miladint

تغییرات در قالب Modern blog 2

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم من نمیدونم چطوری باید قالب modernblog 2 رو ویرایش کنم که مطالب در صفحه اصلی به جای اینکه خلاصه باشند و تصویر شاخص داره کامل باشن و عکسی که قرار میدم رو ادامه مطلب نیاره در پستها در صفحه اصلیم بیاره عکس های پست هارو میشه کمکم کنین؟ آدرسه سایتمو میذارم قالبو ببینین نمیخوام خلاصه باشه و عکس شاخص کوچیک بزاره برای پست ها

بازم ممنون اینم آدرس سایت www.myandroids.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همش از طریق ویرایش کردن فایل های index.php و single.php شدنی هست.کافیه داخل انجمن سرچ کنین مثلا تابع متن کامل و ...

با توابع و کدنویسی آشنایی دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون طور که نسترن خانم گفتن عمل کنید.

.

+نمایش مختصری از پست که بهتر از نمایش کل پست هست! :)

اینجوری ارتفاع سایت خیلی میشه و یکم خسته کننده و یه فضای دید خوبی به بازدید کننده نمیده.

البته اینا نظر شخصی خودمه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نسترن جان و علیرضا جان تا حدودی بلدم و لی کامل نه شماها بلدین؟ که واسم درستش کنین؟ درسته بهتره ولی سایت من ماله آندروید هست بهتره کامل باشه مطلب ممنونم بازم منتظر جوابتونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دنبال این باش

<?php the_excerpt(); ?>

و بجاش

<?php the_content(); ?>

رو بزار

.

و ببین اونی که خواستی میشه یا نه!؟! :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

مطمئنید بخاطر css نیست؟ :huh:

دنباش کلاس entry-h باشید و بجاش همینو بزارید.



<div class="entry-h">
<p><?php the_content(); ?></p>
</div>

+قالبتون یه قالب خاصه یعنی چی؟ از فضا اومده شاید :D:)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش گلم می ریزه به هم یا من درست انجام نمیدم یا این قالب اینجوری درست نمیشه من توی index.php همین کاری که گفتیو انجام دادم ریخت بهم می خوای خودت بری برام درست کنی؟ امکانش هست؟ اگه میشه توی سایت پیغام بزار ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چطور بهم میریزه؟

چون با همون تغییر باید مطالب رو درست نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدیر عزیز بهم میریزه نمیدونم هر کاریشم می کنم همینطوره میخواید خودتون برید تغییر بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Timecity.ir
      سلام دوستان خسته نباشید . 
      من یک « پک فونت ایران سنس » خریداری کردم ، اما نمیدونم چجوری باید روی قالب وردپرس نصبش کنم .
      یه بار امتحان کردم سایت ارور مرگ صفحه سفید داد و با کلی تلاش تونستم آخرین بک آپی که داشتم رو اجرا کنم . 
      ممنون میشم اگه کسی راهنمایی کنه چجوری این فونت رو نصب کنم .
    • توسط ghasem47
      سلام به همه ی دوستان عزیز
      من در نظر دارم که یک وبسایت برای فروش فایل هایی مربوط به وب راه اندازی کنم .و قصد من این است که علاوه بر فروش فایل در سایت ، هاست و دامنه نیز بفروشم . و همچنین این هم مهمه که کاربر برای خرید هاست و یا دامین باید در وبسایت عضو بشه و بعد از خرید نیز بتونه اطلاعات هاست و تنظیمات هاست رو از حساب کاربریش در وبسایت من انجام بده.
      مانند این وبسایت : (سایت ساز زرین )   https://sitesazz.ir/
      اما تنها مشکل و مسئله در این جاست که من نمی دونم و بلد نیستم که باید چگونه این کار رو انجام بدم؟
      من قراره که وبسایت رو با وردپرس راه اندازی کنم ولی نمی دونم چطوری باید این امکان فروش هاست رو به وبسایت اضافه کنم و کاری کنم که در وبسایت بتونم هاست و دامنه هم بفروشم و به علاوه این مسئله هم هست که باید کاربرا بتونن از حساب کاربری داخل وبسایتشون به تنظیمات هاست و یا دامنشون دسترسی پیدا کنند.
      لطفاً منو راهنمایی کنید.
      با تشکر
    • توسط iranibonsai
      درود، سایتی رو با وردپرس بالا آوردیم
      اما اکنون در صفحات داخلی سایت کد خطایی رو در بخش بالای مرورگر نشون میده که نتونستیم رفعش کنیم
      Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/zahrefzo/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284
      این خطا قبلا وجود نداشت، نفهمیدم به چه علتی بوجود آمده و تو اینترنت هم چیز خاصی راجعبه رفعش پیدا نکردم، ممنون میشم اعلام نظر بفرمایید
      آدرس سایت :
      http://minelbeautysalon.com//
    • توسط sydvza
      باسلام ببخشید من کلیدواژه دکه را انتخاب کردم ولی در سرچ گوگل کلمه دکه وارد میکنم حتی جز 10 صفحه هم نیستم
      https://dackeh.com
    • توسط MajidRB
      سلام وقتتون بخیر.
      دوستان قالب placid رو به صورت های مختلف دانلود و نصب کردم ( هم از سایت های فارسی و قالب فارسی شده هم از منابع خود وردپرس)
      چه به شکل فارسی چه به شکل انگلیسی پست ها رو اونطوری که در پیش نمایش قالب نشان داده شده ، در صفحه اصلی نشان نمیده !
      عکس ها رو درج میکنم
      هیچ تنظیماتی نمانده که من دستکاری نکرده باشم
      فکر کنم باید چند خط کد کم یا زیاد بشه ( که بلد نیستم ! )
      خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید