17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و درود خدمت اساتید محترم

من تو فایل پی اس دی ام این قسمت جستجو رو طراحی کردم

و بعد به کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال تبدیلش کردم

و یک عکس ذرهبین ایجاد و بهش لینک دادم

حالا میخوام بشه یه جستجوگر خوب براس سایتم

تو انجمن خیلی گشتم ولی چیزی که من میخوام وجود نداره

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

13735418941.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدهای html رو در searchform.php ذخیره کنید.و css هم مسلما در style.

.

. کدهای php رو هم در serch.php .(که از قالبای آماده میتونید استخراج کنید).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ساختن search.php


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
متن پست
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>
پایان حلقه
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقی نیوفتاد یعنی چی؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

برادر من ، کد های شما فقط یه html , css خالی هست ! باید تبدیل شه به کدهای وردپرس . از کدهایی که در پست قبلم گذاشتم استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لینک پست هاتو بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست سوم همین تاپیک !!!! مگه ندیدی شما ؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

ساده ترین کدش


<?php get_search_form();?>

که تابع اصلیه ولی برای شخصی سازی هم کدهای بالا جواب دوستمون نیست ایشون باید تصویرشون رو در پس زمینه فرم بگذارند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdqhyfhqo5u/search.rar.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdq.../search.rar.htm

در کل درخواست در انجمن ممنوع هست

طبق راهنمایی ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ما در خواست نمیدیم.

شما خودتون یه کد قوی و پیشرفته قرار بدید . :lol:

ببینید الان فایل search.php تو قالبم هست که محتویاتش اینه:


<?php $search_text = empty($_GET['s']) ? __('Search', 'themater') : get_search_query(); ?>
<div id="search" title="<?php _e('Type and hit enter', 'themater'); ?>">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input type="text" value="<?php echo $search_text; ?>"
name="s" id="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = '<?php echo $search_text; ?>';}"
onfocus="if (this.value == '<?php echo $search_text; ?>') {this.value = '';}"
/>
</form>
</div><!-- #search -->

خب حالا شما یه کد وحشتناک بذارید تو آموزش ها که به جای این کد بذاریم تموم شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@np.1400

این کد فرم هست که شما میتوانید هر جایی استفاده کنید

برای فایل search.php هم کپی از فایل category یا tag بگیرید و با نام search ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که یه کد بهتر نیست؟

منظورم کد جستجوی دیگه ای هست که آپشن داشته باشه

گوگل داشته باشته

مثل این کدها:

http://pichak.net/blogcod/google/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما آدرس دادید افزونه نیست کدهای آماده هر جستجوگر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط majid_one

      من به  تازگی سایتی راه اندازی کردم و از این که ابزار ها و افزونه هایی که در اینترنت به فروش میرسن استایلشون با قالب من جور در نمیان و یا نمیتونم سفارشیشون کنم برای خودم

      میخواستم بپرسم این ابزار ها با چه کدی نوشته شدن و آیا میشه همه جوره توشون دست برد و برای خودت سفارشیشون کرد و استایلشون رو شبیه استایل قالب وبسایت خودت کنی؟
    • توسط ashkan91
      با سلام و خسته نباشید
      دوستان کسی میدونه چطور میشه فیلد ایمیل رو از تو فرم تسویه حساب ووکامرس غیرضروری کرد؟ (بدون استفاده از افزونه) یکی از دوستان این لینک رو فرستادن اما نمیدونم کدام تکه کد از این صفحه را میبایست درون کدهای سایت قرار بدم که مشکل حل بشه؟
      https://docs.woocommerce.com/document/tutorial-customising-checkout-fields-using-actions-and-filters/#example-make-phone-number-not-required
    • توسط amirmehdi950
      سلام روزتون بخیر
      من میخوام از افزونه ultimate member private message استفاده کنم اما یه چیزی کم داره.
      میخوام دکمه پیوست هم داشته باشه.
      (این افزونه همونطوری که از اسمش پیداست برای ارسال پیام خصوصی بین کاربرا ساخته شده، افزونه private message به تنهایی کار نمیکنه و باید ultimate member هم نصب باشه که افزونه بسیار خوبیه.)
      حالا من سوالی که دارم اینه که چطوری میشه این دکمه رو هم به قسمت چت اضافه کرد و از کجا باید کدهاشو ویرایش کرد
      این هم تصویر افزونه ( محل جایگذاریش میخوام کنار بخش emoji باشه)
       

      ممنونم
    • توسط mohamad7072
      سلام دوستان خسته نباشید 
      من میخوام ظاهر سایتم رو عوض کنم مثلا صفحه اول سایتم رو تغییر دادم اما این تغییرات اعمال نمیشه یا مثلا یه افزونه رو کامل پاک کردم ولی هنوز اثراتش هست 
      همه این مشکلات وقتی هست که به عنوان کاربر مهمان وارد سایت میشم ولی وقتی لاگین میکنم همه چی درست میشه...
      مشکل از چیه کسی میتونه کمکم کنه؟؟