• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
نگار صادقی

کنار هم قرار گرفتن دو تا دایو

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. آقا من پست های پربازدید رو توی سایتم با استفاده از این استایل نمایش میدم. و جدیدترین پست هام رو هم با همین استایل نمایش میدم ولی زیر همدیگه میوفتن!!! من میخوام دوتا کادر کنار هم قرار بگیرن چکارش کنم؟ (ممنون خیلی زیاد)


.hotpost-title {
border-bottom: 1px solid #0099FF;
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
padding-right: 25px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/spriteme1.png") no-repeat top right;
background-position: right -56px;
line-height: 23px;
}
.hotpost2 {
border: 1px solid #5C75FF;
border-radius: 8px;
padding: 3px 5px 8px 5px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7;
margin-bottom: 15px;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
width:500px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
margin: 0 4px 0 4px;
}
.hotpost ul li {
border-bottom: 1px dotted #ABE8FC;
border-width: thin;
list-style-type: none;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/ul.png") no-repeat top right;
background-position: right -30px;
padding-right: 8px;
color: #FFFFFF;
width:980px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
line-height: 18px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خانم صادقی

برای اینکار باید از خاصیت زیر استفاده کنین:


.hotpost ul li {display:inline;}

البته اگه فضا داشته باشند کنار هم می آن،این رو امتحان کنین.راستی کاش ی دموی آنلاین هم میدادید یا ی عکسی چیزی،عاخه سایت امضاتون ظاهرا ...تر شده :huh:

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از float استفاده کنید

float: right;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.com/static/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.co...c/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

نه اینجا به این صورت قرار دادم ولی توی قالبم به صورت images/ul.png قرار دادم. سایتمم متاسفانه فیلتره و با "نامردی شکن" فعلا باید سایتمو دید

از float استفاده کنید

float: right;

از این استفاده کردم ولی آیکن هایی که توی کلاس تعریف کردم هم رو مکانشون رو تغییر میده!! من میخوام فقط کادرش تکون بخوره (ممنونم پارسا جان)

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب فلوت رو باید داخل جای مناسب قرار بدید.من الان منتها هیچی نمیبینم اصلا چی هست چجور لیستیه،چون به قول خودتون نامردی شکن(چه اصطلاح پر معنی ای :D ) ندارم.فکر کنم داخل li کد مذکور باید بزارینش

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر نسترن و پارسا جان حل شد. باید توی کلاس hotpost2 میزاشتم. خیلی لطف کردی

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری