senator ali

مشکل با افزونه w3 total cache

20 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت عزیزان وردپرسی!

بنده 2 روز نوسان حجم دارم! برای خودم که خیلی عجیبه برای شما نمیدونم!

یعنی حجم هاست بنده مدام کم یا زیاد میشه! زیلاد شدنش رو میشه توجیح کرد ولی کم شدنش نمیدونم چه صیغه ایه!

از disk space usage بررسی کردم و این نوسان حجم در دو مسیر زیر اتفاق میوفته :

public_html/wp-content/cache/object

public_html/wp-content/cache/page_enhanced

هر دو مربوط به کش سایت و افزونه w3 total cache هستش.

به نظرتون مشکلش چیه؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلی نیست

کش ساخته می شه حجم بالا می ره و به انقضا می رسه پاک می کنه حجم می آد پایین و درخواست جدید برای خوندن سایت صادر می شه دوباره کش را می سازه

این روال کار کشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آخه تا حالا اینجوری نبود. بد جوری حجم بالا پایین میشه!؟

مثلا امروز یه دفعه 100 مگابایت رفت بالا و بعد دوباره 30 مگابایت اومد پایین دوباره رفت بالا.

چرا این اتفاق قبلا نمی افتاد ؟

مصرف cpu رو هم به نظرم تحت تاثیر گذاشته و مصرف بالا برده. چون تمام افزونه ها و قالب غیر فعال کردم ولی باز مصرف cpu بالاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راستی حجم نرمال این مسیر هایی که گفتم باید چقدر باشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این روال که imanfakhar فرمودند ادامه پیدا میکنه و طبیعی هست

به نظرم اگر از هاست استراکی استفاده میکنید از این افزونه استفاده نکنید و اگر لازم دارید محل ذخیره شدن اطلاعات کش رو روی یه سرور دیگه تنظیم کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون بایت پاسخ هاتون

راستش بنده مجاز به استفاده 1% cpu هستم. ولی الان بیشتر از این مقدار دارم مصرف میکنم. به خاطر همین تمام افزونه ها و قالب سایت رو غیر فعال کردم به جز w3 total cache و همچنان مصرف cpu بالاست. و حالا مطمئن هستم که به خاطر وجود این افزونه ست. تمام تنظیمات هم طبق آموزش های قبلی انجام دادم ولی نمیدونم مشکلش چیه که انقد پردازش ها رو بالا برده :(

لطفا تا پشتیبانی هاست کچلم نکرده کمکم کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید افزونه کش در هر شکلی به سایت کمک نمی کنه

کاری که کش انجام می ده اینه

در قالب جاهایی هست که بجای محتوا یک کلید یا تابع قرار می گیره مثلا منوی جدیدترین ارسال ها حالا وقتی صفحه باز می شه باید موتور سایت دیتابیس را چک کنه و ببینه ده مطلب آخر چیه و عناوین اونها را در صفحه بچینه که وقتی تعداد این گزینه ها بالا می ره مسلما وقت گیره

حالا کش می آد وقتی یکبار صفحه ای باز شد نتیجه کوئری ها را روی پوشه خودش ذخیره می کنه و با اون نتیجه ها تمام صفحاتی که تا به حال دیده شدند رو بازسازی و آماده می کنه تا اگر کاربر صفحه دیگه ای را باز کرد دوباره تمام اون سئوال و جوابها ساخته نشه و برای مدت نگهداری این ساختار تاریخ انقضا داره یک ربع یک ساعت یا 3 ساعت ... بعد که ساخته های سری قبلش منقضی شدند همه ی اونها را حذف کمی کنه و با کاربر بعدی تکرار

حالا فرض کنید سایتی داریم که هر 15 دقیقه یک بازدیدکننده داره و تایم کش هم روی 15 دقیقه است چه اتفاقی می افته

تقریبا موازی با دیدن هر کاربر یکبار تمام سایت را بازسازی می کنه یعنی کاربر بجای لود یک صفحه باید منتظر بازسازی کل سایت باشه که هم بیه cpu فشار می آره و هم برعکس کاراییش باعث کندی سایت می شه

اختلاف حجم ها هم بخاطر اینه که نتایج هر دفعه را با دفعه بعد جمع می کنه یعنی اگر تا بحال 100 صفحه ساخته و امروز ده صفحه باز بشند فردا 110 صفحه می سازه ...

در مرحله اول باید ببینید آیا واقعا به کش نیاز دارید یا با بهینه سازی قالب به نتیجه می رسید

و در مرحله دوم باید تاریخ انقضای افزونه را جوری تنظیم کنید که حداقل از یکبار ساخت کش ها 100 نفر بتونند بهره ببرند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از توضیحاتتون

انقد از کش و افزونه هاش مطلب هست که من دیگه گیج شدم.

من اگه بخوام برای یک ساعت این اطلاعات در کش باقی بمونه چه عددی و در چه قسمت از افزونه w3 total cache باید وارد کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون از توضیحاتتون

انقد از کش و افزونه هاش مطلب هست که من دیگه گیج شدم.

من اگه بخوام برای یک ساعت این اطلاعات در کش باقی بمونه چه عددی و در چه قسمت از افزونه w3 total cache باید وارد کنم ؟

ببنید واحد چی هست

احتمالا براساس دقیقه هست

که 60 میشود

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو تا قسمت هست که نمی دونم هر کدوم مخصوص چی هستش :

یکیش

Default lifetime of cache objects هستش و اونیکی

Garbage collection interval هر دوشون باید یه تایم بهشون بدیم. لطفا یه توضیحی در مورد این دو قسمت بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اولی زمان کش شدن فایلهاست

دومی زمانی هست که افزونه فایلهای اضافی رو حذف میکنه ، فایلهایی که زمان کششون گذشته

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به نظر شما برای یه سایت با 2000 بازدید روزانه و رتبه 10000 آلکسا برای این دو مورد چه تایمی رو بزنم خوبه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما به تعداد پستی که در روز ارسال میکنید توجه کنید

اگر در هر 1 ساعت 1 پست هست

خب زمان کش را 1 ساعت قرار دهید

اگر بازدید بالا هست این زمان باید افزایش داشته باشد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی مورد اول رو 1 ساعت قرار بدم ؟

مورد دوم که فرمودید برای حذف شدن فایلهاست رو چه مقداری قرار بدم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در موردی اولی توضیح دادم:

ببنید واحد چی هست

احتمالا براساس دقیقه هست

که 60 میشود

مورد دوم هم میتوانید دوبرابر اولی قرار دهید

(عنوان تاپیک ویرایش شد)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خیلی ممنون

مرسی از راهنمایی هاتون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

واااااااای به دادم برسید. من این تنظیمات رو انجام دادم ولی مشکل وحشتناک تر شد. الان مقدار مصرف cpu شده 30%

من مجاز به استفاده از 1% هستم

خواهش میکنم کمک کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آقا کسی پیدا نمیشه اینجا این افزونه w3 total cache رو با توجه به سایت من تنظیم کنه

به خدا من 3 روزه درگیرشم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت عزیزان وردپرسی!

بنده 2 روز نوسان حجم دارم! برای خودم که خیلی عجیبه برای شما نمیدونم!

یعنی حجم هاست بنده مدام کم یا زیاد میشه! زیلاد شدنش رو میشه توجیح کرد ولی کم شدنش نمیدونم چه صیغه ایه!

از disk space usage بررسی کردم و این نوسان حجم در دو مسیر زیر اتفاق میوفته :

public_html/wp-content/cache/object

public_html/wp-content/cache/page_enhanced

هر دو مربوط به کش سایت و افزونه w3 total cache هستش.

به نظرتون مشکلش چیه؟

علی جان اگر روی آبتین وب بوده، منم روی آبتین وب سرویس داشتم همین اتفاق افتاده بود دو سه روز قبل! مشکل از سرور آبتین بود نگران نباش!
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

علی جان اگر روی آبتین وب بوده، منم روی آبتین وب سرویس داشتم همین اتفاق افتاده بود دو سه روز قبل! مشکل از سرور آبتین بود نگران نباش!

حرفهای ایشون تایید میشه منم از آبتین وب هاست دارم مشکل از سروره

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط hamid_diablo
      سلام دوستان
      من وردپرس رو روی لوکال هاست نصب کرده بودم
       
      تا چند روز پیش مشکلی نداشتم تا اینکه یه پوسته جدید نصب کردم و بعد از اون متاسفانه وردپرس بالا نیامد (صفحه سفید ظاهر شد )
       
      فقط قالب صحیفه رو نمایش میده بدون پیشخوان!!!
       
      وردپرس و پاک کردم و دوباره روی لوکال هسات نصب کردم اما مشکل برطرف نشد !
      ممنون میشم راهنماییم کنید