reazah

اسكرول بار با JS و CSS

3 پست در این موضوع قرار دارد

چطوري ميشه مثل اين سايت با JS و CSS اسكرول بار ساخت

سمت راست پايين

http://www.keenthemes.com/preview/metronic/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مطالعه کنید.

http://baijs.nl/tinyscrollbar/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این فایل را دانلود کنید و //اچلود کنید به قالب

bookmarkscroll.zip

به هدر سایت اضافه کنید


<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo('template_url'); ?>/bookmarkscroll.js">
/***********************************************
* Scrolling HTML bookmarks- © Dynamic Drive DHTML code library (www.dynamicdrive.com)
* This notice MUST stay intact for legal use
* Visit Project Page at http://www.dynamicdrive.com for full source code
***********************************************/
</script>

و پیوندهایی که می خواهید در صفحه اسکرول داشته باشند را به شکل زیر بسازید


<a href="javascript:bookmarkscroll.scrollTo('header')">top</a>

که header نام آی دی محلیبست که بهش اسکرول انجام می شه

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      امیدوارم حالتون خوب باشه
      لطفا یه نگاهی به کد زیر بندازید
      <p>Paragraph 1</p> <p>Paragraph 2</p> <p>Paragraph 3</p> <p>Paragraph 4</p> <button id="calcBtn">Calculate</button> <div id="result"></div> <script> $(window).ready(function () { $('#calcBtn').click(function (e) { $('p').each(function () { $(this).css('color','rgb('+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +','+ rand(0,255) +')'); $('#result').append($(this).html()); // ----------------- This Code : //$('#result').append($(this)); }) }); }) </script> در اون قسمتی از کد که دارم محتوی کدهای پاراگراف رو به تگ div اضافه میکنم یه سوالی ذهن منو مشغول کرده.
      اگر همین کدی که الان هست رو اجرا کنیم، جی کوئری هربار توی حلقه رنگ تگ اصلی رو تغییر میده و یه کپی از اون پاراگراف میگیره و اضافه میکنه به div.
      ولی اگه اون تکه کدی که کامنت هست رو با اون خط جایگزین کنیم، میاد و هر بار کلا تگ پاراگراف رو برمیداره و اضافش میکنه به div. یعنی دیگه کپی ازش نمیگیره و دیگه تگ های p اون بالا باقی نمیموند.
      میخواستم ببینم آیا من درست فهمیدم ؟ یا مشکلی توی کد هست که اینجوری اجرا میشه ؟!
      باتشکر فراوان
       
    • توسط SadraHkm
      سلام دوستان
      برای لود کردن فایل های جاوااسکریپت میتونیم اسکریپت رو در تگ head یا قبل از تگ /body بذاریم. وقتی که در تگ head میذاریم، قبل از اینکه محتوای صفحه خونده بشن، این فایل لود میشه. ولی ایا وقتی در اخر صفحه ( قبل از /body ) هم گذاشته میشه، قبل از خونده شدن محتوای صفحه این فایل لود میشه یا بعدش یا همزمان باهاش ؟!
      بعد سوال دیگه اینکه اگه ما فایل رو در اخر سندمون لود کنیم، چه فرقی میکنه با اینکه از attribute defer استفاده کنیم ؟ این attribute که دقیقا همون کار رو انجام میده !
      ممنون میشم کمی توضیح بدید
      باتشکر
    • توسط madidi
      سلام یه تگ i frame دارم که لینک یه صفحه سایت داره و محتوا اون سایت پخش میکنه حالا اگه بخوام توی صفحه اصلی که تگ ای فریم داره به محتوا تگم استایل بدم آیا میتونم یا باید حتما از توی خود لینک هدف استایل تعیین بشه ؟
       
      امیدوارم بتونم متوجه تون کرده باشم که چی شده
    • توسط WpFixer
      سلام
      عکس زیر رو نگاه کنید
      متن "سلام" هیچ div ای نداره
      چطوره می تونم فقط رنگ متن "سلام" رو تغییر بدم؟

       
      اصلا فرض کنید میخواید رنگ متن "آغاز شده توسط" رو در بالای همین تاپیک عوض کنید یا بولدش کنید.
      چیکار می کنید؟
      مرسی
    • توسط Selno
      سلام من میخواستم فایل های css و js رو به جای اینکه تو هدر و به وسیله get_template_directory_uri فراخوانی کنم به صورت enqueu_style در functions قالبم تعریف کنم ولی متاسفانه تغییرات اعمال نمیشه این روشی که توی تصویر استفاده کردم مشکلش چیه ؟