• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نسـتـــرن

پخش ویدئو در بکگراند با اچ تی ام ال

17 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

دوستان آیا راهی داره بشه داخل بکگراند از طریق اچ تی ام ال ویدئو پخش کرد؟

من ی افکتی دارم(دود)میخوام داخل وبلاگم بزارم.منتها مبگه امکان درج اسکریپت وجود نداره.میخواستم بپرسم با اچ تی ام ال یا سی اس اس میشه همچین کاری کرد؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید با سی اس اس هم اگه میشه لطفا بگید.ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با html5 میشه

ولی فقط مرورگرهای جدید پشتیبانی دارند

http://www.w3schools.com/html/html5_video.asp

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ببخشید با این کد الان میتونم داخل بکگراند وبلاگم ویدئو پخش کنم؟


<video width="320" height="240" controls>
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
<source src="movie.ogg" type="video/ogg">
Your browser does not support the video tag.
</video>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

ولی وبلاگ اجازه استفاده از js رو نمیده

راهی نیست بشه ی طوری این رو استفاده کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم

ولی وبلاگ اجازه استفاده از js رو نمیده

راهی نیست بشه ی طوری این رو استفاده کرد؟

تگ اسکریپت می تونید بزارید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر،پولیه :دی

هفت هزار تومن پولشه!!!

یعنی تگ اسکریپی رو میپذیره که از سرور خودش آپ شده باشه.نمیشه اسریپت های خودش رو آنلاین ویرایش کرد؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی امکان اضافه کردن اسکریپت جدید ندارید؟ فایلهای قبلی قابل ویرایش هستن؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستش داخل بیان عضوم.خیلی قویه برنامه نویسیش.داخل ویرایش قالبش اصلا اسکریپتی دیده نمیشه.فقط وقتی داخل قالب view source رو میزنیم اسکریپت ها هست.وقتی که داخل ویایش قالب اسکریپت با دامین خود بیان رو میزارم قبول میکنه،ولی غیر از اون رو قبول نمیکنه.

blog.ir

این بالایی هستش.میگم،میگه بخواین اسکریپت بزارین باید هفت هزار تومن پول بدین :blink:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کنید


<video class="videobg">
<source src="movie.mp4" type="video/mp4">
<source src="movie.ogg" type="video/ogg">
Your browser does not support the video tag.
</video>

استایل


.videobg {
position:absolute;
top:0; right:0;
bottom:0; left:0;
z-index: -1;
}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممننوم

اومد داخل پس زمینه،ولی پلی نمیشه نمیدونم چرا

ملاحظه کنین:

http://porteghalnanaa.blog.ir/

این رو بلافاصله بعد از تگ بادی گذاشتم


<video class="videobg" >
<source src="http://www.glassy-garden.com/wp-content/uploads/video_bg.m4v" type="video/mp4" />
<source src="http://www.glassy-garden.com/wp-content/uploads/video_bg.ogv" type="video/ogg" />
</video>

استایل رو هم گذاشتم

اون ویدئو رو هم به فرمت ogv یا ogg تبدیل کردم البته

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

autoplay رو به تگ video اضافه کنید

http://html5doctor.com/the-video-element/

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ببخشید نشد باز.


<video class="videobg" autoplay >
<source type="video/mp4" src="http://www.glassy-garden.com.com/wp-content/themes/steaw/videos/video_bg.mp4"></source>
<source type="video/ogg" src="http://www.glassy-garden.com/wp-content/uploads/video_bg.ogv"></source>
</video>

ببخشید فرمت ogg حتما باید باشه؟الان گفته نوع ویدئوها mp4 ولی فایلی که میزارم اینه:


http://www.glassy-garden.com/wp-content/uploads/video_bg.m4v

ویرایش شده در توسط نسـتـــرن
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتوانید بردارید

بررسی کنید پخش بشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید شاید مرورگر من پخش نمیکنه.شما مجدد لطف کنین تست کنین

http://porteghalnanaa.blog.ir/

ممکنه به خاطر محدودیت هایی باشه که سیستم وبلاگدهی بیان اعمال میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ممکنه به خاطر محدودیت هایی باشه که سیستم وبلاگدهی بیان اعمال میکنه؟

ممکنه

برای من فایل رو برای دانلود آورد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hooshtoolak
      با درود فراوان
      عجب انجمنی داره میشه، دمتون گرم و خسته نباشید
      دنبال افزونه ای می گردم که بتونم 2 تا ویدئو تقریبا 5 دقیقه ای رو توی هاستم آپلود کنم و بعد توی سایتم قرار بدم
      لطفا یک افزونه به من معرفی کنید
      دقت کنید نمی خوام ویدئو رو توی یوتیوپ و یا امثالش بزارم بعد از توی سایتم بخونمش، میخوام حتما روی سایت آپلود بشه بعد از توی سایتم بتونم چخشش کنم
      حالا میمونه مسئله ترافیک، لطفا چیزی رو معرفی کنید که اگر چندین کاربر مختلف همزمان بخوان این ویدئو رو ببینن به مشکل نخورن
      ممنون و موفق باشین
    • توسط امیر
      با عرض سلام خدمت وردپرسی های گل
      با چه تابعی می توان از سایت ویمئو ویدئو درج کرد
      با تشکر