• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
reazah

مشكل با اسلايدر جاوا اسكريپت

4 پست در این موضوع قرار دارد

من اين اسلايدر و نوشتم

اما ي مشكل با هاش دارم

اگر اين كدو بزارم

<style>

div img

{

display:none;

}

</style>

كل عكس ها سايت پاك ميشه و اسلايدر به خوبي نمايش داده ميشه اگر نزارم عكس هاي اسلايدر به سايز واقعي نمايش داده ميشه تا برسه يه اسلايدر

من مي خوام عكس ها به سايز واقعي نمايش داده نشه فقط اسلايدر باشه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="javascript" type="text/javascript">
var c= 0;
function showImage()
{
var arr= new Array();
arr[0]="post/family-300x224.jpg";
arr[1]="post/group.jpg";
arr[2]="post/wheat.jpg";
arr[3]="post/the-third-day.jpg";
document.getElementById("slider").style.backgroundImage="url('"+arr[c]+"')";
c++;
if(c>3)
{
c=0;
}
}
function timerImage()
{
setInterval("showImage();",1000);
}
</script>
</head>
<body onload="timerImage();">
<div>
<img src="post/family-300x224.jpg" />
<img src="post/group.jpg"/>
<img src="post/wheat.jpg"/>
<img src="post/the-third-day.jpg"/>
</div>
<style>
div img
{
display:none;
}
</style>
<div id="slider" style="width:500px;height:300px;">
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اسلایدر یک کلاس بدید

در استایل بجای div یک کلاس دیگه برای سایر عکسها بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوري ميتونيم براي اسلايدر دكمه بسازيم ؟

و وقتي كه روي دكمه اسلايدر موس مي بريم ي تصوير بند انگشتي ازش نشون بده در حالي كه كليك نمي كنيم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید بندانگشتی رو ایجاد و در اسلاید قرار بدید بعد display: none کنید

بعد براساس نود شماری(یا همون صف معمولی) وقتی موس آور می کنید display: block کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mina94
      سلام دوستاي عزيز لطفا يه سر به اين سايت بزنيد و بگيد چرا جاوا اسكريپتي كه طراحي كردم براي سايت با زوم اين و آوت شدن نمايش دادنش فرق مي كنه و درست نمايشش نميده؟  http://www.sakhtbazar.com/
      البته تو دستگاه هاي مختلف متفاوته و فرق مي كنه.نميشه يه جوريش كرد كه كلا ثابت بمونه و با زوم كردن عوض نشه مقدار نمايشش؟
      قبلا فلش كار كرده بودم ولي حجمش زياد بود و تو تموم دستگاه ها هم كارنمي كرد به خاطر همين عوضش كردم 
       
    • توسط DariushGreat
      سلام
      من با كمك واكر كاري كردم كه تكسونومي دلخواهم رو با wp_list_categories به گونه چك‌باكس نمايش بدم.
      كد واكر تبديل كننده فهرست دسته‌بندي به چك‌باكس دسته بندي:
      class Walker_Category_Checklist extends Walker { public $tree_type = 'category'; public $db_fields = array ('parent' => 'parent', 'id' => 'term_id'); //TODO: decouple this public function start_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent<ul class='children'>\n"; } public function end_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent</ul>\n"; } public function start_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array(), $id = 0 ) { if ( empty( $args['taxonomy'] ) ) { $taxonomy = 'category'; } else { $taxonomy = $args['taxonomy']; } if ( $taxonomy == 'category' ) { $name = 'post_category'; } else { $name = 'tax_input[' . $taxonomy . ']'; } $args['popular_cats'] = empty( $args['popular_cats'] ) ? array() : $args['popular_cats']; $class = in_array( $category->term_id, $args['popular_cats'] ) ? ' class="popular-category"' : ''; $args['selected_cats'] = empty( $args['selected_cats'] ) ? array() : $args['selected_cats']; if ( ! empty( $args['list_only'] ) ) { $aria_cheched = 'false'; $inner_class = 'category'; if ( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ) ) { $inner_class .= ' selected'; $aria_cheched = 'true'; } /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n" . '<li' . $class . '>' . '<div class="' . $inner_class . '" data-term-id=' . $category->term_id . ' tabindex="0" role="checkbox" aria-checked="' . $aria_cheched . '">' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</div>'; } else { /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n<li id='{$taxonomy}-{$category->term_id}'$class>" . '<label class="selectit"><input value="' . $category->term_id . '" type="checkbox" name="'.$name.'[]" id="in-'.$taxonomy.'-' . $category->term_id . '"' . checked( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ), true, false ) . disabled( empty( $args['disabled'] ), false, false ) . ' /> ' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</label>'; } } public function end_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array() ) { $output .= "</li>\n"; } } و كدي كه باهاش نمايش مي‌دم:
      $args = array( 'taxonomy' => 'brands', 'walker' => new Walker_Category_Checklist, ); wp_list_categories( $args ); و اما كد جاوايي كه كارش اينه كه با وارسي نشاني كنوني، مي‌تونه اون رو به نشاني دلخواه تغيير بده:
      URL = document.URL; if(URL.indexOf('نشاني 1') != -1) URL = URL.replace('نشاني 1','نشاني 2'); else URL = URL.replace('نشاني 2','نشاني 1'); window.location = URL; حالا من چگونه اينا رو با هم مچ كنم تا هنگامي كه روي يك چك‌باكس ترم كليك كردم، اسلاگ اون چك باكس رو به نشاني اضافه كنه؟
       
      سپاس براي راهنمايي و كمك
    • توسط نگار صادقی
      سلام. دوستان يه افزونه پدر مادر دار كه اذيت نكنه معرفي ميكنيد؟ من از ازونه nivo-slider-for-wordpress استفاده ميكنم افزونه خوبيه ولي با پوسته سايت من مشكل داره! يه اسلايد با قابليت تغيير سايز و توضيحات عكس رو هم زير عكس نمايش بده همين!!! تشكر