miladint

تغییرات در قالب Modern blog 2

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم من نمیدونم چطوری باید قالب modernblog 2 رو ویرایش کنم که مطالب در صفحه اصلی به جای اینکه خلاصه باشند و تصویر شاخص داره کامل باشن و عکسی که قرار میدم رو ادامه مطلب نیاره در پستها در صفحه اصلیم بیاره عکس های پست هارو میشه کمکم کنین؟ آدرسه سایتمو میذارم قالبو ببینین نمیخوام خلاصه باشه و عکس شاخص کوچیک بزاره برای پست ها

بازم ممنون اینم آدرس سایت www.myandroids.ir

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

همش از طریق ویرایش کردن فایل های index.php و single.php شدنی هست.کافیه داخل انجمن سرچ کنین مثلا تابع متن کامل و ...

با توابع و کدنویسی آشنایی دارید؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همون طور که نسترن خانم گفتن عمل کنید.

.

+نمایش مختصری از پست که بهتر از نمایش کل پست هست! :)

اینجوری ارتفاع سایت خیلی میشه و یکم خسته کننده و یه فضای دید خوبی به بازدید کننده نمیده.

البته اینا نظر شخصی خودمه :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون نسترن جان و علیرضا جان تا حدودی بلدم و لی کامل نه شماها بلدین؟ که واسم درستش کنین؟ درسته بهتره ولی سایت من ماله آندروید هست بهتره کامل باشه مطلب ممنونم بازم منتظر جوابتونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دنبال این باش

<?php the_excerpt(); ?>

و بجاش

<?php the_content(); ?>

رو بزار

.

و ببین اونی که خواستی میشه یا نه!؟! :D

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

مطمئنید بخاطر css نیست؟ :huh:

دنباش کلاس entry-h باشید و بجاش همینو بزارید.



<div class="entry-h">
<p><?php the_content(); ?></p>
</div>

+قالبتون یه قالب خاصه یعنی چی؟ از فضا اومده شاید :D:)

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

داداش گلم می ریزه به هم یا من درست انجام نمیدم یا این قالب اینجوری درست نمیشه من توی index.php همین کاری که گفتیو انجام دادم ریخت بهم می خوای خودت بری برام درست کنی؟ امکانش هست؟ اگه میشه توی سایت پیغام بزار ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

چطور بهم میریزه؟

چون با همون تغییر باید مطالب رو درست نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مدیر عزیز بهم میریزه نمیدونم هر کاریشم می کنم همینطوره میخواید خودتون برید تغییر بدید؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط dastjerdisf
      با سلام
      در بین اساتید کسی می تونه به من کمک کنه بگه چرا وقتی آدرس سایتم رو می نویسم اتومات این متن رو به اون اضافه می کنه/?i=1
      از مدیریت هاست پرسیدم میگند از کش مرورگر هستش اما چرا سایت های دیگه این جوری نیستند
      آدرس سایتم:http://hushmandyar.ir
    • توسط saeid1872
      سلام دوستان
      تو کمتر از یک ماه سایتم 61 ارور 500 ثبت کرده که در حال زیاد شدن هستش نمیدونم چرا این ارورهارو ثبت میکنه
      لطفا دلیلش رو بگید و اینکه چطور باید رفع کنم
      من خیلی اصلا حرفه ای نیستم فقط خواهشا جوری راهنمایی کنید که بتونم رفعش کنم.

    • توسط devil1367
      با سلام
      من یک فروشگاه دارم چون قالب قبلیم نیازهامو نمیتونست برطرف کنه یه قالب جدید از یکی از سایتها خریداری کردم
      سوالم اینه با نصب بسته اسان نصب اطلاعاتی یا محصولات قبلی که داشتم حذف میشن ؟
      چطوری قالب رو شبیه دمو دربیارم و صفحات و برگه ها import کنم.
       
      با تشکر
    • توسط armakcell
      با سلام بنده در سایتم میخواستم یک ابزارک قرار بدم مانند ابزارک این سایت
      http://powerturk.ir

      اگر داخل این سایت برید در یک قسمت نوشته است آرشیو فول البوم
      بنده این ابزارک را چگونه به دست بیارم؟
      بنده یک تصویر ضمیمه میکنم در صورتی که در سایت وارد نشد

    • توسط amir_hossein
      سلام دوستان من قصد دارم چندتا اسلاید کناره هم به صورت خطی (مثلا 4 تا اسلاید) اواسط صفحه اصلی یا انتهای صفحه قرار بدم.افزونه ای میتونید بهم معرفی کنید برای اینکار؟