• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
javad abbasi

استایل داده به یک کلمه یا علامت در کل سایت

16 پست در این موضوع قرار دارد

چطور میشه یک کلمه ، حرف و یا یک نماد ( آیکون ) را در کل یک سایت به آن استایل داد و یا رنگش را مشخص کرد. مثلا می خوام هر جای سایت علامت + بیاد به رنگ سبز نمایش داده بشه و علامت منفی هم به رنگ قرمز باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

بله آقا مرتضی در محتوای پستها می خوام اینکار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

من این کد را در loop.single.php قرار دادم اما هیچ تغییری نکرد. علاوه بر آن می خواهم رنگ هم عوض شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

بله درسته در محتوای پستها کار کرد. من می خواستم در جداولم این کار را انجام بده مثل اینکه رو اون تاثیر نمی ذاره . جداولم از tablepress استفاده می کنم. فکر کنم باید از خود پلاگین این کار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

کجا قرار بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

خوب این هم آدرس آنلاین. همانطور که می بینید جدولها در توضیحات اقلام - - - دارند. من می خواهم " - " بزرگتر باشه و با رنگ دیگر. یعنی تنها اون علامت. اونوقت راحتتر بیننده اونو تفکیک کنه کدها را . الان چشم را اذیت می کنه.

http://fa.ibforums.net/iran-hs-code-section-1-chapter-1/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

ممنون آقا مرتضی. کد اول باید بدون php باشد. چون من وقتی اونو بین تگ php قرار میدم خطا میده و صفحه سفید میشه. من از کد دوم استفاده کردم. جواب میده اما فقط در محتوای پستها. چون جدول با پلاگین tablepress ساخته شده جواب نمیده . اگر کد دوم را در فایل استایل پلاگین قرار بدهم میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول بایدببینید چه خطایی میده؟

کد دوم هم اسکریپت هست در فایل استایل نبایدباشه

بایددر فایل js یا بخش هدر باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط پویه
      سلام
      من یه آموزش طراحی کردم در رابطه با ساخت سایت :
      تبلیغ نیستا ، برای بازدیدم نیست :
      www.poyeh.com/?p=31839
    • توسط Vahid.T
      باسلام و وقت بخیر خدمت دوستان عزیز
      چند روزی است که استایل وردپرس به شکل زیر تغییر کرده ف فاویکن پیشخوان تغییر کرده اما در نمایش سایت درست است. لطفا راهنمائی بفرمائید ببینیم چه اتفاقی افتاده است. امکان داره به دلیل قالب باشه ؟
      باتشکر

    • توسط sajadszm
      با سلام
      از وقتی فیلترینگ تلگرام شروع شده متاسفانه برای ورود به وردپرس اشکال ایجاد شده.سه تا سایت با وردپرس دارم که یکیش که هاستش دایرکت ادمین داخلیه مشکلی نداره ولی اون دوتا روی هاست اشتراکی خارج هستش که هر جفتشو از طلاهاست گرفتم.اون دوتایی که هاست خارجه برای پیشخوان مشکل داره مثلا وارد نمیشه یا اگر وارد میشه پیشخوان رو نمیاره و یا کند کار میکنه و از این قبیل مشکلات.چه کار باید بکنم؟
    • توسط karimgh64
      سلام لطفا برای اسم یه سایت موزیک من رو راه نمای کنید با سپاس
    • توسط karimgh64
      سلام من اطلاعات خیلی کمی در باره سایت دارم میخوام یه سایت موزیک راه اندازی کنم چیکار کنم با دوستم یه سایت داریم سایت موزیک هست میخوام خودم از صفر شروع کنم یاد بگیرم وقتی که هاست بگیرم  با دامنه قالب رو بخرم خودشون نصب میکنند یا خودم باید نصب کنم