javad abbasi

استایل داده به یک کلمه یا علامت در کل سایت

16 پست در این موضوع قرار دارد

چطور میشه یک کلمه ، حرف و یا یک نماد ( آیکون ) را در کل یک سایت به آن استایل داد و یا رنگش را مشخص کرد. مثلا می خوام هر جای سایت علامت + بیاد به رنگ سبز نمایش داده بشه و علامت منفی هم به رنگ قرمز باشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

بله آقا مرتضی در محتوای پستها می خوام اینکار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

من این کد را در loop.single.php قرار دادم اما هیچ تغییری نکرد. علاوه بر آن می خواهم رنگ هم عوض شه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

باید در فانکشن قرار بگیره

بله درسته در محتوای پستها کار کرد. من می خواستم در جداولم این کار را انجام بده مثل اینکه رو اون تاثیر نمی ذاره . جداولم از tablepress استفاده می کنم. فکر کنم باید از خود پلاگین این کار انجام بشه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

کجا قرار بدهم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

خوب این هم آدرس آنلاین. همانطور که می بینید جدولها در توضیحات اقلام - - - دارند. من می خواهم " - " بزرگتر باشه و با رنگ دیگر. یعنی تنها اون علامت. اونوقت راحتتر بیننده اونو تفکیک کنه کدها را . الان چشم را اذیت می کنه.

http://fa.ibforums.net/iran-hs-code-section-1-chapter-1/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

ممنون آقا مرتضی. کد اول باید بدون php باشد. چون من وقتی اونو بین تگ php قرار میدم خطا میده و صفحه سفید میشه. من از کد دوم استفاده کردم. جواب میده اما فقط در محتوای پستها. چون جدول با پلاگین tablepress ساخته شده جواب نمیده . اگر کد دوم را در فایل استایل پلاگین قرار بدهم میشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اول بایدببینید چه خطایی میده؟

کد دوم هم اسکریپت هست در فایل استایل نبایدباشه

بایددر فایل js یا بخش هدر باشه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط karimgh64
      سلام لطفا برای اسم یه سایت موزیک من رو راه نمای کنید با سپاس
    • توسط karimgh64
      سلام من اطلاعات خیلی کمی در باره سایت دارم میخوام یه سایت موزیک راه اندازی کنم چیکار کنم با دوستم یه سایت داریم سایت موزیک هست میخوام خودم از صفر شروع کنم یاد بگیرم وقتی که هاست بگیرم  با دامنه قالب رو بخرم خودشون نصب میکنند یا خودم باید نصب کنم 
    • توسط mihan123
      سلام به همه. من برنامه نویسی سایت بلدم اما خیلی با وردپرس کار نکردم و اونقدر آشنایی ندارم اما بعضا ازم می پرسن که فلان سایت رو ببین چیه وردپرسه یا نه؟! منم دقیق نمیدونم چطور باید این کار رو انجام بدم. تو اینترنت چند تا روش بود که مثلا فایل لایسنس وردپرس و یا صفحه لاگینش که اینها رو ممکنه تغیر بدن.
      به نظر شما چطور میشه به طور قطعی بفهمیم که یه سایت وردپرس است یا نه؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.
    • توسط sultansulay
      سلام دوستان عزیز خسته نباشید
       
      ببخشید بنده یه مشکلی داشتم رنگ یکی از سایتبار های من سفید هستش و
      فکر کنم به قالب سایتم نمیاد
      چطوری باید تغیرش بدم
      sultan-music.com
    • توسط hosseinspell
      درقسمت ویژگی های ووکامرس  سایز یا رنگ یا ... که افزوده میشه ولی توی سایت هیچ اتفاقی نمیوفته 
      مشکل از قالبه یا ووکامرس؟ اگه راه حلی میدونین کمک کنین تشکر