• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس   13/12/95

      آگهی استخدام برنامه نویس و پشتیبان وردپرس
       
      2 نفر پشتیبان سایت وردپرسی
      ⁃ آشنا به برنامه نویسی قالب و پلاگین وردپرس 
      ⁃ توانایی راه اندازی سایت، قالب و افزونه های وردپرسی 
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP در حد متوسط 
      ⁃ اطلاعات عمومی وب بالا 
      ⁃ توانایی پاسخگویی نوشتاری به سوالات انگلیسی با گرامر ساده 
      ⁃ آشنایی با HTML/CSS/jQuery 
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۲ نفر برنامه نویس قالب وردپرس
      ⁃ تسلط به HTML/CSS/jQuery و Bootstrap
      ⁃ توانایی تبدیل HTML به قالب وردپرس
      ⁃ توانایی برنامه نویسی PHP و پلاگین نویسی وردپرس در حد متوسط
      ⁃ آشنایی به اصول سئو 
      ⁃ آشنایی با Git/subversion مزیت محسوب می‌شود.
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا ——— ۱ نفر طراح UI/UX
      ⁃ طراحی خلاقه وب سایت
      ⁃ طراحی با جدیدترین استایل‌های طراحی سایت
      ⁃ مسلط به تایپوگرافی انگلیسی و طراحی وب سایت انگلیسی
      ⁃ انتقاد پذیری و قبول بازخوردهای تیم و مشارکت با دیگر اعضاء تیم برای سرعت بخشیدن به فرایند انجام پروژه
      ⁃ آشنایی و درک HTML/CSS/jQuery
      ⁃ دارای روحیه کار تیمی، خلاق، مسئولیت‌پذیر و پشتکار بالا
      ⁃ امکان همکاری به صورت پروژه‌ای و دورکاری در این موقعیت شغلی فراهم است ——— مزایای کار در مجموعه گرودیا
      ⁃ تجربه ناب کار در سطح یک جهانی
      ⁃ محیط کار بسیار دوستانه و آرام
      ⁃ پرداخت های مناسب و سر وقت
      ⁃ کلاس های آموزشی داخلی به جهت بالا بردن دانایی و توانایی همه اعضا   از علاقه‌مندان و نیازمندان تقاضا می‌شود لطفا رزومه کاری خود را با قید موقعیت شغلی به ایمیل info@grodea.co ارسال نمایید.
    • Morteza

      سال 1396 خورشیدی مبارک   29/12/95

      سال 1396 خورشیدی مبارک
نگار صادقی

کنار هم قرار گرفتن دو تا دایو

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. آقا من پست های پربازدید رو توی سایتم با استفاده از این استایل نمایش میدم. و جدیدترین پست هام رو هم با همین استایل نمایش میدم ولی زیر همدیگه میوفتن!!! من میخوام دوتا کادر کنار هم قرار بگیرن چکارش کنم؟ (ممنون خیلی زیاد)


.hotpost-title {
border-bottom: 1px solid #0099FF;
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
padding-right: 25px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/spriteme1.png") no-repeat top right;
background-position: right -56px;
line-height: 23px;
}
.hotpost2 {
border: 1px solid #5C75FF;
border-radius: 8px;
padding: 3px 5px 8px 5px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7;
margin-bottom: 15px;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
width:500px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
margin: 0 4px 0 4px;
}
.hotpost ul li {
border-bottom: 1px dotted #ABE8FC;
border-width: thin;
list-style-type: none;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/ul.png") no-repeat top right;
background-position: right -30px;
padding-right: 8px;
color: #FFFFFF;
width:980px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
line-height: 18px;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام خانم صادقی

برای اینکار باید از خاصیت زیر استفاده کنین:


.hotpost ul li {display:inline;}

البته اگه فضا داشته باشند کنار هم می آن،این رو امتحان کنین.راستی کاش ی دموی آنلاین هم میدادید یا ی عکسی چیزی،عاخه سایت امضاتون ظاهرا ...تر شده :huh:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از float استفاده کنید

float: right;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.com/static/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.co...c/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

نه اینجا به این صورت قرار دادم ولی توی قالبم به صورت images/ul.png قرار دادم. سایتمم متاسفانه فیلتره و با "نامردی شکن" فعلا باید سایتمو دید

از float استفاده کنید

float: right;

از این استفاده کردم ولی آیکن هایی که توی کلاس تعریف کردم هم رو مکانشون رو تغییر میده!! من میخوام فقط کادرش تکون بخوره (ممنونم پارسا جان)

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب فلوت رو باید داخل جای مناسب قرار بدید.من الان منتها هیچی نمیبینم اصلا چی هست چجور لیستیه،چون به قول خودتون نامردی شکن(چه اصطلاح پر معنی ای :D ) ندارم.فکر کنم داخل li کد مذکور باید بزارینش

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تشکر نسترن و پارسا جان حل شد. باید توی کلاس hotpost2 میزاشتم. خیلی لطف کردی

ویرایش شده در توسط نگار صادقی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری