7 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

الان چند باره که وردپرس رو نصب میکنم بعد از چند بار لود سایت این ارور رو میده

The website encountered an error while retrieving http://******.com/wp/. It may be down for maintenance or configured incorrectly.

Error code: 500

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سرویس دهنده وب Apache به مدیرهای سايت ها اجازه می دهد که صفحات error هاي استاندارد را كه براي error هاي خاص، با شماره تعيين شده اند، باطل كنند. خطاي ۵۰۰، خطای سرویس دهنده داخلي ، (HTTP 500 - Internal server error) بدين مفهوم است که یک درخواست برای تغيير URL انجام شده يا یک خطا با سرویس دهنده وب روانه شده است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب من باید چی کار کنم ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل htaccess را در روت خود تغییر نام دهید اگر مشکل برطرف شد محتویاتش را بگذارید اینجا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این خطا بخاطر استفاده زیاد از مموری رم هست

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

htaccess را ویرایش كنيد

يا پاكش كنيد و يا تنظيماتش و مثل سابق كنيد

امكانش هست مدير سرور هم تغييراتي داده باشه

با مدير هاستم ي تماس بگير

دسترسي و از 755 به 644 تغيير بده مخصوصا فولداري tmp و cache

ویرایش شده در توسط reazah

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل بر طرف شد، نمایش پیام های خطای php روی هاست فعال نبود و مشکل از یه خطای php توی سایت بود

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط gianttourism
      سلام و عرض ادب
      یه افزونه میخوام مانند صفحه زیر که تصاویر 360 درجه نشون بده (برای وب سایت املاک میخوام)
      http://www.melkmashhad.ir/%D8%A7%D8%AC%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%AA-%D8%A2%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%86/
      لطفا راهنمائی فرمائید
    • توسط miraziz
      سلام دوستان. من برای صفحه اول سایتم یک منوای اضافه کردم، ولی نمی دونم که دقیقا چی شده که صفحه اول سایت در نمایشگر عریض( مثلا 14اینچ) یک اسکرول افقی طولانی ایجاد میشه.
      ممنون می شوم راهنمایی کنید که این مشکل از چیست؟

      آدرس سایت: http://echolalia.ir/
    • توسط miraziz
      سلام. دوستان من با کد زیر می خواستم نام دسته ی پست مورد نظر را بالای عنوان مطلب فراخوانی کنم. ولی متاسفانه این کد هم دسته مادر و هم دسته ی فرزند را فراخوانی میکند. چندان به php آشنا نیستم. چه تغییری باید بدم که تنها نام دسته ی فرزند را نشون بده؟ 
      <?php the_category($separator, $parents, $post_id); ?>
       
    • توسط Samaonline
      سلام
      من سایتم رو با گوشی میتونم باز کنم. اما با گاکپیوتر خطای Server not found رو میده. میشه راهنمایی کنید!
      http://www.shahre-lamp.com/
      ممنون
    • توسط ahmadrezash
      درود
      خسته نباشید دوستان
      عزیزان بنده یه سابت فروش سیستم صوتی خودرو دارم به نشانی http://systemfa.ir و میخوام برای این وب سایت اپلیکیشنی طراحی کنم و اپلیکیشن رو وصل کنم به سایت و سرور
      حالا مشکل بنده اینجاست که میخوام اپلیکیشن به یه آدرس به عنوان مثال systemfa.ir/app وصل بشه که مطالب سایت با قالب دیگری در اون آدرس به نمایش گذاشته بشه و وقتی در سایت اصلی مطلبی به اشتراک میزارم روی این یکی بخش هم پیاده بشه و فضای اپلیکیشن با فضای اصلی سایت فرق داشته باشه ...
      نمیدونم تونستم منظورمو کامل برسونم یا نه ...
      منتظر نظرات و پاسخ های شما هستم
      پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم