ghasemia81

دسته بندی مثل سایت بیتوته

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام.دوستان من میخوام دقیقا دسته بندی این سایتو داشته باشم beytoote.com

خیلی دنبالش گشتم.خودمم هرکاری کردم نشد.اگه کسی میتونه کمکم کنه خیلی ممنون میشم.من میخوام این استلیلشو داشته باشه دقیقا .اگه دستیم باشه مشکلی نداره.خیلی کارم گیره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورتون ستون کناری سمت راست هست؟

اگر بله که می تونید با فهرست دلخواه به سادگی بسازیدش و به دلخواه استایل نویسی کنید و آیکون های کنار هر دسته هم قابل درج هستند

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایده ای نداشت.من مشکلم با همون اسلایدشه.درضمن اصلا توی قالبم نشون داده نمیشه فهرستا.یهنی یه دسته بندی اینجوری واقعا انقدر سخته که 1 ماهه هیچکس جوابمو نمیده هیجا :mellow:

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایده ای نداشت.من مشکلم با همون اسلایدشه.درضمن اصلا توی قالبم نشون داده نمیشه فهرستا.یهنی یه دسته بندی اینجوری واقعا انقدر سخته که 1 ماهه هیچکس جوابمو نمیده هیجا :mellow:

دوست عزیز ساختن همچین دسته بندی ای کنار سایت خیلی راحته چون فقط HTML و CSS هست که میتونی خیلی راحت با ul و li درست کنی

اما اینکه انتظار داشته باشی یکی بیاد برات انجام بده یه کم غیر منطقیه

اگر خواستین بگین من یه منوی پیش فرض آماده بهت بدم خودت برو روی استایلش کار کن و شکل قالب خودت کن

البته باید این منورو لینک دسته هاتو به صورت دستی وارد کنی

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز ساختن همچین دسته بندی ای کنار سایت خیلی راحته چون فقط HTML و CSS هست که میتونی خیلی راحت با ul و li درست کنی

اما اینکه انتظار داشته باشی یکی بیاد برات انجام بده یه کم غیر منطقیه

اگر خواستین بگین من یه منوی پیش فرض آماده بهت بدم خودت برو روی استایلش کار کن و شکل قالب خودت کن

البته باید این منورو لینک دسته هاتو به صورت دستی وارد کنی

مشکلی نداره دستی وارد میکنم.من انتظار ندارم یکی بیاد برام انجام بده.فقط من میخوام یدونشو برام بنویسید بقیشو خودم دستی با کمک اون مینویسم.اگه این کارو بکنید برام ممنون میشم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون منو پیش فرض رو هم بدین خیلی کمکم میکنه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سادس.تو هر انجمنی میگم همینو میگن.برنامه نویسی بلد نیستم اگه انجمن کمک نمیکنه پس باید چیکار کنی.اگه کسی بلده بزرگی کنه اینو بهم بگه که چجوری باید گذاشتش.

دوست عزیز شمایی که انتظار داری کمکت کنیم نباید خودت به قوانین عمل کنی و اسپم ندی ؟

باتید صبر کنی با نه ؟

من صبح با موبایل بودم باید میرفتم خونه پشت pc که بتونم منورو بدم یا نه ؟

بفرما

هم عمودی داره هم افقی استایلشم خودت با قالبت یکی کن :

css-menu.zip

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز شمایی که انتظار داری کمکت کنیم نباید خودت به قوانین عمل کنی و اسپم ندی ؟

باتید صبر کنی با نه ؟

من صبح با موبایل بودم باید میرفتم خونه پشت pc که بتونم منورو بدم یا نه ؟

بفرما

هم عمودی داره هم افقی استایلشم خودت با قالبت یکی کن :

css-menu.zip

دقیقا دنبال همین بودم یه دنیا ممنونم.شرمنده چون تو هیچ انجمنی جوابمو درست حسابی نمیدان دیگه کلافه شده بودم.ببخشید اگه به قوانین عمل نکرم.خییییییلی از شما و انجمن بسیار خوبتون تشکر میکنم

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما خیلی راحت میتونستید بگید برو استایلشو بردار از سورسش کدشم بردارو نمایش بده .من خیلی راحت این کارو کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الآن مگه مشکلتون حل نشد ؟

شما خیلی راحت میتونستید بگید برو استایلشو بردار از سورسش کدشم بردارو نمایش بده .من خیلی راحت این کارو کردم

این کاری که شما میگید اسمش هست ریپ یا همون دزدی که ما بلد نیستیم و جاش تو این انجمن نیست ;)

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ریپ کدومه اوپن سورسه.

دوستان منم در مورد این کار مشکل دارم لطفا بحث رو کامل کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ساخت همجین منویی اصلا کاری نداره !!

یه نمونه خیلی خیلی ساده

2.zip

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام .عضو جديدم تورو خدا خبر دهيد.اين منو رو دانلود كردم.الان بهم بگيد كه اين كد رو كجاي قالبم بزارم .تو كدوم قسمت؟من تازه كارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این منو در فایل sidebar.php تون قرار میگیره که ستون های کناری قالبتون رو تشکیل میده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط masoudmosleh267
      سلام دوستان. من یه سایتی رو از بکاپ گرفتم و از یه هاست و دامنه به یه هاست و دامنه جدید انتقال دادم. حالا چه سایت رو که باز میکنم چه وارد پیشخوان وردپرس میشم یه ارور میاد یکی از خطلی functions.php قالب رو نشون میده.
      Parse error: syntax error, unexpected 'class' (T_CLASS), expecting identifier (T_STRING) or variable (T_VARIABLE) or '{' or '$' in /public_html/wp-content/themes/khadamator/functions.php on line 1132
      مشکل چیه؟
    • توسط amirsa
      سلام
      من محصولات متغیر رو در ووکامرس که وارد میکنم،(محصول ممکنه 2 یا 3 صفت داره که باید انتخاب بشه)
       توی فروشگاه ووکامرس بصورت حد اقل و حداکثر قیمت ها نشون داده میشه
      مثلا کالا دونوع 10 و  20 تومانی هست.صفت آ 15 تومن برای مشتری هایی که بخوان.تو فروشگاه قیمت رو بصورت 10-35 نشون میده که بیشتر از قیمت اصلی است.من میخوام همون 10 و 20 رو نشون بده
      این مشکل انرژی زیادی ازم گرفته ممنون میشم راهنماییم کنید 
    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط صالح طالبی
      باسلام خدمت شما عزیزان
      بنده این تکه کد رو که در اصل افزونه نمایش آخرین های انجمن بود برای وردپرس به صورت کد در خود فانکشن قالب دراوردم:
      function ipslatest_main($query) { if ( is_home() && $query->is_main_query() ) { $db_user = 'root'; $db_name = 'ipsdb'; $db_pass = ''; $db_host = 'localhost'; $prefix = get_option('ipslatest_db_prefix'); $url = 'http://localhost/IPS'; $limit = '5'; $title = ''; $width = '300'; $direction = 'rtl'; $translations = array('عنوان','بازدید','پاسخ ها','ارسال شده به وسیله'); $db = new wpdb( $db_user, $db_pass, $db_name,$db_host ); $q = $db->get_results( 'SELECT topic_id,author_name FROM '.$prefix.'forums_posts ORDER BY pid DESC LIMIT '.$limit ); echo '<div id="ipslatest-mainTitle" style="width:'.$width.'">'.$title.$position.'</div>'; echo '<table id="ipslatestTopics" border=0 style="padding:10px;width:'.$width.'">'; echo '<tr><td class="ipslatest-row-views">'.$translations[2].'</td><td class="ipslatest-row-answers">'.$translations[1].'</td><td class="ipslatest-row-sender">'.$translations[3].'</td><td class="ipslatest-row-title">'.$translations[0].'</td> </tr>'; if (is_array($q) || is_object($q)) { foreach ($q as $key => $row) { $topicDetails = $db->get_row('SELECT title,tid,views,posts FROM '.$prefix.'forums_topics WHERE tid='.$row->topic_id); $userMemberID = $db->get_row('SELECT member_group_id FROM '.$prefix."core_members WHERE name='".$row->author_name."'"); $userShowingData = $db->get_row('SELECT prefix,suffix FROM core_groups WHERE g_id='.$userMemberID->member_group_id); echo '<tr id="ipstopic"> <td class="ipslatest-row-views-content"> <span>'.$topicDetails->views.' </span></td> <td class="ipslatest-row-answers-content"><span>'.$topicDetails->posts.'</span></td> <td id="ipslatest-row-sender-content">'.$userShowingData->prefix.$row->author_name.$userShowingData->suffix.'</td> <td class="ipsTitle"> <a rel="follow" href="'.$url.'topic/'.$topicDetails->tid.'-'.strtolower(str_replace(" ","-",$topicDetails->title)).'">'. strip_tags($topicDetails->title) .' </a> </td> </tr>'; } /*}*/ } echo '</table>'; } } به صورت خودکار خود افزونه از کد زیر برای نمایش اون در اول پست های سایت و یا در آخر پست های سایت استفاده میکنه کد ها هم به این شکله:
      add_action( 'wp', 'ipslatestMain' ); function ipslatestMain( $query ) { $position = "bottom"; if($position === "bottom") $acton = "loop_end"; elseif ($position === "top") $acton = "loop_start"; add_action($acton,"ipslatest_main"); } الان بدون هیچ مشکلی نمایش میده در پایین پست ها ولی من میخام این نمایش رو در یه قسمت دیگه از قالب انجام بدم و چجوری میتونم این فانکشن و تابع رو نمایش بدم؟؟؟
      نام افزونه هم در ضمن ipsuite-latest-topics هست و من از حالت افزونه فقط خارجش کردم و در خود قالب و فانکشن اون اوکی کردم.
      فقط مشکل اینه که نمیخام در بالای پست یا پایین پست ها نمایش بدم و میخام در جایی که خودم تعیین میکنم تابع رو نمایش بدم؟!!!
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟