ghasemia81

دسته بندی مثل سایت بیتوته

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من میخوام دقیقا دسته بندی این سایتو داشته باشم beytoote.com

خیلی دنبالش گشتم.خودمم هرکاری کردم نشد.اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم.من میخوام این استلیلشو داشته باشه دقیقا .اگه دستیم باشه مشکلی نداره.خیلی کارم گیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون ستون کناری سمت راست هست؟

اگر بله که می تونید با فهرست دلخواه به سادگی بسازیدش و به دلخواه استایل نویسی کنید و آیکون های کنار هر دسته هم قابل درج هستند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایده ای نداشت.من مشکلم با همون اسلایدشه.درضمن اصلا توی قالبم نشون داده نمیشه فهرستا.یهنی یه دسته بندی اینجوری واقعا انقدر سخته که 1 ماهه هیچکس جوابمو نمیده هیجا :mellow:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایده ای نداشت.من مشکلم با همون اسلایدشه.درضمن اصلا توی قالبم نشون داده نمیشه فهرستا.یهنی یه دسته بندی اینجوری واقعا انقدر سخته که 1 ماهه هیچکس جوابمو نمیده هیجا :mellow:

دوست عزیز ساختن همچین دسته بندی ای کنار سایت خیلی راحته چون فقط HTML و CSS هست که میتونی خیلی راحت با ul و li درست کنی

اما اینکه انتظار داشته باشی یکی بیاد برات انجام بده یه کم غیر منطقیه

اگر خواستین بگین من یه منوی پیش فرض آماده بهت بدم خودت برو روی استایلش کار کن و شکل قالب خودت کن

البته باید این منورو لینک دسته هاتو به صورت دستی وارد کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ساختن همچین دسته بندی ای کنار سایت خیلی راحته چون فقط HTML و CSS هست که میتونی خیلی راحت با ul و li درست کنی

اما اینکه انتظار داشته باشی یکی بیاد برات انجام بده یه کم غیر منطقیه

اگر خواستین بگین من یه منوی پیش فرض آماده بهت بدم خودت برو روی استایلش کار کن و شکل قالب خودت کن

البته باید این منورو لینک دسته هاتو به صورت دستی وارد کنی

مشکلی نداره دستی وارد میکنم.من انتظار ندارم یکی بیاد برام انجام بده.فقط من میخوام یدونشو برام بنویسید بقیشو خودم دستی با کمک اون مینویسم.اگه این کارو بکنید برام ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون منو پیش فرض رو هم بدین خیلی کمکم میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سادس.تو هر انجمنی میگم همینو میگن.برنامه نویسی بلد نیستم اگه انجمن کمک نمیکنه پس باید چیکار کنی.اگه کسی بلده بزرگی کنه اینو بهم بگه که چجوری باید گذاشتش.

دوست عزیز شمایی که انتظار داری کمکت کنیم نباید خودت به قوانین عمل کنی و اسپم ندی ؟

باتید صبر کنی با نه ؟

من صبح با موبایل بودم باید میرفتم خونه پشت pc که بتونم منورو بدم یا نه ؟

بفرما

هم عمودی داره هم افقی استایلشم خودت با قالبت یکی کن :

css-menu.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شمایی که انتظار داری کمکت کنیم نباید خودت به قوانین عمل کنی و اسپم ندی ؟

باتید صبر کنی با نه ؟

من صبح با موبایل بودم باید میرفتم خونه پشت pc که بتونم منورو بدم یا نه ؟

بفرما

هم عمودی داره هم افقی استایلشم خودت با قالبت یکی کن :

css-menu.zip

دقیقا دنبال همین بودم یه دنیا ممنونم.شرمنده چون تو هیچ انجمنی جوابمو درست حسابی نمیدان دیگه کلافه شده بودم.ببخشید اگه به قوانین عمل نکرم.خییییییلی از شما و انجمن بسیار خوبتون تشکر میکنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خیلی راحت میتونستید بگید برو استایلشو بردار از سورسش کدشم بردارو نمایش بده .من خیلی راحت این کارو کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن مگه مشکلتون حل نشد ؟

شما خیلی راحت میتونستید بگید برو استایلشو بردار از سورسش کدشم بردارو نمایش بده .من خیلی راحت این کارو کردم

این کاری که شما میگید اسمش هست ریپ یا همون دزدی که ما بلد نیستیم و جاش تو این انجمن نیست ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ کدومه اوپن سورسه.

دوستان منم در مورد این کار مشکل دارم لطفا بحث رو کامل کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساخت همجین منویی اصلا کاری نداره !!

یه نمونه خیلی خیلی ساده

2.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .عضو جديدم تورو خدا خبر دهيد.اين منو رو دانلود كردم.الان بهم بگيد كه اين كد رو كجاي قالبم بزارم .تو كدوم قسمت؟من تازه كارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این منو در فایل sidebar.php تون قرار میگیره که ستون های کناری قالبتون رو تشکیل میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط vazizi69@yahoo.com
      سلام وقت بخیر 
      دوستان لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم 
      من میخوام تو سایت وردپرسی خبری ، امکانی ایجاد کنم که کاربران تو پنل کاربری شون بتونن چند تا کلمات کلیدی بنویسند 
      و  لینک هر خبری که هر کدوم از اون کلمات کلیدی داخل متنش بود رو برای کاربر ارسال کنه 
      مثلا کاربر1 کلمه کلیدی علی دایی رو ثبت میکنه و هر پستی با کلمه علی دایی منتشر شد بهش اطلاع داده میشه 
      مثلا سریعا بعد از انتشار از طریق پیامک به کاربر اطلاع بده 
      آیا افزونه ای هست که بشه ازش استفاده کرد و به این اهداف رسید ؟
      پیشنهاد شما چیه در این باره؟
    • توسط rendesharif
      با سلام 
      24 ساعت پیش در حال آپدیت تب های وبسایت بودم که اینترنت قطع شد و هنگامی که سعی کردم دوباره وارد کنترل پنل بشم دیدم صفحات ساختار خودشون رو از دست دادن و به نحوی بصورت لایت بارگزاری میشن برای حل این مشکل چیکار میتونم بکنم آیا راه حلی هست.
      تصویر قسمت لاگین هم اضافه کردم میتونید ببینید که دیگه خبری از ساختار اصلی نیست در مابقی صفحات کنترل پنل هم به همین شکل هست

    • توسط hamid.26
      سلام خسته نباشید ووکامرس فروشگاهم رو پیکربندی کردم اما دکمه ی افزودن به سبد خرید پایین محصولات نمیاد لطفاً کمک کنید بگید چطوری درستش کنم.
    • توسط Borzou
      سلام دوستان
      من حدود 1 ماهه که قالب سایتم رو تغییر دادم و این مشکل برام پیش اومده و عنوان سایتم هم در اول و هم در آخر جستجوهای گوگل نمایش داده میشه در صورتی که من عنوان سایت گذاشتم قسمت آخر.
      @Morteza
      @mehran-b
      چطور میشه این مسئله رو حل کرد؟  تنظیمات yoast  رو تنظیم کردم و مشکلی نداشت. تصویر پیوست شده.
      سایت First90day.ir
      تنظیمات نوشته ها و برگه ها هردو به صورت زیر تنظیم شده. اما مطابق تصویر ی که پیوست کردم نمایش میده.
      مشکل از کجاست؟

    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//