• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

کنار هم قرار گرفتن دو تا دایو

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. آقا من پست های پربازدید رو توی سایتم با استفاده از این استایل نمایش میدم. و جدیدترین پست هام رو هم با همین استایل نمایش میدم ولی زیر همدیگه میوفتن!!! من میخوام دوتا کادر کنار هم قرار بگیرن چکارش کنم؟ (ممنون خیلی زیاد)


.hotpost-title {
border-bottom: 1px solid #0099FF;
font-family: tahoma;
font-size: 12px;
font-weight: bold;
padding-right: 25px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/spriteme1.png") no-repeat top right;
background-position: right -56px;
line-height: 23px;
}
.hotpost2 {
border: 1px solid #5C75FF;
border-radius: 8px;
padding: 3px 5px 8px 5px;
color: #FFFFFF;
background: #5172C7;
margin-bottom: 15px;
font-size: 11px;
font-weight: bold;
width:500px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
margin: 0 4px 0 4px;
}
.hotpost ul li {
border-bottom: 1px dotted #ABE8FC;
border-width: thin;
list-style-type: none;
background: #5172C7 url("http://up.morahem.com/static/images/ul.png") no-repeat top right;
background-position: right -30px;
padding-right: 8px;
color: #FFFFFF;
width:980px;
min-height:10px;
overflow:hidden;
line-height: 18px;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام خانم صادقی

برای اینکار باید از خاصیت زیر استفاده کنین:


.hotpost ul li {display:inline;}

البته اگه فضا داشته باشند کنار هم می آن،این رو امتحان کنین.راستی کاش ی دموی آنلاین هم میدادید یا ی عکسی چیزی،عاخه سایت امضاتون ظاهرا ...تر شده :huh:

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از float استفاده کنید

float: right;

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.com/static/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

راستی الان شما داخل استایل شیت تون آدرس رو این طوری وارد کردین:

http://up.morahem.co...c/images/ul.png

این ممکنه تمام عکس هایی که استایل شیت داخل قالب گذاشته رو برفسته هوا

نه اینجا به این صورت قرار دادم ولی توی قالبم به صورت images/ul.png قرار دادم. سایتمم متاسفانه فیلتره و با "نامردی شکن" فعلا باید سایتمو دید

از float استفاده کنید

float: right;

از این استفاده کردم ولی آیکن هایی که توی کلاس تعریف کردم هم رو مکانشون رو تغییر میده!! من میخوام فقط کادرش تکون بخوره (ممنونم پارسا جان)

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب فلوت رو باید داخل جای مناسب قرار بدید.من الان منتها هیچی نمیبینم اصلا چی هست چجور لیستیه،چون به قول خودتون نامردی شکن(چه اصطلاح پر معنی ای :D ) ندارم.فکر کنم داخل li کد مذکور باید بزارینش

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

تشکر نسترن و پارسا جان حل شد. باید توی کلاس hotpost2 میزاشتم. خیلی لطف کردی

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری