• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
progpars

[سوال] نوشتن سیستم اپلود فایل

7 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ؛

میخواستم طریقه foreach کردن در استفاده از چند تا input رو بدونم .

من الان یک اسکریپت اپلود هست دارم مینیویسم و کدای php من به این شکل شده :


<?php
$file_name=$_FILES["fileup"]["name"];
$file_addres="up/".$file_name;
if(move_uploaded_file($_FILES["fileup"]["tmp_name"],$file_addres)){
echo "فایل".$file_name."با موفقیت ارسال شد";
}
else{
echo "خطا در هنگام آپلود ";
}
?>

حالا تو فرمم اومدم از دو تا input استفاده کردم :


<input type="file" name="fileup[]"/>
<input type="file" name="fileup[]"/>

میخوام نحوه استفاده از foreach رو در کدهای php فوق برام پیاده کنید .

تشکر

ویرایش شده در توسط progpars
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما در حقیقت دارید اطلاعات فایل رو سریالایز میکنید.

مثلا برای نمایش اسم فایل همچین کدی باید استفاده بشه:

foreach ($_FILES['fileup']['name'] as $file) {

echo $file;

}

برای اطلاعات بیشتر در مورد این متد:

http://php.net/manual/en/features.file-upload.multiple.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقاً متوجه منظورتون نشدم .

متغیر $file که شما استفاده کردید پیش فرض هست ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

foreach یه حلقه برای نمایش اعضای آرایه است که در هر بار گردش به ترتیب یک عضو آرایه رو در $file قرار میده .

این مثال شاید ساده تر موضوع رو بگه



$arr = array('reza','morteza','progpars');

foreach($arr as $val)
{
echo $val.'-';
}

// output reza-morteza-progpars

ویرایش شده در توسط rezaonline
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آقا رضا آرایه ها رو میدونم val که شما بکار بردید برای همون reza و morteza و... که بعدش اومدی echo کردی .

بحث من الان سر اینه که کدایی که باسه اپلود هست باید داخل foreach باشه که آقا مرتضی داد ؟

یک مثال ساده تر در مورد اپلود چند فایل مثال بزنید با foreach اگر امکان داره .

تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آموزشهاش که همه جا هست .

http://www.google.com/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=how+to+make+php+uploder

فرض کن شما فقط یک فایل رو معتبر سنجی مکینی و آپلود میکنی .

حالا بیا توی حلقه همون کارها رو بکن.

نکته بعدی اینکه لازمه بگم اگه آپلودر رو واسه استفاده شخص خودت میخوای مشکلی نیست اما اگه میخوای برای کاربرا بذاری که آپلود کنن ، باید یه هاست جداگانه براش بگیری که از سایتت جدا باشه .

تا حالا کسی نتونسته امنیت صد در صد فایلهای آپلودی رو تضمین کنه .

حتی یه عکس ساده میتونه شامل دستورات پی اچ پی باشه !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثال با foreach:

http://blue-and-orange.net/articles/php/multiple-files-upload/

میتونید از for هم استفاده کنید:

http://www.phpro.org/examples/Multiple-file-upload.html

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری