19 پست در این موضوع قرار دارد

من نمیدونم چرا هر کاری میکنم بخش فوترم رفته سمت راست و اصلا وسط چین نمیشه!

این کد css فوتر هستش:


#footer-wrapper {
width:964px;
height:91px;
background:url(images/footer.jpg) repeat-x;
float:right;
margin-top:278px;
color:#FFF;
padding-top:0px;
}
#footer-wrapper p {
color:#FFF;
text-align:center;
line-height:20px;
margin:3px;
clear:both;
direction: rtl;
font-size:13px;
}
#footer p a {
color:#eaeaea;
text-decoration:none;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین margin-top کلاس فوتر کنید

margin:278px auto 0 auto;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون پارسا جان

کد رو جایگزین کردم ولی تغییری نکرد.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه یه لینک بزارین تا بهتر بتونیم کمک کنیم.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون پارسا جان

کد رو جایگزین کردم ولی تغییری نکرد.

من الان سایتتون رو دیدم وسط چین بود فوتر :rolleyes:

اگه سایت دیگه ای مد نظرتو نهست آدرسش رو بدید شاید بتوم کمکی کنم :rolleyes:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت رو تو لوکال دارم کار میکنم

اگه نیاز هست من کدهای css یا index رو ضمیمه کنم.

نکته اینجاست که فوتر تو صفحه اصلی میره سمت راست ولی وقتی روی ادامه مطلب میزنم و داخل مطلب میرم فوتر وسط چین هست.

ویرایش شده در توسط fantome0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اینو توی استایلتون قرار بدین درست میشه:


#footer{
margin-left:auto;
margin-right:auto;
display:block;
}

یا میتونین اینو قرار بدین:


#footer{
text-align:center;
}

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گذاشتم ولی بازم نشد :(

این اسکرین شاتش هست:

f2267_saaaaaaa.gif

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما جای بین این دو دایو رو تغییر بدین

تصویر درستی با اون کد ها ندارم.

footer رو بالاتر از footer-warpper قرار بدین به این شکل:


<div id="footer">
<?php wp_footer();?>
<div id="footer-wrapper">
<?php wp_nav_menu(array('menu'=>'menu-footer','menu_id'=>'footer-menu'));?>
<p>2012 © کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به <a href="<?php bloginfo('url');?>" title="<?php bloginfo('name');?>">زوبینو (موج هزاره مهرگان)</a> می باشد.</p>
<p>هر گونه کپی و یا برداشت از اطلاعات این سایت با ذکر منبع بلا مانع می باشد.</p>
</div>
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما جای بین این دو دایو رو تغییر بدین

تصویر درستی با اون کد ها ندارم.

footer رو بالاتر از footer-warpper قرار بدین به این شکل:


<div id="footer">
<?php wp_footer();?>
<div id="footer-wrapper">
<?php wp_nav_menu(array('menu'=>'menu-footer','menu_id'=>'footer-menu'));?>
<p>2012 © کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به <a href="<?php bloginfo('url');?>" title="<?php bloginfo('name');?>">زوبینو (موج هزاره مهرگان)</a> می باشد.</p>
<p>هر گونه کپی و یا برداشت از اطلاعات این سایت با ذکر منبع بلا مانع می باشد.</p>
</div>
</div>

اشکان جان بازم نشد

من قالب رو به هاستم اتقال دادم.

الان میتونی آنلاین خودت ببینی www.zoobino.com

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اشکان جان بازم نشد

من قالب رو به هاستم اتقال دادم.

الان میتونی آنلاین خودت ببینی www.zoobino.com

در css به آی دی footer-wrapper خاصیت float ندید و به این صورت مارجین بدید :


margin:0 auto;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گفته آقا پارسا درسته فقط یه چیز کمه.

شما خاصیت float رو در #footer-wrapper بردارید و به جاش این دو خاصیت رو اضافه کنید:


clear: both;
margin: 0 auto;

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من این کاری که گفتی کردم .

نتیجش اینجوری شد:

l3241_saaaaaaa.gif

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما این کد رو جایگزین #footer-wrapper کنید


#footer-wrapper {
background: url("images/footer.jpg") repeat-x scroll 0 0 transparent;
color: #FFFFFF;
height: 91px;
}

و این کد رو هم به استایل اضافه کنید.


#footer {
clear: both;
margin: auto;
width: 964px;
}

پیش من که با این کد مشکل حل شده.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد و فوتر وسط قرار گرفت

فقط مشکلی که هست اگه الان سایت رو نگاه کنید میبینید فوتر چسبیده به پایین مطالب سایت و فاصله ای نداره

چجوری درستش کنم؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل حل شد و فوتر وسط قرار گرفت

فقط مشکلی که هست اگه الان سایت رو نگاه کنید میبینید فوتر چسبیده به پایین مطالب سایت و فاصله ای نداره

چجوری درستش کنم؟

شما این کد رو جایگزین #footer-wrapper کنید


#footer-wrapper {
background: url("images/footer.jpg") repeat-x scroll 0 0 transparent;
color: #FFFFFF;
display: inline-block;
height: 91px;
margin-top: 129px;
width: 964px;
}

و این کد رو هم به استایل اضافه کنید.


#footer {
clear: both;
margin: 0 auto;
width: 964px;
}

حالا درست شده.امتحان کنید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر مشکلتون حل نشده کدها را به شکل سابق برگردانید و float:right را از خواص #footer-wrapper حذف کنید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟