16 پست در این موضوع قرار دارد

من تو قالب تو بخش نظرات تاریخ رو به این شکل نمایش میده : تیر ۲۴, ۱۳۹۲ در ۸:۱۵

ولی من میخوام به این شکل نمایش بده : ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

و به جای کلمه "در" از "-" استفاده بشه.

تابع فراخونی تاریخ در نظرات هم به این شکل هست :


<?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>

من داخل تظیمات وردپرس رفتم ، از اونجا که آپشنی نداشت تا بتونم این تغییراتی که میخوام اعمال کنم.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من تو قالب تو بخش نظرات تاریخ رو به این شکل نمایش میده : تیر ۲۴, ۱۳۹۲ در ۸:۱۵

ولی من میخوام به این شکل نمایش بده : ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱

و به جای کلمه "در" از "-" استفاده بشه.

تابع فراخونی تاریخ در نظرات هم به این شکل هست :


<?php printf(__('%1$s at %2$s'), get_comment_date(), get_comment_time()) ?>

من داخل تظیمات وردپرس رفتم ، از اونجا که آپشنی نداشت تا بتونم این تغییراتی که میخوام اعمال کنم.

تو قسمت تنطیمات همگانی وردپرس - در ساختار تاریخ نوع نمایش تاریخ هست. از اونجا عوض کن

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اونجا رفتم ولی اینی که میخوام رو نداره.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختاری که شما می خواهی اینه


comment_date('Y/m/d');
comment_time('H:i');

حالا می تونی این ساختار را به کد اضافه کنی می تونی به تنظیمات پیشخوان اضافه کنی

به جای at هم باید خط تیره بگذاری

فقط شما یکبار بجای "در" (at) خط تیره گذاشتی ( ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱) دوباره گفتی می خوام جای در از باشه که من منظورتون را نمی فهمم

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساختاری که شما می خواهی اینه


comment_date('Y/m/d');
comment_time('H:i');

حالا می تونی این ساختار را به کد اضافه کنی می تونی به تنظیمات پیشخوان اضافه کنی

به جای at هم باید خط تیره بگذاری

فقط شما یکبار بجای "در" (at) خط تیره گذاشتی ( ۲۳:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۱) دوباره گفتی می خوام جای در از باشه که من منظورتون را نمی فهمم

ممنونم ایمان جان

درست شد همونی میخواستم که شد.

ولی من نگفتم به جای در میخوام از باشه . فکر کنم کاربر دیگه ای میخواسته این کارو انجام بده. من میخواستم به جای در خط تیره (-) بزارم که با راهنماییت درست شد.

ممنون

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنونم ایمان جان

درست شد همونی میخواستم که شد.

ولی من نگفتم به جای در میخوام از باشه . فکر کنم کاربر دیگه ای میخواسته این کارو انجام بده. من میخواستم به جای در خط تیره (-) بزارم که با راهنماییت درست شد.

ممنون

متوجه خط تیره نشدم

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود و سپاس!

از نتایج جستجو انجمن با عنوان "تنظیمات همگانی قسمت ساختار تاریخ" به این پست رسیده ام

من دو تا سایت دارم یکیش وردپرس 3.6.1 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و سیزده http://epbank.ir

و دیگری وردپرس 3.8 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و چهارده http://www.epishro.com

سئوال من در مورد نمایش تاریخ ارسال مطالب است

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد یعنی دقیقا مانند تاریخ نمایش داده در http://www.epishro.com باشد

در مدیریت هر دو سایت من در قسمت تنظیمات همگانی یک نوع تنظیمات را انجام داده ام اما در http://epbank.ir نمایش تاریخ من بصورت تاریخ انگلیسی است !!

لطفا راهنمایی کنید من چه کار دیگری باید انجام دهم تا نمایش تاریخ من در http://epbank.ir بصورت فارسی باشد !

تنظیمات من در options-general.php :

post-1237-0-65453100-1393785949_thumb.pn

افزونه wp-jalali نگارش 4.5.2 | بدست Mani Monajjemi | را هم نصب کرده و فعال کرده ام .

post-1237-0-92751900-1393786082_thumb.pn

ویرایش شده در توسط saraomidvar
1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس!

از نتایج جستجو انجمن با عنوان "تنظیمات همگانی قسمت ساختار تاریخ" به این پست رسیده ام

من دو تا سایت دارم یکیش وردپرس 3.6.1 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و سیزده http://epbank.ir

و دیگری وردپرس 3.8 در حال اجرا با پوسته‌ی دو هزار و چهارده http://www.epishro.com

سئوال من در مورد نمایش تاریخ ارسال مطالب است

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد یعنی دقیقا مانند تاریخ نمایش داده در http://www.epishro.com باشد

در مدیریت هر دو سایت من در قسمت تنظیمات همگانی یک نوع تنظیمات را انجام داده ام اما در http://epbank.ir نمایش تاریخ من بصورت تاریخ انگلیسی است !!

لطفا راهنمایی کنید من چه کار دیگری باید انجام دهم تا نمایش تاریخ من در http://epbank.ir بصورت فارسی باشد !

تنظیمات من در options-general.php :

post-1237-0-65453100-1393785949_thumb.pn

افزونه wp-jalali نگارش 4.5.2 | بدست Mani Monajjemi | را هم نصب کرده و فعال کرده ام .

post-1237-0-92751900-1393786082_thumb.pn

سلام. از بسته پارسی ساز استفاده کنید. دوستان مشکل رو حل کردند.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس !

دوست گرامی لطفا راهنمایی بیشتری بفرمائید !

لینک

بسته پارسی ساز را ارسال بفرمائید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
درود و سپاس دوستم!

شاید من یکم خنگول باشم یا شایدم آقا Morteza از سطح متوسط شروع کرده و توضیحات و اطلاعاتی در مورد بسته پارسی ساز آورده! نیدونم !

آخه می دونید، من در این صفحه متوجه نشدم که چطور میتونم این بسته را در مدیریت سایت خودم اعمال کنم !

آیا این بسته بصورت افزونه است که من باید دانلودش کنم یا اینکه آیا من باید اون کدها را در جای خاصی از بخش مدیریتم وارد کنم؟

باور کنید من اینگدا هم خنگولی نیستما! شاید خیلی مبتدی هستم ! :lol::P

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد. لطفا کد مربوط به محقق شدن این هدفم را اعلام بفرمائید :rolleyes:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود و سپاس دوستم!

شاید من یکم خنگول باشم یا شایدم آقا Morteza از سطح متوسط شروع کرده و توضیحات و اطلاعاتی در مورد بسته پارسی ساز آورده! نیدونم !

آخه می دونید، من در این صفحه متوجه نشدم که چطور میتونم این بسته را در مدیریت سایت خودم اعمال کنم !

آیا این بسته بصورت افزونه است که من باید دانلودش کنم یا اینکه آیا من باید اون کدها را در جای خاصی از بخش مدیریتم وارد کنم؟

باور کنید من اینگدا هم خنگولی نیستما! شاید خیلی مبتدی هستم ! :lol::P

من میخواهم تاریخ نمایش داده شده انتشار مطالب بصورت فارسی باشد. لطفا کد مربوط به محقق شدن این هدفم را اعلام بفرمائید :rolleyes:

بله دوست عزیز به صورت افزونه هست و باید مثل افزونه های دیگه نصب و فعال کنید همین !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله دوست عزیز به صورت افزونه هست و باید مثل افزونه های دیگه نصب و فعال کنید همین !

درود بر شما !

خوب بفرمائید این افزونه کجاست که بتونم ازش استفاده کنم ! بهتر نیست این افزونه را در آن مطلب قرار دهید که افرادی که مانند من تازه کار هستند دچار سردر گمی در جستجو و استفاده از این افزونه نشوند!؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درود بر شما !

خوب بفرمائید این افزونه کجاست که بتونم ازش استفاده کنم ! بهتر نیست این افزونه را در آن مطلب قرار دهید که افرادی که مانند من تازه کار هستند دچار سردر گمی در جستجو و استفاده از این افزونه نشوند!؟

لینک :

http://wordpress.org/plugins/wp-parsidate

در انجمن هم هست تاپیکش

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از وردپرس 3.6.1 استفاده میکنم!

پوسته Twenty Fourteen را انتخاب و استفاده میکنم ! انگاری این پوسته انگلیسی است و فارسی نشده!

از افزونه پارسی ساز استفاده میکنم! اما دو سه مورد را میخوام فارسی بشه نیدونم چی کار کنم !؟

  1. Continue reading →
  2. ← PREVIOUS

    و

    NEXT →

  3. EDIT

لطفا راهنمایی بفرمائید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

وردپرستون رو به نسخه آخر بروز کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Mr Mirzaei
      سلام
      کد مطالب تصادفی توی وبلاگ های میهن بلاگ چیه؟
      اگه کسی میدونه لطفا بگه خیلی گیرم
      کد بیشترین بازدید چیه توی مطالب؟
      سریع بگید
    • توسط asghar
      سلام
      من یک سایت وردپرسی دارم که خیلی دیر لود میشه 
      میخواستم بدونم برای رفعش باید چی کار کنم؟
      آدرس سایت https://www.hairent.com
       
    • توسط cheeta
      با سلام خدمت اساتید گل وردپرس
      من برای فروش از افزونه edd و با قالب دستکاری شده صحیفه کار میکنم. مشکلی که دارم اینه مه وقتی به عنوان مدیر خرید میکنم تمام مراحل تا پس از پرداخت تا اخر اجرا میشه اما وقتی با نقش های کاربری دیگه از جمله مشترک خرید میکنم وقتی در صفحه سبد خرید روی " خرید و دانلود " کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته. یعنی به صفحه پرداخت نمیره و البته هیچ خطایی هم نمیده.
      با عوض کردن قالب مشکل حل میشه اما می خوام مشکل رو در همین قالب بر طرف کنم. چطور میشه این محدودیت رو برای سایر نقش های کاربری برداشت؟ کی چیزی در این زمینه هست؟
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط hamid.he
      سلام بر دوستان .
      يك سايت با استفاده از قالب هاي آماده روي لوكال هاست طراحي كرده ام تصميم گرفت بقيه كار سايت را بعد از انتقال بر روي هاست انجام دهم . خودم بلد نبودم سايت را به هاست منقل كنم از دوستي خواهش كردم انجام دهد . منتها بعد از انتقال به هاست اولا صفحه به هم ريخته و نادرست است . عكس ها نمي آيند و هم چنين روي هر لينك و يا منويي كليك مي كنيم صفحه به لوكال هاست مي خواهد برود و براي همين چيزي بالا نمي آيد . آدرس سايت : www.behinja.com  مي باشد كه مي توانيد مشاهده . چگونه مي شود اين مشكل را رفع كرد . پيشاپيش از پاسخ گويي دوستان تشكر مي كنم