• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
Hassan Hesampour

این عکس نشونه اینه که سایتم رو هک کردن ؟

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان ، وقت بخیر

آقا ما دیروز دو ساعت تو سایت نبودیم که دیدیم یهو 217 تا نظر واسه سایتمون اومده ، بعد که رفتم دیدم یه آی پی خاص تا تونسته نظر گذاشته ، اینم یه عکس از نظراتش :

1373655239681.jpg

به نظرتون سایتم هک شده ؟ یا میخواد بشه یا ... ؟ اصلا این عکس یعنی چی ؟ من باید چیکار کنم ؟ تو رو خدا زود جوابمو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز ؛ ربات های نظر دهنده هستن که طبیعیه ... واسه ما هم اینجور چیزا اتفاق میفته

نگران نباشید ...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کدکپچا رو نصب کنید و همچنین آکیسمت رو فعال کنید، جلوی خیلی از این ربات ها رو می گیرند.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اینکه جوابمو دادید ، یه دنیا ممنون

خیلی خیلی ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال ، من الان کد کپچا رو نصب کردم اما میره پایین فرم ها ، اصلا معلوم نیست ، کاربران هم گیج میشن وقتی میخوان نظر بدن :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگه فقط اکیسمت فعال کنید حل میشه و جلوی نظرات جفنگ گرفته میشه و کپچا تا حدودی نیاز نمیشه ولی با بودن کپچا خیالتون کامل راحت میشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز ، الان شما این تکه کد رو ببینید :

#adminmenu #toplevel_page_bws_plugins div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

.admin-color-classic #adminmenu #toplevel_page_bws_plugins div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16_b.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

#adminmenu #toplevel_page_bws_plugins:hover div.wp-menu-image, #adminmenu #toplevel_page_bws_plugins.wp-has-current-submenu div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16_c.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

.wrap #icon-options-general.icon32-bws {

background: url("../images/icon_36.png") no-repeat scroll left top transparent;

}

.admin-color-classic .wrap #icon-options-general.icon32-bws {

background: url("../images/icon_36_b.png") no-repeat scroll left top transparent;

}

#toplevel_page_bws_plugins .wp-submenu .wp-first-item {

display:none;

}

.cptch_example_fields_actions {

float: left;

height: 18px;

width: 140px;

position:relative;

top: -20px;

padding:2px 0;

}

.cptch_example_fields_actions img {

position:relative;

width:30px;

top: 6px;

}

.cptch_block {

direction: rtl;

}

میشه برام درستش کنید تا رنگ پس زمینه کد کپچا یه رنگ غیر از رنگ سفید و مایل به سفید باشه ؟

مثلا نارنجی یا یه رنگی که کد کپچام با پس زمینه سایتم فرق داشته باشه

ممنون از لطفتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بگذارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پروفایلتون هم رفتم ادرسی ندیدم

اقای فخار هم دارند میگن لطفا ادرسی بگذارید تا دوستان مشکلتون رو مشاهده کنند تا بتونند کمکتون کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه بگید چجوری کد کپچا رو بیارم بالا تر از دکمه ارسال ، خیلی ممنون ، لطف میکنید

آدرس سایت : bavanat.ir

شرمنده یه لطف دیگه هم بهم بکنید ، شرمنده عزیزان ، من میخوام نظرات مدیران سایت با نظرات بقیه کاربران متفاوت باشه ، اگه میشه اینم واسم بگید چیکارش کنم ، ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


.post p {
line-height: 10px;
margin: 0px 0px 10px;
padding: 3px;
text-align: justify;
}

لاین رو یکم کمش کردم +پادینگ ببینید درست شد؟(تو خط 17 استایل بزارید)

.

یا اینکه میخوایید کپچا رو بالای سند بزارید؟ :)

وارد comment.php بشید و کد مربوطه رو بالای سند بزارید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر دوست عزیز.این ها ربات های نظر دهنده یا اسپمر(spammer) هستند.شما دو راه برای حل این مشکل دارید:

  1. امکان نظردهی را فقط برای کاربران عضو فعال کنید
  2. از کد های تصویری(چپتا) برای بخش نظرات استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابت علیرضا جان ، شرمنده میشه یخورده بیشتر توضیح بدی ؟

ببین من دو تا مشکل داشتم :

1 ) میخوام پس زمینه کد کپچا با پس زمینه سایتم فرق داشته باشه و کد کپچا بیاد بالای قسمتی که متن نظرشون رو مینویسن ، عکس زیر رو ببین :

http://up.bavanat.ir/uploads/1373708661261.jpg

توی عکس بالا ببین ، میخوام کد امنیتی بیاد بالای کادر نظر دهی و رنگ پس زمینش فرق داشته باشه تا کامل معلوم بشه

2 ) مشکل دومم اینه که میخوام وقتی مدیر سایت نظر میده رنگ پس زمینه نظرش با رنگ پس زمینه نظر بقیه کاربران متفاوت باشه

مثل سایت همیار ورد پرس

ممنون میشم اگر واضح تر بگید ، شرمنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون میشم اگر واضح تر بگید ، شرمنده

والا واضح تر از این یکم سخت میشه :D .

1)برای اینکه کد کپچا بالای سند قرار بگیره comment.php یا شاید هم function.php رو باز کن دنبال این باش:

<textarea id="comment" class="replyarea" tabindex="4" name="comment"></textarea>

زیر این کد ،کدی که باهاش کپچا رو نمایش میدی بزار.

.

.

2)بسیار سادس:اول خودتون یه کامنت بزارین ببینید کلاسش با بقیه فرق داره یا نه و اگه فرق داشت با سی اس اس هر بلایی خواستی سرش بیارین :D .

اگر نه بگید تا راهنمایی کنم :)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون علیرضا جان ، مورد اول رو جستجو کردم ، همچین کدی داخل هیچکدومش نیست ، نه comment.php و نه function.php

مورد دوم رو متوجه نمیشم ، شرمنده :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1)عجیبه! :o دنبال این یکی باشین ، بالاخره باید یه ردی ازش زد که بشه ادیتش کرد :D

<input id="submit" class="replybutton" type="submit" value="ارسال" tabindex="5" name="submit"></input>

2)ساده بود که :D

بزارید تو فایل استایل متوجه تغیرات میشید ایشالا :) .

li #comment-269{
background:#000 !important;
}

.

.

+یکم هم اطلاعاتتون رو بالا ببرید میتونه خیلی بهتون کمک کنه. :);)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیداش کردم اما مشکل اینجاس که نمیدونم چجوری کپچا رو فراخونی کنم :(

قسمت دوم هم گذاشتم ، تغییری نکرد ، هیچ جاش :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1) با همین کدی که الان فراخوانی کردید دیگه! ! :D (آخرای comment.php دنبالش باشین) :)

.

.

2)واسه قسمت اول تا به کامنت مدیر سایت آیدی یگانه ای ندید نمیشه کاریش کرد. ;)

(برای این کار از codex ها استفاده کنید _ مثلا این <?php comment_ID(); ?> )

به طور مثال اینطوری میزارید تو comment.php


<div class="comment" id="<?php comment_ID(); ?> ">
.
.
</div>

حالا آیدی خاصی برای مدیر در نظر میگیره که به عنوان یه عنصر یگانه میتونید با css متفاوتش کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدومش رو درست متوجه نشدم ، شرمنده ، همینطوری که گفتید عمل کردم اما جواب نداد :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدومش رو درست متوجه نشدم ، شرمنده ، همینطوری که گفتید عمل کردم اما جواب نداد :(

1)یکم دقت کنید و دست به کد شید، جواب میده :) در صورت لزوم comment رو بزارید خودم یا دوستان رسیدگی میکنن.

.

.

2)تقریبا غیر ممکنه :o . یعنی شما اصلا آیدی نمیگیرید واسه کامنت مدیر؟ (آیدی یک عدد میباشد!!)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان شما گفتید این کد رو پیدا کن :


<input id="submit" class="replybutton" type="submit" value="ارسال" tabindex="5" name="submit"></input>

منم پیداش کردم ، بعد گفتی زیر این کد ،کدی که باهاش کپچا رو نمایش میدم بذارم

راستش نمیدونم چجوری کد کپچا رو بذارم زیر این کد ، اصلا نمیدونم کد فراخوانی کپچا رو از کجا باید بیارم ، تا این حد اطلاعات منو در نظر بگیر ، بعد بهم بگو که چیکار کنم :unsure:

==================================================================================

میدونم آی دی یه عدده ، الان فرض کن آی دی مدیر سایت 4 باشه ، حالا این 4 رو کدوم قسمت باید بذارم ؟ باید چیکار کنم ؟

شرمنده که اینقدر مزاحمت میشم اما واقعا نمیدونم

علیرضا جان سوال دومم میدونی در چه موردیه ؟

میخوام رنگ نظر مدیر سایت با بقیه نظر دهندگان فرق داشته باشه ها

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر بود این سوالات رو در تاپیک جدید مطرح می کردید

راستش نمیدونم چجوری کد کپچا رو بذارم زیر این کد ، اصلا نمیدونم کد فراخوانی کپچا رو از کجا باید بیارم ، تا این حد اطلاعات منو در نظر بگیر ، بعد بهم بگو که چیکار کنم :unsure:

کدوم افزونه رو استفاده می کنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا مرتضی

آره ببخشید ، باید توی یه تاپیک جدید عنوان میکردم

افزونه Captcha

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تاپیک جدید مطرح کنید

اونجا پیگیری میکنیم :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mrkhandan
      درود
      ما ی فروشگاه داریم که بر اساس وزن باید قیمت تغییر کند
      مثلا قیمت هر کیلو کیک x تومان هست مشتری انتخاب کنه گه چند کیلو کیک میخواد
      ی افزونه از سایت http://woocommerce.ir/ خریداری کردیم که مشکل کد نویسی داشت و نه جواب تلفن میدن نه جواب تیکت ی مشت دزد.
    • توسط behrang1368
      سلام خدمت اساتید من یه سوالی دارم اینکه من یه سایت ورد پرسی دارم یه نفری برام طراحی کرده ولی بیشتر قسمت ها از جمله قسمت پلاگین و خیلی چیزا نیست در داشبورد مدیریتی سایت میخوام بدونم ترفندی راه حلی وجود داره من بتونم قسمت پلاگینو رو در داشبروردم ببینم ؟؟؟؟؟

    • توسط hosien68
      سلام دوستان خسته نباشد . وقتتون بخیر
      من یه سایت با وردپرس دارم درست میکنم که این سایت یه سری خدمات داره که به 4 دسته کلی تقسیم میشه و هر کدوم از این 4 دسته خودش به زیرمجموعه های زیادی تقسیم میشه. در واقع میخوام این دسته بندی ها مدیریت بشه . یعنی با توجه به گزینه ای که کاربر انتخاب میکنه اون مسیری رو به کاربر نشون بده که مربوط به دسته بندی خودش هست. البته میخوام  گزینه ای که انتخاب میشه گزینه های زیرمجموعه اون به صورت ajax بیاد و صفحه لود نشه .  
      از دوستان کسی هست که منو راهنمایی کنه که به چه صورت میتونم اینو پیاده سازی کنم و یا اگه راهی یا پلاگینی هست که این کارو بشه باهاش انجام داد , ممنون میشم. مرسی
      در ضمن تو فایل pdf دسته بندی محصولاتش هست. میخوام این گزینه ها رو دسته بندی کنم
      پیوست خدمات2.pdf
    • توسط mrb1994
      سلام به همه دوستان بنده دارم یه قالب طراحی می کنم تو قسمت pagination به مشکلی بر خوردم من از قسمت خواندن وردپرس محدودیت اعمال کردم که تو صفحه بلاگ در هرصفحه 5 تا از پست ها رو نشون بده و ما بقی رو ببره یه صفحه دیگه حالاوردپرس محدودیت رو اعمال کرده ولی صفحه های دیگه رو لینکشو نمیده راه های مختلفی رو امتحان کردم از نصب افزونه های مختلف گرفته تا اضافه کردن کد دستی به function ولی کار نمیکنه
      یه مشکل دیگه هم هست اینکه تو دسته بندی ووکامرسم این محدودیت اصلا اعمال نمیشه
      لطفا راهنمایی کنید خیلی ممنون
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان
      در تب هایی از ووکامرس و قسمت هایی از وردپرس زبان انگلیسی است. برای فارسی شدن کامل وردپرس و ووکامرس باید چکارکنم؟
      واسه فارسی سازی وردپرس از افزونه بسته وردپرس پارسی استفاده می کنم. منو تنظیمات در وردپرس نوشته Setting و این یعنی وردپرس هم کاملا فارسی سازی نشده است. افزونه وردپرس فارسی با افزونه های دیگر ( ویژوال کامپوزر) سایت تداخل دارد و سازگاری ندارد و به همین دلیل نصب نیست.
      افزونه ووکامرس فارسی هم نصب است.
      ممنون میشم راهنمائی بفرمائید.