javad abbasi

استایل داده به یک کلمه یا علامت در کل سایت

16 پست در این موضوع قرار دارد

چطور میشه یک کلمه ، حرف و یا یک نماد ( آیکون ) را در کل یک سایت به آن استایل داد و یا رنگش را مشخص کرد. مثلا می خوام هر جای سایت علامت + بیاد به رنگ سبز نمایش داده بشه و علامت منفی هم به رنگ قرمز باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

بله آقا مرتضی در محتوای پستها می خوام اینکار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

من این کد را در loop.single.php قرار دادم اما هیچ تغییری نکرد. علاوه بر آن می خواهم رنگ هم عوض شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

بله درسته در محتوای پستها کار کرد. من می خواستم در جداولم این کار را انجام بده مثل اینکه رو اون تاثیر نمی ذاره . جداولم از tablepress استفاده می کنم. فکر کنم باید از خود پلاگین این کار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

کجا قرار بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

خوب این هم آدرس آنلاین. همانطور که می بینید جدولها در توضیحات اقلام - - - دارند. من می خواهم " - " بزرگتر باشه و با رنگ دیگر. یعنی تنها اون علامت. اونوقت راحتتر بیننده اونو تفکیک کنه کدها را . الان چشم را اذیت می کنه.

http://fa.ibforums.net/iran-hs-code-section-1-chapter-1/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

ممنون آقا مرتضی. کد اول باید بدون php باشد. چون من وقتی اونو بین تگ php قرار میدم خطا میده و صفحه سفید میشه. من از کد دوم استفاده کردم. جواب میده اما فقط در محتوای پستها. چون جدول با پلاگین tablepress ساخته شده جواب نمیده . اگر کد دوم را در فایل استایل پلاگین قرار بدهم میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول بایدببینید چه خطایی میده؟

کد دوم هم اسکریپت هست در فایل استایل نبایدباشه

بایددر فایل js یا بخش هدر باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط f.shaki
      سایتی که می خوام طراحی کنم، بخش های خیلی زیادی داره...
      گالری تصاویر، مقالات، گالری ویدئو، دوره های آموزشی، درباره ما و خیلی بخش های دیگه...
      و هر کدام از این صفحات هم طراحی منحصر به فرد دارن.
      برای ایجاد چنین صفحاتی چکار باید کرد؟ از چه امکانی باید استفاده کرد؟
      ممنون از دوستانی که جواب میدن.
       
    • توسط M a H D i
      باسلام
       
      برای اینکه فیلد سایت رو از قسمت کامنت گذاری برداریم چه افزونه ای پیشنهاد میشه؟
      اگر افزونه کاملی میشناسید که مثلا فیلدی رو برمیداره یا اضافه میکنه لطفا معرفی کنید.
       
      یک افزونه پیدا کردم اما 2 سال از آپدیتش میگذره:
      https://wordpress.org/plugins/remove-fields/
    • توسط Ali Brm
      سلام دوستان
      من از افزونه Visual Composer استفاده می‌کردم البته به صورت کرک شده که متوجه شدم احتمال خیلی زیر کد مخرب داره و مجبور شدم کلا هاستم رو مجدد بارگذاری کنم.
      حالا از دوستان کسی سایتی رو میشناسه که افزونه Visual Composer دانلودش رایگان باشه و خیالم راحت باشه که مشکلی نداشته باشه؟ حتما به این افزونه احتیاج دارم لطفا دوستان راهنمایی کنن.
    • توسط unid_user
      سلام و درود
      دوستان گرامی میخواستم بدونم به این سبک از تصاویر چی میگن میخوام توی گوگل سرچ کنم ولی نمیدونم که باید چه عنوانی رو سرچ کنم.
      با تشکر و سپاس

    • توسط پویه
      سلام
      من یه آموزش طراحی کردم در رابطه با ساخت سایت :
      تبلیغ نیستا ، برای بازدیدم نیست :
      www.poyeh.com/?p=31839