• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
goldenfont

مشکل نامعلوم در بادی

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

یه نگاه به وبلاگ زیر بندازید :

http://hotfilm.rzb.ir/

چرا اینطوریه ؟ !

همچیش درسته ولی نمیدونم چرا اینطوریه

به page هم height: 100% دادم درست نشد !!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میخواید دقیقا چطور باشه ؟ معمولا به height درصد نمیدن . میتونید از min-height استفاده کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب اون page div اش پایین همه بسته شده

ولی همون باللا مونده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فک نکنم زیاد وقت گیر باشه این تایپیک

ممنون میشم کمک کنید بنده رو

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

یه نگاه به وبلاگ زیر بندازید :

http://hotfilm.rzb.ir/

چرا اینطوریه ؟ !

همچیش درسته ولی نمیدونم چرا اینطوریه

به page هم height: 100% دادم درست نشد !!!!

همه چی درسته ؟! من که از سایت شما سر در نیاوردم. صفحه اول نظر نویسی داره. پستی هم وجود نداره. چهارچوب ایراد نداره. یعنی کج نیست . شما سوالتون را دقیق بپرسید بعد ما بفهمیم خواسته شما چیست کمک کنیم. من از کروم وارد سایت شما شدم. مشکل ارتفاع عرض نداشت

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش اینه که کلاس page باید تا پایین صفحه بیاد تا زیر تمام عناصر یه بک گراند سفید باشه

در صورتی که اینطوز نیست و در حال حاضر از هدر به پایین طوسیه

در حالی که </div> کلاس page آخر از همه بسته شده که در فایر باگ هم همینطوره ولی این مشکل رو داره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش اینه که کلاس page باید تا پایین صفحه بیاد تا زیر تمام عناصر یه بک گراند سفید باشه

در صورتی که اینطوز نیست و در حال حاضر از هدر به پایین طوسیه

در حالی که </div> کلاس page آخر از همه بسته شده که در فایر باگ هم همینطوره ولی این مشکل رو داره

شما خودتون اینجور داده بهش دادین که طوسی شده. کد پایین را در آدرس http://hotskin.xzn.ir/wp-content/themes/showcaser/style.css تغییر بدهید. یعنی بک

گراند را سفید کنید.

padding: 0px;
margin: 0px;
font: 11px Tahoma, Arial;
font-weight: normal;
background-color: white;

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

!

خب این مدلشه

هدر رو میبینین ؟

به عرض 1000 پیکسل وسط صفحه سفید باشه تا پایین صفحه و زیرش طوسی

.page {

background: url("img/bg_page.gif") repeat-y scroll 0 0 transparent;

direction: rtl;

margin: auto;

width: 998px;

}

این کلس هستش

که بر اساس این باید تا پایین صفحه وسط صفحه سفید باشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

!

خب این مدلشه

هدر رو میبینین ؟

به عرض 1000 پیکسل وسط صفحه سفید باشه تا پایین صفحه و زیرش طوسی

.page {

background: url("img/bg_page.gif") repeat-y scroll 0 0 transparent;

direction: rtl;

margin: auto;

width: 998px;

}

این کلس هستش

که بر اساس این باید تا پایین صفحه وسط صفحه سفید باشه

خوب شما باید ارتفاع بهش بدین . مطابق کد زیر.

.page_body {
width: 964px;
background: white;
padding: 8px;
margin: auto;
height: 1200px;

اونوقت شما یک بک گراند با رنگ طوسی خواهید داشت و یک صفحه نوشته با رنگ سفید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر ارتفاع بدیم چه یه خط مطلب باشه چه 100 خط ارتفاعش 1200 هستش

مثلا زیر رو نگاه کنید :

<"div class="page>

<"div><div class="1/>

<"div><div class="2/>

</div>

حالا اگر کلاس page بک گراند سفید داشته باشه استایلش که دیگه نیازی به ارتفاع دادن نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر ارتفاع بدیم چه یه خط مطلب باشه چه 100 خط ارتفاعش 1200 هستش

مثلا زیر رو نگاه کنید :

<"div class="page>

<"div><div class="1/>

<"div><div class="2/>

</div>

حالا اگر کلاس page بک گراند سفید داشته باشه استایلش که دیگه نیازی به ارتفاع دادن نیست

شما می خوای بک گراند یک رنگ باشه و صفحه مطالب یک رنگ دیگه درسته ؟ ما همه کدهایی که داری نداریم. می خوای بذار اینجا نگاه کنیم. اما اگر اونی که گفتم می خوای می تونی در خط 56 به صفحه مطالب رنگ بدی .

.news_content_body {
border-left: 1px solid #ABABAB;
border-right: 1px solid #ABABAB;
padding-left: 15px;
padding-right: 15px;
width: 656px;
overflow: hidden;
background-color: whiteSmoke;
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکلش اینه که کلاس page باید تا پایین صفحه بیاد تا زیر تمام عناصر یه بک گراند سفید باشه

در صورتی که اینطوز نیست و در حال حاضر از هدر به پایین طوسیه

در حالی که </div> کلاس page آخر از همه بسته شده که در فایر باگ هم همینطوره ولی این مشکل رو داره

قبل از بسته شدن div اضافه کنید


<div class="clear">  </div>

و در style.css


.clear {
clear:both;
display:block;
font-size:0;
height:2px;
line-height:2px;
overflow:hidden
}

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون آقا ایمان همین بود

یه توضیحی در موردش میدین ؟

که این برای چی هست ؟

و چه موقع باید گذاشتش ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای اینکه لایه های float شده در چهارچوب قرار بگیرند

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری