• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و درود خدمت اساتید محترم

من تو فایل پی اس دی ام این قسمت جستجو رو طراحی کردم

و بعد به کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال تبدیلش کردم

و یک عکس ذرهبین ایجاد و بهش لینک دادم

حالا میخوام بشه یه جستجوگر خوب براس سایتم

تو انجمن خیلی گشتم ولی چیزی که من میخوام وجود نداره

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

13735418941.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدهای html رو در searchform.php ذخیره کنید.و css هم مسلما در style.

.

. کدهای php رو هم در serch.php .(که از قالبای آماده میتونید استخراج کنید).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ساختن search.php


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
متن پست
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>
پایان حلقه
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقی نیوفتاد یعنی چی؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

برادر من ، کد های شما فقط یه html , css خالی هست ! باید تبدیل شه به کدهای وردپرس . از کدهایی که در پست قبلم گذاشتم استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لینک پست هاتو بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست سوم همین تاپیک !!!! مگه ندیدی شما ؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

ساده ترین کدش


<?php get_search_form();?>

که تابع اصلیه ولی برای شخصی سازی هم کدهای بالا جواب دوستمون نیست ایشون باید تصویرشون رو در پس زمینه فرم بگذارند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdqhyfhqo5u/search.rar.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdq.../search.rar.htm

در کل درخواست در انجمن ممنوع هست

طبق راهنمایی ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ما در خواست نمیدیم.

شما خودتون یه کد قوی و پیشرفته قرار بدید . :lol:

ببینید الان فایل search.php تو قالبم هست که محتویاتش اینه:


<?php $search_text = empty($_GET['s']) ? __('Search', 'themater') : get_search_query(); ?>
<div id="search" title="<?php _e('Type and hit enter', 'themater'); ?>">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input type="text" value="<?php echo $search_text; ?>"
name="s" id="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = '<?php echo $search_text; ?>';}"
onfocus="if (this.value == '<?php echo $search_text; ?>') {this.value = '';}"
/>
</form>
</div><!-- #search -->

خب حالا شما یه کد وحشتناک بذارید تو آموزش ها که به جای این کد بذاریم تموم شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@np.1400

این کد فرم هست که شما میتوانید هر جایی استفاده کنید

برای فایل search.php هم کپی از فایل category یا tag بگیرید و با نام search ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که یه کد بهتر نیست؟

منظورم کد جستجوی دیگه ای هست که آپشن داشته باشه

گوگل داشته باشته

مثل این کدها:

http://pichak.net/blogcod/google/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما آدرس دادید افزونه نیست کدهای آماده هر جستجوگر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Saeed Fard
      سلام خدمت دوستان عزیز وردپرسی
      در جهت ادامه‌ی فعالیت‌های وردپرس‌پارسی و حمایت از ما لطف کنید در شبکه‌های اجتماعی نظیر توییتر و فیس‌بوک ثبت‌نام و اکانت سایت وردپرس‌پارسی رو دنبال کنید و بپسندید .
      لینک اکانت‌ها
      پیشاپیش متشکریم
       
      آپدیت:
      از طریق این لینک می‌تونید مشترک کانال ما در تلگرام بشید : https://telegram.me/wp_parsi
      همینطور یک گروه پرسش و پاسخ وابسته به وردپرس پارسی وجود داره که از طریق لینک : https://telegram.me/joinchat/A13hoTxtDQ2xRKdwuDeuVA
    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون