• اطلاعیه ها

    • Morteza

      باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس   14/07/96

      تاپیک ایجاد شده برای بحث در جهت ایجاد یک منبع، ویکی، صفحات توضیحی و یا بخش آموزشی جامع برای وردپرس و متعلقات مختلف آن است. لطفا جهت مشارکت در این بحث، ارائه پیشنهاد و یا انتقاد به تاپیک فوق مراجعه کنید. باهم بسازیم: اطلس ووکامرس و وردپرس
hamidrta

تغییر کد بنر

36 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام دوستان

من می خوام برای کد بنرهام یک سایز مشخص کنم و همچنین کاری کنم که تویه پنجره جدید باز بشه چیکارشون کنم

نمونه:

<center><a target="_blank" href="http://bazar.mashhad...hadia.ir/"><img src="http://www.up.mashha...8cl0oc3fp3.gif" alt=" بانک مشاغل مشهد " border="0"></a></center>

و

<center><a target="_blank" href="http://bazar.mashhad...3757.aspx"><img src="http://www.up.mashha...4862u7mmlj.gif" alt="رستوران بزرگمهر" border="0"></a></center>

ویرایش شده در توسط hamidrta
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست


<a href="xx" target="_blank"><img class="alignnone" alt="" src="http://www.up.mashhadia.ir/images/qouqdptm188cl0oc3fp3.gif" width="124" height="249" /></a>

بجای xx ادرس قرار بدید و بجای 124 طول و بجای 249 ارتفا ...

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون من اومدم برای بنرهام این کد رو تعریف کردم ولی بازم تویه سایت سرعت میگه این بنرها سایز ندارند قضیه چیه؟

t60vlmnnn2d1idwkt2.png

ویرایش شده در توسط hamidrta
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلم حل شد ولی دوتا از بنرهام این کد رو می زارم و روشون کلیک می کنم

صفحه جدید باز نمیشه

و وارد میشه

چیکار کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه حل گفته شده است

از چه کدی استفاده میکنید

(برای قرار دادن کد در انجمن از کلید <> استفاده کنید)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله گفته شد و من مشکلم حل شد ولی دو تا از بنرهام وقتی رویشون کلیک می کنی تویه لینک جدید باز نمیشن اینه مشکل الان من!

الان می خوام برای لوگو سایتم اندازه بزارم تویه قالب اصلی باید چیکار کنم لوگو بالایه سایتم اندازه رو می خوام براش تعریف کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از چه کدی استفادع میکنید؟

برای اندازه width و height تعریف کنید برای تصویر. نمونه در بالا هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله گفته شد و من مشکلم حل شد ولی دو تا از بنرهام وقتی رویشون کلیک می کنی تویه لینک جدید باز نمیشن اینه مشکل الان من!

دقت کنید که کد


target="_blank"

در تگ a صحیح قرار گرفته شده باشه ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از چه کدی استفادع میکنید؟

برای اندازه width و height تعریف کنید برای تصویر. نمونه در بالا هست

همین کد

بازم باز نمیشه!

<a href="xx" target="_blank"><img class="alignnone" alt="" src="http://www.up.mashha...8cl0oc3fp3.gif" width="124" height="249" /></a>

دقت کنید که کد


target="_blank"

در تگ a صحیح قرار گرفته شده باشه ..

ممنون درسته دوست عزیز ولی بازم مشکل دارم!

fwd7g9si1m1pajkgx7ha.png

ویرایش شده در توسط hamidrta
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای بالا رو قرارا بدید

و بعد آدرس صفحه تون رو بدید

یا

html اون بخش ایجاد شده رو کپی کنید اینجا

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای بالا رو قرارا بدید

و بعد آدرس صفحه تون رو بدید

یا

html اون بخش ایجاد شده رو کپی کنید اینجا

این کدی که من می زارم


<a href="http://bazar.mashhadia.ir/ADS3757.aspx" target="_blank"><img class="alignnone" alt="رستوران بزرگمهر" src="http://www.up.mashhadia.ir/images/y4nzl2ea1s4862u7mmlj.gif" width="720" height="90" /></a>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز کدی که قرار میدید رو نه ، کدی که در خروجی و صفحه‌ی مرورگرتون ایجاد میشه رو اینجا بزارید ..

آدرس سایتتون رو قرار بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

mashhadia.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر کد خوبی هستش...


<p align="center"> <a target="_blank" href="www.site.com"><img src="link ax shoma" width="488" height="1018" alt="وردپرس پارسی" border="0"></a>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد زیر کد خوبی هستش...


<p align="center"> <a target="_blank" href="www.site.com"><img src="link ax shoma" width="488" height="1018" alt="وردپرس پارسی" border="0"></a>

بازم تویه لینک جدید باز نمی کنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من سورس سایت شما رو دیدم کدهای بالا اصلا داخلش نبود.

حذف کردید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فکر میکنم عکس رو از تنظیمات داخل پوسته قرار میدید و _blank رو حذف میکنه به صورت پیشفرض و این سورس جایگزین میشه


<a href="http://www.mashhadia.ir/wp-content/themes/News-world-2/ad.php?campaign=1">
<img class="alignnone" alt="رستوران بزرگمهر" src="http://www.up.mashhadia.ir/images/y4nzl2ea1s4862u7mmlj.gif" height="90" width="720">
</a>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من سورس سایت شما رو دیدم کدهای بالا اصلا داخلش نبود.

حذف کردید؟

یکیش هدره دوست عزیز و موجوده همشه تو سایت!

فکر میکنم عکس رو از تنظیمات داخل پوسته قرار میدید و _blank رو حذف میکنه به صورت پیشفرض و این سورس جایگزین میشه


<a href="http://www.mashhadia.ir/wp-content/themes/News-world-2/ad.php?campaign=1">
<img class="alignnone" alt="رستوران بزرگمهر" src="http://www.up.mashhadia.ir/images/y4nzl2ea1s4862u7mmlj.gif" height="90" width="720">
</a>

اره ما قالبمون تنشمات قالب داره و اونجا میایم کد رو می زاریم برای جایی تبلیغی که می خواییم با ابزارک نمی زاریم

ولی کد تغییر نمی ده و مشکل همچنان هست!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره ما قالبمون تنشمات قالب داره و اونجا میایم کد رو می زاریم برای جایی تبلیغی که می خواییم با ابزارک نمی زاریم

ولی کد تغییر نمی ده و مشکل همچنان هست!

دوست عزیز شما کد رو تغییر نمیدید خود قالب به صورت اتوماتیک blank رو از رو لینک حذف میکنه چون در خروجی نیست .. ببینید در تنظیمات گزینه‌ای برای باز کردن لینک در تب جدید نداره ؟ اگر خیر میتونید کد تبلیغاتتون رو به صورت دستی در سورس قالب قرار بدید ..

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شما کد رو تغییر نمیدید خود قالب به صورت اتوماتیک blank رو از رو لینک حذف میکنه چون در خروجی نیست .. ببینید در تنظیمات گزینه‌ای برای باز کردن لینک در تب جدید نداره ؟ اگر خیر میتونید کد تبلیغاتتون رو به صورت دستی در سورس قالب قرار بدید ..

نه نیست

ممنون میشم کد رو بدین و بگین کجا قرار بدم

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون کدهایی که در پست های قبلی داده شده رو مستقیم توی پوسته قرار بدید

هرجایی که دوست دارید نمایش داده بشن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از کجا بدونم ابزارکم کجاست تو پوسه یا هدر؟؟

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید ابزارک معمولا توی سایدبار هست

تابعش هم dynamic_sidebar هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان تو هدر هر جا می زارم بازم نمایش داده نمیشه!

اینم کد هدم هست

<?php

global $news;

load_theme_textdomain('news', TEMPLATEPATH.'/languages/');

wp_head();

?>

<div id="wrapper">

<!-- time, weather, hot news -->

<div id="top">

<?php if (!empty($news['headerdate'])) { ?><div id="date"><?php echo jdate('l, d F Y'); ?></div><?php } ?>

<?php if ($news['showhotnews'] == 1) { ?>

<?php $display = new WP_query(); $display->query('showposts='.$news['hotnewsnum'].'&meta_key=hotnews'); ?>

<?php global $wp_query; $wp_query->in_the_loop = true; ?>

<?php if ($display->have_posts()) : ?>

<ul id="hotnewshide">

<?php for ($i = 1; $i <= $display->post_count; $i++) { ?>

<li><?php echo $i; ?></li>

<?php } ?>

</ul>

<div id="hotnews">

<ul>

<?php while ($display->have_posts()) : $display->the_post(); ?>

<li><span class="category"><?php dt_category(); ?></span><span class="heading"><a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a></span><span class="info"> <?php the_time('d F Y'); ?> | <a href="<?php the_permalink(); ?>#comments"><?php comments_number(__('0 نظر','news'), __('1 نظر','news'), __('% نظر','news')); ?></a></span></li>

<?php endwhile; ?>

</ul>

</div>

<?php endif; ?>

<?php } ?>

<?php require_once TEMPLATEPATH.'/lib/weather/show.weather.php'; ?>

<div class="clear"></div>

</div>

<!-- time, weather, hot news -->

<!-- logo, ad -->

<div id="header">

<div id="logo"><a href="<?php bloginfo('home'); ?>/" title="<?php bloginfo('name'); ?>"><?php dt_logo_image(); ?></a></div>

<?php dt_show_ads('position=Header&before=<div class="header-ad">&after=</div>'); ?>

<div class="clear"></div>

</div>

<!-- logo, ad -->

<!-- navigation -->

<div id="force-menu">

<?php if ($news['nav_custom'] == 0) { ?>

<ul id="menu">

<li<?php if (is_home()) { echo ' class="current-cat" '; } ?>><a href="<?php bloginfo('home'); ?>/" title="<?php _e('خانه','news'); ?>"><?php _e('خانه','news'); ?></a></li>

<?php

$categories = wp_list_categories('orderby='.$news['nav_sort'].'&order='.$news['nav_order'].'&hide_empty='.$news['nav_hide_empty'].'&title_li=&echo=0');

$categories = preg_replace('/View all posts filed under /','',$categories);

echo $categories;

?>

</ul><div class="clear"></div>

<?php

} else {

wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'nav', 'container' => '', 'menu_id' => 'menu', 'menu_class' => '') );

}

?>

</div>

<!-- navigation -->

<!-- links, search -->

<div id="links"<?php if ($news['searchform'] != 1) echo ' style="background:#fff"'; ?>>

<?php if ($news['pages_custom'] == 0) { ?>

<ul id="linklist">

<?php dt_profile_links(); ?>

<li><a href="#"><?php _e('پیگیری ما','news'); ?></a>

<ul>

<?php if (!empty($news['feedburner'])) { ?>

<li><a href="http://feeds.feedburner.com/<?php echo $news['feedburner']; ?>" class="feedburner"><?php _e('اشتراک از طریق فید برنر','news'); ?></a></li>

<li><a href="http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=<?php echo $news['feedburner']; ?>" class="feedburner-email"><?php _e('مشترک شدن از طریق ایمیل','news'); ?></a></li>

<?php } ?>

<?php if (!empty($news['twitter'])) { ?>

<li><a href="http://twitter.com/<?php echo $news['twitter']; ?>" class="twitter"><?php _e('ما را در تویتر دنبال کنید','news'); ?></a></li>

<?php } ?>

<?php if (!empty($news['facebook'])) { ?>

<li><a href="http://facebook.com/<?php echo $news['facebook']; ?>" class="facebook"><?php _e('صفحه فیس بوک','news'); ?></a></li>

<?php } ?>

</ul>

</li>

<li><a href="<?php bloginfo_rss('rss2_url'); ?>" class="rsslink"><?php _e('فید مطالب','news'); ?></a>

<ul class="rssmenu">

<?php

$categories = get_categories();

foreach ($categories as $category) {

echo '<li><a href="'.get_category_feed_link($category->cat_ID).'">'.$category->cat_name.'</a></li>';

}

?>

</ul>

</li>

<li><a href="<?php bloginfo_rss('comments_rss2_url'); ?>" class="rsslink"><?php _e('فید نظرات','news'); ?></a></li>

<?php if ($news['newspulse']) : ?><li><a href="<?php echo get_page_link($news['newspulse']); ?>" title="<?php _e('تفکیک اخبار','news'); ?>"><?php _e('تفکیک اخبار','news'); ?></a></li><?php endif; ?>

<?php if ($news['Contact']) : ?><li><a href="<?php echo get_page_link($news['Contact']); ?>" title="<?php _e('ارتباط با ما','news'); ?>"><?php _e('ارتباط با ما','news'); ?></a></li><?php endif; ?>

</ul>

<?php

} else {

wp_nav_menu( array( 'theme_location' => 'pages', 'container' => '', 'menu_id' => 'linklist', 'menu_class' => '') );

}

?>

<?php if ($news['searchform'] == 1) { ?>

<form>

<fieldset class="search-form" action="/" method="get">

<input type="text" name="s" id="s" value="<?php if (get_search_query()) { echo get_search_query(); } else { echo __('جستجو','news'); } ?>" class="search-text clearfield" />

<input type="submit" value="" class="search-go" />

</fieldset>

</form>

<?php } ?>

<div class="clear"></div>

</div>

<!-- links, search -->

<?php dt_show_ads('position=Header Wide&before=<div class="adzone">&after=</div>'); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی کدوم خط هدر قرار دادید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری