• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
mostafa_d26

حل مشکل Specify a cache validator

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

کسی میدونه من چگونه می تونم قسمت Specify a cache validator در سایت http://gtmetrix.com را بالا ببرم ؟ الان 3 است!!

اینم عکسشش:

Untitled1.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های کش خودشون این کار رو انجام میدن

به هر حال 2 کار باید انجام بدید

یکی ایجاد زمان بالا برای انقضای کش فایل های استاتیک (استایل ها - تصاویر - فلش ها و ...)

دیگری ایجاد قابلیت کش شوندگی برای فایل هایی که دارای علامت ?‌ هستند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تقریباً همه ی مسایل مربوط به کش در انجمن پشتیبانی و همچنین در بخش آموزش، به دفعات مطرح و پاسخ داده شده - به جز یک مورد خیلی ریز که مربوط به آداپته کردن کش با هاستینگ و سرور میشه

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های کش خودشون این کار رو انجام میدن

به هر حال 2 کار باید انجام بدید

یکی ایجاد زمان بالا برای انقضای کش فایل های استاتیک (استایل ها - تصاویر - فلش ها و ...)

دیگری ایجاد قابلیت کش شوندگی برای فایل هایی که دارای علامت ?‌ هستند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تقریباً همه ی مسایل مربوط به کش در انجمن پشتیبانی و همچنین در بخش آموزش، به دفعات مطرح و پاسخ داده شده - به جز یک مورد خیلی ریز که مربوط به آداپته کردن کش با هاستینگ و سرور میشه

مرسی

ولی منم تقریبا تمام موارد را خوندم !! ولی این مورد را توضیح نداده بودند !!!

در مورد کار اول که اگه منظورتون اون دستور انقضا واسه فایل ها در فایل htaccess قرار دادم و افزونه w3 total cache هم نصب کردم ولی بازهم با یان مشکل روبرو هستم! واسه همین اینجا تاپیک زدم . ممنون میشم کمک کنید، چون واقعا گیج شدم . قالب سایتم هم Avenue است و این نکته هم بگم که وقتی قالب عوض میکنم و ی قالب ساده میذارم page speed از 34 به 78 میرسه!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هاست‌های اشتراکی ترکیب 2 افزونه‌ی DB Cache Reloaded Fix و Hyper Cache بهتر جواب میده تا w3 و پیشنهاد من اینه از اینها استفاده کنید ..

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مثلاً در htaccess:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 7 days"
## EXPIRES CACHING ##

البته می تونید فرمت های دیگری رو هم اضافه کنید

و در فانکشن: طبق این آموزش

اینکه نرخ سرعت صفحه کم و زیاد میشه بدیهی هست که به پوسته و فراخوانی هایی که پوسته ها انجام میدن بستگی داره - مثلاً ممکنه در یک پوسته شما تصاویر هر پست رو هم نمایش بدید که این در زمان لود و سرعت تاثیر میذاره

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در هاست‌های اشتراکی ترکیب 2 افزونه‌ی DB Cache Reloaded Fix و Hyper Cache بهتر جواب میده تا w3 و پیشنهاد من اینه از اینها استفاده کنید ..

آیا با استفاده از این دو افزونه مشکل من حل می شود ؟؟

مثلاً در htaccess:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 7 days"
## EXPIRES CACHING ##

البته می تونید فرمت های دیگری رو هم اضافه کنید

و در فانکشن: طبق این آموزش

اینکه نرخ سرعت صفحه کم و زیاد میشه بدیهی هست که به پوسته و فراخوانی هایی که پوسته ها انجام میدن بستگی داره - مثلاً ممکنه در یک پوسته شما تصاویر هر پست رو هم نمایش بدید که این در زمان لود و سرعت تاثیر میذاره

من دقیقا این کارها را انجام دادم و البته با انجام این کارها مشکل دیگه ای که گرفته بود از 0 به 98 رسید و حل شد ولی این مشکل به صورت ثابت مانده است..!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تمام کارها را انجام دادم ولی این گزینه ی تکان ساده هم به خود نداد !! و همچنان در روی 3 هست...

واقعا گیجم کرده . لطفا کمک کنید..

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگه کمکی میکنه این پیغامشه :

The following resources are missing a cache validator. Resources that do not specify a cache validator cannot be refreshed efficiently. Specify a Last-Modified or ETag header to enable cache validation for the following resources:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هنوز داره میگه مقادیر موردنظر رو وارد کنید تا کَش ولید بشه

هز چند اصلا این نوع سایتها رو ملاک قرار ندید اصلا مهم نیستن!

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کدوم افزونه برای کش استفاده کردید الان ؟

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دقیقا این گزینه سایت من خیلی پایینه و به هیچ صراطی مستقیم نمیشه !

اگه کسی میتونه کمکی کنه من اطلاعات سایت را بهش بدم کمکم کنه یا همینجا کمک کنه واقعا ممنون میشم.

اینم عکس مشکل من : تصویر18649131337745341278.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از کدوم افزونه برای کش استفاده کردید الان ؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

از افزونه w3totalchach استفاده کردم و تنظیمات طبق اموزش ها کامل انجام دادم .

تفاوتی حاصل نشد از افزونه Autoptimize هم استفاده کردم بازم تغیری حاصل نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

فایل قالب functions.php اینو بهش اضافه کن ولی موردهای دیگه ی رو هم رو gtmetrix گفته که فوقولاده ساده تر از اینه :lol:

منظور از Specify a cache validator هم آخر فایلهاست که ?ver=0 اینجورین و باعث میشه فایلها به خوبی کش نشه ;)


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?ver', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

ویرایش شده در توسط محسن شایان
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل قالب functions.php اینو بهش اضافه کن ولی موردهای دیگه ی رو هم رو gtmetrix گفته که فوقولاده ساده تر از اینه :lol:

منظور از Specify a cache validator هم آخر فایلهاست که ?ver=0 اینجورین و باعث میشه فایلها به خوبی کش نشه ;)


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?ver', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

انجام دادم ولی همچنان مشکل پابرجاست...

این دیگه چه مشکلی هست که هیچ جوره حل نمیشه و روز به روز بیشتر میشه...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ داده شده رو بررسی کنید:

http://stackoverflow.com/questions/3641582/htaccess-how-to-specify-a-cache-validator

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پاسخ داده شده رو بررسی کنید:

http://stackoverflow.com/questions/3641582/htaccess-how-to-specify-a-cache-validator

ممنوننننننننننننننننننننننننننن

خیلی مطلب خوبی بود

بالاخره از 2 رسوندمش به 44!!

الان خوب شده فقط عکس هایی که واسه اسلایدر مطالب هست و عکس لوگو بالای سایت را گیر داده، نمیدونم اینها را هم میشه حل کرد یا نه. اگه راهی به ذهنتون رسید حتما بگید . بازم ممنون آقا مرتضی.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

چه گیری به عکسهاتون داده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

width و height عکساتون رو اونجوری که گفته تنظیم کنید و Leverage browser caching فایل جاوا ، فونتهاتون رو گذاشتید 2 روز کمترینش که پیشنهاد میده یک هفتس

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل را حل کردم.

مرسیییییییییی از همه. ولی راستش من کلا افزونه های کش را پاک کردم و دوباره از نو فایل htaccess. را با اموزش ها ساختم و function را هم دستکاری کردم. الان کلا راضیم !

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این افزونه های کش انچنان زیا در سرعت تاثیر ندارن. برای مثال دو ثانیه زودتر سایتتو لود میکنن. ولی در عوض فشار زیادی به سرور وارد میکنن و همچنین حجم زیادی را ازت میگیرن. در کل این افزونه ها پاک بشن و بجاش از کدها استفاده کنی بهتر است.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری