• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      حمایت وردپرس پارسی از همایش آینده وب و موبایل   19/04/74

        چهارم و پنجم اسفند ماه 1395، همایش آیندهٔ وب و موبایل ایران با حمایت سازمان فناوری اطلاعات در مرکز همایش‌های شهید قندی برگزار خواهد شد. این همایش یک رویداد ۲ روزه است که در آن پیشتازان صنعت وب و موبایل از تکنولوژی‌های روز دنیا در این حوزه‌ها سخن می‌گویند به طوری که این همایش پنجره‌ای به چشم‌انداز آینده‌ٔ وب و موبایل در جهان، و همچنین راهنمایی برای تصمیم‌گیران، تصمیم‌سازان و متخصصان ایرانی است.   فرصت‌هایی که FOWM#  برای شما خلق خواهد کرد: آشنایی با تکنولوژی‌های آینده‌ساز وب و موبایل شرکت در مباحث چالشی درباره وب و موبایل ارتباط و شبکه‌سازی با “قله‌های وب و موبایل” موقعیت‌های کاری، هم‌تیمی‌های جدید دریافت گواهی شرکت در همایش دو روز به‌یادماندنی سرشار از شگفتی   شرکت‌کنندگان در این همایش ضمن آشنایی با فناوری‌های آینده‌ساز وب و موبایل، شرکت در مباحث چالشی و ارتباط با بزرگان وب و موبایل ایران، می‌توانند موقعیت‌های کاری و هم‌تیمی‌های جدید برای کسب‌وکار خود بیابند. این همایش برای طراحان و توسعه‌دهندگان وب‌سایت و موبایل، مدیران ارشد سازمان‌ها، صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط، دانشجویان و علاقه‌مندان دارای نکات آموزشی و جذاب خواهد بود.   مجید علوی‌زاده، دبیر همایش آیندهٔ وب و موبایل که سابقه اجرای چند همایش و سمینار مرتبط را دارد، اعلام کرد: جمعی از بهترین‌ها و پیشروان این دو حوزه در ایران با ارائه‌های تخصصی خود، چشم‌انداز آینده این صنعت‌ها را به شرکت‌کنندگان عرضه خواهند کرد.   در هر یک از روزهای برگزاری همایش، یک پنل تخصصی در مورد یکی از موضوع‌های مهم این حوزه نیز برگزار خواهد شد و دست‌اندرکاران به بحث و تبادل نظر خواهند پرداخت و در پایان، به شرکت‌کنندگان گواهی حضور در همایش اعطا خواهد شد.   ثبت نام در مهمترین رویداد صنعت وب و موبایل ایران تا پایان بهمن ماه ۹۵ امکان پذیر خواهد بود، برای ثبت نام و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص این رویداد و آشنایی با موضوعات و سخنرانان به آدرس http://conf.wsschool.org/fowm مراجعه نمایید.   کاربران وردپرس پارسی می‌توانند با استفاده از کد wp-parsi از مبلغ ۴۰ هزار تومان تخفیف در ثبت نام برخوردار شوند.
miladint

تغییرات در قالب Modern blog 2

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت دوستان عزیز یه سوال داشتم من نمیدونم چطوری باید قالب modernblog 2 رو ویرایش کنم که مطالب در صفحه اصلی به جای اینکه خلاصه باشند و تصویر شاخص داره کامل باشن و عکسی که قرار میدم رو ادامه مطلب نیاره در پستها در صفحه اصلیم بیاره عکس های پست هارو میشه کمکم کنین؟ آدرسه سایتمو میذارم قالبو ببینین نمیخوام خلاصه باشه و عکس شاخص کوچیک بزاره برای پست ها

بازم ممنون اینم آدرس سایت www.myandroids.ir

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

همش از طریق ویرایش کردن فایل های index.php و single.php شدنی هست.کافیه داخل انجمن سرچ کنین مثلا تابع متن کامل و ...

با توابع و کدنویسی آشنایی دارید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون طور که نسترن خانم گفتن عمل کنید.

.

+نمایش مختصری از پست که بهتر از نمایش کل پست هست! :)

اینجوری ارتفاع سایت خیلی میشه و یکم خسته کننده و یه فضای دید خوبی به بازدید کننده نمیده.

البته اینا نظر شخصی خودمه :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ممنون نسترن جان و علیرضا جان تا حدودی بلدم و لی کامل نه شماها بلدین؟ که واسم درستش کنین؟ درسته بهتره ولی سایت من ماله آندروید هست بهتره کامل باشه مطلب ممنونم بازم منتظر جوابتونم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دنبال این باش

<?php the_excerpt(); ?>

و بجاش

<?php the_content(); ?>

رو بزار

.

و ببین اونی که خواستی میشه یا نه!؟! :D

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
داداش این کارو کردم میریزه بهم یه جور قالبه خاصه واسه همین مشکل دارم

مطمئنید بخاطر css نیست؟ :huh:

دنباش کلاس entry-h باشید و بجاش همینو بزارید.



<div class="entry-h">
<p><?php the_content(); ?></p>
</div>

+قالبتون یه قالب خاصه یعنی چی؟ از فضا اومده شاید :D:)

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

داداش گلم می ریزه به هم یا من درست انجام نمیدم یا این قالب اینجوری درست نمیشه من توی index.php همین کاری که گفتیو انجام دادم ریخت بهم می خوای خودت بری برام درست کنی؟ امکانش هست؟ اگه میشه توی سایت پیغام بزار ممنون

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

چطور بهم میریزه؟

چون با همون تغییر باید مطالب رو درست نشون بده

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مدیر عزیز بهم میریزه نمیدونم هر کاریشم می کنم همینطوره میخواید خودتون برید تغییر بدید؟

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mosi1672
      سلام 
      من یه سایتی دارم که برای همایش علمی مقالات رو با فرمی که با افزونه گرویتی فرم ساخته شده دریافت میکنم.
      خواستم بدونم آیا راهی وجود داره که امار مقالات دریافتی رو به صورت داینامیک و پویا بتونم با روی سایت اصلی نشون بدم؟ البته با ظاهر زیبا
      مثل این سایت تایپ ایران که امار پروژه ها و کاربرانش رو به صورت نمودار دایره ای نشون میده..
      این ادرس سایت :
      ادرس فرم:http://ihsc.bsbmu.ir/maghaleh/
      ادرس سایت:http://ihsc.bsbmu.ir/

      میدونم خیلی ساده گفتم ولی اگر امکان داره راهنمایی بفرمایید
    • توسط rezarnmsh
      با سلام احتیاج به طراحی یک سایت مشابه persiandivx.net با وردپرس دارم افرادی که فرصت  طراحی دارند با ایمیل *** مبلغ و زمان ان را اطلاع دهند با تشکر
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت همه دوستان
      عنوان خیلی عجبیه !
      توضیح:
      میخوام قبل از تمام لینک هایی که توی مطلب قرار میدم به صورت خودکار لینک مربوط به صفحه انتقال قرار بگیره.
       
      امیدوارم واضح توضیح داده باشم.
    • توسط رضا علیزاده
      سلام خدمت اساتید؛
      من برای یکی از سایت های وردپرسی ستون کناری قرار دادم که داخل ادامه مطلب ها هست (در صفحه خانه نیست).
      این ستون کناری رو با ابزارک ها تنظیم کردم, حالا میخوام زمانی که ابزارک آخر (یا ابزارک دلخواه رسید) این ستون با اسکرول کردن تا محل مشکل پایین بیاد.
       
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    • توسط miladg4
      با سلام
      بیشتر اوقات با این مسئله روبرو میشوم که کش افزونه هایی که مینویسم در بروزر پاک نمیشن و حتی با ctrl+f5 و empty cash and hard reload این مشکل حل نمیشه
      و فایل های جاوا همون عملکرد قبل رو دارن و حتی با پاک کردن فایل های js باز هم در source آدرس فایل ها وجود داره و حتی کدهام باقی موندن. edit js ها هم live انجام نمیشن!!!

      این مسئله خیلی آزاردهنده اس ولی هیچ استراتژی ای واسه این کار ندارم
      لطفا راهنمایی کنید