17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و درود خدمت اساتید محترم

من تو فایل پی اس دی ام این قسمت جستجو رو طراحی کردم

و بعد به کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال تبدیلش کردم

و یک عکس ذرهبین ایجاد و بهش لینک دادم

حالا میخوام بشه یه جستجوگر خوب براس سایتم

تو انجمن خیلی گشتم ولی چیزی که من میخوام وجود نداره

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

13735418941.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدهای html رو در searchform.php ذخیره کنید.و css هم مسلما در style.

.

. کدهای php رو هم در serch.php .(که از قالبای آماده میتونید استخراج کنید).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ساختن search.php


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
متن پست
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>
پایان حلقه
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقی نیوفتاد یعنی چی؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

برادر من ، کد های شما فقط یه html , css خالی هست ! باید تبدیل شه به کدهای وردپرس . از کدهایی که در پست قبلم گذاشتم استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لینک پست هاتو بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست سوم همین تاپیک !!!! مگه ندیدی شما ؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

ساده ترین کدش


<?php get_search_form();?>

که تابع اصلیه ولی برای شخصی سازی هم کدهای بالا جواب دوستمون نیست ایشون باید تصویرشون رو در پس زمینه فرم بگذارند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdqhyfhqo5u/search.rar.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdq.../search.rar.htm

در کل درخواست در انجمن ممنوع هست

طبق راهنمایی ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ما در خواست نمیدیم.

شما خودتون یه کد قوی و پیشرفته قرار بدید . :lol:

ببینید الان فایل search.php تو قالبم هست که محتویاتش اینه:


<?php $search_text = empty($_GET['s']) ? __('Search', 'themater') : get_search_query(); ?>
<div id="search" title="<?php _e('Type and hit enter', 'themater'); ?>">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input type="text" value="<?php echo $search_text; ?>"
name="s" id="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = '<?php echo $search_text; ?>';}"
onfocus="if (this.value == '<?php echo $search_text; ?>') {this.value = '';}"
/>
</form>
</div><!-- #search -->

خب حالا شما یه کد وحشتناک بذارید تو آموزش ها که به جای این کد بذاریم تموم شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@np.1400

این کد فرم هست که شما میتوانید هر جایی استفاده کنید

برای فایل search.php هم کپی از فایل category یا tag بگیرید و با نام search ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که یه کد بهتر نیست؟

منظورم کد جستجوی دیگه ای هست که آپشن داشته باشه

گوگل داشته باشته

مثل این کدها:

http://pichak.net/blogcod/google/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما آدرس دادید افزونه نیست کدهای آماده هر جستجوگر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amirdehghani
      سلام ببخشید من داخل سایت ام query monitor نصب کردم بعد بهم ارور slow query میده  میگه دو تا slow query داری 
      الان باید چیکار کنم که درست بشن با افزونه میشه درستش کرد یا باید کد های query رو تغییر بدم 
      لطفا کمک کنید خیلی مهمه تا امشب باید درستش کنم تحویل بدم
    • توسط mahnaz20
      با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
      دیروز هنگام آپدیت افزونه ووکامرس مشکلی در بروزرسانی بوجود آمد و سایتم بالا نیومد مجبور شدم برم از هاست فایل maintance را پاک کنم و سایت بالا اومد .
      ولی تنظیمات پیکربندی گواهینامه ssl بهم ریخته و وقتی آدرس سایتم را میزنم مرورگر اخطار میده که این سایت امن نیست و سایت باز نمیشه. بجای آیکون سبز رنگ هم آیکون اخطار قرمز کنار url نشان میده.
      لطفا کمک کنید این مشکل را برطرف کنم. ممنونم
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من از افزونه acf  برای نمایش برخی اطلاعات استفاده میکنم. ولی میخوام نمایش این اطلاعات رو یکم زیبا و منظم و مرتب کنم. مثلا تو یه کادر قرار بگیره، رنگشون تغییر کنه و ....
      میشه از شورتکد استفاده کرد؟ مثلا تو ویژوال کامپوزر یا صفحه ساز خود قالبم اون فرمی که میخوام رو بسازم بعد این اطلاعات رو نمایش بدم؟
       اگه نمیشه چطوری باید بهشون استایل دلخواهم رو بدم؟
      خواهش میکنم دوستانی که تواناییش رو دارن کمکم کنن خیلی کارم گیره
    • توسط mahsa98
      سلام دوستان. من میخوام صفحه جزییات محصول رو در ووکامرس سفارشی سازی کنم. تا حدودی موفق شدم ولی افزونه تخصصی برای اینکار هست؟
      و سوال مهم هم اینه که مکان دکمه افزودن به سبد خرید رو میخوام تغییر بدم. میشه راهنماییم کنین؟ به کد هم خیلی مسلط نیستم
      ممنون♥
    • توسط amirhosein-wp
      با سلام خدمت اساتید محترم و دوستان گرامی
      بنده در حال طراحی قالب وردپرس هستم. مشکل بنده اینجاست که هنگام جستجوی ajax، فرایند بدین شکل است که صفحه تیره شده و نتایج به صورت باکس نمایش داده شوند. اما هنگام اسرول نتایج کانتنت صفحه اصلی که پشت نتایج قرار میگیره هم اسرول میشه، میخوام این اسکرول تا پایین فوتر بیاد و فووتر بعدش بچسبه به صفحه و دیگه اسکرول نشه. اگه انیمیشن بهتری هم سراغ دارید بگید بی زحمت تا پیاده سازیش کنم. کد های صفحه زیاده و لینک آنلاین پروژه رو براتون قرار دادم. سپاس فراوان.
      برای شروع عدد 3 را در فرم جستجوی هدر سرچ کنید.
      نامی کنترل