24 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام و درود فراوان خدمت تمامی شما وردپرسی های گل عزیز ...

------------------------------------------------------------------------------------------

همونطور که از قبل قولشو داده بودیم، امروز این افتخار رو داریم که بی بی پرس فارسی رو برای اولین بار منتشر و به اشتراک بگذاریم !!!

شما با بی بی پرس فارسی میتوانید یک انجمن در کنار سایت وردپرسی خود داشته باشید و دیگر استرس ساخت یک انجمن برای وبسایت خود را نخواهید داشت.

نکته : این اولین نسخه فارسی شده بی بی پرس میباشد و بزودی نسخه های تکمیل تری نیز منتشر خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از این افزونه میتوانید به صفحه رسمی این افزونه سری بزنید.

دانلود بی بی پرس فارسی نگارش 2.3.2 :

bbpress-parsi.zip

کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده :


www.gamerha.net|www.wp-parsi.com

آموزش نصب :

فایل bbpress-parsi.zip را از حالت فشرده خارج نمایید و فایل bbpress.zip را از قسمت افزونه های وردپرس آپلود و فعال نمایید. و یا از طریق کنترل پنل هاست خود اقدام به آپلود آن نمایید.

منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

18

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام

دوست عزیز با اجازه شما افزونه ویرایشگر برای افزونه بی بی پرس


http://wordpress.org/plugins/bbpress-post-toolbar/

که آقا مرتض قبلا" به من معرفی کرد اینجا قرار میدم که فکر کنم برای بی بی پرس خیلی لازمه

ویرایش شده در توسط hassanlakaei
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام و درود فراوان خدمت تمامی شما وردپرسی های گل عزیز ...

------------------------------------------------------------------------------------------

همونطور که از قبل قولشو داده بودیم، امروز این افتخار رو داریم که بی بی پرس فارسی رو برای اولین بار منتشر و به اشتراک بگذاریم !!!

شما با بی بی پرس فارسی میتوانید یک انجمن در کنار سایت وردپرسی خود داشته باشید و دیگر استرس ساخت یک انجمن برای وبسایت خود را نخواهید داشت.

نکته : این اولین نسخه فارسی شده بی بی پرس میباشد و بزودی نسخه های تکمیل تری نیز منتشر خواهد شد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر از این افزونه میتوانید به صفحه رسمی این افزونه سری بزنید.

دانلود بی بی پرس فارسی نگارش 2.3.2 :

bbpress-parsi.zip

کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده :


www.gamerha.net|www.wp-parsi.com

آموزش نصب :

فایل bbpress-parsi.zip را از حالت فشرده خارج نمایید و فایل bbpress.zip را از قسمت افزونه های وردپرس آپلود و فعال نمایید. و یا از طریق کنترل پنل هاست خود اقدام به آپلود آن نمایید.

منتظر نظرات، انتقادات و پیشنهادات شما عزیزان هستیم.

ممنون

جدا از وردپرس نمیشه نصبش کرده؟ نسخه جداش را کی مدید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کاش اساتیدی که در زمینه ترجمه افزونه ها فعالیت میکنند افزونه های که مرتبط با بی بی پرس هستن برای تکمیل کردن بی بی پرس و گرفتن ضعف ها وافزودن امکانات جدید به این افزونه را ترجمه کنند و در همین تاپیک قرار دهند

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

جدا از وردپرس نمیشه نصبش کرده؟ نسخه جداش را کی مدید؟

نسخه های قبلی بی بی پرس همگی بصورت جداگانه و بدون نیاز به وردپرس بودند و الان دیگه میشه گفت از رده خارج هستند، و تیم بی بی پرس هم دیگه نسخه های جدید تری از نسخه های جداگانه منتشر نخواهد کرد و تمام تمرکز خودشون رو روی نسخه افزونه ای بی بی پرس گذاشتند که تمام و کمال امکانات نسخه جداگانه را دارا میباشد.

با این حال چنانچه شما میخواهید که بی بی پرستون از وردپرستون جدا باشه براحتی یک وردپرس دیگه نصب کنید و سپس روی اون بی بی پرس رو هم نصب کنید و استفاده کنید.

:)

کاش اساتیدی که در زمینه ترجمه افزونه ها فعالیت میکنند افزونه های که مرتبط با بی بی پرس هستن برای تکمیل کردن بی بی پرس و گرفتن ضعف ها وافزودن امکانات جدید به این افزونه را ترجمه کنند و در همین تاپیک قرار دهند

افزونه های مربوط به بی بی پرس و هک های کاربردی اون بزودی در انجمن های مربوط به بی بی پرس در wp-parsi منتشر خواهند شد، ضمنا شما چنانچه نیاز به امکان و افزونه خاصی دارید میتونید در تاپیک جداگانه ای مطرح بفرمایید تا بررسی و در صورت امکان تهیه شود .

تشکر ...

:)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام خدمت عزیزان

سایت ما برای پیوند یکتا از ساختار دلخواه بصورت زیر استفاده می کند

/%category%/%post_id%

انجمن نمایش داده میشود ولی در ارسال موضوعات و فعالیت ها لینک نمایش موضوع بصورت زیر است

http://yoursite.ir/forum/%D8%A7%D8%AC%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B9%DB%8C-%D9%81%D8%B1%D9%87%D9%86%DA%AF%DB%8C-%D9%87%D9%86%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D9%82%D8%AA%D8%B5%D8%A7%D8%AF%DB%8C-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D9%88-%D8%B4

ارور نهایی

نشانی معتبر نیست.

میخواستم ببینم اگر نخواهیم تنظیمات پیوند یکتا را دستکاری کنیم میشه این مشکل را با تنظیمات انجمن برطف کرد ؟

با سپاس

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

فکر کنم در داخل تنظیمات bbpress آپشنی برای تغییر پیوندیکتا هست.

تنظیمات انجمن رو بررسی کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام،

فکر کنم در داخل تنظیمات bbpress آپشنی برای تغییر پیوندیکتا هست.

تنظیمات انجمن رو بررسی کنید.

بی بی پرس از پیوند یکتای وردپرس استفاده می کند. یعنی خودش را با اون ست می کند.

با سلام خدمت عزیزان

سایت ما برای پیوند یکتا از ساختار دلخواه بصورت زیر استفاده می کند

/%category%/%post_id%

انجمن نمایش داده میشود ولی در ارسال موضوعات و فعالیت ها لینک نمایش موضوع بصورت زیر است

http://yoursite.ir/f...تصادی-ورزشی-و-ش

ارور نهایی

نشانی معتبر نیست.

میخواستم ببینم اگر نخواهیم تنظیمات پیوند یکتا را دستکاری کنیم میشه این مشکل را با تنظیمات انجمن برطف کرد ؟

با سپاس

این مشکل می تواند بع علت دسته بندی که تعریف کردین باشد. بی بی پرس از پیوند یکتای وردپرس استفاده می کند و بی بی پرس دسته بندی ندارد.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بی بی پرس از پیوند یکتای وردپرس استفاده می کند. یعنی خودش را با اون ست می کند.

این مشکل می تواند بع علت دسته بندی که تعریف کردین باشد. بی بی پرس از پیوند یکتای وردپرس استفاده می کند و بی بی پرس دسته بندی ندارد.

سلام

با این حساب پیوند یکتا که داده ایم چرا با بی بی پرس ست نشده ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

پیوندهای یکتا را روی پیش فرض گذاشتیم . باز هم ارور میزند . چکار کنیم انجمن ما راه بیافتد ؟

ارور :

نشانی معتبر نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام

پیوندهای یکتا را روی پیش فرض گذاشتیم . باز هم ارور میزند . چکار کنیم انجمن ما راه بیافتد ؟

ارور :

نشانی معتبر نیست

بی بی پرس در یک حدی مربوط تبعیت می کنه. یا اسم تاپیک را میاره یا از پیوند پیش فرض استفاده می کنه. فقط در قسمت تنظیمات > انجمن ها ، می تونید در نوع ساختار آدرس فوروم ها تغییر ایجاد کنید. من سایت شما را نگاه کردم. حتی با http://yoursite.ir/forum/ هم خطا میده.

آدرس انجمن ما

http://ibforums.net/forums

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سئوال : در ورد پرس انگلیسی پلاگین را که نصب کردم بدون هیچ نظیمی ارسال انجام شد .. در این پلاگین فارسی تنظیمی برای مسیر باید قبل از شروع کار انجام بشود ؟ آیا قالب تاثیر دارد ؟

آدرس ما

teb17.ir

آدرس یک انجمن آزمایشی

http://teb17.ir/?forum=%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D8%B4%D8%BA%D9%84%DB%8C

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک سئوال : در ورد پرس انگلیسی پلاگین را که نصب کردم بدون هیچ نظیمی ارسال انجام شد .. در این پلاگین فارسی تنظیمی برای مسیر باید قبل از شروع کار انجام بشود ؟ آیا قالب تاثیر دارد ؟

آدرس ما

teb17.ir

آدرس یک انجمن آزمایشی

http://teb17.ir/?for...forum=امور-شغلی

اگر وردپرس جدید 3.7 را استفاده می کنید یه مشکلاتی را در خصوص پیوند یکتا بوجود آورده. از داخل خود بخش مدیریت نیز امتحان کردید ؟ من تا حالا با چنین مشکلی مواجه شدم. با پوسته پیش فرض وردپرس چک کنید. اگر جواب داد که احتمالش خیلی زیاد هست آنوفت مشکل از پوسته است. شما پلاگین را از سایت اصلی وردپرس دریافت کردید یا از سایتهای دیگر ؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از همینجا دانلود کردم . روی یک سایت وردپرس فارسی هم نصب کردم همین پارسی پرس را جواب داد . مشکلی نداشت تنظیمی هم نخواست . آیا مشکل سرور نیست ؟ فایل های روی هاست .. ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از قبل به آخرین ورشن اپدیت کرده بودم 3.7 است . راه حل چیست آیا دیگه نمیشود استفاده کرد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از قبل به آخرین ورشن اپدیت کرده بودم 3.7 است . راه حل چیست آیا دیگه نمیشود استفاده کرد

درود ...

نسخه جدید بی بی پرس فارسی رو نصب کنید, یه سری باگ ها درش برطرف شده, تست کنید,

نسخه جدید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از باگ نیست احتمالا مشکل سرور نیست ؟ مشکل میگید مال تنظیمان بی بی پرس و وردپرس هست؟ این مشکل من مشکل لینک دادن به افزونه هست نسخه 2.41. مشکل پی دا کردن مسیر رو هم برطرف میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از باگ نیست احتمالا مشکل سرور نیست ؟ مشکل میگید مال تنظیمان بی بی پرس و وردپرس هست؟ این مشکل من مشکل لینک دادن به افزونه هست نسخه 2.41. مشکل پی دا کردن مسیر رو هم برطرف میکنه؟

نظر من را بخواهید شما برید تو هاست و و بی بی پرس را پاک کنید و سپس دوباره از خود قسمت افزونه ها و بی بی پرس را نصب کنید. سپس تنها فایلهای زبان فارسی را در قسمت languages آپلود کنید. اینطوری مطمعن می شویم که نسخه اصلی را دریافت کرده اید. برای تست هم از پوسته های پیش فرض وردپرس استفاده کنید. ببینید که بار همون مشکل هست یا نه.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه عزیزان . نصب نشد . با تشکر ننصب افزونه های دیگه مشکلی نداره . بهرحال ممنونم نخواستیم بی بی پرس را . بای

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه هم کار فارسی سازی بی بی پرس و حتی بادی پرس و هم وردپرس رو انجام میده ( همراه با چند امکان اضافی ) :

http://wpu.ir/w7hnl

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا افزونه جدید بی بی پرس رو ترجمه کنید ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

لطفا افزونه جدید بی بی پرس رو ترجمه کنید ممنون میشم

درود ...

افزونه Persian World رو نصب کنید - پس از نصب پلاگین بی بی پرس بصورت کامل فارسی میشه - همچنین امکان تغییر رشته های زبان نیز بصورت دستی از طریق تنظیمات افزونه Persian World نیز هستش.

موفق باشید.

:)

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود ...

افزونه Persian World رو نصب کنید - پس از نصب پلاگین بی بی پرس بصورت کامل فارسی میشه - همچنین امکان تغییر رشته های زبان نیز بصورت دستی از طریق تنظیمات افزونه Persian World نیز هستش.

موفق باشید.

:)

به این میگن یک جواب درست و حسابی!

سالها بود منتظر بودم یکی بیاد بگه این بی بی پرس لعنتی رو چطور میشه بدون مشکل فارسی کرد که وقتی آپدیت میکنیش مشکلی پیش نیاد. اما همه روضه الکی میخوندن

ایول

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من نصب کردم اما وقتی زیر انجمن ایجاد میکنم کلا هیچ چیز نمیاد و صفحه خالی میاد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

  • مطالب مشابه

    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟
    • توسط mrasoul
      اینکه من بخوام به قالبی که خریدم یه صفحه ایی رو اضافه کنم میشه بحث غیر قانونی که بایگانیش می کنید ؟
      اگه یک قالبی که میخرید یه امکانی و نداشته باشه و شما بخوای بهش اضافه کنی حتما باید بری پیش پشتیبان قالب و هزینه کنی برات بهش اضافه کنه؟ خوب اگه میتونست که اضافه می کرد .