sadeght

سوال درباره یک مشکل

7 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خدمت شما

سوالی داشتم که می خواستم بپرسم :

در وردپرس شبکه هنگامی که کاربر عضو میشه و حالا مدیر اصلی شبکه اون کاربر رو حذف می کنه باید همون در قسمت بالا که نوشته "همه"

باید این گزینه اپدیت بشه و کاربری که عضو شده و مدیر حذف کرده باید در قسمت کاربر "" همه"" اون کاربر کم شده باشد و در دیتابیس نام آن کاربر

وجود نداشته باشد ولی هست و نمی دانم پس از مدتی اون کاربر حذف می شود ؟

لطفا اگر کسی می داند و می تواند راهنمای نماید.

و اگر توضیح بیشتری لازم بود بگید !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

وقتی کاربری حذف میشه دگه نباید در دیتابیس وجود داشته باشه.

توی لیست کاربران هم اسمش هست؟ از اونجا هم حذف کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله از طریق مدیریت حذف شده ولی نشون می ده که هست و داخل دیتابیس هم هست و امکان ثبت دوبارش نیست

ولی پس از مدتی از طریق مدیریت نمایش نمی ده عدد و درست میشه ولی داخل دیتابیس هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مثل اینکه بعضا بعد از حذف کاربر برخی متها و اطلاعات کاربر حذف شده در دیتابیس وردپرس باقی میمونه.

مثل اینکه همین مورد برای شما مشکل ایجاد میکنه.

باید این رکوردها رو دستی حذف کنید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

درسته مثل اینکه بعضا بعد از حذف کاربر برخی متها و اطلاعات کاربر حذف شده در دیتابیس وردپرس باقی میمونه.

مثل اینکه همین مورد برای شما مشکل ایجاد میکنه.

باید این رکوردها رو دستی حذف کنید.

یعنی این می تونه یک مشکل از سمت خود وردپرس باشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل حساب میشه یا نه چون خودم در عمل بهش برنخوردم اما توی یکی از سایتها درباره حذف کاربران و باقی موندن ردپاها صحبت شده بود و در نهایت برای حذف کامل ، حذف باقیمانده اطلاعات از دیتابیس بصورت دستی رو پیشنهاد داده بودن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نمیدونم مشکل حساب میشه یا نه چون خودم در عمل بهش برنخوردم اما توی یکی از سایتها درباره حذف کاربران و باقی موندن ردپاها صحبت شده بود و در نهایت برای حذف کامل ، حذف باقیمانده اطلاعات از دیتابیس بصورت دستی رو پیشنهاد داده بودن.

خب پس بزرگوار می تونه یک مشکل باشه چون وقتی حذف می کنی این باید با دیتابیس هماهنگ بشه که از داخل دیتابیس هم حذف بشه

پیشنهاد می کنم که این مورد را شما به وردپرس اصلی گزارش کنید تا این رو بر طرف کنند.

ممنونم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری