالب رو با وردپرس مچ میکنه

اضافه کنم

تا یه قسمتی پیش رفتم ولی تو قسمت کانتنت گیر گردم و نمیتونم:

1-متن پست رو به قالب انتقال بدم

2-نام نویسنده رو نمیتونم بیارم

نمیدونم مشکل از کجاست که این کد ها عمل نمیکنند :(

این کل کدهای قسمت کانتنت منه:


<?php the_content(); ?>
<?php if(have_posts()) : ?>
<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>
</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author_firstname(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
</tr>
</table>
</div>
</div>
</div>

تو رو خدا سریع جواب بدید خییلی وقته لنگشم

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد کمبود زیاد داره

حلقه پست رو ندارد

تابع the_post باید بعد از حلقه قرار بگیره

the_content باید در حلقه باشد

تابع نویسنده the_author

یک نمونه:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<table width="580px" border="0" cellspacing="0" cellpadding="5" <?php post_class() ?> id="Post">
<tr>
<td class="Top"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="دانلود <?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a> </td>
</tr>
<?php if(function_exists('the_ratings')){ ?>
<tr>
<td class="CenterP">
امتياز: <?php the_ratings(); ?>
</td>
</tr>
<?php } ?>
<tr>
<td class="CenterP"><?php the_content('ادامه مطلب...'); ?><br /></td>
</tr>
<tr>
<td class="CenterP">
برچسبها: <?php the_tags('', ', ', ''); ?>
</td>
</tr>
<tr>
<td class="Down">
<?php
$PostCat = get_template_directory_uri() . '/Image/category.gif';
$PostComment = get_template_directory_uri() . '/Image/comment.gif';
$PostDate = get_template_directory_uri() . '/Image/date.gif';
?>
<img src="<?php print $PostCat ?>" width="15" height="10"> <?php the_category(', ') ?>
|
<img src="<?php echo($PostComment); ?>" width="13" height="12"> <?php comments_popup_link(__('بدون نظر'), __('1 نظر'), __('% نظر'), __('بسته')); ?>
|
<img src="<?php echo $PostDate ?>" width="17" height="10"> <span class="Date"><?php the_time('d M y') ?></span>
|
<span class="Date"><?php if(function_exists('the_views')) { the_views(); } ?></span>

</td>
</tr>

</table>
<div style="height:10px"></div>

<?php endwhile;endif; ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز میشه کمکم کنی همین کدمو ویرایش و استانداردش کنم؟

خیلی آقایی

مرسی

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توابع php را جایگزین کنید طبق راهنمایی

شرط و حلقه while را استفاده کنید

به جای <?php if(have_posts()) : ?>

باقی هم در حلقه استفاده میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نمیدونم این حلقه یعنی چی

منظورتون اینه که ابتدای کد های کانتنتم این کد رو قرار بدم:


<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

و در انتهای کانتنت


<?php endif; ?>

حلقه اینجوری ایجاد میشه؟

ببخشیدا

من با پی اچ پی اشنایی زیادی ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ابتداش بله همون

انتها


<?php endwhile;endif; ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دستت درد نکنه داداشی

اجرت با امیر المومنین

خیلی آقایی :wub: :wub: :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واژه "آموزش طراحی قالب" را هم در انجمن جستجو کنید

آموزش زیاد هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداشی یه چند تا مشکل دیگه :D

ممنون میشم کمکم کنی ;)

1-بعد از اینکه اون کارایی که شما گفتی رو انجام دادم به این مشکل برخوردم

13733040171.png

انتهای پست ها رفتند تو هم دیگه

در ضمن آخرین مقاله ها و آخرین اخبار هم قبل از این کار پشت سر هم بودند

مشکل از کجاست؟!!

دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

2-این عکس از طرح کلی فایل پی اس دی منه

میخوام توابعی مانند بایگانی ، پیوند ها رو تو منوی سمت راستی که تو تصویر پایین میبینید قرار بدم

با چه کد هایی باید حلقشو بسازم؟

13733043441.jpg

3- و میخوام که طبق عکس مین پیجم رو opacity اش رو کم کنم

4-آخرین مورد یک جایگاه عکس هم همانند عکس بالایی تو پستم ایجاد کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در حلقه بخش بسته div در خارج قرار گرفته

بخشهای محتوای داخل حلقه باید بسته شود

برای هر کدام جستجو کنید:

2- get_links , wp_list_bookmarks

3- opacity

4- the_thumbnail , the_post_thumbnail

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه بخوام تو صفحم فقط یک پست داشته باشم یعنی فقط آخرین پست نمایش داده بشه باید چی کار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تنظیمات » خواندن مقدار تعداد نمایش را تغییر دهید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اقا من ارتفاعmain page مو رو auto گذاشتم ولی متاسفانه کل صفحه رو در بر نمیگیره بعد از اضافه کردن اون کد های php به نظرم اینجوری شد

مشکل پشت مشکل....!!!

13733637891.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطمئن بشید محتوا داخل اون div هست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کل کدهایی است که مربوط به main page منه


<div id="mainpage">
<div id ="main">
<div id="under">
<div id="under-text">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td><strong><a href="#">صفحه نخست</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=35">مقاله ها</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=34">فایل های صوتی</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=2">درباره ما</strong></a></td>
<td><strong><a href="?page_id=33">تماس با ما</strong></a></td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>
</div>

<!---------------------------------متن متحرک دعا---------------------------->
<p style="font-family:'Adobe Arabic'; color:black;" >
<marquee direction="right" behavior="scroll" >
اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
</marquee>
</p>
</marquee>
<!-------------------------بسم الله------------------------------------------------>
<div id="besmellah">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/besmellah.png" width="164" height="34" />
<!------------------------منو ها------------------------------------------------>
<br />

<div class="menu">
<center>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/arshive.png" width="161" height="59" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/peyvanha.png" width="161" height="52" />
</div>
</center>
<br />
<center>
<div class="menu">
<div>
<img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/tablighat.png" width="161" height="52" /></div>
</center>
<br />
</div>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>


<div class="content">
<div class="content-titr">
<strong>
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?></a>
</strong>
<div class ="content-text">
<?php the_content(); ?>

</div>
<div class="content-info">
<table cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td>نویسنده :<?php the_author(); ?></td>
<td>تاریخ انتشار :<?php the_time('m-d-y') ?></td>
<td>
<form action="" method="POST" id ="tellaFriend">
<fieldset>
<legend>Tell a friend</legend><br />
Your email<br />
<input type="text" name="your_email" value="Your email" /><br /><br />
Your Friends email<br />
<input type="text" name="friend_email" value="Your friends email" />
<input type="Submit" value="Tell a friend" name="Submit" />
</fieldset>
</form>
<a id="displayText">ارسال به دوستان</a>
</td>
</tr>

</table>
</div>
</div>
</div>
</div>
<?php endwhile;endif; ?>

و اینم استایلشه:


#mainpage{
width:967px;
height:auto;
background:#FFF;
margin:auto;
margin-top:5px;
border:solid #8e8d8d 1px;
border-radius:6px;
-moz-border-radius:6px;
}

دمت گرم داداشی یه کاریش بکن من دیگه دارم قاطی میکنم :( :( :(

1- ببین جی کوئری توش هست؟(البته زیادم مهم نیست)

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

دیو ها رو هم چک کردم با جایی نرسیدم

خیر ببینی حاجی یه کاریش بکن

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید صفحه سایت رو باز و توی اون ببینید که جی کوئری هست یا خیر

2- تو قسمت منو هام هم ببین چی باید بزنم تا توابع php جواب بده

کافیه توی تگ <?php ?> قرار بدید. منظور کدهای php هست.

3- آخرین مورد و مهمترین اینه که نمیدونم چرا وقتی ارتفاع رو auto عین عکس بالا شد

ارتفاع کدوم المان رو auto کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1-متوجه منظورتون نشدم اقا مرتضی با جی کوئری آشنایی ندارم!!

2-این کار رو که میکنم دریم ویور بهم میگه که تو فلان خط یه پایان غیر منتظره وجود داره!!!

3-این مشکل حل شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

1- توی کدها ( در مرورگر view sourve بزنید) ببینید فایلی به نام jquery.js هست؟

2- شاید اشتباه وارد می کنید. کدها رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.