12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

آیا بین تعداد کوئری به کار رفته در صفحه و سرعت لود صفحه رابطه ای هست؟من داخل صفحه اصلیم کلی کوئری به کار بردم ولی وقتی این کد رو داخل فوتر میزارم نتیجه اش میشه این:

133 queries. 0.232 seconds.

کد:


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

الان چرا با وجود اینکه این همه کوئری به کار بردم ولی میگه تعداد کوئری ها بیست درصد همش؟؟!!

آیا 133 ثانیه زمان خوبی هست برای لود شدن؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

133 کوئری و زمان 0.232 ثانیه هست

برعکس خوندید

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اها ممنون :D گفتم ی جوری هست

فقط ی سوال کوچیک،این تعداد کوعری برای صفحه اصلی خوب هست؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بودنش به ملاک سرعت لود به سایر موارد هم بستگی داره .. بله خوبه ..

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایت من در صفحه اصلی 94 کوئری و در صفحات داخلی 60 کوئری داره

این مقدار به نظرتون زیاد هست یا استاندارده؟

با تشکر

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر با کد بالا چک کردید نه خوبه ولی اگر در سورس کوئری ها را شمردید زیاده چون حداقل بیست سی تا کوئری هست که موتور ایجاد می کنه و در قالب نمی شه خوند

در ضمن محل قرار گیری کد هم مهمه در footer و قبل از بسته شدن تگ بادی

با سایت Gtmetrix.com چک کردم
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام کوئری های سایت منم 110 کوئری در 0.491 ثانیه است این نرماله؟ ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

زمانش که خیلی بالا نیست به تعداد کوئری

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

110 کوئری 0.566 ثانیه خوبه ؟ :huh: سرعت لود که بدک نیست نمی‎دونم حالا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا کوئریهای سنگینی باید داشته باشن

البته زمانش به نسبت کوئری خیلی بالا نیست. من معمولا توی کارهای خودم بیشتر از 20-30 کوئری نمیزام باقی بمونه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من دارم یه پوسته درست میکنم وی یه سوالی برام پیش اومد ،در صفحه من حدود 15 تا


bloginfo('template_url')

وجود داره وقبل از ست کردن url ها با این کد هم 9 کوئری بود .بعدشم که حدود 15 بار از این تابع استفاده کردم باز 9 تا.

آیا این تابع موقع فراخانی فقط یکبار در صفحه درخواست میده به دیتابیس؟

یا اینکه من کد نمایش کوئری ها رو اشتباه وارد میکنم ؟همین کد زیر رو قبل از بسته شدن body میزارم.


<?php printf(__('%d queries. %s seconds.', 'kubrick'), get_num_queries(), timer_stop(0, 3)); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط optimus
      با سلام خدمت دوستان
      بنده یک قالب خریداری کردم و روی ورد پرس نصب کردم
      چون تازه کار هستم خیلی نحوه کار با ورد پرس رو بلد نیستم
      میخواستم بدونم صفحه اصلی سایت رو چطور میشه نوشته هاش رو ویرایش کرد
      منظور همون توضیحاتی که اول سایت گفته
      با تشکر
    • توسط nariman.rf
      سلام!
      یک سوال داشتم. من برای قالبم می خواهم صفحه اصلی به صورت شرکتی درست کنم و در یک بخشی از اون، آخرین مطالب منتشر شده رو (مثلا 4 تا) قراربدم.
      حالا میخوام کسی که دوست داره بقیه مطالب تازه منتشر شده رو ببینه، با کلیک روی یه لینک، بره توی صفحه ای که به شکل category درست کردم اما موضوعش درهمه؛ یعنی آخرین مطالب منتشر شده رو نشون میده.
      واسه این باید چیکار کرد؟
      اگر صفحه جدا بسازم و داخل وردپرس نمای اصلی رو روی اون قرار بدم، درواقع اون تک صفحه حکم index رو پیدا می کنه و من بخوام مطالب تازه منتشر شده بیشتری رو ببینم، داخل نیست، مگر با استفاده از شماره صفحات که خیلی جالب نمیشه (صفحه اصلی رو همونطور که گفتم به صورت شرکتی ساختم)
    • توسط SURENA
      سلام روزتون بخیر
      قالب سایت من عکس ها رو در صفحه اصلی نمایش نمیده!! اما در ادامه مطلب نشون میده 
      تو صفحه اصلی فقط تصویر شاخص مطالب رو نمایش میده ...
      چطور میشه این مشکل رو حل کرد دوستان؟!!
    • توسط madani3
      سلام
      من یک وبسایت  ورد پرس دارم در صفحه اول و اصلی می خوام یک تغییراتی بدم اما نمیدونم کجا رو باید تغییر بدم
      آیا کسی هست این کار رو بکنه؟؟
    • توسط vahid313
      سلام دوستان
      قالبی که در حال حاضر دارم ازش استفاده می کنم، فقط امکان میده چیدمان گروه های مطالب رو در صفحه اصلی داشته باشم به یک همره اسلایدر. اما من میخوام این قابلیت رو در چندین صفحه داشته باشم. مثلا برای هر استان یک صفحه مانند صفحه اصلی داشته باشم. همچنین امکان ایجاد سایدبارهای مجزا نیز برای همین منظور ندارد.
      قبلا از قالب صحیفه استفاده می کردم و این امکانات رو داشت. اما الان با طراح قالب صحبت کردم گفت این امکان رو نه داریم و نه می ذاریم و باید با تغییرات در کد این کار رو انجام دهید.
      می خواستم ببینم میشه این کار رو انجام داد. اگر راه رو نشونم بدید ممنون میشم.
      با تشکر