• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
fantome0

ساخت بخش دیدگاه ها شبیه این سایت

12 پست در این موضوع قرار دارد

من میخوام بخش نظر دهی سایت رو به این شکل درست کنم:

n8854_we.gif

میشه تو وردپرس همچین چیزی در بیارم؟

این آدرس آنلاین: اینجا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

برای ایجاد قسمت رای ها مثبت و منفی در کامنت ها می تونید از این افزونه ها که موجوده استفاده کنید ........ بقیه ی موارد هم با یه طراحی ساده و استایل دادن به کامنت ها حل میشه ;)

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد استایل مشابه این هست که با تغییر اون بتونم یه همچین چیزی درست کنم ؟

یا باید از اول استایل دهی کنم؟

به نظر میاد درست کردن همچین چیزی کمی سخت باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر کنم ایـــن مطلب می تونه کمکتون کنه تا بخش کامنت ها رو استایل بدید .

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من کلی با این آدرسی که دادی سرو کله زدم

اومدم از اول دایو نوشتم واسه هر قسمتش. ولی مشکلی که دارم اینه که

واسه تغییر استایلش مجبورم هم تو فایل فانکشن و هم تو فایل comment.php تغییر ایجاد کنم. و این واقعا سردرگمم کرده

راه حلی نیست که بتونم فقط تغییرات رو تو comment.php و css بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا یه جاهایی خودم تونستم درستش کنم.

فقط میخوام بدونم چطور میتونم به کد فانکشن یا comment.php یه کدی اضافه کنم تا نظرات تو در تو روهم بتونم رو استایلشون کار کنم

الان نظرات تو در تو رو کدشو ظاهرا داره از هسته وردپرس میخونه و راستش نمیتونم بهش استایل اونجوری که میخوام بدم.

مثلا واسه همین نظرات تو در تو از ul class="children" استفاده شده که نه تو فانکشن هست و نه تو فایل کامنت. چطور میتونم واسه این بخش کلاس اضافه کنم یا هر کاری که بشه کار رو راحتر کنه.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سئوال :unsure: : راه حلی هست که بشه به یه کلاس 2 جور مختلف استایل داد؟؟!!

اگه میشد یه کلاس تو بخش children کامنت ها بسازم خیلی خوب میشه. از کجا باید اقدام کنم؟ منظورم اینه که کدوم فایل پیشفرض وردپرس این نظرات تو در تو رو مدیریت میکنه؟ :wub:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چرا صبر نمی کنی یک سئوالت واب داده بشه یا یک تایپیک جدا بزنی

فکر کنم جزو قدیمی ها هستید

در مورد نظرات تو در تو اول باید در قالب تعریف بشند به این ترتیب

که کد زیر را به header.php اضافه کنید


<?php
if ( is_singular() && get_option( 'thread_comments' ) )
wp_enqueue_script( 'comment-reply' );
?>

کلاس های استاندارد را خود وردپرس ایجاد می کنه حتی اگر بخش نظرات را طراحی هم نکنید با قرار دادن


<?php comments_template(); ?>

تمام بخش های مورد نیاز را برایتان می چینه

منظورتون از استایل متفاوت به یک کلاس چیه

یعنی بعضی از عناصر مثلا پس زمینه قرمز داشته باشند بعضی آبی

یا یک عنصر گاهی قرمز باشه گاه آبی

هر دو امکان پذیره ولی برای دومی اول باید مشخص کنید چه تمایزی بین عنصر قرمز و آبی هست

مثلا بگید یک در میان یا نظر سوم یا نظرات مدیر سایت ....

تا کدش را بگذارم و برای اولی هم مشخص کنید کدام بخش قراره استایل جدا داشته باشه

مثلا تاریخ یا پاسخ دادن - یا نام نویسنده یا ....

برای استایل دادن به نظرات تو در تو اینگونه عمل کنید


.commentslist li li {}
.commentslist li li li {}
.commentslist li li li li {}
.commentslist li li li li li {}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده چون داشتم هم کار میکردم هم تحقیق، سئوالاتم پشت سر هم شد. ^_^

من از کدهای این آدرس: advanced wordpress واسه استایل دادن استفاده کردم. و تا جایی که تو اینترنت گشتم و خوندم، کدی کاملی برای بخش نظرات در وردپرس که شامل هم بخش نظرات و هم نظرات تو در تو بشه پیدا نکردم. و اونطور که متوجه شدم و عملا تا اونجا پیش رفتم واسه استایل دادن به بخش نظرات مشکلی وجود نداره تنها برای بخش نظرات تو در تو هست که ظاهرا ای بخش رو از خود وردپرس تغذیه میشه و میشه بهش کمی استایل داد منتها با محدودیت . :(

من میخواستم بدونم کدی وجود داره که من تو فایل فانکشن و یا کامنت بزارم که دیگه واسه نظرات تو در تو نره از وردپرس بخونه و ارز همین فایل بخونه تا بتونم راحت تر روش تغیرات انجام بدم و دستم هم بازتر باشه.

مثلا الان مشکلی که دارم میخوام بالای کلاس children یه باکس درست کنم و توش بنویسم مثلا پاسخ ها، و این نیاز داره تا بتونم قبل یا بعد این کلاس، یه کلاس تعریف کنم که این امکان وجود نداره

در ضمن من از خاصیت نظرات تو در تو فقط واسه یه depth استفاده میکنم در واقع تنها هر کسی نظر میده تا یکبار میشه جواب داد و الی آخر، یعنی زیاد تو در توش نکردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه استفاده از تابع wp_list_comments هست که تابع استاندارد برای بخش دیدگاه هاست

آموزشهاش هم توی انجمن وجود داره

برای اولین بار کمی براتون شاید سخت باشه ولی دستتون رو خیلی باز میزاره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهترین راه استفاده از تابع wp_list_comments هست که تابع استاندارد برای بخش دیدگاه هاست

آموزشهاش هم توی انجمن وجود داره

برای اولین بار کمی براتون شاید سخت باشه ولی دستتون رو خیلی باز میزاره

والا مرتضی جان اینی که گفتی رو سرچ زدم . این نیاز به پیش زمینه آشنایی کامل کدها رو داره که من مثل شما مسلط نیستم. اگه یه فایل سمپل هم بود که نیاز به ادیت داشت خوب میشد.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده چون داشتم هم کار میکردم هم تحقیق، سئوالاتم پشت سر هم شد. ^_^

من از کدهای این آدرس: advanced wordpress واسه استایل دادن استفاده کردم. و تا جایی که تو اینترنت گشتم و خوندم، کدی کاملی برای بخش نظرات در وردپرس که شامل هم بخش نظرات و هم نظرات تو در تو بشه پیدا نکردم. و اونطور که متوجه شدم و عملا تا اونجا پیش رفتم واسه استایل دادن به بخش نظرات مشکلی وجود نداره تنها برای بخش نظرات تو در تو هست که ظاهرا ای بخش رو از خود وردپرس تغذیه میشه و میشه بهش کمی استایل داد منتها با محدودیت . :(

من میخواستم بدونم کدی وجود داره که من تو فایل فانکشن و یا کامنت بزارم که دیگه واسه نظرات تو در تو نره از وردپرس بخونه و ارز همین فایل بخونه تا بتونم راحت تر روش تغیرات انجام بدم و دستم هم بازتر باشه.

مثلا الان مشکلی که دارم میخوام بالای کلاس children یه باکس درست کنم و توش بنویسم مثلا پاسخ ها، و این نیاز داره تا بتونم قبل یا بعد این کلاس، یه کلاس تعریف کنم که این امکان وجود نداره

در ضمن من از خاصیت نظرات تو در تو فقط واسه یه depth استفاده میکنم در واقع تنها هر کسی نظر میده تا یکبار میشه جواب داد و الی آخر، یعنی زیاد تو در توش نکردم


.commentslist li ul:before {
display:block;
clear:both;
position:relative;
line-height:24px;
height:24px;
font-size:13px;
text-align:center;
content:"پاسخ ها";
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید ... لطفا این صفحه را ببینید :
      صفحه مورد نظر
      در این صفحه و بعد از ویدئو یک فهرست وجود دارد با آیتمهایی مثلا
      1.Introduction
      2.Brackets Extensions
      و ... که در اصل سرفصل های این آموزش است که شامل یکسری زیر مجموعه هستند ... وقتی روی زیرمجموعه ها کلیک می کنید اون مجموعه را نشان می دهید . به عنوان مثال روی
      1.2The Extension Manager
      کلیک کنید ...
      من اگر بخوام یک پست آموزشی کامل بسازم و تو این پست این سرفصل ها رو تعریف کنم آیا وردپرس امکانی رو داره بدون اینکه برای هر فصل یک پست ساخت همه ی پستها را داخل یک پست نوشت ؟ یعنی یک پست چند صفحه ایی مثلا مقدمه در خود پست و در مقدمه سرفصل ها رو تعریف کنیم حالا همون پست چند صفحه را زیرمجموعه داشته باشد که این صفحه ها همون سرفصل ها باشند .
      چون اگر قرار باشد برای هر فصل یک پست بفرستم طبیعتا کار بسیار مشکل و زمان بری است چرا که در هرکدام از این پستها باید با زمینه دلخواه سرفصل ها را تعریف کنم و هربار که پست جدید بفرستم در داخل بقیه سرفصل های قبل باید بروم و در زمینه دلخوه لینک این سرفصل جدید را تعریف کنم
       
    • توسط lloyd
      سلام دوستان خوبم اگر کسی میتواند پوسته The Voux را در هاست من نصب کند لطفا به من اینجا اطلاع بدهد. خطای نصب: شیوه نامه گم شده است !
       
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.