• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
نگار صادقی

سوال در مورد کوئری

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام. ایجا کلیک کنید. من میخوام پست هایی هر دسته رو نمایش بدم ولی هرچی آیدی دسته رو توی کوئری های مورد نظر میزارم پست ها رو نمایش نمیده!!!! باید چجوری آیدی هر دسته رو کجا قرار بدم که پست هاشو توی کادر مربوط به خودش نشون بده؟

برای هر کدوم از اون کادر ها که توی صفحه اوله یه فایل درست کردن و کدهای زیر رو توش قرار دادن.


<?php include(TEMPLATEPATH . '/header.php'); ?>
<?php global $date; $date=date('m/j'); ?>
<div id="col3" class="cls">
<div class="right">
<div class="box3 rad8">
<div class="title"><span class="tc">» </span><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/News">مجله خبری</a></div>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="page-content">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><a class="lt1" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a><br><?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?>
</div>
<?php endwhile; else: ?>
<h2 class="center"><?php _e('یافت نشد !'); ?></h2>
<p class="center"><?php _e('متأسفانه جستجوی شما نتیجه ای در بر نداشت.'); ?></p>
<?php endif; ?>
<div class="pages">
<?php if(wp_pagenavi()) {wp_pagenavi();} ?>
</div>
</div>
</div>
<div class="left">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<div class="box2 cls">
<div id="imags" class="cls">
<?php $recent = new WP_Query("cat=2&showposts=16"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<a target="_top" href="<?php the_permalink() ?>" class="tt" title="<?php the_title(); ?>"><div class="im"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></div></a>
<?php endwhile; ?>
</div>
</div>
<div class="box2 cls">
<div class="title">جدیدترین مطالب سایت</div>
<ul class="cls">
<?php $recent = new WP_Query("cat=-19&showposts=15&cat=-19"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>
<li><span class="tc2">»</span> <a class="tt" title="<?php the_content_rss('', TRUE, '', 60); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="lt1 "><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></li>
<?php endwhile; ?>
</ul>
</div>
<div class="box2 cls">
<div class="title">لینک دوستان</div>
<ul class="cls">
<?php
$bm = get_bookmarks( array(
'orderby' => 'rand',
'order' => 'ASC',
'limit' => 15,
'category' => null,
'hide_invisible' => 1,
'show_updated' => 0,
'include' => null,
'exclude' => null,
'search' => '.'));
foreach ($bm as $bookmark){
echo "<li class=dot><a rel='nofollow' href='{$bookmark->link_url}' target=_blank>
{$bookmark->link_name}
</a></li>";
}
?>
<center><li style="border:1px dashed #333333;margin-top:10px;padding-bottom:6px;padding-top:5px;"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/link/"><b><font color="red">تبادل لیتک</font></b></a></li></center>
</ul>
</div>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?>
</div>
</div></div><?php include(TEMPLATEPATH . '/footer.php'); ?></div></div></body></html>

من آیدی هر دسته رو توی اینجای کد قرار میدم (2 آیدی دستمه) ولی پست های دسته رو نمایش نمیده


<?php $recent = new WP_Query("cat=2&showposts=16"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کوئری رو باید در آخر هر حلقه ریست کنید:

<?php include(TEMPLATEPATH . '/header.php'); ?>

<?php global $date; $date=date('m/j'); ?>

<div id="col3" class="cls">

<div class="right">

<div class="box3 rad8">

<div class="title"><span class="tc">» </span><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/News">مجله خبری</a></div>

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="page-content">

<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><a class="lt1" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a><br><?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?>

</div>

<?php endwhile; else: ?>

<h2 class="center"><?php _e('یافت نشد !'); ?></h2>

<p class="center"><?php _e('متأسفانه جستجوی شما نتیجه ای در بر نداشت.'); ?></p>

<?php endif; ?>

<div class="pages">

<?php if(wp_pagenavi()) {wp_pagenavi();} ?>

</div>

</div>

</div>

<div class="left">

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?> <?php endif; ?>

<div class="box2 cls">

<div id="imags" class="cls">

<?php query_posts("cat=2&showposts=16"); while(have_posts()) : the_post();?>

<a target="_top" href="<?php the_permalink() ?>" class="tt" title="<?php the_title(); ?>"><div class="im"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></div></a>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</div>

</div>

<div class="box2 cls">

<div class="title">جدیدترین مطالب سایت</div>

<ul class="cls">

<?php query_posts("cat=-19&showposts=15"); while(have_posts()) : the_post();?>

<?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>

<li><span class="tc2">»</span> <a class="tt" title="<?php the_content_rss('', TRUE, '', 60); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="lt1 "><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></li>

<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>

</ul>

</div>

<div class="box2 cls">

<div class="title">لینک دوستان</div>

<ul class="cls">

<?php

$bm = get_bookmarks( array(

'orderby' => 'rand',

'order' => 'ASC',

'limit' => 15,

'category' => null,

'hide_invisible' => 1,

'show_updated' => 0,

'include' => null,

'exclude' => null,

'search' => '.'));

foreach ($bm as $bookmark){

echo "<li class=dot><a rel='nofollow' href='{$bookmark->link_url}' target=_blank>

{$bookmark->link_name}

</a></li>";

}

?>

<center><li style="border:1px dashed #333333;margin-top:10px;padding-bottom:6px;padding-top:5px;"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/link/"><b><font color="red">تبادل لیتک</font></b></a></li></center>

</ul>

</div>

<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?>

</div>

</div></div><?php include(TEMPLATEPATH . '/footer.php'); ?></div></div></body></html>

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

آقا مرتضی ممنون. ریست کردن کوئری چه کاری رو انجام میده؟

الان این کارو کردم ولی فرقی نکرد!!! باز پست های دسته ای که آیدیش رو وارد کردم رو نمایش نمیده!!!!

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریست کردن باعث میشه آرایه هایی که ست شدند از 0 شروع شوند


<?php include(TEMPLATEPATH . '/header.php'); ?>
<?php global $date; $date=date('m/j'); ?>
<div id="col3" class="cls">
<div class="right">
<div class="box3 rad8">
<div class="title"><span class="tc">» </span><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/News">مجله خبری</a></div>
<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="page-content">
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><a class="lt1" href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a><br><?php the_content_rss('', TRUE, '', 40); ?>
</div>
<?php endwhile; else: ?>
<h2 class="center"><?php _e('یافت نشد !'); ?></h2>
<p class="center"><?php _e('متأسفانه جستجوی شما نتیجه ای در بر نداشت.'); ?></p>
<?php endif; ?>
<div class="pages">
<?php if(wp_pagenavi()) {wp_pagenavi();} ?>
</div>
</div>
</div>
<div class="left">
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(1) ) : else : ?> <?php endif; ?>
<div class="box2 cls">
<div id="imags" class="cls">
<?php
wp_reset_postdata();
wp_reset_query();
query_posts("cat=2&showposts=16"); while(have_posts()) : the_post();?>
<a target="_top" href="<?php the_permalink() ?>" class="tt" title="<?php the_title(); ?>"><div class="im"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></div></a>
<?php endwhile; wp_reset_query(); wp_reset_postdata(); ?>
</div>
</div>
<div class="box2 cls">
<div class="title">جدیدترین مطالب سایت</div>
<ul class="cls">
<?php query_posts("cat=-19&showposts=15"); while(have_posts()) : the_post();?>
<?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>
<li><span class="tc2">»</span> <a class="tt" title="<?php the_content_rss('', TRUE, '', 60); ?>" href="<?php the_permalink() ?>" class="lt1 "><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></li>
<?php endwhile; wp_reset_query(); ?>
</ul>
</div>
<div class="box2 cls">
<div class="title">لینک دوستان</div>
<ul class="cls">
<?php
$bm = get_bookmarks( array(
'orderby' => 'rand',
'order' => 'ASC',
'limit' => 15,
'category' => null,
'hide_invisible' => 1,
'show_updated' => 0,
'include' => null,
'exclude' => null,
'search' => '.'));
foreach ($bm as $bookmark){
echo "<li class=dot><a rel='nofollow' href='{$bookmark->link_url}' target=_blank>
{$bookmark->link_name}
</a></li>";
}
?>
<center><li style="border:1px dashed #333333;margin-top:10px;padding-bottom:6px;padding-top:5px;"><a href="<?php bloginfo('url'); ?>/link/"><b><font color="red">تبادل لیتک</font></b></a></li></center>
</ul>
</div>
<?php if ( function_exists('dynamic_sidebar') && dynamic_sidebar(2) ) : else : ?> <?php endif; ?>
</div>
</div></div><?php include(TEMPLATEPATH . '/footer.php'); ?></div></div></body></html>

در کد اولتون هم میتوانید از wp_reset_query استفاده کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری