Hassan Hesampour

این عکس نشونه اینه که سایتم رو هک کردن ؟

24 پست در این موضوع قرار دارد

سلام عزیزان ، وقت بخیر

آقا ما دیروز دو ساعت تو سایت نبودیم که دیدیم یهو 217 تا نظر واسه سایتمون اومده ، بعد که رفتم دیدم یه آی پی خاص تا تونسته نظر گذاشته ، اینم یه عکس از نظراتش :

1373655239681.jpg

به نظرتون سایتم هک شده ؟ یا میخواد بشه یا ... ؟ اصلا این عکس یعنی چی ؟ من باید چیکار کنم ؟ تو رو خدا زود جوابمو بدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز ؛ ربات های نظر دهنده هستن که طبیعیه ... واسه ما هم اینجور چیزا اتفاق میفته

نگران نباشید ...

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه کدکپچا رو نصب کنید و همچنین آکیسمت رو فعال کنید، جلوی خیلی از این ربات ها رو می گیرند.

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از اینکه جوابمو دادید ، یه دنیا ممنون

خیلی خیلی ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه سوال ، من الان کد کپچا رو نصب کردم اما میره پایین فرم ها ، اصلا معلوم نیست ، کاربران هم گیج میشن وقتی میخوان نظر بدن :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما اگه فقط اکیسمت فعال کنید حل میشه و جلوی نظرات جفنگ گرفته میشه و کپچا تا حدودی نیاز نمیشه ولی با بودن کپچا خیالتون کامل راحت میشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز ، الان شما این تکه کد رو ببینید :

#adminmenu #toplevel_page_bws_plugins div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

.admin-color-classic #adminmenu #toplevel_page_bws_plugins div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16_b.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

#adminmenu #toplevel_page_bws_plugins:hover div.wp-menu-image, #adminmenu #toplevel_page_bws_plugins.wp-has-current-submenu div.wp-menu-image {

background: url("../images/icon_16_c.png") no-repeat scroll center center transparent;

}

.wrap #icon-options-general.icon32-bws {

background: url("../images/icon_36.png") no-repeat scroll left top transparent;

}

.admin-color-classic .wrap #icon-options-general.icon32-bws {

background: url("../images/icon_36_b.png") no-repeat scroll left top transparent;

}

#toplevel_page_bws_plugins .wp-submenu .wp-first-item {

display:none;

}

.cptch_example_fields_actions {

float: left;

height: 18px;

width: 140px;

position:relative;

top: -20px;

padding:2px 0;

}

.cptch_example_fields_actions img {

position:relative;

width:30px;

top: 6px;

}

.cptch_block {

direction: rtl;

}

میشه برام درستش کنید تا رنگ پس زمینه کد کپچا یه رنگ غیر از رنگ سفید و مایل به سفید باشه ؟

مثلا نارنجی یا یه رنگی که کد کپچام با پس زمینه سایتم فرق داشته باشه

ممنون از لطفتون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آدرس آنلاین بگذارید

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تو پروفایلتون هم رفتم ادرسی ندیدم

اقای فخار هم دارند میگن لطفا ادرسی بگذارید تا دوستان مشکلتون رو مشاهده کنند تا بتونند کمکتون کنند

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه میشه بگید چجوری کد کپچا رو بیارم بالا تر از دکمه ارسال ، خیلی ممنون ، لطف میکنید

آدرس سایت : bavanat.ir

شرمنده یه لطف دیگه هم بهم بکنید ، شرمنده عزیزان ، من میخوام نظرات مدیران سایت با نظرات بقیه کاربران متفاوت باشه ، اگه میشه اینم واسم بگید چیکارش کنم ، ممنون :wub:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


.post p {
line-height: 10px;
margin: 0px 0px 10px;
padding: 3px;
text-align: justify;
}

لاین رو یکم کمش کردم +پادینگ ببینید درست شد؟(تو خط 17 استایل بزارید)

.

یا اینکه میخوایید کپچا رو بالای سند بزارید؟ :)

وارد comment.php بشید و کد مربوطه رو بالای سند بزارید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیر دوست عزیز.این ها ربات های نظر دهنده یا اسپمر(spammer) هستند.شما دو راه برای حل این مشکل دارید:

  1. امکان نظردهی را فقط برای کاربران عضو فعال کنید
  2. از کد های تصویری(چپتا) برای بخش نظرات استفاده کنید.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از جوابت علیرضا جان ، شرمنده میشه یخورده بیشتر توضیح بدی ؟

ببین من دو تا مشکل داشتم :

1 ) میخوام پس زمینه کد کپچا با پس زمینه سایتم فرق داشته باشه و کد کپچا بیاد بالای قسمتی که متن نظرشون رو مینویسن ، عکس زیر رو ببین :

http://up.bavanat.ir/uploads/1373708661261.jpg

توی عکس بالا ببین ، میخوام کد امنیتی بیاد بالای کادر نظر دهی و رنگ پس زمینش فرق داشته باشه تا کامل معلوم بشه

2 ) مشکل دومم اینه که میخوام وقتی مدیر سایت نظر میده رنگ پس زمینه نظرش با رنگ پس زمینه نظر بقیه کاربران متفاوت باشه

مثل سایت همیار ورد پرس

ممنون میشم اگر واضح تر بگید ، شرمنده

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون میشم اگر واضح تر بگید ، شرمنده

والا واضح تر از این یکم سخت میشه :D .

1)برای اینکه کد کپچا بالای سند قرار بگیره comment.php یا شاید هم function.php رو باز کن دنبال این باش:

<textarea id="comment" class="replyarea" tabindex="4" name="comment"></textarea>

زیر این کد ،کدی که باهاش کپچا رو نمایش میدی بزار.

.

.

2)بسیار سادس:اول خودتون یه کامنت بزارین ببینید کلاسش با بقیه فرق داره یا نه و اگه فرق داشت با سی اس اس هر بلایی خواستی سرش بیارین :D .

اگر نه بگید تا راهنمایی کنم :)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون علیرضا جان ، مورد اول رو جستجو کردم ، همچین کدی داخل هیچکدومش نیست ، نه comment.php و نه function.php

مورد دوم رو متوجه نمیشم ، شرمنده :|

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1)عجیبه! :o دنبال این یکی باشین ، بالاخره باید یه ردی ازش زد که بشه ادیتش کرد :D

<input id="submit" class="replybutton" type="submit" value="ارسال" tabindex="5" name="submit"></input>

2)ساده بود که :D

بزارید تو فایل استایل متوجه تغیرات میشید ایشالا :) .

li #comment-269{
background:#000 !important;
}

.

.

+یکم هم اطلاعاتتون رو بالا ببرید میتونه خیلی بهتون کمک کنه. :);)

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پیداش کردم اما مشکل اینجاس که نمیدونم چجوری کپچا رو فراخونی کنم :(

قسمت دوم هم گذاشتم ، تغییری نکرد ، هیچ جاش :unsure:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

1) با همین کدی که الان فراخوانی کردید دیگه! ! :D (آخرای comment.php دنبالش باشین) :)

.

.

2)واسه قسمت اول تا به کامنت مدیر سایت آیدی یگانه ای ندید نمیشه کاریش کرد. ;)

(برای این کار از codex ها استفاده کنید _ مثلا این <?php comment_ID(); ?> )

به طور مثال اینطوری میزارید تو comment.php


<div class="comment" id="<?php comment_ID(); ?> ">
.
.
</div>

حالا آیدی خاصی برای مدیر در نظر میگیره که به عنوان یه عنصر یگانه میتونید با css متفاوتش کنید.

ویرایش شده در توسط alireza.nh
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدومش رو درست متوجه نشدم ، شرمنده ، همینطوری که گفتید عمل کردم اما جواب نداد :(

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیچکدومش رو درست متوجه نشدم ، شرمنده ، همینطوری که گفتید عمل کردم اما جواب نداد :(

1)یکم دقت کنید و دست به کد شید، جواب میده :) در صورت لزوم comment رو بزارید خودم یا دوستان رسیدگی میکنن.

.

.

2)تقریبا غیر ممکنه :o . یعنی شما اصلا آیدی نمیگیرید واسه کامنت مدیر؟ (آیدی یک عدد میباشد!!)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علیرضا جان شما گفتید این کد رو پیدا کن :


<input id="submit" class="replybutton" type="submit" value="ارسال" tabindex="5" name="submit"></input>

منم پیداش کردم ، بعد گفتی زیر این کد ،کدی که باهاش کپچا رو نمایش میدم بذارم

راستش نمیدونم چجوری کد کپچا رو بذارم زیر این کد ، اصلا نمیدونم کد فراخوانی کپچا رو از کجا باید بیارم ، تا این حد اطلاعات منو در نظر بگیر ، بعد بهم بگو که چیکار کنم :unsure:

==================================================================================

میدونم آی دی یه عدده ، الان فرض کن آی دی مدیر سایت 4 باشه ، حالا این 4 رو کدوم قسمت باید بذارم ؟ باید چیکار کنم ؟

شرمنده که اینقدر مزاحمت میشم اما واقعا نمیدونم

علیرضا جان سوال دومم میدونی در چه موردیه ؟

میخوام رنگ نظر مدیر سایت با بقیه نظر دهندگان فرق داشته باشه ها

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بهتر بود این سوالات رو در تاپیک جدید مطرح می کردید

راستش نمیدونم چجوری کد کپچا رو بذارم زیر این کد ، اصلا نمیدونم کد فراخوانی کپچا رو از کجا باید بیارم ، تا این حد اطلاعات منو در نظر بگیر ، بعد بهم بگو که چیکار کنم :unsure:

کدوم افزونه رو استفاده می کنید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام آقا مرتضی

آره ببخشید ، باید توی یه تاپیک جدید عنوان میکردم

افزونه Captcha

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در تاپیک جدید مطرح کنید

اونجا پیگیری میکنیم :)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط رضا مهدیار
      سلام دوستان
      گروه ما برای بخش سایت و مدیریت رسانه های اجتماعی با یک فرد با انگیزه تمایل همکاری داره، رسانه ما در زمینه فینتک و اقتصاد هستش ممنون میشم از دوستان اگر  خودتون تمایل دارید یا کسی رو میشناسید معرفی کنید ممنونم
    • توسط marketdl.com@gmail.com
      با سلام. وقت همگی بخیر
      بنده یه قالب فروشگاهی رو طراحی کردم. الان بخش سبد خرید ، عضویت و لاگین و کدتخفیف مشکل داره
      بخش سبد خرید : وقتی کاربر لاگین باشه سبد خرید به درستی کار میکنه، اما وقتی لاگین نباشه نمیتونه 2 تا محصول به سبد اضافه کنه. آدرس سایت هم androidsrc.ir هستش. خودتون تست کنید.
      بخش عضویت و لاگین : بخش عضویت درسته و اطلاعات کاربر پس از عضویت داخل دیتابیس ذخیره میشه، اما توی بخش کاربران وردپرس نمیاد. لاگین هم اصلا کار نمیکنه
      بخش کدتخفیف هم اصلا کار نمیکنه
       
      درضمن سایت بنده قبلا قالبش یه چیز دیگه بود و وردپرس نسخه پایین روش نصب بود، به خاطر اینکه نمی شد وردپرس رو آپدیت کنم، مجبور شدن قالب جدید طراحی کنم تا با وردپرس و ووکامرس جدید همخونی داشته باشه. یه سری اطلاعات از قبل مصل محصول و پست و کاربر وجود داشته. و الان این مشکلات به وجود اومده
      هر کسی میتونه مشکل رفع کنه بنده هزینش رو پرداخت میکنم
    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده