16 پست در این موضوع قرار دارد

من تو قالب تو بخش نظرات تاریخ رو به این شکل نمایش میده : تیر ۲۴, ۱۳۹۲ در ۸:۱۵

ولی من میخوام به این شکل نمایش بده : ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

و به جای کلمه "در" از "-" استفاده بشه.

تابع فراخونی تاریخ در نظرات هم به این شکل هست :


<?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>

من داخل تظیمات وردپرس رفتم ، از اونجا که آپشنی نداشت تا بتونم این تغییراتی که میخوام اعمال کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو قالب تو بخش نظرات تاریخ رو به این شکل نمایش میده : تیر ۲۴, ۱۳۹۲ در ۸:۱۵

ولی من میخوام به این شکل نمایش بده : ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

و به جای کلمه "در" از "-" استفاده بشه.

تابع فراخونی تاریخ در نظرات هم به این شکل هست :


<?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>

من داخل تظیمات وردپرس رفتم ، از اونجا که آپشنی نداشت تا بتونم این تغییراتی که میخوام اعمال کنم.

تو قسمت تنطیمات همگانی وردپرس - در ساختار تاریخ نوع نمایش تاریخ هست. از اونجا عوض کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا رفتم ولی اینی که میخوام رو نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختاری که شما می خواهی اینه


comment_date('Y/m/d');
comment_time('H:i');

حالا می تونی این ساختار را به کد اضافه کنی می تونی به تنظیمات پیشخوان اضافه کنی

به جای at هم باید خط تیره بگذاری

فقط شما یکبار بجای "در" (at) خط تیره گذاشتی ( ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱) دوباره گفتی می خوام جای در از باشه که من منظورتون را نمی فهمم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختاری که شما می خواهی اینه


comment_date('Y/m/d');
comment_time('H:i');

حالا می تونی این ساختار را به کد اضافه کنی می تونی به تنظیمات پیشخوان اضافه کنی

به جای at هم باید خط تیره بگذاری

فقط شما یکبار بجای "در" (at) خط تیره گذاشتی ( ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱) دوباره گفتی می خوام جای در از باشه که من منظورتون را نمی فهمم

ممنونم ایمان جان

درست شد همونی میخواستم که شد.

ولی من نگفتم به جای در میخوام از باشه . فکر کنم کاربر دیگه ای میخواسته این کارو انجام بده. من میخواستم به جای در خط تیره (-) بزارم که با راهنماییت درست شد.

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ایمان جان

درست شد همونی میخواستم که شد.

ولی من نگفتم به جای در میخوام از باشه . فکر کنم کاربر دیگه ای میخواسته این کارو انجام بده. من میخواستم به جای در خط تیره (-) بزارم که با راهنماییت درست شد.

ممنون

متوجه خط تیره نشدم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود و سپاس!

از نتایج جستجو انجمن با عنوان "تنظیمات همگانی قسمت ساختار تاریخ" به این پست رسیده ام

من دو تا سایت دارم یکیش وردپرس 3.6.1 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و سیزده http://epbank.ir

و دیگری وردپرس 3.8 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و چهارده http://www.epishro.com

سئوال من در مورد نمایش تاریخ ارسال مطالب است

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد یعنی دقیقا مانند تاریخ نمایش داده در http://www.epishro.com باشد

در مدیریت هر دو سایت من در قسمت تنظیمات همگانی یک نوع تنظیمات را انجام داده ام اما در http://epbank.ir نمایش تاریخ من بصورت تاریخ انگلیسی است !!

لطفا راهنمایی کنید من چه کار دیگری باید انجام دهم تا نمایش تاریخ من در http://epbank.ir بصورت فارسی باشد !

تنظیمات من در options-general.php :

post-1237-0-65453100-1393785949_thumb.pn

افزونه wp-jalali نگارش 4.5.2 | بدست Mani Monajjemi | را هم نصب کرده و فعال کرده ام .

post-1237-0-92751900-1393786082_thumb.pn

ویرایش شده در توسط saraomidvar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس!

از نتایج جستجو انجمن با عنوان "تنظیمات همگانی قسمت ساختار تاریخ" به این پست رسیده ام

من دو تا سایت دارم یکیش وردپرس 3.6.1 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و سیزده http://epbank.ir

و دیگری وردپرس 3.8 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و چهارده http://www.epishro.com

سئوال من در مورد نمایش تاریخ ارسال مطالب است

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد یعنی دقیقا مانند تاریخ نمایش داده در http://www.epishro.com باشد

در مدیریت هر دو سایت من در قسمت تنظیمات همگانی یک نوع تنظیمات را انجام داده ام اما در http://epbank.ir نمایش تاریخ من بصورت تاریخ انگلیسی است !!

لطفا راهنمایی کنید من چه کار دیگری باید انجام دهم تا نمایش تاریخ من در http://epbank.ir بصورت فارسی باشد !

تنظیمات من در options-general.php :

post-1237-0-65453100-1393785949_thumb.pn

افزونه wp-jalali نگارش 4.5.2 | بدست Mani Monajjemi | را هم نصب کرده و فعال کرده ام .

post-1237-0-92751900-1393786082_thumb.pn

سلام. از بسته پارسی ساز استفاده کنید. دوستان مشکل رو حل کردند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس !

دوست گرامی لطفا راهنمایی بیشتری بفرمائید !

لینک

بسته پارسی ساز را ارسال بفرمائید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
درود و سپاس دوستم!

شاید من یکم خنگول باشم یا شایدم آقا Morteza از سطح متوسط شروع کرده و توضیحات و اطلاعاتی در مورد بسته پارسی ساز آورده! نیدونم !

آخه می دونید، من در این صفحه متوجه نشدم که چطور میتونم این بسته را در مدیریت سایت خودم اعمال کنم !

آیا این بسته بصورت افزونه است که من باید دانلودش کنم یا اینکه آیا من باید اون کدها را در جای خاصی از بخش مدیریتم وارد کنم؟

باور کنید من اینگدا هم خنگولی نیستما! شاید خیلی مبتدی هستم ! :lol::P

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد. لطفا کد مربوط به محقق شدن این هدفم را اعلام بفرمائید :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس دوستم!

شاید من یکم خنگول باشم یا شایدم آقا Morteza از سطح متوسط شروع کرده و توضیحات و اطلاعاتی در مورد بسته پارسی ساز آورده! نیدونم !

آخه می دونید، من در این صفحه متوجه نشدم که چطور میتونم این بسته را در مدیریت سایت خودم اعمال کنم !

آیا این بسته بصورت افزونه است که من باید دانلودش کنم یا اینکه آیا من باید اون کدها را در جای خاصی از بخش مدیریتم وارد کنم؟

باور کنید من اینگدا هم خنگولی نیستما! شاید خیلی مبتدی هستم ! :lol::P

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد. لطفا کد مربوط به محقق شدن این هدفم را اعلام بفرمائید :rolleyes:

بله دوست عزیز به صورت افزونه هست و باید مثل افزونه های دیگه نصب و فعال کنید همین !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دوست عزیز به صورت افزونه هست و باید مثل افزونه های دیگه نصب و فعال کنید همین !

درود بر شما !

خوب بفرمائید این افزونه کجاست که بتونم ازش استفاده کنم ! بهتر نیست این افزونه را در آن مطلب قرار دهید که افرادی که مانند من تازه کار هستند دچار سردر گمی در جستجو و استفاده از این افزونه نشوند!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما !

خوب بفرمائید این افزونه کجاست که بتونم ازش استفاده کنم ! بهتر نیست این افزونه را در آن مطلب قرار دهید که افرادی که مانند من تازه کار هستند دچار سردر گمی در جستجو و استفاده از این افزونه نشوند!؟

لینک :

http://wordpress.org/plugins/wp-parsidate

در انجمن هم هست تاپیکش

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وردپرس 3.6.1 استفاده میکنم!

پوسته Twenty Fourteen را انتخاب و استفاده میکنم ! انگاری این پوسته انگلیسی است و فارسی نشده!

از افزونه پارسی ساز استفاده میکنم! اما دو سه مورد را میخوام فارسی بشه نیدونم چی کار کنم !؟

  1. Continue reading →
  2. ← PREVIOUS

    و

    NEXT →

  3. EDIT

لطفا راهنمایی بفرمائید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرستون رو به نسخه آخر بروز کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟