• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
reazah

چند سوال کوتاه css

8 پست در این موضوع قرار دارد

چندتا سوال داشتم در مورد سي اس اس

اين تكست باكس چطوري طراحي ميشه؟

http://upload.tehran98.com/img1/4fomb6k5gbsakpi5pegb.gif

واحدي كوچكتر px هست استاندارد؟تا اونجايي كه ميدونم em هست اما اگر درصدي بهش بدي كه بردر و نازك نمايش بده در كروم نمايش داده نميشه

تا چه درصدي ميتونيم به em عدد بديم؟

كوچكترين حالت px به چه شكلي تا چه عددي؟

با سي اس اس چطور اسكرول بار بزنم ؟منظورم جاوا اسكريپت نيست

درايين مورد ميتونم نمونه كد بدم اما ناقصه

چرا thick medium thin اين استايل ها براي بردر اعمال نميشه؟

در اين قسمت مي تونيم سوال در مورد جاوا اسكريپت هم بپرسيم چون داخل عنوان موضوع نيود؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

کلی جواب نوشتم اما یک اشباه کردم صفحه رفرش شد و پاک شدند ایندفعه توضیح نمی دم

کد تکست باکس (صورت کلی)


<div id="l1">
<div id="l2">Text</div>
<div id="l3">Title</div>
</div>
<style type="text/css">
#li {
display:block;
position:relative;
padding:10px;
}
#li #l3 {
display:none;
background:rgba(0, 0, 0, .9);
color:#FFFF99;
}
#li #l2,#l1:hover #l3 {
display:block;
}
</style>

کمتر از px را می شه با اعشار نوشت ولی چون ریسک خطاش بالاست و به تنظیمات زیادی برمی گرده کسی نمی نویسه و از ترکیب بندی رنگ و یا سایه inset با رنگ متضاد استفاده می کنند

اسکرول بار با خاصیت overflow:scroll اگر منظورتون اسکرول باشه

کجا این اندازه ها کار نکردند ؟

thick medium thin

اینها کار می کنند و مشکلی هم ندارند البته کارشون ایجاد بردر نیست و فقط سایزهای مقیاسی هستند و بردر دو تعریف دیگه هم احتیاج داره


border:thin #333333 solid

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

واقعا مرسي مرسي مرسي از وقتي كه گذاشتين براي پاسخ

در مورد بردر مطلع هستم ولي زماني كه رنگ ميزاري و سايز هم ميدي اين ها (استايل)اصلا كار نميدهthick medium thin

در مورد em بعد از px استاندارده تا چه اندازه اي ميشه درصد داد اگر در صد كم بشه كروم پشتيباني نميكنيه

ولي سايت هاي خارجي بردهاي نازكي تو سايتشون ميزان كه اغلب با em هست

در مورد اسكرول اين كد رو از سايت هاي خارجي گرفتم و دوتا كلاسش و نميدونم


.slimScrollBar {
margin-right: 0 !important;
}
.ui-draggable { i dont now }
.slimScrollRail{ i dont now }
element.style {
background-color: rgb(169, 197, 214);
width: 7px;
position: absolute;
top: 0px;
opacity: 0.4;
display: block;
border-top-left-radius: 7px;
border-top-right-radius: 7px;
border-bottom-right-radius: 7px;
border-bottom-left-radius: 7px;
z-index: 99;
right: 1px;
height: 133.4920634920635px;
background-position: initial initial;
background-repeat: initial initial;
}
<div style="background: none repeat scroll 0% 0% rgb(161, 178, 189); width: 7px; position: absolute; top: 0px; opacity: 0.4; display: block;
border-radius: 7px 7px 7px 7px; z-index: 99; right: 1px; height: 130.793px;" class="slimScrollBar ui-draggable">
</div>
<div style="width: 7px; height: 100%; position: absolute; top: 0px; display: none; border-radius: 7px 7px 7px 7px;
background: none repeat scroll 0% 0% rgb(51, 51, 51); opacity: 0.2; z-index: 90; right: 1px;" class="slimScrollRail">
</div>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

شما دقیقا بگید چه خروجی نیاز دارید یا یک نمونه بدید تا براتون کد مثال قرار بدیم.

در مورد اسکرول هم کد شما بخش نمایش هست شما اسکریپتش رو ندارید.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته فكر مي كردم با سي اس اس ميشه .ولي با اسكريپته

ممنوووووون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ولي سايت هاي خارجي بردهاي نازكي تو سايتشون ميزان كه اغلب با em هست

em تعریفی اختصاصی تره ولی فکر کنم باز نازک تر از پیکسل کردن بردر با سایه مثلا سفید رنگ در زمینه سفید و برای بردر مشکی که ضمن سایه رنگ بردر را هم خاکستری می کنند که در کنار محوی سایه خطای دید لازم را ایجاد می کنه و الا در فضای کمتر از یک پیکسل فکر نکنم بشه خطی کشید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درسته اقا ايمان

اينطور كه متوجه شدم اگر زماني بخواهيم بردر خيلي نازكي بسازيم و سايه هم داده باشيم و نتونيم از محوي سايه ها استفاده كنيم

نزديكترين رنگ مورد نظر بردر و نسبت به پس زمينه بردر انتخاب مي كنيم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایه در حالت عادی به سمت خارج لایه است و باعث محوی لایه نمی شه ولی با قرار دادن inset قبل از اعداد به سمت داخل بر می گرده و انتخاب رنگ هم تاثیر زیادی داره

و اینها اطلاعات منه ممکنه راه های بهتری هم باشه که من نشناسم

یک نکته دیگه هم که اغلب در سایتهای خارجی با طراحی های خاص مهمه اینه که بسیاری از این بردرها هنوز هم در فتوشاپ طراحی می شه و خروجی اونها به صورت بک گراند یا border-image به کار اضافه می شه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط chemist
      با سلام و عرض خسته نباشید؛
      بنده از این کد CSS در وب سایت استفاده کرده ام؛
      #left-menu i img { max-width:24px; max-height:24px; } در مرورگر کروم موبایل تصاویر در اندازه واقعی عکس ها نمایش داده می شود! (از ماکزیمم طول و عرض تعیین شده تبعیت نمی کند) ولی در مابقی مرورگرها با ابعاد تعیین شده نمایش داده می شود. آیا برای سازگاری کامل با تمامی مرورگرها باید تغییری در کد اعمال کنم؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمائید.
      با تشکر
    • توسط mehr-cs
      سلام
      منمیخوام یه قسمت تحت عنوان تاریخچه داشته باشم به این صورت که، تو یک باکس کوچیک تمامی حروف الفبا رو داشته باشم و لوگوی کل تاریخچه ی برند هام تو صفحه باشه و کاربر بعد از کلیک کردن روی هر کدوم از حروف الفبا، کلیه تاریخچه هایی که با اون حرف شروع میشه رو ببینه !
      دوستان راهنمایی میکنن ؟
    • توسط mihanpsd
      سلام میخوام وقتی موس به سمت محصولات حرکت داده میشه ، عکس hover محصول نمایش داده نشه و حرکت نکنه . همون عکس بصورت ثابت باقی بمونه .
      ممنون میشم راهنمایی کنید .
      http://mashinno.com 
       
    • توسط hosseinrasouli
      سلام به مهندسین.
      من میخواهم منو چند ستونه داشته باشم  و اینکارو با تغییر فایل style.css خود قالب انجام بدم.  (نمی خواهم از افزونه های مگامنو استفاده کنم)
      تغییراتی رو در style.css قالب انجام دادم ولی عملی نشد .
      فایل style.css و تصویر منو سایت پیوست است . ( خواهشمند است دوستان برنامه نویس راهنمایی کنند) style.css