• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
سعید شعبانی

ادغام تمام فایل های javascript در یک فایل

8 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

من داخل قالب سایتم 3 کد javascript دارم که یکیشون را در یک فایل .js ذخیره کردم و در هدر فراخوانی می کنم و دوتای دیگه را هم به صورت جداگانه مستقیما داخل فوتر قالب قرار دادم. حالا می خواهم که اگر بشه این سه تا فایل جاوا اسکریپت را در یک فایل قرار بدم. آیا امکانش هست؟

کمی هم جستجو کردم و به این صفحه رسیدم ولی چیزی ازش نفهمیدم

ویرایش شده در توسط سعید شعبانی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب همه رو توی یک فایل کپی کنید

مشکلی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من همه رو داخل یک فایل گذاشتم به شکل زیر


//تب
$(document).ready(function(){$(".tab_content").hide();$("ul.tabs li:first").addClass("active").show();$(".tab_content:first").show();$("ul.tabs li").click(function(){$("ul.tabs li").removeClass("active");$(this).addClass("active");$(".tab_content").hide();var activeTab=$(this).find("a").attr("href");if($.browser.msie){$(activeTab).show();}
else{$(activeTab).fadeIn();}
return false;});});$(document).ready(function(){$(".tab_content1").hide();$("ul.tabs1 li:first").addClass("active").show();$(".tab_content1:first").show();$("ul.tabs1 li").click(function(){$("ul.tabs1 li").removeClass("active");$(this).addClass("active");$(".tab_content1").hide();var activeTab=$(this).find("a").attr("href");if($.browser.msie){$(activeTab).show();}
else{$(activeTab).fadeIn();}
return false;});});
//گوگل آنايلز
var _gaq=_gaq||[];_gaq.push(["_setAccount","UA-30744573-1"]);_gaq.push(["_trackPageview"]);(function(){var e=document.createElement("script");e.type="text/javascript";e.async=true;e.src=("https:"==document.location.protocol?"https://ssl":"http://www")+".google-analytics.com/ga.js";var t=document.getElementsByTagName("script")[0];t.parentNode.insertBefore(e,t)})()
//منوي چسبان
$(window).scroll(function(){var e=$(window).scrollTop();var t=150;if(e<t){$("#header").removeClass("sticky")}else{$("#header").addClass("sticky")}})
//بخش ورود
$(document).ready(function(){$("a[id=modal]").click(function(e){e.preventDefault();var t=$(this).attr("href");var n=$(document).height();var r=$(window).width();$("#mask").css({width:r,height:n});$("#mask").fadeIn(1e3);$("#mask").fadeTo("slow",.9);var i=$(window).height();var s=$(window).width();$(t).css("top",i/2-$(t).height()/2);$(t).css("left",s/2-$(t).width()/2);$(t).fadeIn(1e3)});$(".window .close").click(function(e){e.preventDefault();$("#mask, .window").hide()});$("#mask").click(function(){$(this).hide();$(".window").hide()})})

اونی که برای tab و گوگل آنالیز هست درست کار می کنه ولی اون هایی که برای نوار چسبان و بخش ورود هست درست کار نمی کنند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور تست کنید:

//تب

$(document).ready(function(){

$(".tab_content").hide();$("ul.tabs li:first").addClass("active").show();$(".tab_content:first").show();$("ul.tabs li").click(function(){$("ul.tabs li").removeClass("active");$(this).addClass("active");$(".tab_content").hide();var activeTab=$(this).find("a").attr("href");if($.browser.msie){$(activeTab).show();}

else{$(activeTab).fadeIn();}

return false;});});$(document).ready(function(){$(".tab_content1").hide();$("ul.tabs1 li:first").addClass("active").show();$(".tab_content1:first").show();$("ul.tabs1 li").click(function(){$("ul.tabs1 li").removeClass("active");$(this).addClass("active");$(".tab_content1").hide();var activeTab=$(this).find("a").attr("href");if($.browser.msie){$(activeTab).show();}

else{$(activeTab).fadeIn();}

return false;});

//بخش ورود

$("a[id=modal]").click(function(e){e.preventDefault();var t=$(this).attr("href");var n=$(document).height();var r=$(window).width();$("#mask").css({width:r,height:n});$("#mask").fadeIn(1e3);$("#mask").fadeTo("slow",.9);var i=$(window).height();var s=$(window).width();$(t).css("top",i/2-$(t).height()/2);$(t).css("left",s/2-$(t).width()/2);$(t).fadeIn(1e3)});$(".window .close").click(function(e){e.preventDefault();$("#mask, .window").hide()});$("#mask").click(function(){$(this).hide();$(".window").hide()})

//منوي چسبان

$(window).scroll(function(){var e=$(window).scrollTop();var t=150;if(e<t){$("#header").removeClass("sticky")}else{$("#header").addClass("sticky")}})

});

//گوگل آنايلز

var _gaq=_gaq||[];_gaq.push(["_setAccount","UA-30744573-1"]);_gaq.push(["_trackPageview"]);(function(){var e=document.createElement("script");e.type="text/javascript";e.async=true;e.src=("https:"==document.location.protocol?"https://ssl":"http://www")+".google-analytics.com/ga.js";var t=document.getElementsByTagName("script")[0];t.parentNode.insertBefore(e,t)})();

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ّباز همون مشکل قبلی یعنی :

اونی که برای tab و گوگل آنالیز هست درست کار می کنه ولی اون هایی که برای نوار چسبان و بخش ورود هست درست کار نمی کنند

وجود داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو بخش دیگه رو حذف کنید ببینید درست میشه؟ برای تست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دو بخش دیگه رو حذف کنید ببینید درست میشه؟ برای تست

اون دوتا رو حذف کردم ولی بازم کار نکردند


//بخش ورود
$("a[id=modal]").click(function(e){e.preventDefault();var t=$(this).attr("href");var n=$(document).height();var r=$(window).width();$("#mask").css({width:r,height:n});$("#mask").fadeIn(1e3);$("#mask").fadeTo("slow",.9);var i=$(window).height();var s=$(window).width();$(t).css("top",i/2-$(t).height()/2);$(t).css("left",s/2-$(t).width()/2);$(t).fadeIn(1e3)});$(".window .close").click(function(e){e.preventDefault();$("#mask, .window").hide()});$("#mask").click(function(){$(this).hide();$(".window").hide()})
//منوي چسبان
$(window).scroll(function(){var e=$(window).scrollTop();var t=150;if(e<t){$("#header").removeClass("sticky")}else{$("#header").addClass("sticky")}})
});

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یه جای کارتون درست نیست.

ببینید اگر همین کدها مستقیم توی پوسته کار میکنن، وقتی توی فایل js هم قرار میگیرین باید درست کار کنن

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amzzm75
      باسلام و احترام قالبی که من استفاده میکنم تعداد زیادی فایل css و javascript داره به طوری که تعداد درخواست ها به سرور منو زیاد کرده به طوری که وقتی با gtmetrix تست میکنم میزنه 150 درخواست به سرور و به فشرده نبودن و تعداد زیاد فایل ها ایراد میگیره من یه بار اومدم با سایتایی که این فایلا رو فشرده میکنن فشردشون کردم اما فونت و ظاهر بعضی قسمت های سایت بهم ریخت و مجبور شدم به حالت قبل برش گردونم موندم چیکار کنم که تعداد فایل ها کم بشه تا سرعت لود سایت بالاتر بره و سایت بهینه بشه لطفا راهنمایی کنین 
      آدرس سایت من:umagazine.ir
    • توسط DariushGreat
      سلام
      من با كمك واكر كاري كردم كه تكسونومي دلخواهم رو با wp_list_categories به گونه چك‌باكس نمايش بدم.
      كد واكر تبديل كننده فهرست دسته‌بندي به چك‌باكس دسته بندي:
      class Walker_Category_Checklist extends Walker { public $tree_type = 'category'; public $db_fields = array ('parent' => 'parent', 'id' => 'term_id'); //TODO: decouple this public function start_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent<ul class='children'>\n"; } public function end_lvl( &$output, $depth = 0, $args = array() ) { $indent = str_repeat("\t", $depth); $output .= "$indent</ul>\n"; } public function start_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array(), $id = 0 ) { if ( empty( $args['taxonomy'] ) ) { $taxonomy = 'category'; } else { $taxonomy = $args['taxonomy']; } if ( $taxonomy == 'category' ) { $name = 'post_category'; } else { $name = 'tax_input[' . $taxonomy . ']'; } $args['popular_cats'] = empty( $args['popular_cats'] ) ? array() : $args['popular_cats']; $class = in_array( $category->term_id, $args['popular_cats'] ) ? ' class="popular-category"' : ''; $args['selected_cats'] = empty( $args['selected_cats'] ) ? array() : $args['selected_cats']; if ( ! empty( $args['list_only'] ) ) { $aria_cheched = 'false'; $inner_class = 'category'; if ( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ) ) { $inner_class .= ' selected'; $aria_cheched = 'true'; } /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n" . '<li' . $class . '>' . '<div class="' . $inner_class . '" data-term-id=' . $category->term_id . ' tabindex="0" role="checkbox" aria-checked="' . $aria_cheched . '">' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</div>'; } else { /** This filter is documented in wp-includes/category-template.php */ $output .= "\n<li id='{$taxonomy}-{$category->term_id}'$class>" . '<label class="selectit"><input value="' . $category->term_id . '" type="checkbox" name="'.$name.'[]" id="in-'.$taxonomy.'-' . $category->term_id . '"' . checked( in_array( $category->term_id, $args['selected_cats'] ), true, false ) . disabled( empty( $args['disabled'] ), false, false ) . ' /> ' . esc_html( apply_filters( 'the_category', $category->name ) ) . '</label>'; } } public function end_el( &$output, $category, $depth = 0, $args = array() ) { $output .= "</li>\n"; } } و كدي كه باهاش نمايش مي‌دم:
      $args = array( 'taxonomy' => 'brands', 'walker' => new Walker_Category_Checklist, ); wp_list_categories( $args ); و اما كد جاوايي كه كارش اينه كه با وارسي نشاني كنوني، مي‌تونه اون رو به نشاني دلخواه تغيير بده:
      URL = document.URL; if(URL.indexOf('نشاني 1') != -1) URL = URL.replace('نشاني 1','نشاني 2'); else URL = URL.replace('نشاني 2','نشاني 1'); window.location = URL; حالا من چگونه اينا رو با هم مچ كنم تا هنگامي كه روي يك چك‌باكس ترم كليك كردم، اسلاگ اون چك باكس رو به نشاني اضافه كنه؟
       
      سپاس براي راهنمايي و كمك
    • توسط .Ibrahim
      درود
      دوستان من تو سایتم از یه Iframe استفاده میکنم که کد صلوات شمار هست، که از این صفحه:


      http://gonak.ir/salavatt/index.php

      برای صفحه اصلی سایتم، با این کد فراخوانی میشه:


      <iframe name="صلوات شمار" frameborder="0" scrolling="no" style="left:0px;top:0px; margin:0px; padding:0px; position:fixed; z-index:1000; width:82px; height:48px;" src="http://gonak.ir/salavatt/index.php"></iframe>

      حالا میخوام اگه بشه از کد جاوا بجای iframe استفاده کنم، لطفا راهنمایی کنید، اصلا امکانش هست؟
    • توسط shahin69
      سلام
      دوستان من یه فرم به کاربران نمایش میدم میخوام که این فرم زمانبندی بشه
      یعنی به مدت مثلا 20 دقیقه کاربر وقت داشته باشه که فرم را پر کنه اگر قبل این زمان کاربر
      ارسال زد که اطلاعات برن به دیتابیس
      اگر هم دکمه ارسال نزد به صورت اتوماتیک فرم ازسال بشه
      چه جوری باید این کارو انجام بدم؟
    • توسط Morteza
      سلام
      کد زیر (که قبلا نوشتم) برای ایجاد صفحه pop-up فقط در کلیلک اول هست. یعنی در کلیک های بعدی در همون صفحه و یا صفحات دیگر سایت هیچ صفحه pop-up دیگه ایی باز نخواهد شد.
      کد اول در تگ head:

      <script type="text/javascript"> var needpop = 1;
      var vc_cn = "firstclickobnlybymorteza";
      var vc_url = "http://forum.wp-parsi.com/";
      if (readCookie(vc_cn)) {
      needpop = 0;
      }else{
      needpop = 1;
      }
      var PopWidth = 800;
      var PopHeight = 600;
      var PopTargetingMethod = 100;
      var PopUseDivLayer = 1;
      var RTSDomain = vc_url;
      var debugDomain = vc_url;
      var Page_Popped = false;
      var Page2_Popped = false;
      var Page_Loaded = false;
      var Page_Enter;
      var MySiteDomain = window.location.href.split('/');
      if (needpop == 1) {
      InitPop()
      }
      function InitPop() {
      Page_Enter = new Date();
      if (window.captureEvents) {
      window.captureEvents(Event.CLICK);
      window.onclick = LoadStandardPop
      } else document.onclick = LoadStandardPop
      }
      function SiteEnter() {
      Page_Loaded = true
      }
      function createCookie(name, value, days) {
      if (days) {
      var date = new Date();
      date.setTime(date.getTime() + (days * 24 * 60 * 60 * 1000));
      var expires = "; expires=" + date.toGMTString()
      } else var expires = "";
      document.cookie = name + "=" + value + expires + "; domain=.akhjoonbazi.com; path=/"
      }
      function readCookie(name) {
      var ca = document.cookie.split(';');
      var nameEQ = name + "=";
      for (var i = 0; i < ca.length; i++) {
      var c = ca[i];
      while (c.charAt(0) == ' ') c = c.substring(1, c.length);
      if (c.indexOf(nameEQ) == 0) return c.substring(nameEQ.length, c.length)
      }
      return null
      }
      function RetrieveCount() {
      var cookieName = vc_cn;
      var popSuccesses = readCookie(cookieName);
      if (popSuccesses != null) popSuccesses = parseInt(popSuccesses);
      else popSuccesses = 0;
      return popSuccesses
      }
      function IncrementCount() {
      var cookieName = vc_cn;
      var popSuccesses = readCookie(cookieName);
      if (popSuccesses != null) createCookie(cookieName, parseInt(popSuccesses) + 1, 1);
      else createCookie(cookieName, 1, 1)
      }
      function LoadStandardPop() {
      if (Page_Popped == true) return;
      var pLoaded = false;
      if (window.SymRealWinOpen) {
      open = SymRealWinOpen
      }
      if (window.NS_ActualOpen) {
      open = NS_ActualOpen
      }
      var pxLeft = 0;
      var pxTop = 0;
      if (screen.width > 0 && screen.height > 0) {
      pxLeft = (screen.width / 2) - (PopWidth / 2);
      pxTop = (screen.height / 2) - (PopHeight / 2) - 50;
      if (pxLeft < 0) pxLeft = 0;
      if (pxTop < 0) pxTop = 0
      }
      pLoaded = open(vc_url, '', 'toolbar=1,scrollbars=1,location=1,statusbar=1,menubar=1,resizable=1,top=' + pxTop + ',left=' + pxLeft + ',width=' + PopWidth + ',height=' + PopHeight);
      if (pLoaded) {
      Page_Popped = true;
      IncrementCount()
      } else {
      Page_Popped = true;
      if (Page_Loaded) initAdLayer();
      else XBrowserAddHandlerPops(window, "load", "initAdLayer")
      }
      window.focus()
      }
      </script>
      کد زیر جایگزین body:

      <body onClick="loadPopup()">