• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری میتاپ وردپرسی   14/08/96

      بعد از اولین دوره همایش وردپرس در ایران اگر پیگیر اخبار وردپرس بوده باشید، حتما خبر برگزاری چندین میتاپ و جلسه متعدد وردپرسی را شنیده‌اید، یکی از بحث‌های اصلی که محور اصلی این میتاپ‌ها بوده است برگزاری وردکمپ بود که به طور جدی دنبال می‌شود. این میتاپ‌ها و جلسات توسط جمعی از فعلان حوزه وردپرس در کنار وردپرس‌پارسی برگزار می‌شد و مسائل مربوط به این حیطه و از جمله وردکمپ مورد بحث قرار می‌گرفت. این بار با رایزنی‌هایی که با تیم اصلی وردپرس داشتیم در بخش دوم این رویدادها قصد داریم که میتاپ‌ها و جلسات وردپرسی را به صورت آزاد برگزار کنیم تا تمامی علاقه‌مندان و دوست‌داران وردپرس فرصت حضور داشته باشند و با گردهمایی، جامعه کاملتری از دوست داران وردپرس بسازیم و از تجربیات یکدیگر استفاده کنیم.   بدیهی است که این رویدادها با رویکرد مثبت در جهت سود رسانی به جامعه وردپرس و افراد حاضر در آن برگزار می‌شود و برای تمامی علاقه‌مندان به وردپرس است. پس اگر یک کاربر معمولی وردپرس یا یک توسعه دهنده هستید می‌توانید در این رویدادها شرکت کنید. ما در ملاقات‌هایمان از موارد مختلف و کاربردی وردپرس صحبت می‌کنیم و علاقمند به توسعه هر چه بیشتر وردپرس در ایران هستیم. ما وردپرس را دوست داریم. عضویت در این گروه برای همه افرادی که مایل به پیوستن هستند بدون در نظرگرفتن توانایی‌ها، مهارت‌ها، وضعیت مالی و یا معیارهای دیگر باز و رایگان است. فضای میتاپ‌ها و جلسات ما دوستانه و آزادنه و دور از هرگونه تبعیض و رفتارهای زننده است. بر این اساس از تمامی دوستانی که علاقه‌مند به شرکت در میتاپ‌های وردپرس هستند دعوت می‌شود تا از طریق لینک زیر در سایت میتاپ اقدام به ثبت‌نام کنند و منتظر خبرهای برگزاری جلسات در آینده باشند . لینک ثبت نام و عضویت : https://www.meetup.com/Iran-WordPress-Meetup    
    • Saeed Fard

      نسخه جدید وردپرس پارسی رونمایی شد   05/09/96

      در پنجمین سال فعالیت از وردپرس پارسی و بعد از ارائه خدمات و سرویس‌های متفاوت به جامعه وردپرس ، برآن شدیم که نسخه جدید سایت وردپرس‌پارسی را بر اساس نیازها و خدمات جدیدی که قرار است ارائه شود طراحی و رونمایی کنیم ، از این جهت امروز یک ورژن از نسخه جدید رونمایی شد. در ادامه به معرفی بخش‌های مختلف سایت می‌پردازیم.     در دوره فعالیت گروه وردپرس‌پارسی بیش از 13 افزونه مختلف به صورت رایگان از طرف گروه برای وردپرس نوشته و منتشر شد که در مجموع دارای 100هزار نصب فعال روی سایت‌های وردپرسی است و 500هزاربار از مخزن پلاگین‌های وردپرس دانلود شده‌اند. به همین دلیل قسمت اول وب‌سایت مختص معرفی افزونه‌های گروه وردپرس‌پارسی طراحی شده است که در آن لیستی کامل از افزونه‌ها به همراه توضیحات در اختیار کاربران است . روند تولید افزونه‌های رایگان در جهت توسعه و بومی‌سازی بیشتر وردپرس از طرف وردپرس پارسی ادامه دارد و بزودی افزونه‌های دیگری به آرشیو اضافه خواند شد.   گروه وردپرس‌پارسی که تا به این‌جا تمرکز بیشتر خود را روی پشتیبانی رایگان از وردپرس گذاشته بود تا مشکلات کاربران وردپرس فارسی را حل کند که حاصل این فعالیت 18 هزار کاربر در انجمن با 43 هزار موضوع و 255 هزار سوال جواب است، قرار است من بعد در عرصه آموزش وردپرس وارد شود و از تخصص اعزای گروه در این حوزه نیز استفاده کند تا مرجعی کامل، اصولی و درست برای آموزش وردپرس ایجاد شود. قسمت دوم وب‌سایت مربوط به مقالات و آموزش‌هایی است که روی وردپرس پارسی از طرف اعضای آن ارسال می‌شود.   در دنیای وردپرس اتفاقات مختلفی در حال روی دادن است که دانستن آن‌ها میتونه برای ما جالب و جذاب باشه، برگزاری وردکمپ‌ها، معرفی سرویس‌ها و خدمات جدید و ... که از جمله اخبار مهم در این حوزه می‌توان برگزاری اولین همایش وردپرس ایران در سال 93 و همایش‌های دیگر مربوط به وردپرس و معرفی سیاره وردپرس و همینطور خبر برگزاری میتاپ‌های وردپرسی در ایران اشاره کرد ، در قسمت آخر وب‌سایت به معرفی موارد این چنینی پرداخته می‌شود و همینطور گزارش‌های مرتب از فعالیت‌ها، میتاپ‌ها و رویدادهای وردپرسی در آن ارائه می‌شود .   در ادامه این فعالیت‌ها بزودی شاهد اخبار جدیدی از وردپرس‌پارسی خواهید بود. شما نیز به عنوان یکی از کاربران این جامعه وردپرسی می‌توانید ما را در توسعه هر چه بیشتر وردپرس یاری کنید. لینک مستقیم خبر : http://wp-parsi.com/wpparsi-new-version  
mohsen90002

مشكل نشان ندادن تصوير شاخص

38 پست در این موضوع قرار دارد

سلام بر اساتيد عزيز

من وقتي براي پستم تصوير شاخص آپلود ميكنم درست نشون ميده

ولي وقتي ميخوام براش از داخل كتابخانه يك عكس بزارم نشون نميده!

ممنون ميشم بگين مشكل كجاست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
ولي وقتي ميخوام براش از داخل كتابخانه يك عكس بزارم نشون نميده!

منظورتون عکسهای داخل پست مشکل داره؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام قربان

ببينيد زماني كه من براي پست عكس شاخص ميزارم ،توي صفحه اصلي با اندازه كوچيك نشون ميده و تو صفحه خود پست با اندازه اصلي

حالا زماني كه من اين عكس رو براي اولين بار آپلود ميكنم درسته همه چيز

اما وقتي ميخوام از همون عكس آپلود شده براي پست ديگه اي استفاده كنم، ديگه نشون نميده نه تو صفحه اصلي نه تو پست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میتونید آدرسی بدید از یک پست تا بررسی کنیم؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اما وقتي ميخوام از همون عكس آپلود شده براي پست ديگه اي استفاده كنم، ديگه نشون نميده نه تو صفحه اصلي نه تو پست.

برای پست‌های بعدی عکس رو از کجا قرار میدید که نمایش داده نمیشه ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

میتونید آدرسی بدید از یک پست تا بررسی کنیم؟

برای پست‌های بعدی عکس رو از کجا قرار میدید که نمایش داده نمیشه ؟

اين آدرس خدمت شما

پست اول عكس داره اما نمايش نميده

پستهايي هم هستن كه درست عكس رو نشون ميدن

irandadras.ir

--------------------

براي پستهاي بعدي از تو قسمت كتابخانه تو تصوير شاخص انتخاب ميكنم

سپاس

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سایتتون در دسترس نیست ..

از یک تصویر آپلود شده در چندین پست میخواید استفاده کنید و نمیشه ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود مجدد

بله متاسفانه مشكل هاست بود كه الان برطرف شده

http://irandadras.ir/

بله ميخوام در چندين پست استفاده كنم،

اولين باري كه از رو پي سي آپلود ميكنم درسته، براي پست هاي بعدي نشون نميده

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوستان غير از اين سوال من يك سوال ديگه مشابه همين دارم

همين جا بپرسم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در مورد آدرس که گفتم منظور اون بخشی که عکس رو مجدد استفاده کردید و مشکل دار شده رو آدرس بدید

دوستان غير از اين سوال من يك سوال ديگه مشابه همين دارم

اگر مربوط به همین هست اینجا مطرح کنید وگرنه در تاپیک جدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون

ببخشيد اون موقع دقيق متوجه نشدم

اين پستي هست كه اولين بار عكس و تو استفاده كردم و درست داره نشون ميده:

http://irandadras.ir/%D8%A2%D8%BA%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD-%D9%85%D8%AD%DA%A9%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%AA-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C

اينم پستي هست كه همون عكس رو دوباره براش گذاشتم ولي نشون نميده

http://irandadras.ir/%D8%B5%D9%84%D8%A7%D8%AD%DB%8C%D8%AA-%D9%85%D8%AD%D9%84%DB%8C-%D8%B1%D8%B3%DB%8C%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D8%AC%D8%B1%D9%85-%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%B1

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اون بخش به چه صورت هست؟

در نزدیک <div class="singpic">

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس بابت كمك

ببخشيد قربان ولي متوجه منظورتون نشدم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل single.php رو باز کنید و محتویات المان <div class="singpic"> رو بزارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سپاس

كل single.php همينه


<?php get_header(); ?>
<div id="pagei">
<div id="page">
<div id="contents-b">
<div id="content-b"><?php include TEMPLATEPATH. '/templates/single.post.template.html'; ?></div>
<?php get_sidebar(); ?><div class="clear"></div>
</div>
</div>
</div>
<?php get_footer(); ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل در مسیر زیر رو اینجا قرار بدید

templates/single.post.template.html

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما:

<?php if (have_posts()) : while (have_posts()) : the_post(); ?>

<div class="sitenav">

<a href="<?php bloginfo('url'); ?>">خانه</a>  »  <?php the_category(', '); ?>  »  <?php single_post_title(); ?>

</div>

<div id="post-<?php the_ID(); ?>" class="post">

<h1><?php the_title(); ?></h1>

<ul class="postinfo">

<li><?php the_time('l, F j, Y, G:i'); ?></li>

<li class="ncat"><?php the_category(', ') ?></li>

<?php if(function_exists('the_views')) { print '<li class="nview">'; the_views(); print '</li>'; } ?>

<li class="ncomment"><a href="#respond"><?php comments_number('ثبت نظر','1 comment','% comments'); ?></a></li>

<?php edit_post_link('[ویرایش]', '<li>', '</li>'); ?>

</ul><div class="clear"></div>

<div class="entry">

<div class="singpic"><?php show_thumb_f($width=250,$height=auto,$crop='T',$quality=95,$blank=false); ?></div>

<?php the_content('Read full entry »'); ?>

<?php wp_link_pages(array('before' => '<p><strong>Pages:</strong> ', 'after' => '</p>', 'next_or_number' => 'number')); ?>

</div><div class="clear"></div>

<ul class="postinfoB">

<li class="nshare"><a href="#bookmarks" id="share">اشتراک</a>

<div id="social">

<a id="del" href="http://delicious.com/post?url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">Delicious</a>

<a id="dig" href="http://digg.com/submit?phase=2&url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">Digg</a>

<a id="des" href="http://designfloat.com/submit.php?url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">Design Float</a>

<a id="mix" href="http://www.mixx.com/submit?page_url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">Mixx</a>

<a id="red" href="http://reddit.com/submit?url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">Reddit</a>

<a id="stu" href="http://www.stumbleupon.com/submit?url=<?php the_permalink(); ?>&title=<?php the_title(); ?>">StumbleUpon</a>

<a id="tec" href="http://technorati.com/faves?add=<?php the_permalink(); ?>">Technorati</a>

</div></li>

<?php if(function_exists('wp_print')) { print '<li class="nprint">'; print_link(); print '</li>'; } ?>

</ul><div class="clear"></div>

<?php the_tags('<div class="tags">برچسب : ', ', ', '</div>'); ?>

<div id="my-related-post">

<h2 class="maxh2">مطالب پیشنهادی :</h2>

<?php

$categories = get_the_category($post->ID);

if ($categories) {

$category_ids = array();

foreach($categories as $category) $category_ids[] = $category->term_id;

$args=array(

'category__in' => $category_ids,

'post__not_in' => array($post->ID),

'showposts'=>5, // Number of related posts that will be shown.

'caller_get_posts'=>1

);

$my_query = new wp_query($args);

if( $my_query->have_posts() ) {

echo '<ul>';

while ($my_query->have_posts()) {

$my_query->the_post();

?>

<div class="maxposts">

<div class="maxthumb">

<a href="<?php the_permalink(); ?>" title="<?php the_title(); ?>">

<?php show_thumb_f($width=115,$height=70,$crop='T',$quality=95,$blank=true); ?>

</a>

<div class="maxlink">

<a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="<?php the_title(); ?>"><?php the_title(); ?></a>

</div>

</div>

</div>

<?php

}

echo '</ul>';

}

}

?>

<?php wp_reset_query(); ?>

</div>

<div class="clear"></div>

<h4>درباره نویسنده</h4>

<div class="author">

<?php echo get_avatar(get_the_author_email(), '50'); ?>

<p><?php the_author_posts_link(); ?> <?php the_author_posts(); ?> مطلب نوشته است . </p>

<p><?php the_author_description(); ?></p>

<div class="clear"></div>

</div>

<?php comments_template(); ?>

<!--

<?php trackback_rdf(); ?>

-->

</div><!-- post -->

<?php endwhile; ?>

<!-- navigation here -->

<?php else : ?>

<!-- not found here -->

<?php include TEMPLATEPATH. '/templates/not.found.html'; ?>

<?php endif; ?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب بندانگشتی های سایت شما با تابع show_thumb_f دارن لود میشن که پیش فرض وردپرس نیست

توی فایل فانکشن ببینید تابع show_thumb_f رو پیدا می کنید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله قربان

اين خط رو پيدا كردم :


function show_thumb_f($width,$crop,$quality) {

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خوب از همین خط تا { بسته شده رو بزارید اینجا

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خدمت شما :


function show_thumb_f($width,$crop,$quality) {
global $post;
$custom_field_value = get_post_meta($post->ID, 'Image', true);
$attachments = get_children( array('post_parent' => $post->ID, 'post_status' => 'inherit', 'post_type' => 'attachment', 'post_mime_type' => 'image', 'order' => 'ASC', 'orderby' => 'menu_order ID', 'numberposts' => 1) );

if ($attachments == true) {

foreach($attachments as $id => $attachment) {
$img = wp_get_attachment_image_src($id, 'full');
$tweak = str_replace('/', '%2F', $img[0]);
$img_url = str_replace(':', '%3A', $tweak);
print '<img src="'.get_template_directory_uri().'/scripts/phpThumb/phpThumb.php?src='.$img_url.'&w='.$width.'&zc='.$crop.'&q='.$quality.'" title="'.$post->post_title.'" alt="'.$post->post_title.'" />';
}

} elseif ( $custom_field_value == true) {
$tweak = str_replace('/', '%2F', $custom_field_value);
$img_url = str_replace(':', '%3A', $tweak);
print '<img src="'.get_template_directory_uri().'/scripts/phpThumb/phpThumb.php?src='.$img_url.'&w='.$width.'&zc='.$crop.'&q='.$quality.'" title="'.$post->post_title.'" alt="'.$post->post_title.'" />';

} else {

// do nothing

}
}

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال زیاد مشکل از اسکریپت phpThumb هست که توی تابع فراخوانی عکس شما استفاده میشه

شما میتونید بجای این تابع از تابع خود وردپرس که the_post_thumbnail هست استفاده کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون گرامي

حالا الان به زبون ساده تر من بايد چي كاركنم؟ :rolleyes:

با سپاس قبلي

ویرایش شده در توسط mohsen90002
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من الان يك افزونه دارم تقريبا به همين نام اما نميدونم مربوطه يا؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای تست بجای:

show_thumb_f($width=250,$height=auto,$crop='T',$quality=95,$blank=false);

بزارید:

the_post_thumbnail(array(25,25))

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری