hassanlakaei

چه انجمن سازی را پیشنهاد میکنید

13 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

میخواهم یک انجمن برای سایتم قرار بدم میخوام زیبا و کارای خوبی داشته باشه چه اسکریپتی را پیشنهاد میکنید در ضمن بعد نصب هم میخوام یک بلوک از آخرین رویدادهای انجمن تو سایت وردپرسم قرار بدم مثل سایت های پی اچ پی نیوک؟باتشکر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر هاست شما وارز باشه که پیشنهاد من VB است.در غیر این صورت مابی بی استفاده کنید.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فقط VB

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

VBulitin-ویبولیتین خیلی خوبه

کارایی های خیلی خوبم داره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی به انجمنتون داره به نظره من VB به درد انجمن های تفریحی میخوره ولی اگه انجمن آموزشی شیکی دارید به نظر من IP.Board عالیه ...

سرعت خوبی داره به نظره من هم بسیار شیک و سنگین هست ( البته این ها از نظر من هست

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

اگه مشکلی با خرید لایسنس و یا استفاده از وارز ندارید ، مطمئناً ویبولتین + ipb موارد خوبی هستند

ولی پیشنهاد میکنم از ورژن های نال شده به هیچ وجه استفاده نکنید ، چون امنیت ندارند و ممکنه شامل فایل های مخرب باشن .

البته mybb هم انجمن رایگان و بسیار مناسبی هست.... ما هم حدودا 2-3 روزی میشه انجمن مون رو با mybb بالا اوردیم : http://web-master.ir/

پیشنهاد میکنم اگه میخواین به مشکل نخورید ، یا از ورژن کامل و اصلی ها استفاده کنید ، یا از رایگان ها.

ویرایش شده در توسط Farzad
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با تشکر از راهنمایی دوستان

حالا قیمت لایسنس این انجمن چقدری میشه ؟در ضمن آقا فرزاد فکر کنم این انجمن شما را هم نصب بکنم کارم راه بیافته برای انجمن آموزشی میخوام واینکه این دو انجمن ساز کدی یا افزونه ای است که بشه به وردپرس نصبش کرد تا آخرین کارهای انجمن تو وردپرس نشان داد مثل سایت های پی اچ پی نیوک؟

ویرایش شده در توسط hassanlakaei
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
حالا قیمت لایسنس این انجمن چقدری میشه ؟

https://www.vbulletin.com/purchases/

.

البته میتونید از vbiran تهیه کنید :) .

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نظر شخصی بنده IP.Board

همین انجمن نیز از این سیستم استفاده میکنه که بهترین خصوصیت آن بارگزاری سریع هستش

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بستگی به انجمنتون داره به نظره من VB به درد انجمن های تفریحی میخوره ولی اگه انجمن آموزشی شیکی دارید به نظر من IP.Board عالیه ...

سرعت خوبی داره به نظره من هم بسیار شیک و سنگین هست ( البته این ها از نظر من هست

آیا میشه با کدی بلوک آخرین مطالب به وردپرس نصب کرد ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه مشکلی با خرید لایسنس و یا استفاده از وارز ندارید ، مطمئناً ویبولتین + ipb موارد خوبی هستند

ولی پیشنهاد میکنم از ورژن های نال شده به هیچ وجه استفاده نکنید ، چون امنیت ندارند و ممکنه شامل فایل های مخرب باشن .

البته mybb هم انجمن رایگان و بسیار مناسبی هست.... ما هم حدودا 2-3 روزی میشه انجمن مون رو با mybb بالا اوردیم : http://web-master.ir/

پیشنهاد میکنم اگه میخواین به مشکل نخورید ، یا از ورژن کامل و اصلی ها استفاده کنید ، یا از رایگان ها.

ورژن کامل واصلی چطوریه ورایگان ها چطوری میشه کمی توضیح بدید؟باتشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ورژن کامل واصلی چطوریه ورایگان ها چطوری میشه کمی توضیح بدید؟باتشکر

ورژن اصلی یعنی شما برید لایسنس ویبلوتین رو خریداری کنید یا از نسخه رایگان و اصلی mybb که نیازی به لایسنس نداره استفاده کنید. بستگی به خودتون داره که ورژن های نال شده رو بخواین یا رایگان رو یا کلاً بخواین لایسنس خریداری کنید اگه نظر تون روی vb هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا میشه با کدی بلوک آخرین مطالب به وردپرس نصب کرد ؟

بله میشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید