• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
mostafa_d26

حل مشکل Specify a cache validator

21 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشید

کسی میدونه من چگونه می تونم قسمت Specify a cache validator در سایت http://gtmetrix.com را بالا ببرم ؟ الان 3 است!!

اینم عکسشش:

Untitled1.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه های کش خودشون این کار رو انجام میدن

به هر حال 2 کار باید انجام بدید

یکی ایجاد زمان بالا برای انقضای کش فایل های استاتیک (استایل ها - تصاویر - فلش ها و ...)

دیگری ایجاد قابلیت کش شوندگی برای فایل هایی که دارای علامت ?‌ هستند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تقریباً همه ی مسایل مربوط به کش در انجمن پشتیبانی و همچنین در بخش آموزش، به دفعات مطرح و پاسخ داده شده - به جز یک مورد خیلی ریز که مربوط به آداپته کردن کش با هاستینگ و سرور میشه

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

افزونه های کش خودشون این کار رو انجام میدن

به هر حال 2 کار باید انجام بدید

یکی ایجاد زمان بالا برای انقضای کش فایل های استاتیک (استایل ها - تصاویر - فلش ها و ...)

دیگری ایجاد قابلیت کش شوندگی برای فایل هایی که دارای علامت ?‌ هستند

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

تقریباً همه ی مسایل مربوط به کش در انجمن پشتیبانی و همچنین در بخش آموزش، به دفعات مطرح و پاسخ داده شده - به جز یک مورد خیلی ریز که مربوط به آداپته کردن کش با هاستینگ و سرور میشه

مرسی

ولی منم تقریبا تمام موارد را خوندم !! ولی این مورد را توضیح نداده بودند !!!

در مورد کار اول که اگه منظورتون اون دستور انقضا واسه فایل ها در فایل htaccess قرار دادم و افزونه w3 total cache هم نصب کردم ولی بازهم با یان مشکل روبرو هستم! واسه همین اینجا تاپیک زدم . ممنون میشم کمک کنید، چون واقعا گیج شدم . قالب سایتم هم Avenue است و این نکته هم بگم که وقتی قالب عوض میکنم و ی قالب ساده میذارم page speed از 34 به 78 میرسه!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هاست‌های اشتراکی ترکیب 2 افزونه‌ی DB Cache Reloaded Fix و Hyper Cache بهتر جواب میده تا w3 و پیشنهاد من اینه از اینها استفاده کنید ..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مثلاً در htaccess:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 7 days"
## EXPIRES CACHING ##

البته می تونید فرمت های دیگری رو هم اضافه کنید

و در فانکشن: طبق این آموزش

اینکه نرخ سرعت صفحه کم و زیاد میشه بدیهی هست که به پوسته و فراخوانی هایی که پوسته ها انجام میدن بستگی داره - مثلاً ممکنه در یک پوسته شما تصاویر هر پست رو هم نمایش بدید که این در زمان لود و سرعت تاثیر میذاره

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هاست‌های اشتراکی ترکیب 2 افزونه‌ی DB Cache Reloaded Fix و Hyper Cache بهتر جواب میده تا w3 و پیشنهاد من اینه از اینها استفاده کنید ..

آیا با استفاده از این دو افزونه مشکل من حل می شود ؟؟

مثلاً در htaccess:


## EXPIRES CACHING ##
ExpiresActive On
ExpiresByType image/jpg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/jpeg "access plus 1 year"
ExpiresByType image/gif "access plus 1 year"
ExpiresByType image/png "access plus 1 year"
ExpiresByType text/css "access plus 1 month"
ExpiresByType application/pdf "access plus 1 month"
ExpiresByType text/x-javascript "access plus 1 month"
ExpiresByType application/x-shockwave-flash "access plus 1 month"
ExpiresByType image/x-icon "access plus 1 year"
ExpiresDefault "access plus 7 days"
## EXPIRES CACHING ##

البته می تونید فرمت های دیگری رو هم اضافه کنید

و در فانکشن: طبق این آموزش

اینکه نرخ سرعت صفحه کم و زیاد میشه بدیهی هست که به پوسته و فراخوانی هایی که پوسته ها انجام میدن بستگی داره - مثلاً ممکنه در یک پوسته شما تصاویر هر پست رو هم نمایش بدید که این در زمان لود و سرعت تاثیر میذاره

من دقیقا این کارها را انجام دادم و البته با انجام این کارها مشکل دیگه ای که گرفته بود از 0 به 98 رسید و حل شد ولی این مشکل به صورت ثابت مانده است..!!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تمام کارها را انجام دادم ولی این گزینه ی تکان ساده هم به خود نداد !! و همچنان در روی 3 هست...

واقعا گیجم کرده . لطفا کمک کنید..

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اگه کمکی میکنه این پیغامشه :

The following resources are missing a cache validator. Resources that do not specify a cache validator cannot be refreshed efficiently. Specify a Last-Modified or ETag header to enable cache validation for the following resources:

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هنوز داره میگه مقادیر موردنظر رو وارد کنید تا کَش ولید بشه

هز چند اصلا این نوع سایتها رو ملاک قرار ندید اصلا مهم نیستن!

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کدوم افزونه برای کش استفاده کردید الان ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دقیقا این گزینه سایت من خیلی پایینه و به هیچ صراطی مستقیم نمیشه !

اگه کسی میتونه کمکی کنه من اطلاعات سایت را بهش بدم کمکم کنه یا همینجا کمک کنه واقعا ممنون میشم.

اینم عکس مشکل من : تصویر18649131337745341278.jpg

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از کدوم افزونه برای کش استفاده کردید الان ؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از افزونه w3totalchach استفاده کردم و تنظیمات طبق اموزش ها کامل انجام دادم .

تفاوتی حاصل نشد از افزونه Autoptimize هم استفاده کردم بازم تغیری حاصل نشد

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل قالب functions.php اینو بهش اضافه کن ولی موردهای دیگه ی رو هم رو gtmetrix گفته که فوقولاده ساده تر از اینه :lol:

منظور از Specify a cache validator هم آخر فایلهاست که ?ver=0 اینجورین و باعث میشه فایلها به خوبی کش نشه ;)


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?ver', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

ویرایش شده در توسط محسن شایان

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل قالب functions.php اینو بهش اضافه کن ولی موردهای دیگه ی رو هم رو gtmetrix گفته که فوقولاده ساده تر از اینه :lol:

منظور از Specify a cache validator هم آخر فایلهاست که ?ver=0 اینجورین و باعث میشه فایلها به خوبی کش نشه ;)


function _remove_script_version( $src ){
$parts = explode( '?ver', $src );
return $parts[0];
}
add_filter( 'script_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );
add_filter( 'style_loader_src', '_remove_script_version', 15, 1 );

انجام دادم ولی همچنان مشکل پابرجاست...

این دیگه چه مشکلی هست که هیچ جوره حل نمیشه و روز به روز بیشتر میشه...

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پاسخ داده شده رو بررسی کنید:

http://stackoverflow.com/questions/3641582/htaccess-how-to-specify-a-cache-validator

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پاسخ داده شده رو بررسی کنید:

http://stackoverflow.com/questions/3641582/htaccess-how-to-specify-a-cache-validator

ممنوننننننننننننننننننننننننننن

خیلی مطلب خوبی بود

بالاخره از 2 رسوندمش به 44!!

الان خوب شده فقط عکس هایی که واسه اسلایدر مطالب هست و عکس لوگو بالای سایت را گیر داده، نمیدونم اینها را هم میشه حل کرد یا نه. اگه راهی به ذهنتون رسید حتما بگید . بازم ممنون آقا مرتضی.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

چه گیری به عکسهاتون داده؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

width و height عکساتون رو اونجوری که گفته تنظیم کنید و Leverage browser caching فایل جاوا ، فونتهاتون رو گذاشتید 2 روز کمترینش که پیشنهاد میده یک هفتس

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مشکل را حل کردم.

مرسیییییییییی از همه. ولی راستش من کلا افزونه های کش را پاک کردم و دوباره از نو فایل htaccess. را با اموزش ها ساختم و function را هم دستکاری کردم. الان کلا راضیم !

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این افزونه های کش انچنان زیا در سرعت تاثیر ندارن. برای مثال دو ثانیه زودتر سایتتو لود میکنن. ولی در عوض فشار زیادی به سرور وارد میکنن و همچنین حجم زیادی را ازت میگیرن. در کل این افزونه ها پاک بشن و بجاش از کدها استفاده کنی بهتر است.

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری