• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
reazah

مشكل با اسلايدر جاوا اسكريپت

4 پست در این موضوع قرار دارد

من اين اسلايدر و نوشتم

اما ي مشكل با هاش دارم

اگر اين كدو بزارم

<style>

div img

{

display:none;

}

</style>

كل عكس ها سايت پاك ميشه و اسلايدر به خوبي نمايش داده ميشه اگر نزارم عكس هاي اسلايدر به سايز واقعي نمايش داده ميشه تا برسه يه اسلايدر

من مي خوام عكس ها به سايز واقعي نمايش داده نشه فقط اسلايدر باشه


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
<title>Untitled Document</title>
<script language="javascript" type="text/javascript">
var c= 0;
function showImage()
{
var arr= new Array();
arr[0]="post/family-300x224.jpg";
arr[1]="post/group.jpg";
arr[2]="post/wheat.jpg";
arr[3]="post/the-third-day.jpg";
document.getElementById("slider").style.backgroundImage="url('"+arr[c]+"')";
c++;
if(c>3)
{
c=0;
}
}
function timerImage()
{
setInterval("showImage();",1000);
}
</script>
</head>
<body onload="timerImage();">
<div>
<img src="post/family-300x224.jpg" />
<img src="post/group.jpg"/>
<img src="post/wheat.jpg"/>
<img src="post/the-third-day.jpg"/>
</div>
<style>
div img
{
display:none;
}
</style>
<div id="slider" style="width:500px;height:300px;">
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به اسلایدر یک کلاس بدید

در استایل بجای div یک کلاس دیگه برای سایر عکسها بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چطوري ميتونيم براي اسلايدر دكمه بسازيم ؟

و وقتي كه روي دكمه اسلايدر موس مي بريم ي تصوير بند انگشتي ازش نشون بده در حالي كه كليك نمي كنيم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اول باید بندانگشتی رو ایجاد و در اسلاید قرار بدید بعد display: none کنید

بعد براساس نود شماری(یا همون صف معمولی) وقتی موس آور می کنید display: block کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mina94
      سلام دوستاي عزيز لطفا يه سر به اين سايت بزنيد و بگيد چرا جاوا اسكريپتي كه طراحي كردم براي سايت با زوم اين و آوت شدن نمايش دادنش فرق مي كنه و درست نمايشش نميده؟  http://www.sakhtbazar.com/
      البته تو دستگاه هاي مختلف متفاوته و فرق مي كنه.نميشه يه جوريش كرد كه كلا ثابت بمونه و با زوم كردن عوض نشه مقدار نمايشش؟
      قبلا فلش كار كرده بودم ولي حجمش زياد بود و تو تموم دستگاه ها هم كارنمي كرد به خاطر همين عوضش كردم 
       
    • توسط DariushGreat
      سلام
      من با كمك واكر كاري كردم كه تكسونومي دلخواهم رو با wp_list_categories به گونه چك‌باكس نمايش بدم.
      كد واكر تبديل كننده فهرست دسته‌بندي به چك‌باكس دسته بندي:
      class Walker_Category_Checklist extends Walker { public $tree_type = 'category'; public $db_fields = array ('parent' => 'parent', 'id' => 'term_id'); //TODO: decouple this public function start_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent<ul class='children'>\n"; } public function end_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent</ul>\n"; } public function start_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array(), $id = 0 ) { if ( empty( $args['taxonomy'] ) ) { $taxonomy = 'category'; } else { $taxonomy = $args['taxonomy']; } if ( $taxonomy == 'category' ) { $name = 'post_category'; } else { $name = 'tax_input[' . $taxonomy . ']'; } $args['popular_cats'] = empty( $args['popular_cats'] ) ? array() : $args['popular_cats']; $class = in_array( $category->term_id, $args['popular_cats'] ) ? ' class="popular-category"' : ''; $args['selected_cats'] = empty( $args['selected_cats'] ) ? array() : $args['selected_cats']; if ( ! empty( $args['list_only'] ) ) { $aria_cheched = 'false'; $inner_class = 'category'; if ( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ) ) { $inner_class .= ' selected'; $aria_cheched = 'true'; } /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n" . '<li' . $class . '>' . '<div class="' . $inner_class . '" data-term-id=' . $category->term_id . ' tabindex="0" role="checkbox" aria-checked="' . $aria_cheched . '">' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</div>'; } else { /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n<li id='{$taxonomy}-{$category->term_id}'$class>" . '<label class="selectit"><input value="' . $category->term_id . '" type="checkbox" name="'.$name.'[]" id="in-'.$taxonomy.'-' . $category->term_id . '"' . checked( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ), true, false ) . disabled( empty( $args['disabled'] ), false, false ) . ' /> ' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</label>'; } } public function end_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array() ) { $output .= "</li>\n"; } } و كدي كه باهاش نمايش مي‌دم:
      $args = array( 'taxonomy' => 'brands', 'walker' => new Walker_Category_Checklist, ); wp_list_categories( $args ); و اما كد جاوايي كه كارش اينه كه با وارسي نشاني كنوني، مي‌تونه اون رو به نشاني دلخواه تغيير بده:
      URL = document.URL; if(URL.indexOf('نشاني 1') != -1) URL = URL.replace('نشاني 1','نشاني 2'); else URL = URL.replace('نشاني 2','نشاني 1'); window.location = URL; حالا من چگونه اينا رو با هم مچ كنم تا هنگامي كه روي يك چك‌باكس ترم كليك كردم، اسلاگ اون چك باكس رو به نشاني اضافه كنه؟
       
      سپاس براي راهنمايي و كمك
    • توسط نگار صادقی
      سلام. دوستان يه افزونه پدر مادر دار كه اذيت نكنه معرفي ميكنيد؟ من از ازونه nivo-slider-for-wordpress استفاده ميكنم افزونه خوبيه ولي با پوسته سايت من مشكل داره! يه اسلايد با قابليت تغيير سايز و توضيحات عكس رو هم زير عكس نمايش بده همين!!! تشكر