javad abbasi

استایل داده به یک کلمه یا علامت در کل سایت

16 پست در این موضوع قرار دارد

چطور میشه یک کلمه ، حرف و یا یک نماد ( آیکون ) را در کل یک سایت به آن استایل داد و یا رنگش را مشخص کرد. مثلا می خوام هر جای سایت علامت + بیاد به رنگ سبز نمایش داده بشه و علامت منفی هم به رنگ قرمز باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

بله آقا مرتضی در محتوای پستها می خوام اینکار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

من این کد را در loop.single.php قرار دادم اما هیچ تغییری نکرد. علاوه بر آن می خواهم رنگ هم عوض شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

بله درسته در محتوای پستها کار کرد. من می خواستم در جداولم این کار را انجام بده مثل اینکه رو اون تاثیر نمی ذاره . جداولم از tablepress استفاده می کنم. فکر کنم باید از خود پلاگین این کار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

کجا قرار بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

خوب این هم آدرس آنلاین. همانطور که می بینید جدولها در توضیحات اقلام - - - دارند. من می خواهم " - " بزرگتر باشه و با رنگ دیگر. یعنی تنها اون علامت. اونوقت راحتتر بیننده اونو تفکیک کنه کدها را . الان چشم را اذیت می کنه.

http://fa.ibforums.net/iran-hs-code-section-1-chapter-1/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

ممنون آقا مرتضی. کد اول باید بدون php باشد. چون من وقتی اونو بین تگ php قرار میدم خطا میده و صفحه سفید میشه. من از کد دوم استفاده کردم. جواب میده اما فقط در محتوای پستها. چون جدول با پلاگین tablepress ساخته شده جواب نمیده . اگر کد دوم را در فایل استایل پلاگین قرار بدهم میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول بایدببینید چه خطایی میده؟

کد دوم هم اسکریپت هست در فایل استایل نبایدباشه

بایددر فایل js یا بخش هدر باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Worldword
      سلام وقت بخیر.
      دوستان ما قصد داریم چند صفحه اختصاصی برای قالب سایت و همچنین یکسری ویژگی های اختصاصی برای ووکامرس طراحی کنیم (فروشگاه اینترنتی).
      نیاز به یک "متخصص با تجربه" در این زمینه داریم که همکاری رو با ایشون آغاز کنیم... (تخصص و تجربه در زمینه وردپرس ، ووکامرس و امنیت الزامی هستش)
      اگر دوستی تمایل به همکاری با ما در این زمینه داره ، لطفا از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشه. ممنون
    • توسط Emperor
      این سایت باگ داره برای اینم نام کاربری wordpressparsi 
      ایمیل من :emperor1384@yahoo.com
       
    • توسط Selno
      سلام دوستان به یه مشکلی برخوردم که هیچ جوره حل نمیشه 
      یه پلاگین به اسم تایتان فریمورک دارم که برای قالب اپشن پنل میسازه ولی تو بخش داینامیک سازی استایل ها گیر کردم برای مثال میخوام کاربر رنگ سایت رو انتخاب کنه اما چجوری میتونم متغیر php  رو داخل استایل قرار بدم که اجرا بشه ؟ اگه میشه با مثال توضیح بدید چون چنتا راه حل دیدم اما مشکلم رو حل نکرد
    • توسط logomaster
      سلام خدمت دوستان.
      ما یه اپلیکیشن میخوایم مثل دیجی کالا که یکسری اطلاعات و محصولات رو از سایت اصلی نمایش بده و یکسری ویژگی های دیگه مثل اپ دیجی کالا داشته باشه. هزینه طراحی اپلیکیشنی مثل دیجی کالا چقدر خواهد بود؟ فقط اپ اندروید مدنظرمون هستش. لطفا مفصل توضیح بدید که اگر بخوایم کار رو شروع کنیم همه جوانبش رو بسنجیم
    • توسط Selno
      سلام یه سوال ! این تصویر صفحه سینگل قالب منه و اون بخش پایین تگ هارو درون دکمه های رنگی قرار دادم ولی وقتی از تابع the_tag در وردپرس استفاده میکنم دیگه نمیشه هر تگ رو داخل یه button گزاشت و رنگ مجزا بهش داد میخواستم ببینم راهی هست که من به هر کدوم از تگ ها استایل متفاوتی بدم ؟