• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا بین تعداد کوئری به کار رفته در صفحه و سرعت لود صفحه رابطه ای هست؟من داخل صفحه اصلیم کلی کوئری به کار بردم ولی وقتی این کد رو داخل فوتر میزارم نتیجه اش میشه این:

133 queries. 0.232 seconds.

کد:


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

الان چرا با وجود اینکه این همه کوئری به کار بردم ولی میگه تعداد کوئری ها بیست درصد همش؟؟!!

آیا 133 ثانیه زمان خوبی هست برای لود شدن؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

133 کوئری و زمان 0.232 ثانیه هست

برعکس خوندید

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اها ممنون :D گفتم ی جوری هست

فقط ی سوال کوچیک،این تعداد کوعری برای صفحه اصلی خوب هست؟؟؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خوب بودنش به ملاک سرعت لود به سایر موارد هم بستگی داره .. بله خوبه ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

با سایت Gtmetrix.com چک کردم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام کوئری های سایت منم 110 کوئری در 0.491 ثانیه است این نرماله؟ ممنونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زمانش که خیلی بالا نیست به تعداد کوئری

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

110 کوئری 0.566 ثانیه خوبه ؟ :huh: سرعت لود که بدک نیست نمی‎دونم حالا

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

احتمالا کوئریهای سنگینی باید داشته باشن

البته زمانش به نسبت کوئری خیلی بالا نیست. من معمولا توی کارهای خودم بیشتر از 20-30 کوئری نمیزام باقی بمونه :)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

من دارم یه پوسته درست میکنم وی یه سوالی برام پیش اومد ،در صفحه من حدود 15 تا


bloginfo('template_url')

وجود داره وقبل از ست کردن url ها با این کد هم 9 کوئری بود .بعدشم که حدود 15 بار از این تابع استفاده کردم باز 9 تا.

آیا این تابع موقع فراخانی فقط یکبار در صفحه درخواست میده به دیتابیس؟

یا اینکه من کد نمایش کوئری ها رو اشتباه وارد میکنم ؟همین کد زیر رو قبل از بسته شدن body میزارم.


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vahid313
      سلام دوستان
      قالبی که در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم، فقط امکان میده چیدمان گروه های مطالب رو در صفحه اصلی داشته باشم به یک همره اسلایدر. اما من میخوام این قابلیت رو در چندین صفحه داشته باشم. مثلا برای هر استان یک صفحه مانند صفحه اصلی داشته باشم. همچنین امکان ایجاد سایدبارهای مجزا نیز برای همین منظور ندارد.
      قبلا از قالب صحیفه استفاده می کردم و این امکانات رو داشت. اما الان با طراح قالب صحبت کردم گفت این امکان رو نه داریم و نه می ذاریم و باید با تغییرات در کد این کار رو انجام دهید.
      می خواستم ببینم میشه این کار رو انجام داد. اگر راه رو نشونم بدید ممنون میشم.
      با تشکر
    • توسط MohmdM
      عرض سلام و ارادت خدمت دوستان و اساتید عزیزم . 
      بنده سایتی دارم که حدودا یه ماهیه سرپاست و خداروشکر مشکلی نداشته . 
      اما از پریروز با یه مشکل عجیب روبرو شدم ! 
      هر تغییری که میخوام تو سایت ایجاد کنم ، بعد از ذخیره به صفحه اصلی سایتم برگشت داده میشه و تغییر اعمال نمیشه .
      این تغییرات شامل انتشار پست جدید ، حذف افزونه ، تغییر css و کلا هرچیزی که وجود داره هست .
      از دیروز شروع کردم به عیب یابی ، مرورگر رو کاملا پاکسازی کردم (Cache) ، تمامی افزونه هارو غیر فعال کردم ، پوسته رو عوض کردم ، وردپرس رو بروز کردم ولی نشد که نشد .
      وردپرس رو به ورژنای قبلی هم دانگرید کردم بازم نشد . 
      الان دیگه واقعا دانش کاره دیگه ای رو ندارم و دستم به دامن شماست . 
      خیلی ممنون میشم کمک کنین تا این مشکلو برطرف کنم . 
      کوچیک شمام . پیشاپیش متشکر .
       
    • توسط milika
      سلام دوستان
      من قصد دارم یه سایت آموزشی بزنم و نیاز دارم که کل صفحه اصلی در اختیارم باشه ( بغیر از header و footer و slider ) به نحوی که میخام این وسط حتی شده با کد نویسی php , جاوا خودم یه سری مقادیر استفاده کنم و این بشه صفحه اصلیم ، این چطوری میشه ؟
      با گزینه برگه نمونه امتحان کردم نشد ، یه سری مقادیر مثل اسم برگه و نویسنده و تاریخچه زیر برگه میاد که نافرم میکنه صفحه رو میخام  هیچ چیزی وسط نباشه و فقط خالی باشه میخام دوستان راهنماییم کنن.
       
      بعدم اینکه میخام یه قالب کاملا ساده مثل همین انجمن داشته باشم اگر میشه اسم یه قالب خوب و فوق العاده ساده و شیک هم بهم بگید .
       
    • توسط hellsgate
      با سلام چند روزیه سایتم با مشکل سرعت لود بسیار پایین روبه رو شده و از سرور سوال کردم و جواب رو اینحوری دادن ممنون میشم راهنمایی نمایید
      چون من از این جوابشون چیزی سر در نیاوردم
      با تشکر
       
      وب سایت شما بررسی گردید و چند مساله قابل ذکر است، مهمترین مساله این است که اسکریپت شما در حافظه باقی می ماند و از آنجایی که از سرویس اشتراکی استفاده می کنید محدودیتی برای در حافظه ماندن اسکریپت ها وجود دارد و باید این مشکل برررسی و رفع گردد، دلیل این مساله می تواند مثلا اگر دانلودی از وب سایت انجام می شود و چند دانلود همزمان اجرا می شود و سرعت دانلود آنها نیز متفاوت و بسیار کم می باشد اسکریپت باید در حافظه باقی بماند تا وظیفه دانلود کامل گردد و به پروسه ی بعدی پاسخ داده شود

      دلیل دیگر مثلا می توانید به این خاطر باشد که اسکریپت شما اقدام به اتصال به یک سرور کند را می کند که با توجه به بازدید شما که مثلا در یک دقیقه 107 آی پی یکتا به وب سایت شما مراجعه کرده اند و اگر اسکریپت یا اسکریپت هایی به هر دلیلی به مدت زیادی در حافظه بمانند باعث بروز مشکل خواهد شد و سرور میزبان امکان پیگیری درخواست های جدید را ندارد

      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      11 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/async-upload.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/async-upload.php
      13 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      12 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      23 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2506&action=edit&message=1 domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      205 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      200 takfarsh.com/wp-content/plugins/wp-jalali/assets/css/wysiwyg-rtl.css?wp-mce-4208-20151113 domains/mysite.com/public_html/index.php
      212 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      230 takfarsh.com/wp-admin/post.php?post=2101&action=edit domains/mysite.com/public_html/wp-admin/post.php
      21 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      228 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php
      26 takfarsh.com/wp-admin/admin-ajax.php domains/mysite.com/public_html/wp-admin/admin-ajax.php


      لازم به ذکر است ستون اول در لاگهای ارسال مدت زمانی است که اسکریپت ها در حافظه می مانند همانطور که مشاهده می کنید عمده مشکل ادرس زیر می باشد 

      mysite.com/wp-admin/async-upload.php

      که به مدت زیادی در حافظه باقی می ماند پیشنهاد می کنیم حتما این مساله را بررسی و نسبت به رفع مشکل اقدام کنید
    • توسط Farshad
      سلام دوستان
      من حدود یک سال سایتم در سرورهای داخل ایران بود ( hostiran.net ) ولی با بزرگتر شدن سایت و افزایش بازدید ها هزینه های سایت هم افزایش پیدا کرد و مجبور شدم به سرورهای خارج از کشور انتقال بدم ( netafraz.com ) که هزینه ها کمتر بشه.
      خوب با انجام این کار کمی افت سرعت عادیه ولی احساس میکنم سرعت سایتم خیلی خیلی کم شده جوری که اصلا قابل مقایسه با قبل نیست .
      سرعت سایت رو در gtmetrix تست کردم به page speed گرید A داد و به YSlow گرید C و این لینک نتایجش :
      http://gtmetrix.com/...ix.com/iA1r2KAx
      خوب طبق این نتیجه باید سرعتش بالا باشه ولی واسه من اینجوری نیست.
      در gtmetrix زمان لود سایت رو زده 5.5 ثانیه ولی من خودم با اینترنت 2 مگ که سایت رو باز میکنم حدود 40 ثانیه طول میکشه تا بیاد بالا.
      این آدرس www.veranix.com
      ممکنه شما هم یه سر به سایت بزنید و ببینید سرعتش به نظر شما چطوره؟
      و اگه کمه چه راهکارهایی برای افزایش سرعت پیشنهاد میکنید ؟
      از قالب GoodNews وردپرس استفاده میکنم ( به اسم اورجینال خریدمش )
      پلاگین های W3 Total cache و Gzip رو هم برای افزایش سرعت استفاده میکنم ولی با این حال به نظرم خیلی سرعت لود سایت کمه .
      پیشاپیس ممنون بابت راهنماییتون