hamidrta

می خوام سرعت صفحه اول سایت رو زیاد کنم

22 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام طبق گفته یکی از دوستان سایت ما چنین مواردی داره

سایت شما 2.3 مگابایت حجم داره . خب مسلمه که زمان میبره تا سایت لود شه .

خوب من می خوام موارد اضافی رو درست کنم و حف کنم تا سرعت بهتر شه

دوستان راهکار دارید بگید پله به پله انجام بدم تا سرعت بهتر شه ممنون میشیم منتظرم..

می خوام حجم صفحه اول را تا جاییه ممکن کم کنم.

http://www.mashhadia.ir

ویرایش شده در توسط hamidrta
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر می کنم دئومین باره سایت را می بینم و اگر اشتباه نکنم اندازه عکسها کاملا بهینه شده

بجز تصویر می ماند کوئری اگر هنوز مشکل سرعت باقیست

این کد را به footer.php و درست قبل از بسته شدن تگ body بگذارید و صفحه را لود کنید در زیر صفحه دو عدد به عنوان کوئری و زمان لود خواهید آن دو عدد را اینجا بگذارید و کد را از فوتر بردارید تا عرض کنم


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا میتونید صفحه اول رو برای دامنه خودتون اختصاصی کنید.

مثلا بجای استفاده از.


<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/image.jpg

از این استفاده کنید.


http://www.site.com/wp-content/themes/temename/images/image.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تا میتونید صفحه اول رو برای دامنه خودتون اختصاصی کنید.

مثلا بجای استفاده از.


<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/image.jpg

از این استفاده کنید.


http://www.site.com/wp-content/themes/temename/images/image.jpg

فک نکنم این تاثیری داشته باشه ، بلاخره یه تصویر هست که باید لود بشه ...

عکس ها خیلی تاثیر دارن تو سرعتت سایت و همچنینی MINIFY کردن اسکریپ هاتون و CSS

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر می کنم دئومین باره سایت را می بینم و اگر اشتباه نکنم اندازه عکسها کاملا بهینه شده

بجز تصویر می ماند کوئری اگر هنوز مشکل سرعت باقیست

این کد را به footer.php و درست قبل از بسته شدن تگ body بگذارید و صفحه را لود کنید در زیر صفحه دو عدد به عنوان کوئری و زمان لود خواهید آن دو عدد را اینجا بگذارید و کد را از فوتر بردارید تا عرض کنم


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

ممنون استاد ولی فوتر ما BODY نداره

<?php global $news; ?>

<?php dt_show_ads('position=Footer Wide&title=&before=<div class="adzone">&after=</div>'); ?>

</div><!-- wrapper? -->

<div id="footer-wide">

<div id="footer">

<div class="newsworld">

<div class="foot2">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(5) ) : else : ?><?php endif; ?>

</div>

<div class="foot2">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(6) ) : else : ?><?php endif; ?>

</div>

<div class="foot2">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(7) ) : else : ?><?php endif; ?>

</div>

<div class="foot2">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(8) ) : else : ?><?php endif; ?>

</div>

<div class="foot2">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(9) ) : else : ?><?php endif; ?>

</div>

</div>

<div class="clear"></div>

<div class="copyright">

<?php printf(get_bloginfo('name'), printf('© %1$s. تمام حقوق این وب متعلق است به .','')); ?>

</div>

</div>

</div>

<?php wp_footer(); ?>

تا میتونید صفحه اول رو برای دامنه خودتون اختصاصی کنید.

مثلا بجای استفاده از.


<?php bloginfo('template_directory'); ?>/images/image.jpg

از این استفاده کنید.


http://www.site.com/wp-content/themes/temename/images/image.jpg

دقیقا کجاست این کد؟

چیکار می کنه؟

فک نکنم این تاثیری داشته باشه ، بلاخره یه تصویر هست که باید لود بشه ...

عکس ها خیلی تاثیر دارن تو سرعتت سایت و همچنینی MINIFY کردن اسکریپ هاتون و CSS

بیشتر توضیح بدید بتونم درست کنم ممنون میشیم

وقت بخیر

همین

که فقط یک سایته!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببخشید این کد کارش چیه استاد؟؟


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بگذارید بعد از


<?php wp_footer(); ?>

و بعدش هم اضافه کنید


</body>
</html>

ببخشید این کد کارش چیه استاد؟؟


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

اسم من ایمان فخاره

این کد تعداد کوئری بکار رفته در صفحات را می شمره و زمان لود را محاسبه می کنه برای قرار گرفتن دائمی نگذاشتم خواستم وضعیت سایتشون رو برای بهینه سازی ببینند و نتیجه بهینه سازیشون

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینا رو نشون داد به من

© . تمام حقوق این وب متعلق است به .گروه اینترنتی مشهدیا

460 queries. 7.819 seconds.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوستان گفتند

بگذارید بعد از


<?php wp_footer(); ?>

و بعدش هم اضافه کنید


</body>
</html>

اسم من ایمان فخاره

این کد تعداد کوئری بکار رفته در صفحات را می شمره و زمان لود را محاسبه می کنه برای قرار گرفتن دائمی نگذاشتم خواستم وضعیت سایتشون رو برای بهینه سازی ببینند و نتیجه بهینه سازیشون

ایمان خان منتظرم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

460کوئری دارید که برای صفحه اول زیاده تا جایی که می تونید از منوهای اضافی و بخش هایی که کمکی در دیده شدن بخش جدیدی از سایت نمی کمنند کم کنید

زمان شما از 7.819 ثانیه باید به 1 تا 2 ثانیه برسد

اگر در قالب کدهای کوئری ساز دارید حتما چک کنید در پایان کوئری ریست شده باشد


<?php wp_reset_query(); ?>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

460کوئری دارید که برای صفحه اول زیاده تا جایی که می تونید از منوهای اضافی و بخش هایی که کمکی در دیده شدن بخش جدیدی از سایت نمی کمنند کم کنید

زمان شما از 7.819 ثانیه باید به 1 تا 2 ثانیه برسد

اگر در قالب کدهای کوئری ساز دارید حتما چک کنید در پایان کوئری ریست شده باشد


<?php wp_reset_query(); ?>

مرسی از شما کجا رو بگردم بفهمم کد کوئری دارم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادم رو دوباره قرار بدید و یکی از صفحات داخلی رو باز کنید مابه تفاوت کوئری اون صفحه و صفحه اصلی در index.php یا home.php درست می شند و کوئری های مشترک در sidebar - header

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدی که دادم رو دوباره قرار بدید و یکی از صفحات داخلی رو باز کنید مابه تفاوت کوئری اون صفحه و صفحه اصلی در index.php یا home.php درست می شند و کوئری های مشترک در sidebar - header

سلام آقا ایمان.

سایت من سرعت لودش خیلی بی ثبات شده.

یه بار حتی 500 میلی ثانیه میرسه یه بار تا 18 ثانیه لودش طول میکشه با این کدی که دادین.

هم توی صفحه اصلی امتحان کردم هم توی single

البته خودمم حدس میزدم که بی ثبات هستش.

البته توی فواصل مختلف.

به نظرتون مشکل از سرور هستش؟حدود 250 کوئری هم داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام طبق گفته یکی از دوستان سایت ما چنین مواردی داره

سایت شما 2.3 مگابایت حجم داره . خب مسلمه که زمان میبره تا سایت لود شه .

خوب من می خوام موارد اضافی رو درست کنم و حف کنم تا سرعت بهتر شه

دوستان راهکار دارید بگید پله به پله انجام بدم تا سرعت بهتر شه ممنون میشیم منتظرم..

می خوام حجم صفحه اول را تا جاییه ممکن کم کنم.

http://www.mashhadia.ir

دوست عزیز الان حجم صفحه ی سایت شما حدود 2.6 مگابایت هشت که سرعت لود اون هم 14.47 s هست.

این چندتا مشکل رو باید حل کنید.

آخر فایل های استایل شما ? وجود داره که این با توجه به درخواست هایی که داده می شه روی این مورد گیر می کنه و حدود چندین میلی ثانیه طول می کشه.

این صفحه رو نگاه کنید

باید فایل های css و صفحات php/html خودتون رو فشرده کنید و بصورت دستی .

برای فشرده کردن

css

فشرده ساز

php/html

فشرده ساز ( وقتی می خواید هر صفحه از قالبتون رو که شامل کدهای php و Html هست ویرایش کنید code type رو روی php/X/html قرار بدید)

نکته باید هر فایل رو فشرده کنید از header.php گرفته تا footer.php البته بغیر از function.php

توجه کنید که قبل از فشرده سازی استایل و صفحات php حتما یک بکاپ از قالبتون بگیرید چون بعد از فشرده سازی فاصله کدها کم مشه و برای ویرایش اون دچار مشکل می شید.

شما چند تصویر حذف شده دارید که هر تصویر حدود 5.2 ثانیه صبر می کنه و دنبالیشون می گرده و بعد صفحه لود می شه که همین خیلی طول می که این آدرس های شکسته رو حذف کنید

hotanddate-bg.jpg

www.mashhadia.ir/wp-content/themes/News-world-2/styles/head.jpg

logo.png

bg-search.png

bg2post.png

iconfeed.png

plusminus.png

icon-photo.pngگ

bgtoppost.jpg

next.png

prev.png

galllery-wrap.png

سوم.

حجم تصاویر خیلی بالاس باید اونها روو فشرده کنید که با نرم افزار های مختلف و بصورت آنلاین هم میشه .

چهارم

برای افزایش سرعت وردپرس هم حتما این مقاله رو بخونید

لینک

برای دیدن اطلاعات بیشتر در مورد سایتتون می تونید به سایت زیر برید و ادرستون رو وارد کنید تا مشخصات رو برای شما نشنون بده

.

این روش تضمین شده است و یکی از وب سایت هایی که اینکه رو کرده وب سایت زیر هست که سرعت لودش خیلی کم شده

www.tazehnegar.net

موفق باشید

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز الان حجم صفحه ی سایت شما حدود 2.6 مگابایت هشت که سرعت لود اون هم 14.47 s هست.

این چندتا مشکل رو باید حل کنید.

آخر فایل های استایل شما ? وجود داره که این با توجه به درخواست هایی که داده می شه روی این مورد گیر می کنه و حدود چندین میلی ثانیه طول می کشه.

این صفحه رو نگاه کنید

باید فایل های css و صفحات php/html خودتون رو فشرده کنید و بصورت دستی .

برای فشرده کردن

css

فشرده ساز

php/html

فشرده ساز ( وقتی می خواید هر صفحه از قالبتون رو که شامل کدهای php و Html هست ویرایش کنید code type رو روی php/X/html قرار بدید)

نکته باید هر فایل رو فشرده کنید از header.php گرفته تا footer.php البته بغیر از function.php

توجه کنید که قبل از فشرده سازی استایل و صفحات php حتما یک بکاپ از قالبتون بگیرید چون بعد از فشرده سازی فاصله کدها کم مشه و برای ویرایش اون دچار مشکل می شید.

شما چند تصویر حذف شده دارید که هر تصویر حدود 5.2 ثانیه صبر می کنه و دنبالیشون می گرده و بعد صفحه لود می شه که همین خیلی طول می که این آدرس های شکسته رو حذف کنید

hotanddate-bg.jpg

www.mashhadia.ir/wp-content/themes/News-world-2/styles/head.jpg

logo.png

bg-search.png

bg2post.png

iconfeed.png

plusminus.png

icon-photo.pngگ

bgtoppost.jpg

next.png

prev.png

galllery-wrap.png

سوم.

حجم تصاویر خیلی بالاس باید اونها روو فشرده کنید که با نرم افزار های مختلف و بصورت آنلاین هم میشه .

چهارم

برای افزایش سرعت وردپرس هم حتما این مقاله رو بخونید

لینک

برای دیدن اطلاعات بیشتر در مورد سایتتون می تونید به سایت زیر برید و ادرستون رو وارد کنید تا مشخصات رو برای شما نشنون بده

.

این روش تضمین شده است و یکی از وب سایت هایی که اینکه رو کرده وب سایت زیر هست که سرعت لودش خیلی کم شده

www.tazehnegar.net

موفق باشید

واقعا ممنون هستم جواب بسیار کاملی بود اگر اول یکی همینجور توضیح داده بود تمام موارد رو رفع می کردم

از همه دوستان هم که تلاش کردند کمک کنند ممنونم

الان می خوام علامت ؟ رو برداردم ولی تو ایت توابع پیوستم تگ PHP نیست


<?php

/***************************************************************
@
@ This is where all functions and custom hooks should be
@ loaded.
@
/**************************************************************/
/***************************************************************
@
@ Language
@
/**************************************************************/
load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');

/***************************************************************
@
@ First Run
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/firstrun.php';
/***************************************************************
@
@ Control Panel Framework
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/cp-framework.php';

/***************************************************************
@
@ Menus, Widgets, Hooks, Functions
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/builtin-functions.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/widgets.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/hooks.php';
/***************************************************************
@
@ Other libraries / plugins / files
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/supported-video-sites.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.xml.parser.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.weather.php';
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

واقعا ممنون هستم جواب بسیار کاملی بود اگر اول یکی همینجور توضیح داده بود تمام موارد رو رفع می کردم

از همه دوستان هم که تلاش کردند کمک کنند ممنونم

الان می خوام علامت ؟ رو برداردم ولی تو ایت توابع پیوستم تگ PHP نیست

آخر همین کدی که گذاشتین قبل از


?>

کد زیر رو قرار بدین


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

که این شکلی باید بشه:


<?php

/***************************************************************
@
@ This is where all functions and custom hooks should be
@ loaded.
@
/**************************************************************/
/***************************************************************
@
@ Language
@
/**************************************************************/
load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');

/***************************************************************
@
@ First Run
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/firstrun.php';
/***************************************************************
@
@ Control Panel Framework
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/cp-framework.php';

/***************************************************************
@
@ Menus, Widgets, Hooks, Functions
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/builtin-functions.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/widgets.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/hooks.php';
/***************************************************************
@
@ Other libraries / plugins / files
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/supported-video-sites.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.xml.parser.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.weather.php';


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
?>

ویرایش شده در توسط اشکان
5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخر همین کدی که گذاشتین قبل از


?>

کد زیر رو قرار بدین


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

که این شکلی باید بشه:


<?php

/***************************************************************
@
@ This is where all functions and custom hooks should be
@ loaded.
@
/**************************************************************/
/***************************************************************
@
@ Language
@
/**************************************************************/
load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');

/***************************************************************
@
@ First Run
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/firstrun.php';
/***************************************************************
@
@ Control Panel Framework
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/cp-framework.php';

/***************************************************************
@
@ Menus, Widgets, Hooks, Functions
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/builtin-functions.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/widgets.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/hooks.php';
/***************************************************************
@
@ Other libraries / plugins / files
@
/**************************************************************/
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/supported-video-sites.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.xml.parser.php';
require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/class.weather.php';


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
?>

ممنون با اینکه این مورد رو انجام دادم ولی کلی هنوز لینک علامت؟ سوال نشون میده چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سوال دیگه که برام پیش اومده اینه که می خوام بعضی عکس ها رو سئو کنم مثل لینک زیر

چه طوری باید مطلبش رو پیدا کنم عکسش رو درست کنم؟

http://www.mashhadia.ir/wp-content/themes/News-world-2/thumbopen.php?src=http%3A%2F%2Fwww.mashhadia.ir%2Fwp-content%2Fuploads%2F2012%2F12%2F45153_304.jpg&w=93&h=60&zc=1&a=t&q=100

راه حلی دارید

خیلی از ان موارد زیاد دارم!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون با اینکه این مورد رو انجام دادم ولی کلی هنوز لینک علامت؟ سوال نشون میده چیکار کنم؟

چک کردم علامت سوال ها برداشته شده.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیر سئو در واقع اس ای او است و مخفف search engine optimization که یعنی بهینه سازی برای موتورهای جستجو

عکسی که لینک دادید ربطی به سئو نداشت

برای بهینه نمودن تصاویر برای موتور جستجو بهترین کار اینه که همزمان با آپلود تصاویر براشون مشخصاتی که در موقع آپلود در فیلدهای مشخص شده وردپرس وجود داره را پر کنید یعنی به عکس یک عنوان مشخص بدید و متنی را برای زمانی که عکس به هر دلیل دیده نمی شه برای جایگزین شدن در باکس مربوطه وارد کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری