• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
686868

محتویات فایل با دستور echo ؟

5 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام ... به صورت خلاصه :

1- چطور میشه با دستور echo محتویات یک فایل رو نشون داد ... به عنوان مثال همونطور که مینویسیم :


echo ('wp-parsi')

این دستور کلمه wp-parsi رو نشون میده ، ما بیایم و یک فایل و بذاریم : اینطوری :


echo ('pages.php')

2- همین کار رو برای آدرس انجام بدیم . یعنی با دستور echo به یک آدرس ارجاع داده بشویم.؟

ممنون

ویرایش شده در توسط 686868
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورت از آدرس، آدرسی با http و خارج از هاست هست یا داخل هاست خودت و یکی از فایل های سایت خودت؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نقل قول از آموزشی که مرتضی در این پست قرار دادن:


< ? php
$file = fopen( "welcome.txt", "r" ) or exit ( "Unable to open file!" ) ;
// حلقه زیر فایل را به صورت خط به خط تا رسیدن به آخر آن می خواند و در خروجی نمایش می دهد
while ( !feof ( $file ) )
{
echo fgets ( $file ) . "< br />" ;
}
fclose( $file ) ;
? >

این برای حالتی هست که محتویات یک فایل رو از روی هاست خودتون استخراج کنید.

اما برای محتویات یک صفحه HTML و خارج از هاست خودتون، ازDOM و html parse می تونید استفاده کنید.

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

.در ابتدا تشکر

دوم اینکه در واقع دو تا سوال رو پرسیدم .. 1- لینک داخلی و دوم خارجی

سوم : این کد طولانیه و در واقع برای من کاربرد نداره ... مثلا چیزی میخوام باشه مثل همونی که تو مثال گفتم ! اون مثالی که زدم ، نمیشه همونطوری انجام بشه ؟

ویرایش شده در توسط 686868
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با روش بالا، شما باید ابتدا فایل رو باز کنید، محتویاتش رو بخونید و چاپش کنید یا محتویاتش رو داخل یک متغیر بریزید و در نهایت هم فایل رو ببندید.

اما میتونید از این هم استفاده کنید


<?php
// <= PHP 5
$file = file_get_contents('./people.txt', true);
// > PHP 5
$file = file_get_contents('./people.txt', FILE_USE_INCLUDE_PATH);
?>

این هم اگر نیاز داشتید:


<?php
// Read 14 characters starting from the 21st character
$section = file_get_contents('./people.txt', NULL, NULL, 20, 14);
var_dump($section);
?>

توضیحاتش به انگلیسی نوشته شده داخل کد

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری