• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

الان چند باره که وردپرس رو نصب میکنم بعد از چند بار لود سایت این ارور رو میده

The website encountered an error while retrieving http://******.com/wp/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Error code: 500

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سرویس دهنده وب Apache به مدیرهای سايت ها اجازه می دهد که صفحات error هاي استاندارد را كه براي error هاي خاص، با شماره تعيين شده اند، باطل كنند. خطاي ۵۰۰، خطای سرویس دهنده داخلي ، (HTTP 500 - Internal server error) بدين مفهوم است که یک درخواست برای تغيير URL انجام شده يا یک خطا با سرویس دهنده وب روانه شده است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب من باید چی کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل htaccess را در روت خود تغییر نام دهید اگر مشکل برطرف شد محتویاتش را بگذارید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این خطا بخاطر استفاده زیاد از مموری رم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

htaccess را ویرایش كنيد

يا پاكش كنيد و يا تنظيماتش و مثل سابق كنيد

امكانش هست مدير سرور هم تغييراتي داده باشه

با مدير هاستم ي تماس بگير

دسترسي و از 755 به 644 تغيير بده مخصوصا فولداري tmp و cache

ویرایش شده در توسط reazah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل بر طرف شد، نمایش پیام های خطای php روی هاست فعال نبود و مشکل از یه خطای php توی سایت بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sajjadsalehi
      با سلام خدمت دوستان عزیز

      سایتم چند روزی با مشکل اساسی مواجه شده با شرکتی که هاست گرفتم تماس گرفتم گفتند: مشکل سایتم را با یک نفر آشنا به الگوریتم وردپرس در میان بزارم
      ارور اینه :

      Warning: require(/home2/asramnew/domains/asramnews.com/public_html/wp-includes/pomo/no.php): failed to open stream: No such file or directory in /home2/asramnew/domains/asramnews.com/public_html/wp-settings.php on line 103 Fatal error: require(): Failed opening required '/home2/asramnew/domains/asramnews.com/public_html/wp-includes/pomo/no.php' (include_path='.:/usr/local/php-5.6/lib/php') in /home2/asramnew/domains/asramnews.com/public_html/wp-settings.php on line 103


      لطفا اساتید بنده را راهنمایی کنند

      با تشکر
    • توسط maryam300
      سلام به دوستان
      چطور می تونم کاری کنم که فقط اعضای خبرنامه پیامکی ام بتونند دانلود کنند و همچنین قسمتی از متن رو مشاهده کنند. و کسانی که عضو نباشند نتونند دانلود کنند یا اون قسمت مشخص براشون مخفی باشه.
      خلاصه دو کار:
      1-دانلود ویژه اعضای خبرنامه پیامکی
      2-مشاهده برخی مطالب ویژه اعضای خبرنامه پیامکی
      مرسی
    • توسط maryam300
      سلام آیا کدی هست که با درج آن در متن نوشته یا برگه، عنوان اون نوشته یا برگه در متنش بیافته. مثلا عنوان برگه "وردپرس" هست. در متن اون برگه نوشته بشه. " سلام <وردپرس> "
    • توسط Feeket
      سلام
      من برای ارسال فاکتور‌های فروشگاه دادم کد نویسی کردن اما یک مشکل دارم و اونم اینه که فرمانی که باید تاریخ روزی که خرید شده رو call بکنه و بذاره توی قسمت مربوطه کار نمی‌کنه متاسفانه، می‌خاستم ببینم این فرمان برگرداندن تاریخ به شمسی تو وردپرس چی هست دقیقن. اگه دوستان دسترسی خواستن بگید تا بدم تا این مشکل رو رفع کنیم، توی این قسمت باید قرار بگیره طبق کد.
      http://feeket.com اگر دوستان خواستند مشاهده کنند.
      <tbody> <tr> <td style="font-size:11px;height:25px;padding:0 15px;font-weight:bold">تاریخ : </td> </tr> <tr> <td style="font-size:11px;height:25px;padding:0 15px;font-weight:bold">شماره پیگیری : </td> <td><?php echo $order->get_order_number();?></td> </tr> <tr> <td style="font-size:11px;height:25px;padding:0 15px;font-weight:bold">کد مشتری : </td> <td><?php echo $order->customer_user; ?></td> </tr> </tbody>  
    • توسط yasmohamadi
      سلام
      دوستان یه صفحه مستقل می خوام بسازم توی وردپرس که بتونه دسترسی به دیتا بیس رو هم براش فراهم کنم . اما وقتی تمام این موارد رو که توی عکس هست رعایت می کنم قالب رو برام نمی آره که بتونم انتخابش کنم .