• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا بین تعداد کوئری به کار رفته در صفحه و سرعت لود صفحه رابطه ای هست؟من داخل صفحه اصلیم کلی کوئری به کار بردم ولی وقتی این کد رو داخل فوتر میزارم نتیجه اش میشه این:

133 queries. 0.232 seconds.

کد:


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

الان چرا با وجود اینکه این همه کوئری به کار بردم ولی میگه تعداد کوئری ها بیست درصد همش؟؟!!

آیا 133 ثانیه زمان خوبی هست برای لود شدن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

133 کوئری و زمان 0.232 ثانیه هست

برعکس خوندید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها ممنون :D گفتم ی جوری هست

فقط ی سوال کوچیک،این تعداد کوعری برای صفحه اصلی خوب هست؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بودنش به ملاک سرعت لود به سایر موارد هم بستگی داره .. بله خوبه ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

با سایت Gtmetrix.com چک کردم
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کوئری های سایت منم 110 کوئری در 0.491 ثانیه است این نرماله؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زمانش که خیلی بالا نیست به تعداد کوئری

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

110 کوئری 0.566 ثانیه خوبه ؟ :huh: سرعت لود که بدک نیست نمی‎دونم حالا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کوئریهای سنگینی باید داشته باشن

البته زمانش به نسبت کوئری خیلی بالا نیست. من معمولا توی کارهای خودم بیشتر از 20-30 کوئری نمیزام باقی بمونه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دارم یه پوسته درست میکنم وی یه سوالی برام پیش اومد ،در صفحه من حدود 15 تا


bloginfo('template_url')

وجود داره وقبل از ست کردن url ها با این کد هم 9 کوئری بود .بعدشم که حدود 15 بار از این تابع استفاده کردم باز 9 تا.

آیا این تابع موقع فراخانی فقط یکبار در صفحه درخواست میده به دیتابیس؟

یا اینکه من کد نمایش کوئری ها رو اشتباه وارد میکنم ؟همین کد زیر رو قبل از بسته شدن body میزارم.


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mahdiamandadi
      سلام خدمت دوستان عزیز
      به فایل پیوست توجه کنید
      این کنسول گوگل کروم هست.
      یه سری مشکلات رو توضیح داده که باعث دیر لود شدن وبسایتم شدن
      لطفا اگه میشه یه راه حلی بدید که چجوری این مشکلات رو حل کنم ، تشکر
      ادرس وبسایتم: www.NarmashirNews.ir

    • توسط mrhhasani
      سلام و درود
      من وب سایتم رو در لوکال اجرا کردم اما بنا به دلایلی مشکلاتی برای xampp پیش آمد ک دیگر هیچ جوره نمیتوانم وب سایت رو در لوکال باز و مشاهده کنم.
      حالا به این نیاز دارم ک متن ها و توضیحاتم رو که دربرگه اصلی وردپرس نوشته ام رو پیدا کنم و در جای دیگر استفاده کنم...
      خیلی محتاج جوابش هستم.
      ممنونم
    • توسط optimus
      با سلام خدمت دوستان
      بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم
      چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم
      میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد
      منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته
      با تشکر
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط madani3
      سلام
      من یک وبسایت  ورد پرس دارم در صفحه اول و اصلی می خوام یک تغییراتی بدم اما نمیدونم کجا رو باید تغییر بدم
      آیا کسی هست این کار رو بکنه؟؟