• اطلاعیه ها

    • Saeed Fard

      برگزاری چهارمین همایش Coder Conf و کد تخفیف برای کاربران وردپرس پارسی   20/04/97

      کدرکانف هر سال در آخرین پنجشنبه مرداد با بورد‌های مختلفی برگزار می‌گردد،امسال نیز کدرکانف در همین تاریخ با حضور برنامه نویسان مطرح کشور در بورد تخصصی جاوااسکریپت برگزار خواهد شد، یک گردهمایی متفاوت با طعم Javascript. Coderconf هر سال نسبت به سال‌های گذشته با حضور برنامه‌نویسان پر رنگتر می‌شود. ما سعی کردیم هر ساله به این کنفرانس مفهوم عمیق تری ببخشیم تا از آنچه در سال‌های گذشته عرضه شده به روزتر و مفیدتر واقع شویم. امسال فرصتی خواهد بود تا با نگرشی جدید و بهبود مطالب ارائه شده، عمیقتر به این موضوع نگاه کنیم تا بجای تکرار مباحث پیشین گامی هر چند کوچک در مسیر ارتقای دانش فنی برنامه‌نویسان ایرانی برداریم. ما در Coderconf ۴ با تمرکز بر روی Javascript نیت کرده‌ایم این فرصت را در اختیار برنامه نویسان قرار دهیم تا با ظرافت و استانداردهای روز دنیا کار خود را پیش ببرند. به نظر ما امسال زمان آن فرا رسیده‌است تا این زبان را به صورت تخصصی و از ابعاد مختلف به چالش بکشیم.   دبیر علمی همایش میلاد حیدری، کدرکانف ۴ را اینگونه توصیف کرده است :اشتراک گذاری دانش بهترین راه رسیدن به جاودانگی اطلاعات است. هر ساله همایش‌های زیادی برگزار میشه که افراد شرکت‌کننده می‌توانند با افراد مجرب شبکه سازی کنند. امسال در کدرکانف سعی کردیم علاوه بر بخش شبکه سازی بین افراد بیشتر روی انتقال دانش و کیفیت ارائه ها تمرکز داشته باشیم . به قصد یک گردهمایی بلند مدت بین برنامه‌نویسان جاوااسکریپت که با هم تبادل دانش و اطلاعات کنند گردهم آییم.
      بنده به عنوان عضو کوچکی از جامعه برنامه‌نویسان جاوااسکریپت ایران امیدوارم در کدرکانف امسال علاوه بر شبکه سازی، از اطلاعاتی که دوستان در این همایش در اختیارتان قرار می‌دهند استفاده کنید. در سایت همایش میتوانید سخنرانان و موضوع پنل همایش کدرکانف رو مشاهده کنید . علاقه‌مندان به حضور در این همایش می‌توانند با کد تخفیف wpparsi اقدام به ثبت نام در این گردهمایی کنند. سایت همایش :‌http://coderconf.org
      بلیط فروشی همایش :‌https://evand.com/events/coderconf4  
kami_kz

مشکل در مطالب ارسالی

12 پست در این موضوع قرار دارد

سلام . خسته نباشید . من تازه وارد دنیای وردپرس شدم مشکل زیاد داشتم که کم کم خیلیا رو حل کردم . حالا یه سایت راه انداختم و چند تا مشکل دارم ولی یکیش مربوط میشه به مطالب ارسالی . من وقتی یک مطلب ارسال می کنم و یک تصویر را به عنوان تصویر شاخص اون مطلب میذارم اون تصویر در قسمت آپلود هاستم در 4 سایز متفاوت ذخیره میشه . میخوام بدونم چیکار کنم که فقط همون تصویری که به عنوان تصویر شاخص انتخاب می کنم ذخیره بشه ؟

****

یه مشکل دیگه هم دارم در مورد افزونه WP-Post Views که گفتم همین جا مطرح کنم . من بعد از نصب این افزونه در قسمت تنظیماتش با یه اخطار در پایین صفحه رو به رو میشم »

Uninstall WP-PostViews

Deactivating WP-PostViews plugin does not remove any data that may have been created, such as the views data. To completely remove this plugin, you can uninstall it here.

WARNING:

Once uninstalled, this cannot be undone. You should use a Database Backup plugin of WordPress to back up all the data first.

The following WordPress Options/PostMetas will be DELETED

اگه میشه بگین چجوری این مشکلم رفع کنم . با تشکر

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

هیشکی نیست جواب مارو بده :(

بهم گفته بودند تو این انجمن خیلی بیشتر به مشکلت رسیدگی می کنند :mellow:

همون مشکل اولم رسیدگی کنید ممنون میشم :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

لطفا اول اینجا رو مطالعه کنید:

چرا تاپیک بی جواب مونده؟!

کمی صبر داشته باشید به جواب سوالاتتون میرسید :)

1- علت این هست که وردپرس براساس اندازه هایی که در بخش تنظیمات > رسانه ست می کنید هم بندانگشتی میسازه

اون اندازه ها رو حذف و بررسی کنید بازهم میسازه یا خیر.

یه مشکل دیگه هم دارم در مورد افزونه WP-Post Views که گفتم همین جا مطرح کنم . من بعد از نصب این افزونه در قسمت تنظیماتش با یه اخطار در پایین صفحه رو به رو میشم »

نگران نباشید

اخطار نیست. توضیحات افزونه در مورد حذف هست

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آقا مرتضی . من در قسمت رسانه غیر از اندازه بندانگشتی ، اندازه میانه و اندازه بزرگ را صفر کردم ولی هنوز تو هاست 4 تا عکس از تصویر شاخص ذخیره میشه :mellow:

+ من افزونه WP-PostViews رو دوبار remove و از اول نصب کردم . این قضیه مشکلی نداره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفر نزارید

کلا خالی کنید

مورد دوم هم مشکلی نیست ولی زیاد اینکار رو انجام ندید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اقا مرتضی من کلا خالی کردم ولی وقتی سیو میشه خودش تبدیل به صفر میشه :|

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میگما این قضیه داره بدتر میشه :| الان دیگه عکس های مطلبمم 4 تایی ذخیره میشن .. الان مثلا من یه مطلب تک عکس + یک تصویر شاخص براش میذارم 8 تا عکس تو هاست ذخیره میشه

اینم یه عکس از هاست شاید کمک کنه »

اون 8 عکسی که تو نوار قرمز مشخص کردم همش مال یک پست هست که 4 تاش مربوط میشه به تصویر شاخص و 4 تا هم عکس مطلب

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام 1 روز گذشت کسی جواب نمیده :(

ظاهرا مشکل من حالت پیش فرض وردپرس هست

من تو سایت آقای محسن غیاثی این افزونه رو پیدا کردم ولی ظاهرا با نسخه جدید سازگار نیست

http://www.newbie.ir/upload-fast-dynamic-image-resizer-wordpress-plugin/

مشکلم دقیقا همونیه که تو لینکه . ظاهرا خیلیا از این مشکل رنج می برند . کسی نیست به داد ما برسه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بالاتر هم گفتم لطفا صبر داشه باشید و اسپم نفرستید

متاسفانه با اسپم بعدی مجبور میشم تاپیک رو قفل کنم.

------

کد زیر رو در فانکشن پوسته قرار بدید و تست کنید:

function sgr_filter_image_sizes( $sizes) {

unset( $sizes['thumbnail']);
unset( $sizes['medium']);
unset( $sizes['large']);

return $sizes;
}
add_filter('intermediate_image_sizes_advanced', 'sgr_filter_image_sizes');

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

شرمنده ولی فک نکنم اسپم باشه آخه خواستم مشکل رو واضح تر توضحی بدم :)

بگذریم .

این کد فانکشن پوسته است . من کجاش باید قرار بدم ؟ :huh:


add_filter( 'pre_option_link_manager_enabled', '__return_true' );
?>
<?php
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size( 100, 100, true );
add_image_size( 'honarmandan', 150, 150, true );
add_image_size( 'thumbnail', 100, 100, true );
add_image_size( 'thumbnail2', 85, 85, true );
?>
<?php
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('menus');
}
?>
<?php
if ( function_exists('register_sidebar') )

register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ عمودی سمت راست بالا',
'id' => 'banner1',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ عمودی سمت راست پایین',
'id' => 'banner2',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 468 وسط راست',
'id' => 'banner3',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 468 وسط چپ',
'id' => 'banner4',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));

register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 125 پایین سمت چپ - 1',
'id' => 'banner5',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 125 پایین سمت چپ - 2',
'id' => 'banner6',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 125 پایین سمت چپ - 3',
'id' => 'banner7',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'تبلیغ 125 پایین سمت چپ - 4',
'id' => 'banner8',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'بنر 468 در ادامه مطلب',
'id' => 'single468',
'before_widget' => '',
'after_widget' => '',
'before_title' => '',
'after_title' => '',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'لینک های تبلیغاتی در مطالب',
'id' => 'single-ads-links',
'before_widget' => '<div id="linke-moshabeh">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<span class="none">',
'after_title' => '</span>',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'لینک دوستان',
'id' => 'blogroll',
'before_widget' => '<div id="friends-links">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<span class="none">',
'after_title' => '</span>',
'description' => '',
));
register_sidebar(array(
'name' => 'پست ثابت',
'id' => 'poste-sabet',
'before_widget' => '<div id="friends-links">',
'after_widget' => '</div>',
'before_title' => '<span class="none">',
'after_title' => '</span>',
'description' => '',
));[/left]


[left]function trim_excerpt($text) {
return rtrim($text,'[...]');
}
add_filter('get_the_excerpt', 'trim_excerpt');
?>

<?php

ویرایش شده در توسط kami_kz
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

الان میخوام یادآوری کنم بعد 3 روز امیدوارم اسپم محسوب نشه

یعنی فقط مشکل ما خار داره ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شرمنده ولی فک نکنم اسپم باشه آخه خواستم مشکل رو واضح تر توضحی بدم :)

بگذریم .

این کد فانکشن پوسته است . من کجاش باید قرار بدم ؟ :huh:


add_filter( 'pre_option_link_manager_enabled', '__return_true' );
?>
<?php
add_theme_support('post-thumbnails');
set_post_thumbnail_size( 100, 100, true );
add_image_size( 'honarmandan', 150, 150, true );
add_image_size( 'thumbnail', 100, 100, true );
add_image_size( 'thumbnail2', 85, 85, true );
?>
<?php
if (function_exists('add_theme_support')) {
add_theme_support('menus');
}
?>
<?php

شما در فانکشن 3 سایز مختلف تعریف کردین با سایز اصلی عکس میشه 4 تا.

بعد اون عکسی که گذاشتی در اصل چون دوبار یه عکس رو آپلود کردین همون عکس رو تغییر نام داده و آخرش یه 1 اضافه کرده وگرنه فقط همون 4 تا تصویر رو فقط میسازه.

حالا شما هر کدوم از این سایز ها رو نمیخواین از فانکشن حذف کنین.


add_image_size( 'honarmandan', 150, 150, true );
add_image_size( 'thumbnail', 100, 100, true );
add_image_size( 'thumbnail2', 85, 85, true );

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری