dodgy

جست و جو در یک دسته

8 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم .

میخوام در هنگام جستوجو ، کاربر بتونه دسته مورد نظرش رو انتخاب کنه ( دسته ها درون یک سلکت باشه ) و کلمه مورد نظرش رو وارد کنه و در نهایت دکمه رو بزنه و فقط در همون دسته ای که انتخاب کرده جستوجو بشه .

آبا امکانش هست ؟

لطفا راهنماییم کنید .

ممنونم .

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست من :)

هدف من این نیست که از قبل تعیین کنم که کدوم دسته ها مورد جستوجو قرار بگیره ، فرض رو بر این بذارین که ما 10 تا دسته داریم از (" کامپیوتر شخصی، لپ تاپ،کیبورد، موس و..." ) که میخوام کاربر یکی از اینهارو انتخاب کنه و در یک ایمپوت دیگه ، کلمه رو بنویسه و نهایتا سرچ کنه و دقیقا از همون دسته ای که مشخص کرده ، مواردی رو نمایش بده :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما توی همون فرم معمولی و پیش فرض وردپرس جستجو کافیه تایع wp_dropdown_categories رو قرار بدید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم آقا مرتضی ، دقیقا چیزیه که میخواستم :)

فقط یه موردی ، من میخوام بعضی از دسته ها رو نمایش نده و درون اون دسته سرچ نشه .

میشه کاریش کرد ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جای 100 آی دی ها را با کاما بگذارید و تست کنید


<?php wp_dropdown_categories( array('exclude' => '100') ); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام.

ممنون میشم آیتم های زیر رو تک تک توضیح بدین و نحوه ادغام آنها رو به کد زیر بگن.


<?php wp_dropdown_categories( 'show_option_all=تمام دسته ها' ); ?>

Default Usage


<?php $args = array(
'show_option_all' => '',
'show_option_none' => '',
'orderby' => 'ID',
'order' => 'ASC',
'show_count' => 0,
'hide_empty' => 1,
'child_of' => 0,
'exclude' => '',
'echo' => 1,
'selected' => 0,
'hierarchical' => 0,
'name' => 'cat',
'id' => '',
'class' => 'postform',
'depth' => 0,
'tab_index' => 0,
'taxonomy' => 'category',
'hide_if_empty' => false,
); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

up :ph34r:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم
    • توسط MahTV
      سلام دوستان و اساتید عزیز
      اگه بخوایم به صورت شرطی (کوچک بودن صفحه نمایش ) تو موبایل یک باکس رو (مثل باکس دانلود) به کاربر در حالت چرخش صفحه نشون بدیم 
      و به کاربر بگیم که برا دیدن لینک ها باید گوشی موبایلت رو بچرخونی باید چیکار کنیم ؟
       
      من این کد رو از سایتی برداشتم ولی نمیدونم چطور باید ازش استفاده کنم 
      <div class="alerta"><b class="icon-screen-rotation"></b><p style="text-align: center;"><span style="font-family: tahoma,arial,helvetica,sans-serif;">برای دیدن لینکهای دانلود ، موبایل خود را بچرخانید . دقت کنید گزینه اسکرین روتیشن یا چرخش صفحه در دستگاه شما روشن باشد </span></p></div>  
       
       
       
       
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟
    • توسط armakcell
      سلام ، بنده یک مشکل خیلی بزرگ دارم اگر به بنده کمک کنید واقعا مدیون شما میشم
      بنده افزونه سئو را در وردپرس نصب کرده ام و اما هویت گوگل وقتی کد را میفرستد و بنده میزنم میگوید نمایه وجود ندارد
      فایلی را آپلود میکنم ببینید متوجه مشکل بنده میشید