Bright Moon

www.localhost

14 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

پس از نصب قالب در لوکال هاست، آدرس آن سایت با www. می آید. و این پیغام server not found را بدنبال دارد.

* با زدن آدرس ساده، خود بخود به www. همان آدرس منتقل میشود.

مشکل از کجاست؟

(در تنظیمات همگانی، نشانی وردپرس و نشانی سایت تغییری نکرده است)

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

فایل htaccess. رو با نوت پد نگاه کنید ببینید آدرس رو به چه صورت زده

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

htaccess توی این وردپرس ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب ایجاد کنید و اینو بزارید داخلش :


# BEGIN WordPress
<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /index.php [L]
</IfModule>
# END WordPress

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

ممنون

درست شد :)

------------------------------------

ممکنه توضیح بدین این چند خط رو؟

ویرایش شده در توسط Light Moon
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهایی برای ریرایت آدرسها در وردپرس هستن که بعدتنظیم پیوند یکتا تولید میشن.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با عرض پوزش

بعد از مدت کوتاهی باز به حالت www.localhost.com در اومد و دیگه با فایل htaccess هم درست نمیشه.

این اتفاق دقیقاً بعد از نصب یک پوسته خاص رخ میده.

چه کنیم؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با آی پی تست کنید

127.0.0.1

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

Problem Loading Page

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با یک مرورگر دیگه هم تست کنید

وب سرور دیگه ایی هم روی لوکال دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله مرور گر های مختلف تست شدن

خیر. فقط Wamp server

یک وردپرس تازه نصب شده به خوبی کار میکند اما وقتی این قالب فعال میشود، خطا رخ میدهد و این خطا در تعویض قالب همچنان پابرجاست.

(به دلیل نیاز شدید، فعلاً با پاک کردن صورت مسئله و بارگزاری قالب در یک سرور در حال برطرف کردن نیازم هستم. این شیوه سرعت کار را پایین آورده است)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته اختصاصی خودتون مشکل رو ایجاد میکنه؟

تابع خاصی برای کار با آدرس ها یا ریرایت دارید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

پوسته اختصاصی نیست.

در حال ترجمه هستم.

اسم قالب: The Gossip

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب خودتون ببینید از کد ریدایرکت استفاده شده درسش یا نه ، درضمن شاید در قسمت مدیریت پیشخوانتون بجای http://localhost ، http://www.localhost را وارد کرده باشید ، در هرصورت چک کنید نتیجه رو اعلام نمایید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط sadra1813
      سلام و خسته نباشید. من برای گالری ام، پیوند پوسته رو انتخاب کردم. ولی روی بعضی از عکسا که میزنم، ارور زیر رو می ده:
      Catchable fatal error: Object of class WP_Error could not be converted to string in C:\xampp\htdocs\wp-content\themes\tech-literacy\includes\template-tags.php on line 287
      چیکار کنم تا همه عکسام درست برن تو صفحه خودشون؟
       
    • توسط pouyamahmoudi
      با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
      قالب وردپرس من با وجود واکنش گرا بودن در نسخه موبایل یک مشکل داره 
      مشکل اینه که به صورت یه صفحه خالی با رنگ پس زمینه سایت میاد و باید صفحه رو بکشم به سمت راست تا محتویات نمایش داده بشه 
      لطفا جهت حل این مشکل راهنمایی کنید
      با سپاس

    • توسط arianemun
      سلام عرض ادب به کاربران وردپرس پارسی ، من یک مشکلی دارم در افزونه ای ، افزونه woocomerce product finder یک افزونه ای است طبق تنظیمات و چیز هایی که برای محصول ووکامرسی تعریف میکنیم با انتخواب گزینه ها توسط کاربر محصول مورد نظر خودش رو پیدا میکنه، تنها مشکلی که این افزونه یا میشه گفت ضعفی که داره تفاوت محصول برجسته رو با محصول ساده متوجه نمیشه یعنی اگر تو اون دسته یک محصول برجسته باشه و یک محصول ساده اون ها رو از هم تفکیک نمیکنه من میخواستم این قابلیت رو به این افزونه اضافه کنم که کاربر وقتی محصولش رو پیدا کرد هم محصول ساده ها رو ببینه و محصول برجسته شده ! ممنون میشم کمک کنید .
       
      لینک افزونه استفاده شده
    • توسط reza_yki
      سلام من ابزارکی نوشتم که کاربر بتونه به وسیله select option به صورتی multi بتونه چندین دسته رو انتخاب کنه همه چیز درست و بدون مشکل کار میکنه فقط یه مشکل هست اونم اینه که وقتی ابزارک رو برای اولین بار فعال میکنی خطای زیر رو میده وباید یه دونه دسته رو انتخاب و ذخیره کنی تا ابزارک به صورت صحیح کارکنه لطفا راهنماییم کنید.
      Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, string given in E:\Program Files\xampp\htdocs\wordpress\wp-content\themes\mymag\functions\widgets\widgets.php on line 29  
      اینم سورس کد:
      <?php public function form( $instance ) { $title = ! empty( $instance['title'] ) ? $instance['title'] : esc_html__( 'عنوان ابزارک', 'text_domain' ); $args = array( 'hide_empty' => 0, 'type' => 'post', 'taxonomy' => 'category', 'orderby' => 'name', 'hierarchical' => true, ); $cats = get_categories( $args ); $instance['cat_id'] = isset( $instance['cat_id'] ) ? ( $instance['cat_id'] ) : '1'; $count_cat = isset ($instance['cat_id']) ? count($instance['cat_id']) : '1' ; $tab_number = isset( $count_cat ) ? absint( $count_cat ) : 1; ?> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>"><?php _e( 'Title:' ); ?></label><br> <input class="widefat" id="<?php echo $this->get_field_id( 'title' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'title' ); ?>" type="text" value="<?php echo esc_attr( $title ); ?>" /> </p> <p> <label for="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>"><?php _e( 'تعداد زبانه:'); ?></label><br> <input id="<?php echo $this->get_field_id('tab_number'); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name('tab_number'); ?>" type="number" min="0" class="my_widget_number" value="<?php echo $tab_number; ?>" size="3" /> </p> <label for="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id' ); ?>"><?php _e( 'انتخاب دسته بندی : ' ); ?></label> <select id="<?php echo $this->get_field_id( 'cat_id' ); ?>" name="<?php echo $this->get_field_name( 'cat_id[]' ); ?>" multiple="multiple" style="width: 100%; margin: 10px auto; height: auto;"> <?php foreach( $cats as $cat ): ?> <option value="<?php echo esc_attr(__($cat->term_id)); ?>"<?php selected(in_array($cat->term_id, $instance['cat_id'])); // selected($cat->term_id,$cats_id) ?>><?php echo esc_attr(__($cat->name)); ?></option> <?php endforeach; ?> </select> <p> <input type="text" value="<?php echo esc_attr(__(implode(',', $instance['cat_id']))); ?>"> </p> <?php }  
    • توسط سعید فرزادی پور
      با عرض سلام
      من به مشکلی خوردم که راه حل اون رو نمیدونم
      در هدر سایت یک نویگیشن بار دارم که منوی اصلی سایتم به صورت دراپ داون در این نویگیشن بار وجود داره ، قال سایت من shaply هستش و استفاده از ویجت ها در body بازه ، من با استفاده از یک ویجت اسلایدر در بالاترین قسمت و زیر هدر سایت که ارتفاع اونم 55 پیکسل هستش اسلایدر بزرگ ایجاد کردم ، و حالا زمانی که میرم روی دراپ داون ها متاسفانه تا قبل از اسکرول کردن به پایین ، زیر منو ها به زیر اسلایدر میرن ، اما بعد از اسکرول کردن به پایین این مشکل حل شده و منو ها و زیر منو ها نمایش داده میشن ، هرچه z-index رو افزایش دادم نتیجه ای نداشت ، چطور میتونم این مشکل رو حل کنم ؟
      و سوال دوم این که در این تم منو ها اول به پایین و بعد به راست باز میشن و من میخوایم سایت رو به صورت فارسی داشته باشم و میخوام اول به پایین و بعد به چپ باز بشن منو ها , چه تغییری میتونم در css ایجاد کنم ؟