reazah

اسكرول بار با JS و CSS

3 پست در این موضوع قرار دارد

چطوري ميشه مثل اين سايت با JS و CSS اسكرول بار ساخت

سمت راست پايين

http://www.keenthemes.com/preview/metronic/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطالعه کنید.

http://baijs.nl/tinyscrollbar/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل را دانلود کنید و //اچلود کنید به قالب

bookmarkscroll.zip

به هدر سایت اضافه کنید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/bookmarkscroll.js">
/***********************************************
* Scrolling HTML bookmarks- © Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Project Page at http://www.dynamicdrive.com for full source code
***********************************************/
</script>

و پیوندهایی که می خواهید در صفحه اسکرول داشته باشند را به شکل زیر بسازید


<a href="javascript:bookmarkscroll.scrollTo('header')">top</a>

که header نام آی دی محلیبست که بهش اسکرول انجام می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی ، من میخوام وقتی زیر منوها باز میشن از هم فاصله داشته باشن. اگه به منوها padding یا margin بدم درست میشه ولی فاصله ها خیلی زیاد میشن.
      با تشکر و سپاس

    • توسط jistili1
      سلام دوستان.من اومدم به قول خودم سایتم رو با استفاده از دستور های media query در css ریسپانسیو کردم.سایتم اینه:namavaz.ir.اومدم برای سایز های مختلف device سایت رو تعریف کردم.ولی الان وقتی سایت رو باز میکنید اصلا کاری به مدیاکوئری ها نداره.همون صفحه ای که روی لپتاپم میاره رو روی موبایل میاد زوم بک میکنه.اگه سایز مرورگر رو توی لپتاپ تغییر بدم مدیاکوئری ها کار میکنن ولی روی موبایل مشکل داره.ممنون میشم راهنمائیم کنید.
    • توسط Ali Brm
      سلام خدمت دوستان
      توی قسمت‌های مختلف وردپرس و توی قالب بخشی وجود داره که میشه کلاس CSS یا ID اون رو اضافه کرد. من با کلاس‌ها و ID آشنایی دارم ولی نمی‌دونم چه جوری باید از اون استفاده کرد. اگه امکانش هست یه توضیح با یک مثال بفرمایید.
      ممنون

    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      بعضی افزونه‌ها میتونن به صورت گرافیکی یا دستی بیان و ظاهر سایت رو تغییر بدن. مثلا با افزونه مداد زرد میشه کلی توی کد ظاهری سایت دست برد.
      من خودم به CSS و HTML آشنایی دارم ولی سوالی که برام پیش میاد اینه که افزونه ای مانند مداد زرد کدهای CSSاش رو کجا مینویسه
      یه مثال کوچیک بزنم. مثلا اگه دستی برم توی کدهای قالبم و دستی روی فایلش یه تغییری ایجاد کنم خب تغییر اعمال میشه ولی وقتی میرم تنظیمات قالب توی وردپرس و ذخیره تنظیمات رو میزنم همه کدهایی که دستی وارد کردم همه میپره. دلیلش رو میدونم اینه که خب کدهای برنامه نویسی این کدها را میسازند برای همین وقتی "ذخیره تنظیمات" زده میشه همه کدها از اول نوشته میشن (تا حدودی)
      ولی سوالم اینه که چرا مداد زرد یا Visual Composer این اتفاق براش نمیوفته. ینی کدهاش رو کجا می‌نویسه که باقی می‌مونه؟
    • توسط Ali Brm
      با سلام خدمت دوستان
      سوالی که داشتم درباره شخصی سازی قالب سایتم است.
      در حال طراحی قالب سایتم هستم و از قالب publisher استفاده میکنم. در بعضی قسمت ها مثلا لوگوی سایت، اطراف آن Padding: 25px وجود داره. به فایل CSS قالب رجوع کردم و این عدد رو به 0px تغییر دادم و بعد از سیو مشکلم حل شد و padding اطراف لوگوی سایتم نبود. مشکل اینجاست که مثلا در تنظیمات قالب با استفاده از خوده ورد پرس و خوده ابزارهای قالب کافیه گزینه "ذخیره تنظیمات" رو بزنم تا همه چی دوباره برگرده و Padding مجدد بوجود میاد. این رو هم میدونم که اینها یک سری کد هستند که با زدن "ذخیره تنظیمات" اجرا میشن و اعدادی که دستی تغییر دادم رو مجدد با تنظیمات از پیش تعریف شده قالب رونوشت میکنن. حالا میخوستم بدونم راه حل چیه؟ این یکی از موارد بود. مثلا شاید بخوام هدر سایتم ارتفاع خاصی داشته باشه یا رنگ متنی رو جدا تغییر بدم. چه جوری میتونم این مشکل رو حل کنم؟
      سعی کردم توضیح واضح باشه اگه گویا نیست دوستان بفرمایند تا بیشتر توضیح بدم.
      ممنون و متشکر