• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    

17 پست در این موضوع قرار دارد

با عرض سلام و درود خدمت اساتید محترم

من تو فایل پی اس دی ام این قسمت جستجو رو طراحی کردم

و بعد به کدهای سی اس اس و اچ تی ام ال تبدیلش کردم

و یک عکس ذرهبین ایجاد و بهش لینک دادم

حالا میخوام بشه یه جستجوگر خوب براس سایتم

تو انجمن خیلی گشتم ولی چیزی که من میخوام وجود نداره

ممنون میشم کمکم کنید که دقیقا باید چیکار کنم؟؟؟

13735418941.png

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود

کدهای html رو در searchform.php ذخیره کنید.و css هم مسلما در style.

.

. کدهای php رو هم در serch.php .(که از قالبای آماده میتونید استخراج کنید).

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

ساختن search.php


<?php printf( __( 'نتیجه جستجو : %s', 'twentyeleven' ), '<span>' . get_search_query() . '</span>' ); ?>

شروع حلقه
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
متن پست
<?php the_content_rss('', TRUE, '', 80); ?>
پایان حلقه
<?php endwhile; else: ?><?php endif; ?>

و


<div class="search">
<form method="get" id="searchform" action="<?php bloginfo('url'); ?>">
<input type="text" name="s" id="s" value="جستجو..." onblur="if(this.value=='') this.value='جستجو...';" onfocus="if(this.value=='جستجو...') this.value='';" class="st" />
<input type="submit" name="btnSubmit" id="btnSubmit" value="" class="sti"/>
</form>
</div>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اتفاقی نیوفتاد یعنی چی؟ :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

برادر من ، کد های شما فقط یه html , css خالی هست ! باید تبدیل شه به کدهای وردپرس . از کدهایی که در پست قبلم گذاشتم استفاده کنید .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه لینک پست هاتو بدی؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پست سوم همین تاپیک !!!! مگه ندیدی شما ؟ :huh:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان

یک فایلsearchform.php ایجاد کردم و این کد هارو ریختم توش


<div id="search">
<div id="search-icon">
<a href="#"><img src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/image/search-icon_03.png" width="26" height="21" /></a></div>
</div>

کد هایcss هم که قبلا سر جاش بود

و یک فایل serch.php ایجاد و کد هایی که گفته بودی رو پشت سر هم توش ریخنم

متاسفانه اتفاقی نیوفتاد

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید کد ساده وجود نداره؟

مثل اون هایی که میذارن تو بلاگ.

از پیچک گرفتم همونی بود که میخواستم ولی 40 تا خطای html داشت.

بدون خطا وجود نداره؟

ساده ترین کدش


<?php get_search_form();?>

که تابع اصلیه ولی برای شخصی سازی هم کدهای بالا جواب دوستمون نیست ایشون باید تصویرشون رو در پس زمینه فرم بگذارند

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تگ فرم رو شما استفاده نکردید

در نمونه راهنمایی شده همین صفحه هست

فایل خروجی هم باید با نام search.php باشه

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdqhyfhqo5u/search.rar.htm

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این دوتا فایل سرچ و سرچ فرومه که تو زیپ گزاشتمشون

دمت گرم داداش اینو اوکیش کن

http://uplod.ir/gkdq.../search.rar.htm

در کل درخواست در انجمن ممنوع هست

طبق راهنمایی ایجاد کنید

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ما در خواست نمیدیم.

شما خودتون یه کد قوی و پیشرفته قرار بدید . :lol:

ببینید الان فایل search.php تو قالبم هست که محتویاتش اینه:


<?php $search_text = empty($_GET['s']) ? __('Search', 'themater') : get_search_query(); ?>
<div id="search" title="<?php _e('Type and hit enter', 'themater'); ?>">
<form method="get" id="searchform" action="<?php echo home_url( '/' ); ?>">
<input type="text" value="<?php echo $search_text; ?>"
name="s" id="s" onblur="if (this.value == '') {this.value = '<?php echo $search_text; ?>';}"
onfocus="if (this.value == '<?php echo $search_text; ?>') {this.value = '';}"
/>
</form>
</div><!-- #search -->

خب حالا شما یه کد وحشتناک بذارید تو آموزش ها که به جای این کد بذاریم تموم شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

@np.1400

این کد فرم هست که شما میتوانید هر جایی استفاده کنید

برای فایل search.php هم کپی از فایل category یا tag بگیرید و با نام search ذخیره کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه

منظورم اینه که یه کد بهتر نیست؟

منظورم کد جستجوی دیگه ای هست که آپشن داشته باشه

گوگل داشته باشته

مثل این کدها:

http://pichak.net/blogcod/google/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چیزی که شما آدرس دادید افزونه نیست کدهای آماده هر جستجوگر هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .
    • توسط mrasoul
      با عرض سلام و خسته نباشید خدمت همه وردپرسی ها
      این صفحه اول وبسایت من است هایو  .
      حالا من میخواهم این صفحه را با یک صفحه استاتیک جایگزین کنم و خوب تا اینجا مشکلی نیست اما مشکل اصلی آنجاست که من یک صفحه لازم دارم مانند همین صفحه اول سایت که تمامی پستها در آن قرار داشته باشد و ظاهر و حتی فوتر و تمامی بخش ها از جمله دکمه ی بارگذاری مطالب بیش مانند همین صفحه باشد و در اصل می توان گفت که همین صفحه اصلی کپی شود .
      من با استفاده از قالب صفحه page.php و کپی کردن کدهای فایل index اقدام به ساختن صفحه ای به اسم posts کردم و از داخل برگه ها نیز در موقع ساختن برگه جدید ،  قالب این برگه را نیز بر روی posts قرار دادم و این هم آدرس همین برگه ایی که ساختم .
      ملاحظه می کنید که اصلا پستها نمایش داده نشده است ... امیدوارم که کسی بتونه راهنماییم کنه که مشکل کجاست ؟
      چندتا فایل پیوستی هم قرار دادم یکیش صفحه posts.php که خودم ساختم و دیگر مابقی فایل ها
       
      ink.rar
      posts.php
    • توسط shayan201680
      با سلام
      بنده یک سایت اصلی وردپرسی دارم و قرار شده که در ساب دامینشم از وردپرس استفاده کنم.
      الان میخوام کاری کنم که کاربران اگر در سایت اصلی ثبت نام کردند بتونند با همون مشخصات در ساب دامین نیز لاگین کنند و برعکس!
      ولی نمیدونم باید چکار کنم! 
      ممنون میشم اگر کسی بلده راهنمایی کنه، با تشکر... 
    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      من برای کانال تلگرامم به آدرس زیر به یک ادمین نیاز دارم که در ضمینه فیلم و سریال نسبتا حرفه ای باشه
      Mester_Film@
      لطفا اگه کسی میتونه بهم کمک کنه لطفا به ایدیم پیام بده:
      Alo_Mester_Film@